Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkese günaydın

Şimdi haberlerde duyduklarıma göre !!
''Kısalma olayı tamam bakanlar kuruluna sunulmuş ama hemen terhis gerçekleşirse asker boşluğu yaşanacağından dolayı'' bayram sonrasına bırakılmış..

Son düzenleme:

Günaydın
Evet ya annemde öyle görmş haberlerde hayrlısı olsun diyorm artk

Hhahahaa canım yaa çok güldm ama bu sfeer iniyor Esinn gene de seni anlıyorum, hayal kırıklığındansa ekstra mutluluk daha güzell İnş bu sfeer olcak Esintoşumm indi kızz

Bende çok gülüyorum ama o an çok atarlı oluyorum bebeğim Benim hala umudum yook be kuzum
İnmeden indi demem kii :18:
Dün kv ile konuştuk işte kızım düştü bak sefa(büyükkaynım) karaladı takvimi 100 sayıyor dedi. Çok acelecisiniz anne, o şafak tekrar çıkarsa birde görürsün dedim. Sustu

Biiz böyle olacağını tahmin etmiştik Dediklerini gene ertelemeye başladılar bile, düşermezlerse de çok şaşırmam
Düşerse düşer düşmezse de kaldığımız şafaktan devam üfff :44:

Tünaydın seroşşşş
Ben düşmeden gene düştü demem. Şimdiden birşeyleri geri atmaya başladılar gene.. İndirmezlerse şaşırmam ki
Hatırladığım kadarıyla ki inşallah bu kez doğru hatırlıyorum bugün seroşuun doğum günü sanırsam :44:
Eğer öyleyseee ''Doğum günün kutlu olsun kuzum.Mutlu, umutlu, aşk dolu nice yaşlara sevdiceğinle sevenlerinle''

Aynen öyle esincim tahmin etmiştik ama Alt devreler maş bayram ilan ettiler...Onlara vuracak tabi eminler ama şafak indirmeler vs daha ortada bişey yok ve yarın çıkıp suriyeyle gerilim olursa veya pkk tkrar faaliyete geçerse kısalması hayal olur...dediğin gbi olursa kısmet olmassa yapcak bir şey yok...,Sabretmeye devam diyeceğiz

selamla esinimmm...düşsün artık be ben düşürdüm vallahi düşmezsede düzeltmicem

HEp birlikte nice mutlu mutlu senelre inşallah ama ben çok mutsuz oldum sevgilim olacak hayırsız mı desem ne desem bilemedim aramadı ya şaka gibi hiç böl bişey yapmadı bugüne kadar bugün çok şaşırdımm elbet bi açıklaması vardır bakalım beklemedeyimm

doğum günün kutlu olsun cnm sevdiğinle nice mutlu huzurlu senelere
arar canm muhakkat yoğundur falan bekle bakalım benmkide bikeresinde kutlamamıştı 3 nisanda bnmde akşam oldu hala tık yok dedm ki doğum günüm kutlu olsun bi kutlamadın bugn doğum gnüm. süprz yapcaktım 3 nisan gece 12de kutlucaktım dedm ozaman doğm günü mü kalıo 4 nisana giriyoz baya trip yapmıştım bu erkeklern düşünce tarzını anlamış değilim
sennki asker tabi vardır bi açıklaması canm

seross kesin vardır bi açıklaması sıkma canını canım benim yoğundur ya da vakti olmamıştır :26::26:

Umursamaz olmaz her zaman işe yarıyor gerçekten, başarmak lazım her zmaan Bak işte br şeyşer açıklıyor kendine göre, bunlar böyle anacım ya bu deveyi güdecez ya da bu diyardan gidecez hesabı Huylarını biraz biz öğrencez biraz onlar taviz vercek yola gelcek derken orta yol buluncak çare yok, ben de çok hırçındım eskiden anında silerr tefe koyar postalardım ama hep yıpranan da ben oldum, artık daha iyi olcak inşallah

Tek affedilir yanı asker olması zaten ama gerçekten çok canım sıkıldı ilk kez böyle bişey yapıyo hala aramadı bu saatten sonra aramasın da zaten çok kırıldımm
​

evet canm sevdm ben bu işi böle yapmaya çalışcam bnde artık ama herzaman olmaz tabi hep ben mi koşcam die ters tepebilir haklı olduğm zaman yaparım ooo ilk başladığımızda bi parlıyodum bitti diodum habire sonra ağla dur büyüyoz be canm beraber brbrmzi tanıyoz artık bitmiceğinide biliyoz ama içlernde kaybetmeme korkusuda olmalı okadar da rahat olmasınlar inşallah canm herşey daha iyi olur

Tek affedilir yanı asker olması zaten ama gerçekten çok canım sıkıldı ilk kez böyle bişey yapıyo hala aramadı bu saatten sonra aramasın da zaten çok kırıldımm
​
canm hemen kestrp atma bi arasın bi dinle ozaman kızarsın aranız falan bozuk deildi dimi canm denetlemeler başlıcak ya yoğndur belki bişey olmştur

canm hemen kestrp atma bi arasın bi dinle ozaman kızarsın aranız falan bozuk deildi dimi canm denetlemeler başlıcak ya yoğndur belki bişey olmştur

Yok canım aramız gayet iyiydi bilmiyorum arayınca olan psikolojime bağlı herşeyi bozabilirm
​

fatoş; canım neler olmuş öyle, çok üzüldüm; ama neyse ki geç de olsa konuşmaya başlamışsınız. inşallah en kısa zamanda çok daha iyi olursunuz...

seroş; doğum günün kutlu olsun canım, sevdiceklerinle bi ömür mutlu ol inşallah... askerin de arayamamıştır, daha vakit var kutlar umarım fırsat bulur da...

edoş; canım canın sıkılmış farkettim, üzülme lütfeeen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…