Şİmdilik kaçanze Seroşumm kocaman öptümmm...
Yok yaa, ama iyi fikirmiş yani
Dimi ya bak söyleyince bnmde aklıma yattı
Bni ancak yoga sakinleştirr sanırm
Dimi ya bak söyleyince bnmde aklıma yattı
Bni ancak yoga sakinleştirr sanırm
#direnece #dirençağla mı yapıyonuz siz hala azaltmamışsınızz
#direnece #dirençağla mı yapıyonuz siz hala azaltmamışsınızz
Sakiiiin ol, evrene pozitif enerji yaaaay. O bize yaymıyo ama sen ona yaaaay
Aynen öyle olduk walla hala kesin kararı bekliyoruz
Azaltın azaltın kesini kalmadı artık bu işin oldu bitti gözüyle bakıyorum ben
Garanti olsun dedik bizde işte ya snra bide olmazsa arttırması var bide 95 gün
Sus kızz deme öyle töbe töbe
Azaltın azaltın kesini kalmadı artık bu işin oldu bitti gözüyle bakıyorum ben
Biz 3-2-1 diye geri sayım yapıp azaltıcaz meclisten bi geçsin dee, sonra parti vaaar bizim 93/3 topiğinde
Evet ya geri sayım yapcaz hatta azaltanlarıda bidaha arttırıp bidaha düşürtücezHerkesi o gün bekleriz topigimize
Kızzzz çağla sna msj attım bi bak ona plsss
Evet ya geri sayım yapcaz hatta azaltanlarıda bidaha arttırıp bidaha düşürtücezHerkesi o gün bekleriz topigimize
Kızzzz çağla sna msj attım bi bak ona plsss
Bakamıyorum, çünkü gelmemiş hiç bişey
slm kızlaaarr nasılsınzı bakalım..hayırdır..askeriyle tartışan mı var..ayy ayy o zaten ben askerim beni alttan al demeleri yokmubenim 5 ay bitti son 1 aydır feraha kavuştum valla artık alttan alıyorum takmıyorum saçma sözlerini davranışlarını biliyorum ki ruh hali sağlıklı değil gelince düzelcek sizde öle yapın ne kadar kırarsa kırsın bitcek geçicek diye düşünün normalde yapmadığı davranışları yapıyosa oranın psikolojisine bağlayın
Doğru canım sen bendendin astekcii
Diğer mevzuya gelince haklısın ben de tam olarak sen gibi düşünürdüm, ama bazen Zaferin de bana aynını düşündürdüğü oldu, sonuç gene barıştık gene barıştık, yani bize değersiz gibi hissettirmekte üstlerine yok, direk öyle düşünmemek lazım sanırım, artık yapmamaya çalışyorum, çünkü onların o beyni normalde meraktan ölcek olsa bir şeye kızınca aldırış etmeden bile durabiliyor ne tuhaflar yavv
bitmedi canm daha da sürer bikaç hafta kendini dolduruşa getirmekte üstüne yok zaten kesin kndi kndini doldurup aramadı ozamn
Herkese hayırlı akşamlar bayanlar
Nasılsınız bakalım keyfiniz yerinde mii
tartışmalar bitti mi fatoşçum boş yere üzülmüşsünüz ama merak etmemesi kötü olmuşş
Hiloşumm sen nasılsın hazırlıklar falan nasıl gidiyo heyecan dorukta diye düşünüyorumm
blmiom canm içimde hep kalcak bu yaptığı
canım benim bir gelişme olursa yaz gelince burnundan getir fitil fitil
onuda yaptım canm kendi haline bıraktım istediği gbi gezdi tozdu canı sıkılınca geldi arkadaşlarna face de rahat bura resmen tatil yapıoz deniz faln dio bana gelnce burda nelerle uğraştığmı bilmiyon askerim ben tavırla yemezler artık acındırma pskolojısıyle uste çıkmaya çalışmlarını
gene barışılır canm okadar yaşanmışlık var bide az kaldı artık sonuna geldik ama içinde kalıo insann neden böle davranıo die oda bana kızdı aramamak için kendi kendini doldurdu adım atmak istemedi belki ama bekledim yani bi nerdesin demesni aynen canm kızınca odun gbi olular duygularını napıolar bilmiyom aldırış etmemelrnin bizi ne kadr üzdüğünün farkında bile değiller kötüye gitceğini bile bile yapıolar 2 saat öncde aradı beyfendi anca
bitmedi canm daha da sürer bikaç hafta kendini dolduruşa getirmekte üstüne yok zaten kesin kndi kndini doldurup aramadı ozamn
Herkese selam kızlar ...
Ay bu yol beni mafedio ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?