Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz 3-2-1 diye geri sayım yapıp azaltıcaz meclisten bi geçsin dee, sonra parti vaaar bizim 93/3 topiğinde

Evet ya geri sayım yapcaz hatta azaltanlarıda bidaha arttırıp bidaha düşürtücez Herkesi o gün bekleriz topigimize
Kızzzz çağla sna msj attım bi bak ona plsss

Evet ya geri sayım yapcaz hatta azaltanlarıda bidaha arttırıp bidaha düşürtücez Herkesi o gün bekleriz topigimize
Kızzzz çağla sna msj attım bi bak ona plsss

Ayy ilk kısma çok güldüm yaa azaltanları da bi daha artırıp bi daha düşürtücez hee, çok yaşa sen Ece emi
Hemenn bakıyorum

onuda yaptım canm kendi haline bıraktım istediği gbi gezdi tozdu canı sıkılınca geldi arkadaşlarna face de rahat bura resmen tatil yapıoz deniz faln dio bana gelnce burda nelerle uğraştığmı bilmiyon askerim ben tavırla yemezler artık acındırma pskolojısıyle uste çıkmaya çalışmlarını

gene barışılır canm okadar yaşanmışlık var bide az kaldı artık sonuna geldik ama içinde kalıo insann neden böle davranıo die oda bana kızdı aramamak için kendi kendini doldurdu adım atmak istemedi belki ama bekledim yani bi nerdesin demesni aynen canm kızınca odun gbi olular duygularını napıolar bilmiyom aldırış etmemelrnin bizi ne kadr üzdüğünün farkında bile değiller kötüye gitceğini bile bile yapıolar 2 saat öncde aradı beyfendi anca

bitmedi canm daha da sürer bikaç hafta kendini dolduruşa getirmekte üstüne yok zaten kesin kndi kndini doldurup aramadı ozamn

Haklısın canm yaa ah ahh tuhaf bir halleri var diyorum yaa..bz olsak çatlarız beee ummursuzzz kız olcn en güzeli dee ben de çok nadir yapabiliyorum onu, aslında kesinlikle işe yarıyor da iştee çok zorr onlar içinse çok kolay bu doğal hallerii

Nihayet aradı demekk hıhh trip at tripp çok abartmadann alttan alttaann

Herkese selam kızlar ...

Ay bu yol beni mafedio ya ...

Canım o yol seni dhaa baya mahvedecek gibi bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…