hoşgeldin canm okadar hevesle ailem anlıcak die korka korka gittim herşeyi göze aldım ama çok mutluluk yaramıo bize illa bozcaz öle alıştıkfatoş; canım neler olmuş öyle, çok üzüldüm; ama neyse ki geç de olsa konuşmaya başlamışsınız. inşallah en kısa zamanda çok daha iyi olursunuz...
seroş; doğum günün kutlu olsun canım, sevdiceklerinle bi ömür mutlu ol inşallah... askerin de arayamamıştır, daha vakit var kutlar umarım fırsat bulur da...
edoş; canım canın sıkılmış farkettim, üzülme lütfeeen...
hoşgeldin canm okadar hevesle ailem anlıcak die korka korka gittim herşeyi göze aldım ama çok mutluluk yaramıo bize illa bozcaz öle alıştıkbu durumda hoşuma giden tek şey whatshaptan msj atıp beklememsi direk araması durumu ciddiye aldığını gösterir yoksa mesj atıodu normalde bni kaybetmekten korktu herhal whatshapa bakmış ben hiç bakmadm geldiğimden beri bu erkekler böle canm kaçcan arada bakalım düzeliriz zamanla inşallah canm
sen nasılsın neler yapıon
hoş buldum yavrum, sen de hoş geldinbiz de bi ara ayrılık anı yaklaştığında kavga etmeye başlıyorduk, sanırım o üzüntü sıkıntı karşıya sinir olarak yansıyor iyi yapmışsın canım kendini tutarak, anlasın tabii işin ciddiyetini. onlar öyle yapınca bizim de içimizden bir şey gelmemesi gayet doğal. azcık daha idare edin fatoş çok az kaldı zaten gelmesine, gelince de çok güzel heyecanlar bekliyor sizi
ben de iyiyim canım ya uğraşıp duruyorum :26: bugün bizim düdüklü tencere patlamış mutfak berbat durumda, annem de mutfaktaymış Allah'tan ona bir şey olmamış
evet canım askerlikte yanında ol mutlu olsun destek olayım diye uğraş sonuç bu olsunben dönmeyeceğim bu kez kararlıyım ama ne olacak hiç bilmiyorum sadece içim çok acıyo onu biliyorum
gel tabi canm hepimiz aynı durumdayız sevncmzide paylaşıoz üzntümüzüde en yakınımıza anlatamadıklarımızı belki birbirmze anlatıp rahatlıoz iyiki var bizim kızlaar yahukızlar benide konuşmalarnıza dahl edermsnz konuşmaya ihtiyacm war sizleri tanımasamda konuşmalarnız çok içten gelio....
gel tabi canm hepimiz aynı durumdayız sevncmzide paylaşıoz üzntümüzüde en yakınımıza anlatamadıklarımızı belki birbirmze anlatıp rahatlıoz iyiki var bizim kızlaar yahusende anlat bakalım
saolun canım yaa kawga ettik girdik birbirimize bugün bi trip attık cnm bşka bşye sıkılmıştı ona kzdm akşmda gnül alacaktm beyfendi kızdı gürledi demedini bırakmadı yok oyun oynuyormuşum ben onla kaybetmekten korkmuyormuşum yalanmış herşey bende yalanmışım canım yalanlarıma karnı tokmuş allahtan bi yalan bari söylesem hiç yaa çok kırdı beni dün arabasına ateş açmışlar geldi anlattı nasl üzüldüm agladm mahwoldum dünden beri hadi herşey sewgim söyledklerm hepsi yalandı bu kahrolmamda mı yalan be cnm siz söyleyn???
evet canm sevdm ben bu işi böle yapmaya çalışcam bnde artık ama herzaman olmaz tabi hep ben mi koşcam die ters tepebilir haklı olduğm zaman yaparım ooo ilk başladığımızda bi parlıyodum bitti diodum habire sonra ağla durbüyüyoz be canm beraber brbrmzi tanıyoz artık bitmiceğinide biliyoz ama içlernde kaybetmeme korkusuda olmalı okadar da rahat olmasınlar inşallah canm herşey daha iyi olur
fatoş; canım neler olmuş öyle, çok üzüldüm; ama neyse ki geç de olsa konuşmaya başlamışsınız. inşallah en kısa zamanda çok daha iyi olursunuz...
seroş; doğum günün kutlu olsun canım, sevdiceklerinle bi ömür mutlu ol inşallah... askerin de arayamamıştır, daha vakit var kutlar umarım fırsat bulur da...
edoş; canım canın sıkılmış farkettim, üzülme lütfeeen...
hoş buldum yavrum, sen de hoş geldinbiz de bi ara ayrılık anı yaklaştığında kavga etmeye başlıyorduk, sanırım o üzüntü sıkıntı karşıya sinir olarak yansıyor iyi yapmışsın canım kendini tutarak, anlasın tabii işin ciddiyetini. onlar öyle yapınca bizim de içimizden bir şey gelmemesi gayet doğal. azcık daha idare edin fatoş çok az kaldı zaten gelmesine, gelince de çok güzel heyecanlar bekliyor sizi
ben de iyiyim canım ya uğraşıp duruyorum :26: bugün bizim düdüklü tencere patlamış mutfak berbat durumda, annem de mutfaktaymış Allah'tan ona bir şey olmamış
saolun canım yaa kawga ettik girdik birbirimize bugün bi trip attık cnm bşka bşye sıkılmıştı ona kzdm akşmda gnül alacaktm beyfendi kızdı gürledi demedini bırakmadı yok oyun oynuyormuşum ben onla kaybetmekten korkmuyormuşum yalanmış herşey bende yalanmışım canım yalanlarıma karnı tokmuş allahtan bi yalan bari söylesem hiç yaa çok kırdı beni dün arabasına ateş açmışlar geldi anlattı nasl üzüldüm agladm mahwoldum dünden beri hadi herşey sewgim söyledklerm hepsi yalandı bu kahrolmamda mı yalan be cnm siz söyleyn???
al işte asker psikosu daha canm hep onla ilgilen alttan al her yaptığna he de ohh biraz trip tavır yapınca açıolar ağızlarını senden kötüsü olmuo isteyrek sölememiştr canm orda morali bozuktur sende öle yapınca patlamıştır artık bak anlatmış gene olanları yanında olduğunu belli et canm başlarda canını yakcak şeyler söler ama zamanla yumuşar sen tatlı dilden vazgeçme
Aramıza hoşgeldin canım, bu durumları ne yazıkki hepimiz de pek çok kez yaşadık, malesef askerde bir değişim oluyo bunlara, herkeste de farklı nüksediyo, seninki de dile vurmuş maşşş... benmki kızsa da çok iyi ifade edemez ama askerdeyken kendi kendine parladığı çok olurdu...Allah sabırlar versn canım, benm askerim şükür ki Temmuzda geldi ama burdaki arkadaşlarımı hiçç bırakamadım
hoşbuldum canım saol cümlemize sabır versin ya zor zamanlar geçirio biliyorum ki şuan dünkü yaşadklarmzdan morali bozk ama bu bnm yalancı oldugumu mu gösterir o öle yapınca bnde dayanamdm kızdm hiç alttan alamazdm o laflardan sonra bu arada gözün aydn canım askerine kavuşmussun şuan ettiği laflardan dolayı cnm yanıo kızgınım ama bi yanımda işte şuan aramasını istiooo :
cnm anlayabiliyorum seni çünkü bnde senle aynı durumdaymnasıl olacak bnde bilmiyorum hiç
Sağol cicim darısı hepinizin başına
Ah o bir yanımız yok mu zatenn, hep aramalarını istiyo hala, ne kadar kırsalar da.. biz böyle oldukça onlar da üzmeye devam ediyo belki de farkında olmadan, ama askerlik çok sabır gerektiren bir dönem canım, şu an ciddn de sabırlı olmalısın, evde bir şeye kızdığında yansıtman gereken en son kişi o, tabi ki paylaş istedini ama ona patlamaçünkü cidden ne şartlarda oldunu bilemezsin, her şeyi anlatmazlar da malum, sabırlı ol alttan almak için elinden geleni yap canım, eğer ortada gerçek sevgi varsa zaten hemen kopmaz ve döndüğünde mukafatını bulursun inş Şekil A; geldi aileler tanıştı, evlilik teklifi aldım ve yakında kız isteme var moral olsn dedimdiii her an uyuyabilirm malum iş güç öpüldün canım görüşürüüzz
inş düzelir canım bende çok zor günler geçirdim ama hatasını anladı çok şükür tam ne yaşadınız bilmiyorum ama zor olsa da sabırlı ol karşılığını alacaksın eminim
inş düzelir artk canım yaa kırdı beni çok kötü sewgimi yalanladı ben sewmiyomuşm oyuncagm olmuş yalancıymışım bu zamana kadar sewmemişim herşeym yalanmış öle dedi birsürü bnde ona kızdm girdik birbirimize canım sewndm barışmanıza nedeni ne olursa olsun üzmeseler çok ii olur ama hele bide ufacık şeyden yorgan yakmaya kalkmaları deli edio....
veee şafak 45 manisaaa
Hem aşkımızın başladığı şehirHem de bize askerliğin ne olduğunu ilk kez öğreten şehir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?