Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kirginligin üstünde cok durmucan askerdeyken tatlisimm..bak neler atlatmis dun gergin olmasi normal.. ondan butun olaylari ayri degerlendirmesini bekleme erkek kafasi tek olayda doluyo gerisine de ona gore davraniyo bu en degerlisi sevgilisiolsa bile.. zaten o da duzeltir bence bir an once takilmamaya calis canm..

Sagol canm insallah darisi basiniza.. senin safak kacc ??

:-( :-( 21' inde hastaneye yatışımız var :-( :-(

Allah sifa versin Deryacimm

ya şimdiye kadarda çok büyük kawgalarımız oldu çok kırdk çok agır konuştuk unuttuk diyemem hala içimde bi köşede durur ama sewgimiz agır geldi kapadık üstünü buda öle olacaktr eminim ama işte beni yalanlaması hoş olmadı şu saat oldu aramadı mesjda atmadı bekliyorum bakalım...dün sinirimden kaldrdm şafagını filan ama 132 şafak tatlımm yaa düşerse bir aya yanımda..bi düzelsinde aramız pişman olup bi özür dilesin accık agırdan alcam ama bnde kırdını bilio zaten aklı başına bi gelsn...
herşeyi geçtim şu büyük kawgalarda agır sözler söylenmesi şahsına koyuyo yıpratıo çok sizlerdede oluyo mu hiç canım???

saol tatlım bnm tesellin için umarım düzelir hala beklemedeymm ses yok bakalımm akşama kadar beklicem ararsada süründürcem birz...gözün aydın canım askerinde dönmüş... nasıl anlamış mı hatasını??

Sevgi büyükse bir şekilde üstü örtülüyor da işte acısı kalıyor bi süre canm benm..ben kinci bi insan olmamama rağmen bazı şeylerin içimden geçmesi çok zaman aldıı..çoookk yaşadık canm benm askerdeyken sen beni görsen 1 gün gülsem 3 gün ağlayarak geçti..çok zor geçti, çok ağır da konuştuk, evdeki her şeyi sağa sola fırlat parçaladım kendimi ama sonuç gene düzeldik gene düzeldik olan da hep bana oldu, o da çok zorlandı biliyorum ama benm yanımda hiç sayılır, erkeklerin kafası bizle aynı değil, o yüzden sabret canım zaten şafağın da her türlü çok az kalmış, gelince çok daha iyi olcaksınz inşallah

tatlım benim çok saolun yaa iyiki warsınız aynen zaten sıradan 3-5 günlük hewes olsa bu zamanlara kadar kimse birbirini çekmezdi ama işte sewgi herşeyi kapatıyo bu yüzden bi yanım git dese bile deli gibi özlüyorum hep umarım düzeliriz çok cnm sıkkın aklımda onda bi yandan kendine bişey yapar korkusu da war...

off yaa....bi arasaaa artk...sizin kaç yıl oldu? canım bu arada nerde yaptı ?dogu filan mıydı yoksa??

Keisnlikle öyle canım o yüzden kavga etseniz de ağır sözler ederken hiç bi zaman geri barışcanızı unutmamak lazım aslında, ben de hiiççç dilini tutamayan biriyim ama yavaş yavaş frenliyorum işte.. Hep özledim ben de dediğin gibi, sen de iyi ki varsın tatlım sevenler asker yolu bekleyeneler genelde aynı hislere sahip o yüzden anlaşıyoruz işte..

Mardin'de yedek subay olarak yapmıştı canım, şartları aşırı ağır değildi ama 3 ay acemiliğivardı, dağ komandoydu o zman çok kötüydü mesela, ama askerliğin hangi türü süper ki Bizim 20 aylık bir ilişkimiz var alsında ve bunun 7,5 ayı Mardin'de olduğundan hiç görüşemeden geçti ne yazıkki , hep ayrı şehirlerdeydik ama her fırsatı değerlendirdik, bazen 2 haftayı sırf beraber geçirirdik, ünideyken tabi, şimdi de resmi olaylar işin içine girdi gene çok görüşüyoruz, ama nişandan sonra evliliğe kadar mecbur böyle yol çekmeye devammm..Antalya-İstanbull...

Sen anlatt

anladım canım işte bu sefer barıştımızda ki barışırsak bi daha en büyük kawgada bile dilimize sahip olalım yaa o kızdırmasa tutarım dilimi amaaa o damarıma basınca hiiççç dur demiyorum wala allah ne werdiyse ama oda o kadar agır konuşmasaydı sonuçta bizde burda agır psikoloji yaşıyoruz kolay mı canım yaa asker yolu beklemek her yiğidin harcı diil yaniii....

mardinn hee sonuçta dogu yaa en ii yeri bile berbat bu askerliğin ...bizim denizlide şuan normal er olarak yapıyo işte canım ama dogudan beter yok dewriyesinde çatışma yok arbaya ateş açma sanırsın dagda yanii...ayrı şehirlerde olup aynı yürekte atmak kolay diil ve siz başarmışınız canım maşşallah...zor olanda bu işte biz hiç ayrı kalmadık ta ki askere kadar ama oda bitecek inş...tatlım ne anlatıyım sen sor anlatıyım..

nişan hazırlıkları nasıl gidioo bu aradaaa???

Kesinlikle tutmaya çalış kendini canım zmaanla kolaylaşıyor, öğreniyor insan yavaş yavaş, eskiden ben de asla tutamazdm dedm ya zamanla değişiyiroum, tabi o da değişiyor, çünkü baktık ayrılamıyoz geçinmenin yollarını arıyoz napak

Başardık inşallah canımm biz anca evlenince hiç ayrılmıcaz inş

Henüz bi hazırlık yok ki tarih netleşmeden hazırlık yapamıyoz, bayramdan sonra her şey netleşir, bi istesinler bakalım sadece ben elbise araştırması yapıyorum, güzel elbiseler buldumm harikalarr, tanışma-söz-nişan başlıklarında kendi başlıklarım da var, bakarsın bi ara

Sizin ne kadar süre oldu, nerdensin falan bahsedebilirsin

wala aynen öle ayrılsan yıkıntı ki ayrılacak elle tutulur sebepte yok ben biraz nazlı büyüdüm biliyo musun (o biraz daha fazlada olabilir :))işte onada çok nazlanırım öle alıştrdı napiimmm...bazen gereksz çıkışlarım oluo bencillik ediyorum sanırım...işte daha itinalı olcam hele bi gönlümü alsındaa....

ewlilik teklifini nasıl aldını çok özel diilse paylaşmanı isterimmm :)elbiselerinede bakarım bulabilirsem tabii canımmm....

bizim 5.yılımız canımm yaa konyada yaşıyorum işte...senin üni bitmiş iş güç sahibi olmuşunuz sanırım o konudada darısı başıma..
üni hazırlanmaya çalışıyorum ewde ne kadar mümkün olursaa senin yaş kaç hangi bölümü okudun ne iş yapıosun sende anlat???

kii herşeyden önce isimleri bilmiyoruzzz :)

Olabilir canm kendini bilmen de buna göre davranman da çok daha iyi olur tabi ki, eminim onun da hataları var ama az kalmış azcık daha sabredin

Evlilik teklifini de elbiselerinmi de şu başlıklarda bulabilirsin tatlımm ;

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/644304-tanismayla-basliyoruz-26.html

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...iz-isteme-ardindan-nisann-5.html#post32212315

Sevgilimin beni şaşırttığı ve şok geçirdiğim evlilik teklifi oldu, daha alalı da 2 hafta oluyor yani yeni dahaa

Adım Hilal canm, avukatım ben ruhsatıma başvurup alma aşamasındayım, stajım yeni bitiyor, işlerimizi aldık alıyoruz elimize yavaş yavaş hepsi, 22 yaş bitmek üzeree, Allah kolaylık versn canm, daha da gençsin benden sanırm ve maşallahh 5 seneye bu yaşta

annladım avukat hanım :)canım pardon yaa 5 demişim birinin paylaşımını okuyordm ordn kalmş aslında 3 yıldr beraberzyaş 21 benimde pekte küçük sayılmam yaniiii :)hemen bakıyorum o şok geçirdiğin teklifi meraak ediyorum ...normalde açıktan okuyorum bnde ama o üniye gitmek istedim bölümü kazanana kadar ugraşcam allahın izniyleee...

Canm senin isim neee??
Evet küçük değilsin maşallah gayet iyi hayırlısı cicim istedikten sonra olur tabi ki, üni okumak güzel şey herkese tavsiye ederimm..her açıdan güzel, hayatı öğrenmek bilgine bilgi katmak mesleğini eline alcak bi bölüm falan süper yani..isnaı geliştiryor her açıdan..
3 yıl da az değil gene maşallah biz de 2 olcaz az kaldı

ismim ecrin canımmm...inş. banada nasip olur artk canım yaaa yalnız teklifi nasıl aldını yazdın mı o linklerde warmı yoksa ben mi bulamadım5 tane elbise resmi wardı sagdaki en sondaki mavi çok hoşmuş diğer linkede bakıyorum hemen....

canımm buldum ewlilik teklifi nasıl aldını ve elbiselerini kız istemede giyecegin elbise şu lacivert sade olan sanırım hoşmuş...sana herşey yakışır tatlımmm....vee teklifte süpermişşşşş...

Yaziyor tabikii Ecrincim memnun oldm.. tanismayla basliyoruz basliginda 26. Sayfada altlara dogru baktm da.. 27.sayfada da fotolari var hatta yzuuk ortam falan.. insallah canm olur hepsi bi gelsin gerisi kolay )

Canim kiz istemede bordolu kirmizili bi elbise giycem sonlara eklemistm.. laci olani tanismada giymistm beyaz aksesuarlarla. Bu seferkini de siyahlarla giycem bakalm umarm guzel gecerr...

Sagol canm bn de cok beğendim yuzugumu de hic cikarmiyorm disardayken :) cok hosuna gidiyo sevdicegimin dee zaten soz yuzugu yerine bunu taktk iste kiz isyemeyle nişan arasi uzun olmuycagi on direk nisan yuzugu takcaz insallahh

anlamış canım çok şükür bi hafta ayrı kaldık biz ben zor tuttum kendimi ama dayandım sonunda kıymetini anladım dedi şimdide hep diyobol bol unutamam seni şarkısını dinlemişsenin ki de dönecek ben eminim sadece sabretmek zor ama sabret tatlım karşılığını alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…