Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mehmet o koşuları 1. bitirip çift çarşı alıyordu, demek ki tamamlayamayınca çarşıyı ellerinden alıyorlar geçmiş olsun canım, hastalanmış bi de...

ayy yakup da mı hastaydı çok geçmiş olsun kuzu :26: havalar değişiyor ya ondandır, şu an hava çok güzel; ama güneş gidince çok soğuk oluyor...

çirkin ben değilim işte yavru, güzelim; ama şansım çirkin şansı olaydı iyiydi ohh bayramlıklar hazır desene paylaş da biz de görelim şu gözel eteğini meraklandım

tabii canım keyfi olsa affı olmazdı öyle oluyor canım biri bitiyor biri başlıyor, normal hayatta bile planlar tutmuyor bir de emir altında olunca...

merhaba arkadaşlar ,dün çok kötü bi haber aldm askermden yeni konu altında paylaştm szlerle ordan detayları okuyabilirsnz...

Evet hastaydı kuzum, ee malum Ankara soğuğu neye benzer sen daha iyi bilirsin Göğüs hastalıklarına sevk etmişlerdi. Baya kötüydü istirahatla düzeldi işte kuzum tabi hala burnunu çekiyo sıpa

Ahh o çirkin şansı hepimizdee olaydıı eyiydi nilümmm Eteği giymem lazıım amaaa yoksa belli olmuyo kii

bilmem mi canım hiç de sevmem, ankara'da doğup büyümeme rağmen... gerçi yazın doğmuşum ondan olabilir yatınca anca iyileşiyor insan, yoksa uzayıp gidiyor, iyi ki vermişler istirahatı güzel olmanın bedelini ödüyoruz işteee giy şekerim giy de öyle görelim

Son düzenleme:

Canım benm çok olgun karşıladın ama tebrik ederm seni tatlım beniimm..Allah bozmasınn
Kargo olayı da çok iyi olmuş ciddenn

Haa kolay gelsin yavrum bilmiyordumm

ahh canım hepimiz o günleri iple çekiyoruz..ama gelicek inanıyorum yani inanmak istiyorum..
biz bi gidelim sıra size gelsin dimiiii

Aynen öyle cicimmm gidin bakalımmm ay bu arada bzm komşunun oğlu kırkağaçtaydı 93/3 şırnağa düşmüş annesi
Çok üzgündü konuştm bugn ..hayırlısı dedim yazık ya :/

Canım benm çok olgun karşıladın ama tebrik ederm seni tatlım beniimm..Allah bozmasınn
Kargo olayı da çok iyi olmuş ciddenn

Haa kolay gelsin yavrum bilmiyordumm

İyi akşamlar hiloşş

Olgun olmak zorundayım bi taraf toparlayıcı olmalı ve bu görev şuan bana düşüyo

İyi akşamlar hiloşş

Olgun olmak zorundayım bi taraf toparlayıcı olmalı ve bu görev şuan bana düşüyo

Serap canım ciddn okudum cok olgunsun ama acemide bizimde yıldönümümüzde arayamamıştı mesela..ama şükür doğm günümü çok güzel kutladı seneye en güzelini yapar seninkide canım kargoyada çok sevinmiş demiştim sana ben

Aynen öyle cicimmm gidin bakalımmm ay bu arada bzm komşunun oğlu kırkağaçtaydı 93/3 şırnağa düşmüş annesi
Çok üzgündü konuştm bugn ..hayırlısı dedim yazık ya :/

Kırkağaç kelimesini duymak istemiyorum ya bir manisalı olarak..ne berbat bi yer orası öyle.. resmen canını çıkartıyorlar insanların..
inş sağ salim gelir canım.ben bi anne değilim duygularını çok iyi anlayamam ama az çok tahmin edebiliyorum güzelim ya şimdi ilk günler geçmek bilmez..şu bayram bile zehir olur gidiceğini düşününce..
ayyy geçen sene bugünler geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…