Aynen canım düzeldi şükür çok gerildim ama morelm fena bozuktu ya unutmadığına emindim ama sonraki günde aramayınca acaba unuttu mu diye düşünmedim değil kızmayı da düşündüm açıkçası ama dün kü sesi nasıl kötüydü hasta zaten bde o spor mahvetmiş deli gibi koşturmuşlar ya 3,5 km yi 14 dk da demiş bizimki 17 dk da koşmuş cumartesi çarşıdan önce spor oluyo orda da böyle olursan çarşıyı unut demişler:44:
Vallahi ya bal komutaann ben yine de karıştırır diye küçük kutunun en altına mektupları üstüne fotoları onun üstüne de birsürü çikolata koydum görünmesinler diye bide küçük kalpli kağıt yazdım doğum günü içinn onu görünce hıı bu özel kalsın al demiş :) :) Mutlu olmş cınım arkadalşlr da sevnmş teşekkürlerini sunmuşlar :) O mutlu olunca bende mutlu oldum haliyle
Tüm rekorları kırarım ben bee süperim ben
Hasta madem istirahat vermemişler mi yaaa :44: Allahım bide dikkat etseler kendilerine şaşırırım zaten seninkininde bünyesi zayıf heralde kuzum :44: Çok geçmiş olsunYakup iki gün yatış yaptı, düzeldi. Gögüs hastalıklarına sevketmişlerdi ciğerinde birşey var demişler ama oda anlamamış banada anlatamadı doğal olarak Rahata erene kadar sabır diyeceksiniz kuzum, bizimki şuan kantinden nöbete şükür ki darısı başınızaaa
Hem uzatmamkla iyi yapmışsın en azından seninkinin mazareti varmış bizimki ergenliğinden düzgünce kutlamadı ya la
Bazı kışlalar almıyor ya böyle bizim kışla gibi benimki eksik kalacak bu tarz şeylerden
Süpersiinn beeee
Çirkiin sen miii hahaha dur bi güleyim de geleyim nilüüNasıl olayım başıımm feci ağrıyo kuzum, bacaklarımda ağrıyo, uykumda vaar Hamlamışım ya dün kurbanda Orduya gideceğiz diye kazak vs almaya gittim. Bi etek beğendim hayatımda ilk defa bi etek beğendim nilüü çok tatlıydı çocuk gibi arada evde giyiyorum
Sen nasıılsıın bebişiimmm
Çok anlayışlıyımdır ama böyle olunca keyfi olsa görür o yapacakalrımıı
Yoğun bebişim denetleme geçsede rahata ersem diyo ama ne zaman ercek çok merak ediyorum yani gittiğinden beri önce alt devre gelsin dedi bi alt devre geldi şimdi denetleme diyo böyle diye diye askerlik bitecek
ayy yakup da mı hastaydı çok geçmiş olsun kuzu :26: havalar değişiyor ya ondandır, şu an hava çok güzel; ama güneş gidince çok soğuk oluyor...
çirkin ben değilim işte yavru, güzelim; ama şansım çirkin şansı olaydı iyiydiohh bayramlıklar hazır desene paylaş da biz de görelim şu gözel eteğini meraklandım
Evet hastaydı kuzum, ee malum Ankara soğuğu neye benzer sen daha iyi bilirsinGöğüs hastalıklarına sevk etmişlerdi. Baya kötüydü istirahatla düzeldi işte kuzum tabi hala burnunu çekiyo sıpa
Ahh o çirkin şansı hepimizdee olaydıı eyiydi nilümmmEteği giymem lazıım amaaa yoksa belli olmuyo kii
Aynen öyle hiloş olmuyo sivildeki gibi ama olmuyo işte öyle anlar geliyoki müsait olmadığını bilsek bile kötümser oluyoruzz..Kargoya bende sevindim ya o da mutlu olmuş bütün arkdaşları teşkkr etmşKarıştırılmamasına da çok sevindiiiimm
ben gircem yavru spora da ondan gidiyorum15 güncük kaldı ben hala şınav mekik çekemiyorum geçsin artık şu zor günler :109:
canım benim ne yufka yüreklisin kız sen öyleo senin doğum gününü kutlamadı; ama sen onunkini kutladın. gerçi onun da geçerli sebebi varmış; ama insan bekliyor yine de... komutanı da pek iyiymiş, ne güzel ben şunu merak ettim seroş doğum günümü kutlamadın diye sen mi söyledin yoksa o senden önce mi söyledi kutlayamadım falan diye :26:
iyi akşamlar begümcümm
nasılsın?
Canımmm naber??
Herkese iyi akşamlar
evimdeyim canım iyi olmaz mıyım hiçsen nasılsın güzelim?
iyi akşamlar Begüüü....iyi akşamlar kızlarr
Ooo gittin mii ailenin yanına canımmm gözün aydınn bnde çok iiyiyim cnm aynıııı :)
Tbiki öyle oluyo canım bnm .bir de sevdiceklerimiz gelse ohh dicezziyi akşamlar hilalcimnasılsın?
evet canım dün sabah geldimsağol edacım insan sevdikleri yanında olunca daha bi mutlu oluyor
Tbiki öyle oluyo canım bnm .bir de sevdiceklerimiz gelse ohh dicezz
ahh canım hepimiz o günleri iple çekiyoruz..ama gelicek inanıyorum yani inanmak istiyorum..
biz bi gidelim sıra size gelsin dimiiii
Canım benm çok olgun karşıladın ama tebrik ederm seni tatlım beniimm..Allah bozmasınn
Kargo olayı da çok iyi olmuş ciddenn
Haa kolay gelsin yavrum bilmiyordumm
İyi akşamlar hiloşş
Olgun olmak zorundayım bi taraf toparlayıcı olmalı ve bu görev şuan bana düşüyo
Aynen öyle cicimmm gidin bakalımmmay bu arada bzm komşunun oğlu kırkağaçtaydı 93/3 şırnağa düşmüş annesi
Çok üzgündü konuştm bugn ..hayırlısı dedim yazık ya :/
​İyi akşamlar kızlaarr nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?