AaaaaaaaNilüm bu ne kısmettir arkadaşş. Olsun varsın sadece yol etmen kalsın, sınav öncesi gerçekten sana çok iyi geleceek
Şu sınavı kazaanda hepiciğimizi mutlu et bee
Tünaydın seroşşş.Keyfin düzelmiş oh çok sevindim tatlım
Komutanı başında taşısın askerin heytt bee böyleleri kaldı mı
Kargo ikiniz içinde çok güzel oldu, aayy ne güzel be
Ayrıca beğenme rekorunu kırdın seroşşş bi anda 36 beğenii geldi bee
AaaaaaaaNilüm bu ne kısmettir arkadaşş. Olsun varsın sadece yol etmen kalsın, sınav öncesi gerçekten sana çok iyi geleceek
Şu sınavı kazaanda hepiciğimizi mutlu et bee
Anlayışlı olmamız gerekiyo bebeğim kavgacı olup üstüne gitsem nolcak o da gerilicek zaten sinirli bi yapısı var ve denetleme yüzünden bu ara canı çok sıkkın ve yorgun oluyo...
Ayy evet bal komutan ya sorma sevesim geldi adamı hahaa
yok ben demedimm o kendisi dedi ben seni arayamadım aklımdaydı hep ama hiç zamanım olmadı belki bahane olarak algılıyosun ama inan çok yoruldum çok zorlanıyrum dedi bende uutmadığını tahmn ettm aramadığın için kırıldım da ama canın sağolsun dedim
Aynen canım düzeldi şükür çok gerildim ama morelm fena bozuktu ya unutmadığına emindim ama sonraki günde aramayınca acaba unuttu mu diye düşünmedim değil kızmayı da düşündüm açıkçası ama dün kü sesi nasıl kötüydü hasta zaten bde o spor mahvetmiş deli gibi koşturmuşlar ya 3,5 km yi 14 dk da demiş bizimki 17 dk da koşmuş cumartesi çarşıdan önce spor oluyo orda da böyle olursan çarşıyı unut demişler:44:
Vallahi ya bal komutaann ben yine de karıştırır diye küçük kutunun en altına mektupları üstüne fotoları onun üstüne de birsürü çikolata koydum görünmesinler diye bide küçük kalpli kağıt yazdım doğum günü içinn onu görünce hıı bu özel kalsın al demiş :) :) Mutlu olmş cınım arkadalşlr da sevnmş teşekkürlerini sunmuşlar :) O mutlu olunca bende mutlu oldum haliyle
Tüm rekorları kırarım ben bee süperim ben
ayy esintoşum Allah çirkin şansı versin demişler, güzel olunca böyle oluyor :89:inşallah kuzum nasılsın sen minik kuş???
ayy esintoşum Allah çirkin şansı versin demişler, güzel olunca böyle oluyor :89:inşallah kuzum nasılsın sen minik kuş???
işteee örnek yarengerçekten yoğunluktan kutlayamamış demek ki, yoksa unutmamış, ne güzel canım
Hasta madem istirahat vermemişler mi yaaa :44: Allahım bide dikkat etseler kendilerine şaşırırım zaten seninkininde bünyesi zayıf heralde kuzum :44: Çok geçmiş olsunYakup iki gün yatış yaptı, düzeldi. Gögüs hastalıklarına sevketmişlerdi ciğerinde birşey var demişler ama oda anlamamış banada anlatamadı doğal olarak Rahata erene kadar sabır diyeceksiniz kuzum, bizimki şuan kantinden nöbete şükür ki darısı başınızaaa
Hem uzatmamkla iyi yapmışsın en azından seninkinin mazareti varmış bizimki ergenliğinden düzgünce kutlamadı ya la
Bazı kışlalar almıyor ya böyle bizim kışla gibi benimki eksik kalacak bu tarz şeylerden
Süpersiinn beeee
Yok bebeğim istirahat falan tam gaz çalışmaya devam bi de gece dersleri de oluyomuş artık hiç boş zamanım yok diyo..Bünyesi zayıf bir haftadır sesi kötü geliyo zaten üşütmüş baya..
size de geçmiş olsun bebişiim önemli bişey değildir inşallah..
Uzatsam ne olcak ki ikimizde üzülücez mazeretsiz olsa canına okurum ama şükretsin ki asker ve yoğunn
Ben önceden arayıp sormuştum zaten oraya kabul ediliyo mu falan filan detayları ona göre gönderdim kendisinin hç haberi yoktu bildiğiniz üzere çok şaşırmış zaten görünce
Korkulur sendeenn tabii be yüre beeee
Çömezi de gelsin rahatlar inşallah tatlım, yani bizim p,ç torunlaar aaahh gelsinler gelsinleer
gaz la beni esiin gaz la
Vallahi çok fena atar yapmış şu 92/3 ler bi gitsin diyo ikinci alt devreler de gelsin ben yapcamı biliyom diyo..Boş çöp kutusunu boşaltttıryomuşlar bunlara ya yapmadıkları eziyet kalmadı diyo acıyorum vallahi
Yakup anlasaydı ne dediğini, bende anlasaydım önemlimi değilmi anlardım kuzum sigara konusu, yada üşütmedir ya :18:
Bünyesi zayıfsa daha yeni başlıyorsunuz bizim gibi, bu ikinci hasta oluşu beyimizin
İyi olmuş gerçekten kargo kuzum :))
Ahh bizimde sigaraaaaa dün bırakmayı düşünmüş bende hemeeen dedim
Zaten daha fazla zorlanırsa rapor alıcak olursa spora katılmamak için çünkü baya fena olmuş
Gazzın varsa sal gitsin kuzum aaa ayıpsınBiraz önceki alıntıyı kendime sanmıştım kuzum, nilüye olduğunu sonradan gördüm Şimdi düzelttim Su basıyorlarmıymışş Yakupta çok sinir yapmıştı, şimdi çömezlerine su basıyo
Ah bide biz bırakabilseek :44: Öyle ha deyince bırakılmıyo bee enişteyi biz anlarıız
Sen yanında olmadığın sürece bırakması çok zor kuzum, hele ki askerde :44:
ha ha ha ha ha
Ay ne bilim kız su basmak ta ne demek
Ay gitsin şu üstler artııkk son 15 en fazla 20 günleri kaldı gitselerde kurtulsun garibimm
Su basmak şu oluyo kuzumKovalara falan su dolduruyorlar, yatakhane, yemekhane gibi yerlere suluyorlar çömezlere işkencee yani Yada tuvalet musluklarını açıyorlar, tuvalet su doluyor tabi onu çekiyorlar Aynısını yakuplarda çekiyoduu
amin bebeğiiimmm ben evdeykene teskere alıyorsunuzz huhuuu
Ayy sende miiiii içiyoonn döverim kızz bırak hemeeeeenn..Bırakılmıyo tabiki şaka bi yana denemediği yöntem kalmadı bi ara iki hafta bırakmayı denemişti daha askerden önce hayatı zindan etti bizeee en sonunda ben iç te herkes rahatlsın dedim
Baklımm şimdi olmazsa gelince yoğun baskılarla bıraktırmyı düşünyorum ciddi olarak
Yakupta yemekhaneciydi kuzum söyle askerine sana önlük ayırsın , bulaşık yıkıyordu yemek dağıtıyordu ahh ama birşey söylim mi çoğu asker yemekhanede olmak için can atıyor
Ayyy yazııııkk
Benimkisi yemekhaneci zaten bütün gün masa siliyo komutanları temizlik hastası da biraz 3 5 kere paspas yaptırıyomuş
Malesef kuzum malesef :44: Bizde yakupla 1 hafta denedik, hatta çok süre denedik ondan öncede ama kafaya vurunca birbirimize atarlanıyordukSonra evlenince bırakırız dedik öyle kaldı kuzum :44:
Gelince bırakır tatlım, içmez yani şimdi ordaki stres mesafe içen de çok olunca
Yakupta yemekhaneciydi kuzum söyle askerine sana önlük ayırsın , bulaşık yıkıyordu yemek dağıtıyordu ahh ama birşey söylim mi çoğu asker yemekhanede olmak için can atıyor
İnşallah hepiniz bırakırsınızz bi an öncee:26::26:
Bende diyorum bırak ordayken diye bu streste bi de onu bırakayım tam kfayı yerim diyo
Evet yaa zaten herkes kolay işlere kaçsın diye birbirini şikayet ediyomuş çok gıcıklar ya bakalım belki alt devre gelince yerim değişir diyo ne olacak Allah kerim
İnşallah kuzum, ben bana verdği zarardan çok giden paraya üzülüyorum
Aynen zorlama sende gelince bıraktırırsın
Öyledir tabii Allah yardımcıları olsun yavrum ne diyelim :44:
Ben çıkıyorum seroşşş öptüümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?