- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
wala hilalcim sabah şöle dedim;" insan yerine konmuyoruz heralde gerçi yalancının tekiym ya insanlıkta işe yaramıyo" gbi bişi demiştm ama hala ses yok iletlmiş msj burda paylaştgm sırada işte ve bişi demedi napcam ben???
Canım bilemedim ya kesn inada bindirdi..yani erkeklerde hiç işe yaramıyo bu tarz konuşmalar genelde ters tepiyor.. içinden geliyosa yaz ama dediğim gibi sadece merak ediyorum gibi bi şey yaz yani, öyle laf sokma bencee..
Selamlar kızlar..
2 gündür morelim bozuktu giremedim hiiç biliyosunuz doğum günümde aramamıştı sevdiceğim..
Neyse bugün onun doğum günü aradım ulaşamadım not bıraktım az önce döndü geri sonundaaaaaaa....Denetlemeleri olduğu için çok yoğunlarmış adım atıcak halim yok unutmadım tabiki ama arayamadımm dedi uzatmadım bende..:26:
KArgom gitmiş ve çok mutlu olmuşş canııım arkadaşlrıyla birlikte afiyetle yemişler komutanı saolsun yanında kontrol etmiş koliyi ve mektuplarımın ve fotograflarımızın olduğu kutuyu açmamış özel bu kalsın demiş
İşin özü mutlu olduğu için bende mutlu oldum çok üzülmüştüm şimdi morelim düzeldi şükür
​Sizler nasılsınız bakalımm??
darısı başımıza canımbnde kötüyüm moralim 0 şuan
Aminn Allahım kimseyi habersiz bırakmasın ya..
En zor sınavımız sabrımızı tükenme noktasına getiriyo bu askerlik ama napalım yapcak bişey yok sabır sadece sabır..
Selamlar kızlar..
2 gündür morelim bozuktu giremedim hiiç biliyosunuz doğum günümde aramamıştı sevdiceğim..
Neyse bugün onun doğum günü aradım ulaşamadım not bıraktım az önce döndü geri sonundaaaaaaa....Denetlemeleri olduğu için çok yoğunlarmış adım atıcak halim yok unutmadım tabiki ama arayamadımm dedi uzatmadım bende..:26:
KArgom gitmiş ve çok mutlu olmuşş canııım arkadaşlrıyla birlikte afiyetle yemişler komutanı saolsun yanında kontrol etmiş koliyi ve mektuplarımın ve fotograflarımızın olduğu kutuyu açmamış özel bu kalsın demiş
İşin özü mutlu olduğu için bende mutlu oldum çok üzülmüştüm şimdi morelim düzeldi şükür
"ne kadar herşeyim yalan olsada merakıma yenik düşüyorum en azından bunu hakediyorum "filan yazcam canım nasıl??
Selamlar kızlar..
herkese günaydın bayanlar..hayırlı cumalar dualarımızz kabul olsun inşallah
Aynen öyle hiloş olmuyo sivildeki gibi ama olmuyo işte öyle anlar geliyoki müsait olmadığını bilsek bile kötümser oluyoruzz..Kargoya bende sevindim ya o da mutlu olmuş bütün arkdaşları teşkkr etmş
Canım yazdın mı noldu sonra?? "ne kadar her şeyim yalan olsa da" yazıp durma, biliyorum aksini söylesin istiyorsun, sinirle söyledim falan desin istiyosun ama sen böyle insadına konuştukçaişe yaramaz kiii
Moralin düzelmiş sevindm Seroşş..varmış işte bir sebebii.. her şey sivil hayattaki gibi olamayabilir canım benmm rahatlat kafanı, kargonu da almış ne güzelll
serapcım gunaydın hayırlı cumalar amin inşallah . . .
Aaaa hadi beee...bu kadar olur heeecanım bu arada sen polisliğe mi gircenn ben Mehmet gircek sanıyordum nedensee Tabi ki daha çokkk görüşceniz balımm azcık daha sabır yanii...
Selamlar kızlar..
selam canlarım korktuğumuz başımıza geldibugün pomem sınavına gireceğim gün ve yer açıklandı veee mehmet'in geleceği günle çakıştı, daha doğrusu gideceği günle... sadece bir güncük görüşcez akşamında da arkadaşının nikahına katılcaz. ertesi gün burda olmasına rağmen ben sınavda olacağım için görüşemicez. sınav öncesi onu görmek çok iyi gelecek; ama yolcu edemicem neyse şu sınavı hayırlısı ile kazanim de sonrasında nasılsa görüşürüz di mi :101:
Herkese günaydın bayanlar..Hayırlı cumalar dualarımızz kabul olsun inşallah
ben gircem yavru spora da ondan gidiyorum15 güncük kaldı ben hala şınav mekik çekemiyorum geçsin artık şu zor günler :109:
canım benim ne yufka yüreklisin kız sen öyleo senin doğum gününü kutlamadı; ama sen onunkini kutladın. gerçi onun da geçerli sebebi varmış; ama insan bekliyor yine de... komutanı da pek iyiymiş, ne güzel ben şunu merak ettim seroş doğum günümü kutlamadın diye sen mi söyledin yoksa o senden önce mi söyledi kutlayamadım falan diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?