Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bilemedim ya kesn inada bindirdi..yani erkeklerde hiç işe yaramıyo bu tarz konuşmalar genelde ters tepiyor.. içinden geliyosa yaz ama dediğim gibi sadece merak ediyorum gibi bi şey yaz yani, öyle laf sokma bencee..

"ne kadar herşeyim yalan olsada merakıma yenik düşüyorum en azından bunu hakediyorum "filan yazcam canım nasıl??

Selamlar kızlar..

2 gündür morelim bozuktu giremedim hiiç biliyosunuz doğum günümde aramamıştı sevdiceğim..

Neyse bugün onun doğum günü aradım ulaşamadım not bıraktım az önce döndü geri sonundaaaaaaa....
Denetlemeleri olduğu için çok yoğunlarmış adım atıcak halim yok unutmadım tabiki ama arayamadımm dedi uzatmadım bende..:26:
KArgom gitmiş ve çok mutlu olmuşş canııım arkadaşlrıyla birlikte afiyetle yemişler komutanı saolsun yanında kontrol etmiş koliyi ve mektuplarımın ve fotograflarımızın olduğu kutuyu açmamış özel bu kalsın demiş

İşin özü mutlu olduğu için bende mutlu oldum çok üzülmüştüm şimdi morelim düzeldi şükür
​Sizler nasılsınız bakalımm??

darısı başımıza canımbnde kötüyüm moralim 0 şuan

gözün aydınnnnnn

"ne kadar herşeyim yalan olsada merakıma yenik düşüyorum en azından bunu hakediyorum "filan yazcam canım nasıl??

Canım yazdın mı noldu sonra?? "ne kadar her şeyim yalan olsa da" yazıp durma, biliyorum aksini söylesin istiyorsun, sinirle söyledim falan desin istiyosun ama sen böyle insadına konuştukçaişe yaramaz kiii

Moralin düzelmiş sevindm Seroşş..varmış işte bir sebebii.. her şey sivil hayattaki gibi olamayabilir canım benmm rahatlat kafanı, kargonu da almış ne güzelll

kocacım gecen sene bugun 22 gunluk askerdi ahhh ahhh 1 seneyı gecmiş bıtıyor ama bızdende cok şeyı aldı :-( hadı artık gerı kalan gunlerımızde hayırlısıyla bıtsınnn . . .

Aynen öyle hiloş olmuyo sivildeki gibi ama olmuyo işte öyle anlar geliyoki müsait olmadığını bilsek bile kötümser oluyoruzz..Kargoya bende sevindim ya o da mutlu olmuş bütün arkdaşları teşkkr etmşKarıştırılmamasına da çok sevindiiiimm

Aaaa hadi beee...bu kadar olur heee canım bu arada sen polisliğe mi gircenn ben Mehmet gircek sanıyordum nedensee Tabi ki daha çokkk görüşceniz balımm azcık daha sabır yanii...

ben gircem yavru spora da ondan gidiyorum 15 güncük kaldı ben hala şınav mekik çekemiyorum geçsin artık şu zor günler :109:

canım benim ne yufka yüreklisin kız sen öyle o senin doğum gününü kutlamadı; ama sen onunkini kutladın. gerçi onun da geçerli sebebi varmış; ama insan bekliyor yine de... komutanı da pek iyiymiş, ne güzel ben şunu merak ettim seroş doğum günümü kutlamadın diye sen mi söyledin yoksa o senden önce mi söyledi kutlayamadım falan diye :26:

Aaaaaaaa Nilüm bu ne kısmettir arkadaşş. Olsun varsın sadece yol etmen kalsın, sınav öncesi gerçekten sana çok iyi geleceek
Şu sınavı kazaanda hepiciğimizi mutlu et bee

Herkese günaydın bayanlar..Hayırlı cumalar dualarımızz kabul olsun inşallah

Tünaydın seroşşş. Keyfin düzelmiş oh çok sevindim tatlım
Komutanı başında taşısın askerin heytt bee böyleleri kaldı mı
Kargo ikiniz içinde çok güzel oldu, aayy ne güzel be

Ayrıca beğenme rekorunu kırdın seroşşş bi anda 36 beğenii geldi bee

Anlayışlı olmamız gerekiyo bebeğim kavgacı olup üstüne gitsem nolcak o da gerilicek zaten sinirli bi yapısı var ve denetleme yüzünden bu ara canı çok sıkkın ve yorgun oluyo...
Ayy evet bal komutan ya sorma sevesim geldi adamı hahaa

yok ben demedimm o kendisi dedi ben seni arayamadım aklımdaydı hep ama hiç zamanım olmadı belki bahane olarak algılıyosun ama inan çok yoruldum çok zorlanıyrum dedi bende uutmadığını tahmn ettm aramadığın için kırıldım da ama canın sağolsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…