Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyleyim ya hemen herşeye kızmam önce bi açıklamasını beklerim..Bu sefer kızcak bişey de yok tu evet çok merak ettim kafayı yicektim ama elimden bişey de gelmiyodu..Sonunda buldum konuştum rahatladımm da..
Hiç unutulmayınca insan bocalıyomuş ne kadar yanında birsürü insan da olsa o farklı oluyo işte bi tarafım eksik kalmıştı..
Edoşş vallahi doğru bilmişsin çok sevinmiş hiç beklemediği için komutan çağırınca şaşırmış zaten ama çok mutlu olmuş mektuplarımı bile daha okuyammaştı yorgunluktan bi tanesini okuyup uyudum dedi

Sizinkide enteresan ya manisadasınıx ve manisa çıkkıyor ha....aynen canım annesi üzgün ama dedim gelir sağsalim askerlikte düşüyor vurur ona dedim inş dio bakalm..cemin kuzenide gidiyor 91 li ama kasımda sözlü bide cemin acemiliği yaptığı yere cıkmış çanakkale cezaevi jandarma olcak oda şansa bak hahahhaha

edoş ben seninkinin adını bilmiyordum

Güzel bir huy seninki canım tebrikler vallllaaaa :) tabiki sevinmiştirr bnde yolladığımda komutanı okumamıştı mektubu canım :))) bunarada sen şafağı indirdin ama haberlerde kesildi hea

Bendeee öle canım yarın evime gidiyorum oh oh

aileden uzak biri daha sanırım..aynı kaderi oaylaşıyoruz bende dün sabah geldim daha..burda zaman daha hızlı geçiyor sanki

canım ömerlerin kütüğü İstanbula kayıtlı o yüzden mi anlamadık bizde ama oldu bi şeyler..ama çok şükür geçti ve Allah'ın izniyle taman biticek..
aa çok ilginçmiş canım..bakalım ustaları aynı yere mi çıkacak düşünsene alt devresi olarak gidiyormuş..

Güzel bir huy seninki canım tebrikler vallllaaaa :) tabiki sevinmiştirr bnde yolladığımda komutanı okumamıştı mektubu canım :))) bunarada sen şafağı indirdin ama haberlerde kesildi hea

Mektup okumayan komutan candır ya ama gülmüş kutuyu açınca tabi kalpli kağıtlar çikolatalar oo bu özel kalsın demiş
Ama onların askeriye de herkes indirmiş canım hem bu akşam atv haber de Necdet Özel {genel kurmay başk] dedi ki 12 Ay konusunda meclis ile anlaşmaya varıldı yasa bayramdan sonra onaylanıyo ve yürülüğe giriyo dedi..Yani vazgeçme gibi bişey yok didii
BEn daha azaltıcam da izin konusuna hala karar veremedi

Olsn canım ya yinede enteresannn...bitiyor bitiyor maş yok ya artvin çıkmax bence onlara çıksa bile bnmki askerlik kısalmasa bile gelmiş oluyor kuzeni ustaya geçtiğindee

Canımmm valla karar verildide onaylanmadı size vurur gerçide .. İzin için azaltma canım zaten izine geldiğinde kendi atıyor şafak az kullanırsa azaltırsın tam kullanırsa böyl kalıcak

Canımmm valla karar verildide onaylanmadı size vurur gerçide .. İzin için azaltma canım zaten izine geldiğinde kendi atıyor şafak az kullanırsa azaltırsın tam kullanırsa böyl kalıcak

Bize vuruyomuş ya komutanı bile azaltın demiş şafakaları hep bunun için dua etmiştim şükür diyorum şimdi Allah büyük işte

Şimdilik hiç izin düşünmüyo ne kadar erken biterse o kadar iyi diyo izne gelirse gidince fena olucak çünkü bakalım zaman ne göstercek ona göre ayarlarızz

Kader hayırlısı olsun...valla izinsiz nasıl yapcaksınız ki
Çok zor erken bitireym derken valla bz 6 ay zor dayanmıştık..ama izin cokkkl iyi gelmişti allaha şükür hayrlısı olsn

Bendendee iyilikkk kuzum.sen polislik sınavına mı gircen? Ynlış
Mı gördüm kız senn teacher değilmisim yahu haha bnde kendini beğendimmmm yerimmm onuuuu

doğru canım doğru duymuşsun öğretmen polis olcam ben öğretmenlikten atanamadım bir de polislikten deneyim şansımı dedim, geçen yıl da girmiştim sporda elenmiştim, bu yıl spora da gittik bakalım... ye canım yeee afiyet bal şeker olsun

Kader hayırlısı olsun...valla izinsiz nasıl yapcaksınız ki
Çok zor erken bitireym derken valla bz 6 ay zor dayanmıştık..ama izin cokkkl iyi gelmişti allaha şükür hayrlısı olsn

Vallahi düşünmek istemiorumm napcaz bilmiyom ki hiiiç
Bayram sonrası sanırım ailesi gidicek belki bende gidrim onlar ordayken

Olsn canım ya yinede enteresannn...bitiyor bitiyor maş yok ya artvin çıkmax bence onlara çıksa bile bnmki askerlik kısalmasa bile gelmiş oluyor kuzeni ustaya geçtiğindee

ilk duyduğumda bende inanamıştım eda kalakalmıştım
hımm doğru ya kısalma mevzusu var dimi ben ümidi kesitiğim için hiç düşünmüyorum bile
bitsede gitsek

iyi akşamlar hilalcim nasılsın?

evet canım dün sabah geldim sağol edacım insan sevdikleri yanında olunca daha bi mutlu oluyor

İyiyim Kamilecimm sen nasılsınnn???
Napayım valla telefona yapışık hayal kurarak yaşamaya devamm..buna şükür tabi kiii rahatça konuşabilmek bile süper..Allah hayırlısını verirse inşallah kavuşsak artıkk hepimiz

İyi akşamlar hiloşş

Olgun olmak zorundayım bi taraf toparlayıcı olmalı ve bu görev şuan bana düşüyo

Aynen öylesin Serapcım maşallahh ben belki o kadar olgun davranamazdım başta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…