Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilmiyor ki ne zaman belli olcağını kendide

Yok be hilalcimm ya düşmicek umut bağlamıyorum valla kısmet :) zaten bayramdan sonra düşerse şafak 30 falan olur heralde oda şaka gbi olur ama düşmicekk :)

Kız deme öylee olmulu olll :129:

Egoist Hiloş ve Seroş iklisi

İnşallah bebeğim su sefer herkesin inancı tam inşallah yükselmicek ve nisanda geliceeeekkk

Hahhaha bence de cicim megolomanız biraz sanırm
İnşallah canım yaa şurda Nisan 'a ne kaldı amann

Aynen canım ya hayalsiz ömüz geçer mii kesinlikle hep daha iyiyi istiyor insan ama şükretmeyi unutmamak lazmm
Selamlarrr Kütahya 'ya derken ben sen Konya'ya geçtin sanırmm

Yaa Ordudan dönüşte akşam vardık Ankara'ya arkadaş o ne soğuktur köyde bu kadar üşümedim ben yaaa Senin güzelliğini yesinleeeerr anaam Bugün giyeceğim, arkadaşımı istemeye geliyorlar onlara gidiyorum yakupun haberi yok nilüm Çok mu çok kötüyüm neee
Sizin mehtapta azaldııı heee

Düşse de düşmese de şafak 2OO! :82:
Gelsin 1OO'ler, bitsin 1OO'ler, gelsin İkili rakamlar, bitsin ikili rakamlar, bitsin şafak, gelsin askeriiimmm

[video=youtube;4MbzjHacXwA]http://www.youtube.com/watch?v=4MbzjHacXwA&hd=1[/video]

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

12 EKİM 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 125 destinyeda...

...192 hepsenhep...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...200 zeynepesin...

...204 pekmez_akilli...

...204 ilithya...

...204 SelenYusuf...

...207 seros08...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...255 busra00...

...298 mutluluk_06...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...340 traublee...

...340 Snt55...

...398 seymasklgn...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...400 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

ankara işte öyle adamın iliklerine işler kuzum senin güzelliğini napsınlar pekiii niye söylemedin yakup'a ki izin vermez mi :26: aynen canım yaa son iki haftacık

bu şarkının sözleri çok mu fena, yoksa benim içim mi fesat

Yakupun kısmetine en sıcaktan, en soğuğa uçtu gitti Allah yardımcınız olsun valla, dikkat et de üşütme sende kuzum
Niye söyliim yaa banane bi yere gidince zırt pırt arıyor adam gün boyunca bu kadar aramıyorken o zaman arıyor ya Hem izinde vermez suratsız öküz Son iki hafta sabıııırrrrr

Banada öyle geldi içimiz fesat kuzum Ben hiç dinlememiştim yakup ezberlemiş habire ağzında kuş havalandı deyip duruyordu bende dinledim

Son düzenleme:

onun için de zor yaa, yazık, şoke olmuştur ayazı yiyince... sağ ol canım, ben de sıkıldım soğuktan ondan kendime bi izmirli buldum kıskançlıktan ve meraktan öyle yapıyordur, kendince sahip çıkmaya çalışıyordur, sanırım :26: o havalanan kuşun ne olduğunu tahmin edebiliyorum

Sabahın ayazında 4-6 nöbetlerinde yiye yiyee şokluğu atlatmıştır kuzum Atarlı genç gene atarlanıyo bana allahım
İşteee yakupta tam tersiydi, izmirden ankaraya yatay geçiş En iyisini yaptıın tabeeee O da beni çok sıkıyo be nilüm o yüzden bi yere gittiğmde söylemiyorum, hele de kıskançlık moduna gireceği bir yere hayatta Arkadaşımın kardeşi, yakupla yaşıt 93/1 tertip gitti askere kıbrsta asker. Yakup gene de yollamıyor oraya bi kez oğlan olan eve daha inat ediyo hayatta evet dedirtemiyorum bu yüzden kaçamak daha iyi oluyo nilüm
Ne kuşuu bana da dee heleeeee

alışsın tabii daha ne soğuklar görcek anladım canım sonuçta sen ne yaptığının farkındasın, nereye gittiğin de belli, zaten gidilmeyecek bi yer olsa sen gitmezsin, keşke daha anlayışlı karşılasa da sen de gizlemek zorunda kalmasan :26: çok ayıp canııııım ben söyleyemem onu ben çıkıyorum bebeğim, öpüldün yanacıklarından :80:

Öyle kuzum mecbur 6,5 ay daha çekecek Aynen öyle kuzum zaten gidilmeyecek bir yer olsa annem hayatta yollamaz yakupa söylemeden.. Anlayış beklemeyi bırakalı çok oldu be nilü Aaaa anladım anladıımm seni fesat seniiiii
Bende senii öptüümmmmmmmmmmmm kuzum

Aynen canımm benim valla kaderimiz neyse onu yaşıyorz :) bende inanamıyorum balla bunada şükür ve kuzum :)))

yalnız herkes askerlik düştü ne zaman geliyor diye soruyor deli oldum ya arkadaş düşse ben bilirim dimi birde inatlaşıyorlarr benimle..
aynen güzelim ne kaldı şunun şurasında

Bilmiyor ki ne zaman belli olcağını kendide

çok ilginçmiş ama canım daha belli olmaması..en kısa zamanda belli olur inş.

geçmezzzzzzz
hatta 5 saat sonra Kocaeli diycem

çok güzel çoookkkk aradan 5 yıl geçti belkide ve hala listelerimiz devam ediyor biliyormusunuz kızlar bu topiği ilk kuran benim biz bi 100.000 i devirdik ardından burası açıldı orası doldu diye.... 88/3 tük biz taa ozaman başladı bu topik ne güzel zmaanlar geçirdik burda kimlerle tanıştık dost olduk.burası olmasa eşimi beklerken zaman nasıl geçerdi bilemiyorum.listeleri ben başlattım ben yapardım hergece .biz tezkereyi alınca devretmiştik bu görevi alt devrelere .şimdi görünce çok seviniyorum hala devam ediyor ellerinize sağlık tşk ederim sizlere .allahtan dileğim inşallah sevdiklerinize askerlerinize kazasız belasız kavuşursunuz allah onları sizlere bağışlasın inşallah.bizim bir sloganımız vardı hep onu söylerdik sizde bilin 1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK O GÜN GÜNEŞ BİZE DOĞACAK hayırlı tezkereler

Canım ne kadar vaktin var?
Eki Görüntüle 830922

bu nasıl ? fazla abartı olurum dersende
Böyle şık bi pantolon üstüne bluz ve blazer ceket giyebilirsin altınada stiletto ayakkabı

edoş çok sağ ol bebeğim ama ben bu kadar açık giyinemem kuzum, yani bu benim için çoook açık :26: boydan dolayı topuklu da giyemiyorum, siyah şık bi babetim var onu giycem. bir de upuzun siyah bi eteğim var büyük ihtimalle onu giycem, üstüme bir şey ayarlamam lazım. bayramdan sonra bi çarşı yapcam artık. mehmet sen al ben öderim dedi üstüme şöyle bir şey arıyorum

ya da şöyle; ama farklı bi renk :26:

MANGO - KIYAFETLER - Bluz --

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…