aynen canım olmazsa kadermiş derim napalım artık..biter güzelim biter..bugünleri nasıl geldik ben hala inanamıyorum
aaa nasıl bell değil canım yaa bizim belli oldu biletimizi bile aldıkbileti alınca geleceği daha yakınmış gibi oluyor
ne zaman belli olacakmış peki?
Yok be hilalcimm ya düşmicek umut bağlamıyorum valla kısmet :) zaten bayramdan sonra düşerse şafak 30 falan olur heralde oda şaka gbi olur ama düşmicekk :)
Egoist Hiloş ve Seroş iklisi
İnşallah bebeğim su sefer herkesin inancı tam inşallah yükselmicek ve nisanda geliceeeekkk
hayaller candıronlarsız asla olmaz kiiii
ayy bilmez miyim canım ya ben bile bazen kızıyorum kendime düşün 40 lardaız bitmedi gitti 30 lara gelemedik diyorum ara ara..ama şükür geçiyor..
aa öyle mi canım o zaman bizden selam olsun Kütahya'ya
bilmem mi canım hiç de sevmem, ankara'da doğup büyümeme rağmen... gerçi yazın doğmuşum ondan olabiliryatınca anca iyileşiyor insan, yoksa uzayıp gidiyor, iyi ki vermişler istirahatı güzel olmanın bedelini ödüyoruz işteee giy şekerim giy de öyle görelim
Yaa Ordudan dönüşte akşam vardık Ankara'ya arkadaş o ne soğuktur köyde bu kadar üşümedim ben yaaaSenin güzelliğini yesinleeeerr anaam Bugün giyeceğim, arkadaşımı istemeye geliyorlar onlara gidiyorum yakupun haberi yok nilüm Çok mu çok kötüyüm neee
Sizin mehtapta azaldııı heee
Düşse de düşmese de şafak 2OO! :82:
Gelsin 1OO'ler, bitsin 1OO'ler, gelsin İkili rakamlar, bitsin ikili rakamlar, bitsin şafak, gelsin askeriiimmm
[video=youtube;4MbzjHacXwA]http://www.youtube.com/watch?v=4MbzjHacXwA&hd=1[/video]
ankara işte öyle adamın iliklerine işler kuzumsenin güzelliğini napsınlar pekiii niye söylemedin yakup'a ki izin vermez mi :26: aynen canım yaa son iki haftacık
bu şarkının sözleri çok mu fena, yoksa benim içim mi fesat
Yakuun kısmetine en sıcaktan, en soğuğa uçtu gittiAllah yardımcınız olsun valla, dikkat et de üşütme sende kuzum
Niye söyliim yaa banane bi yere gidince zırt pırt arıyor adam gün boyunca bu kadar aramıyorken o zaman arıyor yaHem izinde vermez suratsız öküz Son iki hafta sabıııırrrrr
Banada öyle geldi içimiz fesat kuzumBen hiç dinlememiştim yakup ezberlemiş habire ağzında kuş havalandı deyip duruyordu bende dinledim
onun için de zor yaa, yazık, şoke olmuştur ayazı yiyince... sağ ol canım, ben de sıkıldım soğuktan ondan kendime bi izmirli buldumkıskançlıktan ve meraktan öyle yapıyordur, kendince sahip çıkmaya çalışıyordur, sanırım :26: o havalanan kuşun ne olduğunu tahmin edebiliyorum
Sabahın ayazında 4-6 nöbetlerinde yiye yiyee şokluğu atlatmıştır kuzumAtarlı genç gene atarlanıyo bana allahım
İşteee yakupta tam tersiydi, izmirden ankaraya yatay geçişEn iyisini yaptıın tabeeee O da beni çok sıkıyo be nilüm o yüzden bi yere gittiğmde söylemiyorum, hele de kıskançlık moduna gireceği bir yere hayatta Arkadaşımın kardeşi, yakupla yaşıt 93/1 tertip gitti askere kıbrsta asker. Yakup gene de yollamıyor oraya bi kez oğlan olan eve daha inat ediyo hayatta evet dedirtemiyorum bu yüzden kaçamak daha iyi oluyo nilüm
Ne kuşuu bana da dee heleeeee
alışsın tabii daha ne soğuklar görcekanladım canım sonuçta sen ne yaptığının farkındasın, nereye gittiğin de belli, zaten gidilmeyecek bi yer olsa sen gitmezsin, keşke daha anlayışlı karşılasa da sen de gizlemek zorunda kalmasan :26: çok ayıp canııııım ben söyleyemem onu ben çıkıyorum bebeğim, öpüldün yanacıklarından :80:
Aynen canımm benim valla kaderimiz neyse onu yaşıyorz :) bende inanamıyorum balla bunada şükür ve kuzum :)))
Bilmiyor ki ne zaman belli olcağını kendide
geçmezzzzzzz
Kız deme öylee olmulu olll :129:
Hahhaha bence de cicim megolomanız biraz sanırm
İnşallah canım yaa şurda Nisan 'a ne kaldı amann
Aynen canım ya hayalsiz ömüz geçer miikesinlikle hep daha iyiyi istiyor insan ama şükretmeyi unutmamak lazmm
Selamlarrr Kütahya 'ya derken ben sen Konya'ya geçtin sanırmm
kızlar nikahta ne giycemi bilmiyorum
Canımm sen seçenek koy biz yardm ederizzzz :))) bnce siyah sade bi elbisee portfy çanta platform topuklu ayakkabııı saçlar düz fön hafif makyajjj tamamdırrr :)
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
12 EKİM 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 125 destinyeda...
...192 hepsenhep...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...200 zeynepesin...
...204 pekmez_akilli...
...204 ilithya...
...204 SelenYusuf...
...207 seros08...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...255 busra00...
...298 mutluluk_06...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...340 traublee...
...340 Snt55...
...398 seymasklgn...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...400 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
Canım ne kadar vaktin var?
Eki Görüntüle 830922
bu nasıl ? fazla abartı olurum dersende
Böyle şık bi pantolon üstüne bluz ve blazer ceket giyebilirsin altınada stiletto ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?