Anladm canm neden giyemem dedn bol mu dar mi ? Klasik agir bir elbise topukluyla ya da şık bi babetle super olur bence de.. bak dusunceli davranms Mehmet kiyafetin yoksa bence de al gerekirse karsilar canm zaten sen de abartcak bi kiz değilsin dusuncelerinden bellii.. e ayakkabin da hazirsa bence bi elbise bulabilorsn kendine gore super olur
Ya da eteğin klasik dar bi etekse üstüne bluz da bulabilirsn tabi kii..
kısa yavrum, diz kapaklarında; ama bana açık geliyor :26: ne bileyim canım yaa durduk yere masrafa sokmak istemiyorum. bi çıkıp fiyatlara bakim de uygun bir şey görürsem alırım artık. eteğim bol ve uzun. elimdekilerin fotosunu çekip koyim en iyisi böyle anlatarak olmuyor
Ha anladm tatlim tabi ki rahat edemiyorsan giyme cicim kendine göre bi şeyler bak.. hmm bence de en guzeli foto koy yahu boyke canlansa da tam olmuyo Niluu :)) telden bakabildigim kadar bakarmm..
Durduk yere de değil cift olarak sizin in onemli bi durum yani.. insallah icine siner her sey yavrum halledersnn eminimm..o etegin üstüne anladigim kadariyla konuşuyorum tabi dar bi bluz da guzel durabilir canlandirdm sadece gozumdeya da adl de mesela dizalti sik elbiseler de olabiliyor bazen bakarsn.. zara da da var genelde ama ben orayı gereksiz pahali buluyorum pek zevkime hitap etmiyor ama belki sana uyar belki de bakinirsn tatlis
Bir de mevsim geregi artk pek corapsiz giyemeyeceginden belki de boyda daha rahat olurr
Anladm canm neden giyemem dedn bol mu dar mi ? Klasik agir bir elbise topukluyla ya da şık bi babetle super olur bence de.. bak dusunceli davranms Mehmet kiyafetin yoksa bence de al gerekirse karsilar canm zaten sen de abartcak bi kiz değilsin dusuncelerinden bellii.. e ayakkabin da hazirsa bence bi elbise bulabilorsn kendine gore super olur
Ya da eteğin klasik dar bi etekse üstüne bluz da bulabilirsn tabi kii..
Sagol canm memlekete geldm pek giremedim bend e kostuemaca geciyor. . Iyi bayramlar canm..sen nasilsin guzel gelismeler vardir insallahh
oyy yavrum ne de güzel açıklamış erinmeden sağ olasınçorapla giymek benim de aklıma geldi kuzum, öyle de denerim. dediğin gibi dar bi bluz arıyorum; ama her yerde hep şu arkası pileli kuyruklu modeller var. zara, park bravo, koton, adl, ipekyol, journey, chima, mango, mudo, ekol, forever new hepsine bakcam yavrum aynen öyle, yanımda mehmet de olacağı için bu kadar ilgilendim aslında yoksa giyer giderim herhangi bir şey...
canımm nasılsın seninde askerin geldi sanırım...gözün aydınnn
oyy yavrum ne de güzel açıklamış erinmeden sağ olasınçorapla giymek benim de aklıma geldi kuzum, öyle de denerim. dediğin gibi dar bi bluz arıyorum; ama her yerde hep şu arkası pileli kuyruklu modeller var. zara, park bravo, koton, adl, ipekyol, journey, chima, mango, mudo, ekol, forever new hepsine bakcam yavrum aynen öyle, yanımda mehmet de olacağı için bu kadar ilgilendim aslında yoksa giyer giderim herhangi bir şey...
memleket neresi canım senin??isteme töreni yaklaşıyoo heralde heycan warmııı??...bende şükür iyiyim canım bnmkiyle gelişmelerde iyiyiz artk allah bozmasınbeyfendi normal hayatına devam ediyo kendini zorlama dedikçe zorluyo eskisi gibi hemen olsun btsin herşey yapıyo ama oda olmuyo...zorlamış dün biraz rahatszmış ama sabah konuştuk iyiydi ...seninki napıyo nasıl gidiyo aranız nasıl???
iyi bayramlar kızlaaarr :) nasıl gecıyo Bayram pek girme fırsatı bulamıyorum gırmısken hepınıze ıyı bayramlar dılıyorumm gecmısı okumaya zamanım malesef smemeli yok umarm hersey yolundadır hepınız opuldunuzz
Canm benim ne demek her zamn burdayimm.. denersin tatlimm her türlü tabi ki dr Mehmet de olacagi için onemli bir gun yani sonucta..etegini acamadm telden ama gomlegi gordum aradigin tarza benziyor gomlek de cok hos ama etegi goremedm, gomlek mesela o etekle guzel olmus sitedeki.. sende de o tarz durcaksa super olur.. babetten vazgecersen ve boy problemi de varsa bence hanim topuklu ayakkabilar super olur ayrica bu tarz gömleğin altina bileklere kadar kumas pantolon da cok hos olabilir hepsi aklinda bulunsunn )
İyi bayramlar Seroşşş... valla benm çok hareketli geçti tüm kuzenlerimi de gördm güzel de oldu, memleketten yeni döndm yorgunumm..yarın da baya temizlik hazırlık ertesi gün de mustakbel damat adayı geliyorr inşallahh
İyi bayramlar Seroşşş... valla benm çok hareketli geçti tüm kuzenlerimi de gördm güzel de oldu, memleketten yeni döndm yorgunumm..yarın da baya temizlik hazırlık ertesi gün de mustakbel damat adayı geliyorr inşallahh
canım ayakkabımın topuğu 5 cm, mehmetle aramızda 5 cm kalıyormehmet etek giymemi istiyor canım, hep pantolonluyum ya yarın elışverişe çıkcaz, o gömleğe de bakcam mağazasında bulursam denerim :26:
bizimki de baya hareketli geçti yavrum evde sürekli misafir ağırladıksofra kur, bulaşık yıka, çay demle bu moddaydım yine heyecanlı anlar bekliyor seni, bundan da alnının akıyla çıkarsın inşallah
Oyy süper hiloşş heyecan tavanherşey dilediğinden daha güzel geçsin güzel meleğim İlk adımınız hayırlı uğurşu olsun inşAllahh bir ömür mutluluklar
E olsun tatlışım bizim de Zaferle boyumuz sizin gibi, 10-11 cm var ben sünnette yaklaşık 10 cm topuk giydim aynı gibiyik işte, ama nişanıda ben de 5-6 cm düşünüyorum arada fark kalsın, 5 cm mantıklı bence
Gömlek gayet hoş canm ama evde şimdi eteğine baktım, biraz gündelik geldi, bence sen alışverişte ya güzelll şık bir elbise bul ya da etek gömlek bak o zman, bu gösterdiğin gömlek oldukça şık, denersin olmadı gene de belki de bu eteğinnle de hoş olur.. normalde düğünlerde ben de pantolon tercih etmem ama nikah olduğundan demiştim yavrum, madem öyle istiyor sen de ona göree bakarsınn
Ayy evet heyecan varr.. ama Zafer gene biraz rahatsızlandı ya heyecan stresten de oluyor sanırm çok ateşi çıktı umarım düzelir canm benmm :26:
Sağlll canım benm inşallah öyle olur Allah utandırmasınn
Sen neler yapıyosunn
İnşAllah bebeğim dualarımız ve kalbimiz seninle her daimm
BEn iyiym Hiloş hep aynı evdeyim şimdi bayram tatilinden ötürü tatili bir hafat da ben uzattım 29 ekime kadar burdayım
Saüğol canım benmmm ya Zafer gene hasta biraz ateşi falan çıktı nedense bakalım onla ilgileniyorum o da geliriz bi şey olmaz diyo ama...kısmet yaa iyi olsn daa
Ohh tatilini yap tatlış noldu bu askerliğin kısalmasıyla ilgili yeni gelişmeler var mıı??
slm kızlar canım çok sıkkın ...bagıra çagıra aglamak istiyorummmm
Hayırdır canım sorun ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?