edoş çok sağ ol bebeğimama ben bu kadar açık giyinemem kuzum, yani bu benim için çoook açık :26: boydan dolayı topuklu da giyemiyorum, siyah şık bi babetim var onu giycem. bir de upuzun siyah bi eteğim var büyük ihtimalle onu giycem, üstüme bir şey ayarlamam lazım. bayramdan sonra bi çarşı yapcam artık. mehmet sen al ben öderim dedi üstüme şöyle bir şey arıyorum
Eki Görüntüle 831057
ya da şöyle; ama farklı bi renk :26:
MANGO - KIYAFETLER - Bluz --
Canıö bu gömlek çok hoş ama etek yerine bilekte biten bi pantolon altınada stiletto giy az topuklu onlar çokkl hoş olur
mehmet eteğimi çok beğendi onu giy diyor; ama düşüncem bunları da canımona da danışayım, gözüme çarpan şeyleri ona da yolluyorum...
Sevgilin beğendiyse no problem şekerim
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
12 EKİM 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 125 destinyeda...
...192 hepsenhep...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...200 zeynepesin...
...204 pekmez_akilli...
...204 ilithya...
...204 SelenYusuf...
...207 seros08...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...255 busra00...
...298 mutluluk_06...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...340 traublee...
...340 Snt55...
...398 seymasklgn...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...400 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
kızlaarr nie kimse yok yaa...naber naılsınız??
Hop ben varım...
İyi bayramlar :)
selam cnm yeni misin sen yoksa uzun zamandr yokmuydun??
Yok canım yeni değilim ..
Sadece bir aya yakın online değildim pek..
Az kalmış Allah kavuştursun :)
amin canım asker yarenimiyiz ??
evet canım 93 / 1 ...
canm keşke bizide hatırlasaydın 100 lere inmeyi bekleyen bizde wardık ama unutulduk demek hilalcim
kızlar nikahta ne giycemi bilmiyorum
çok güzel çoookkkk aradan 5 yıl geçti belkide ve hala listelerimiz devam ediyor biliyormusunuz kızlar bu topiği ilk kuran benim biz bi 100.000 i devirdik ardından burası açıldı orası doldu diye.... 88/3 tük biz taa ozaman başladı bu topik ne güzel zmaanlar geçirdik burda kimlerle tanıştık dost olduk.burası olmasa eşimi beklerken zaman nasıl geçerdi bilemiyorum.listeleri ben başlattım ben yapardım hergece .biz tezkereyi alınca devretmiştik bu görevi alt devrelere .şimdi görünce çok seviniyorum hala devam ediyor ellerinize sağlık tşk ederim sizlere .allahtan dileğim inşallah sevdiklerinize askerlerinize kazasız belasız kavuşursunuz allah onları sizlere bağışlasın inşallah.bizim bir sloganımız vardı hep onu söylerdik sizde bilin 1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK O GÜN GÜNEŞ BİZE DOĞACAK hayırlı tezkereler
Niluuu hepsi acilmadi fotolarin ama siyah etek ustune biraz daha şık bi bliz baksan bi kombin koymussun onu gordum de.. ya da direk elbise baksan madem babet giyeceksin elbiseye biraz yuklen bence sik bi sey bul cicimm.. fazla günlük geldi baktigin.. ama hepsini göremedim de tabii.. :/
Herkese Hayırlı Bayramlarrr...
Sevgilimsiz son bayram şükürler olsunn
Bu arada buda bayram hediye olsun
imdiden askerlerimize hayrl teskereler - Hrriyet GNDEM
Canm hatirlamayla alakasi yokbu eski bir liste yani eskiden devam eden yeni eklenmek isteyenler hatirlatirsa eklerm hemencikinternet basinda olsam kendim de ekliyorm da simdi koyumdeyim :) donunce eklerm tatlim
Niluuu hepsi acilmadi fotolarin ama siyah etek ustune biraz daha şık bi bliz baksan bi kombin koymussun onu gordum de.. ya da direk elbise baksan madem babet giyeceksin elbiseye biraz yuklen bence sik bi sey bul cicimm.. fazla günlük geldi baktigin.. ama hepsini göremedim de tabii.. :/
Ayy ne guzelll biz de ayni durumdayiz istee cok guzel arkadasliklar kurduk benm askerim de dondu ve nişanlancaz yakinda insallahh.. burasi olmasi cok zor geçerdi gunleerr..
Allah daim etsin mutluluklariik..
HERKESIN BAYRAMI MUBAREK OLSUN INSALLAHH..MUTLU BAYRAMLARRR.. MEMLEKETIMDEN SESLENIYORUMMM :***
pek bir şey koymadım zaten kuzum. açıkçası nikah davetine gitmek için pek bir şeyim yok, çok eksiğim var. mehmet ben karşılarım sen al dedi; ama masrafa sokmak istemiyorum, sonuçta yakınım da değil. ablamın ipekyoldan aldığı sade klasik siyah bi elbisesi var; ama ben giyemem onu :26: 2 hafta var bakıncam az daha yavrum... sağ olasın yardımın için
anladm tm canım sıkıntı yokhayırlı bayramlar hilalcim nasıl gidiyo yaa hiç görüşemiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?