Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canıö bu gömlek çok hoş ama etek yerine bilekte biten bi pantolon altınada stiletto giy az topuklu onlar çokkl hoş olur

Canıö bu gömlek çok hoş ama etek yerine bilekte biten bi pantolon altınada stiletto giy az topuklu onlar çokkl hoş olur

mehmet eteğimi çok beğendi onu giy diyor; ama düşüncem bunları da canım ona da danışayım, gözüme çarpan şeyleri ona da yolluyorum...

Hepinize iyi bayramlar dilerim kızlar,yarın sabah şehir dışına çıkıyorum görüşmek üzere ...

canm keşke bizide hatırlasaydın 100 lere inmeyi bekleyen bizde wardık ama unutulduk demek hilalcim

canm keşke bizide hatırlasaydın 100 lere inmeyi bekleyen bizde wardık ama unutulduk demek hilalcim

Canm hatirlamayla alakasi yokbu eski bir liste yani eskiden devam eden yeni eklenmek isteyenler hatirlatirsa eklerm hemencik internet basinda olsam kendim de ekliyorm da simdi koyumdeyim :) donunce eklerm tatlim

kızlar nikahta ne giycemi bilmiyorum

Niluuu hepsi acilmadi fotolarin ama siyah etek ustune biraz daha şık bi bliz baksan bi kombin koymussun onu gordum de.. ya da direk elbise baksan madem babet giyeceksin elbiseye biraz yuklen bence sik bi sey bul cicimm.. fazla günlük geldi baktigin.. ama hepsini göremedim de tabii.. :/

Ayy ne guzelll biz de ayni durumdayiz istee cok guzel arkadasliklar kurduk benm askerim de dondu ve nişanlancaz yakinda insallahh.. burasi olmasi cok zor geçerdi gunleerr..
Allah daim etsin mutluluklariik..

HERKESIN BAYRAMI MUBAREK OLSUN INSALLAHH..MUTLU BAYRAMLARRR.. MEMLEKETIMDEN SESLENIYORUMMM :***

pek bir şey koymadım zaten kuzum. açıkçası nikah davetine gitmek için pek bir şeyim yok, çok eksiğim var. mehmet ben karşılarım sen al dedi; ama masrafa sokmak istemiyorum, sonuçta yakınım da değil. ablamın ipekyoldan aldığı sade klasik siyah bi elbisesi var; ama ben giyemem onu :26: 2 hafta var bakıncam az daha yavrum... sağ olasın yardımın için

anladm tm canım sıkıntı yokhayırlı bayramlar hilalcim nasıl gidiyo yaa hiç görüşemiyoruz...

Anladm canm neden giyemem dedn bol mu dar mi ? Klasik agir bir elbise topukluyla ya da şık bi babetle super olur bence de.. bak dusunceli davranms Mehmet kiyafetin yoksa bence de al gerekirse karsilar canm zaten sen de abartcak bi kiz değilsin dusuncelerinden bellii.. e ayakkabin da hazirsa bence bi elbise bulabilorsn kendine gore super olur
Ya da eteğin klasik dar bi etekse üstüne bluz da bulabilirsn tabi kii..

anladm tm canım sıkıntı yokhayırlı bayramlar hilalcim nasıl gidiyo yaa hiç görüşemiyoruz...

Sagol canm memlekete geldm pek giremedim bend e kostuemaca geciyor. . Iyi bayramlar canm..sen nasilsin guzel gelismeler vardir insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…