slm kızlar canım çok sıkkın ...bagıra çagıra aglamak istiyorummmm
Geçmiş olsun eniştemizee
Canım olay tamam diyo bütün bakanlar bayram sonrası inşallah ilk teskereler veriliyomuş
iyi geceler yarenler..
bu aralar çok mu sessiz buralar??
Günaydın Kamilecim sessiz valla yaa.. tatilde issiz kaldi iyice ama kisa toparlaar :))
Haydaa okudum tartismissiniz tuh yaa.. askerlik size de zor geçiyor belli ki... bu da gececek unutma canm kirici laflar soyleme.. unutma ki asker o maleseff :/
Sagol canm benmmm..
Insallah hadi bakalm yaa super olur vallaa... safaklar cookk guzel azaliyorr..
Günaydın Kamilecim sessiz valla yaa.. tatilde issiz kaldi iyice ama kisa toparlaar :))
Eki Görüntüle 832953
şafak 35 İZMİRRRR
küçük küçük kaçamak yaptığımız şehre selam olsun
Memleketimi görünce dayanamadım yazayım dedim. Maşallah çok azaltmışsınız şafağı, darısı diğer günlerin de ve bizlerin de başına tabi
İzmir'ime selam, yolunuza devaaam
E olsun tatlışım bizim de Zaferle boyumuz sizin gibi, 10-11 cm var ben sünnette yaklaşık 10 cm topuk giydim aynı gibiyik işte, ama nişanıda ben de 5-6 cm düşünüyorum arada fark kalsın, 5 cm mantıklı bence
Gömlek gayet hoş canm ama evde şimdi eteğine baktım, biraz gündelik geldi, bence sen alışverişte ya güzelll şık bir elbise bul ya da etek gömlek bak o zman, bu gösterdiğin gömlek oldukça şık, denersin olmadı gene de belki de bu eteğinnle de hoş olur.. normalde düğünlerde ben de pantolon tercih etmem ama nikah olduğundan demiştim yavrum, madem öyle istiyor sen de ona göree bakarsınn
Ayy evet heyecan varr.. ama Zafer gene biraz rahatsızlandı ya heyecan stresten de oluyor sanırm çok ateşi çıktı umarım düzelir canm benmm :26:
günaydın hilalcim..bayram tatilinde tabi herkesevet evet bir kaç aya canlanır inş
bu arada sanırım büyük gün bugünşimdiden hayırlı olsun canım benim Allah devamını erdirir inşallah
hilal sorma canım yaa bu sefer cidden bitirdi heralde dün dayanamayp mesaj attım sen beni bitirdn de işte bi dahası yok bu işin bilmem ne dedi cnm çok sıkkın yaa...ya askerde ben 11 aydır bunun için mi bekledm canım yaa bak sende çok yaşadın bu durumu ne bu şimdi bitti diyince bitecekmi onca yaşananlarya şurda 1 ayımız kaldı gözüyle bakıyorum yaa böyle mi yapılması gerekir yani??
geçmiş olsun canım yaa, heyecan, stres... bu aralar havalar da dengesiz, oralarda nasıl bilmiyorum; ama dikkat etmedi mi acaba dışarı falan çıkarken :26: vallahi canım hiç hevesim kalmadı, belki de gitmicem nikaha. dün çıktık; ama pek bir şey beğenemedim, bir şey alasım yok sanırım. park bravo'da bi gömlek beğendim, alırsam onu alırım siyah beyaz yine aynı tarz. vero moda'da yoktu nette beğendiğim. hava da çok soğuk o gün de böyle olursa düşündüğüm şeylerle donarım heralde. erkek tarafı şimdi sizdedir, bi telaş bi hengame vardır evin içinde. çok güzel geçer inşallah günün
Aaa neden hevesin yok elbise yüzünden mi sadece aranız iyi di mii???
Canım çok da dert etme yakışanı giy çek git amann ama bulursun hem de daha vakit varr canımm..
Evet bugündü telaşlarımızz çok şükür güzel geçti Nilüüü darısı nişanaa
Evett bugün o gündüüü bir başlıkta anlatacağım yaşananlarıııama özetle pürüz yok Zaferimin hastalığı dışında :26:
Öyle şey olamz canım merak etme, o da sen de silemezsiniz, biz de çok yaptık zamanında hepsi büyük saçmalık, skain kalmaya çalış her zman canımm
Aaa neden hevesin yok elbise yüzünden mi sadece aranız iyi di mii???
Canım çok da dert etme yakışanı giy çek git amann ama bulursun hem de daha vakit varr canımm..
Evet bugündü telaşlarımızz çok şükür güzel geçti Nilüüü darısı nişanaa
aramız iyi canım çok şükürkıyafetin de etkisi var, ertesi gün de sınava gircem ya böyle bi değişik hallerdeyim :26: ohh ne güzel canım levelleri bir bir atlıyorsunuz konuna baktım; ama daha ayrıntıları anlatmamışsın. foto çekilebildiysen albüm bekliyoruz
bu sefer çok kızmış cnm yaa farkında olmadan çok kırmışım heralde ki çok kızgındı baya atar yaptı konuşmadı filan amaa seviyoo işte bal gbii o yüzden wazgeçemedi bide sewmiyorum diyoo yalannn bende dedim üstüme yemin et madem sewmiyon edemediiii:)
Yarın bakanlar kurulu toplanıcakmış..ve düşme ile ilgili tarih verilecek...burda herkesin içi rahat çnk hepsi alt devrem.ne güzel 92/4 yani biz hariç.büyük ihtimalle şubat gibi indiricekler biz teskere alırken..inş bu ay indirirlerde sevdiceğime kavuşurum 1 ay sonra ve bnm gibilerde.. Hayırkısı olsun HERKESE
İnş canım..bzm kızlRın ne suçu vardı şimdi inse bizim kızlar yani92/3ler üzgün olcak..böyle sisteme ben ya..ne diyim hayırlısı.. Sen naslsn bulabildin mi nikaha bir şeylerinşallah size de vurur canım... teskerenizi alırken küskün kırgın olmanıza üzülürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?