Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tepikte 1.yim..........

evet canm ya ama hala bitiyo gibi gelmiyor alıştım galba şafak saymaya gelince anlıcam artık
seninde büyük güne az kalmış canm geri sayımdasın

hahaha bir süre inanamıyor insan canım ben de geri sayımda şokta uyuşmuş gibiydim hissizdim ta ki havaalanına gidip de Mardin uçağı indi anonsunu duyana kadarrr

Evet canım ben de şu an nişana geri sayıma başladım hadi hayırlısı

hadi hayırlısı canm herşey gönlünce olsun canm içine sinsin

esin anladım canım tamammmm

Amin kuzum amiiinn bugün süpriz yaptım ona yeni geldim eve geri dönüşte çikolata koliğe bağladım
Şafak saymaya tabi devam ne kaldı şurda bak 100'lerdesin kuzum, bizim yerimizi sen aldın. Bizim şafağın darısı senin başına
İzinleride ekleseydin keşke kuzum, öyle daha kolay oluyor hem ne bilim gelmezse de erken gelecek ya birden 10-20 gün düşünce

Kızlar yaaa nine westte gri takım buldum süper ayakkabı-çanta.. kararsız kalıyorum bakındıkça yahuu.. siz de bir el atın şu duruma

Kızlaarr yardım edermisiniz sevgilim bugün teslim oldu sevk başlangıc gunu 04.11.2013 Kısa dönem sizce şafak kaç atıcak yaa herkes frklı dıyoo nolur yardım edin

tepikte 1.yim..........

Kızlaarr yardım edermisiniz sevgilim bugün teslim oldu sevk başlangıc gunu 04.11.2013 Kısa dönem sizce şafak kaç atıcak yaa herkes frklı dıyoo nolur yardım edin

Sevk baslangic tarihi teslim tarihinden 2gun once olmasi lzm.sevk baslangictan safagi baslatcaksin.Allah kavustursun bu arada nereye yollladin

Şafak: 155 yada 175 emin olamasamda

Deryacukum memleketimden alıyorsun kocacığını şükür ne kadar da az kalmıııışşş

Fatoşum hele sana dicek lafım yok Rabbim bize de göstersin tez zamanda inşAllah

ahh o bingöl ömrumu yedııı
darısı basıma canımm az kalmışşş bıtıoo

neden yedi cnm askerin mi orda yoksa
darısı başınıza canm çabucak geçsin inşAllah

amiiin canm tez zmanda sıkıntısız sağsalim gelsin o günler hepimizin askerleri gelsin inşAllah son günler hiç geçmiyo

KIZLARRRR selammm herkesler iyidir inş...sizi unuttum sanmayın sakınnn kocişin telden giriom ama yazıp gönderemiyorum göndermiyo nedense.desteklenmeyen bişeyler var sanırım siteyle ilgili...işyerinden girdim...
oh ohh tubişi evlendirdik..şimdide hilalimin nişana 9 gün varmışşş ne güzel haberrrr

ebrum yemişiniz askerligi cnm yaa bitiyoo gözünaydın.ben yanlış görmedim inş.yoksa bitti mi sizin cnm acele baktım da

hesnoşumm seni de çokk özledim canım çokk öpüyorum herkesi ben iyiyim meraklanmayın herşey yolunda hamdolsun

Canııııııım Razişiiiiiim ben de seni çok özledim canım, bu aralar hiç bir şeye vakit ayıramıyorum, kolumu kaldıracak halim yok vallahi, bir rehavet var üstümde Umarım hayırlı bir şeydir :26: Senin nasıl gidiyor iş, koşuşturma falan?

Hilalcim güzel gelişmeler olduğunu az çok tahmin ediyordum zira gerçekte de öyleymiş, ne güzel az kalmış muradına ermene... Umarım her şey gönlünce olur da daha da mutlu haberlerini alırız...

Nilücüm senle de epeydir görüşemedik canım eminim Mehmetçiğinle aran çok iyidir, senin de güzel haberlerini bekliyor, elbet ufak tefek can sıkıcı şeyler çıkacaktır takma kafana e mi?

Ebrucum, begüşüm, esracım, edacım ve ismini hatırlayamadığım bütün yarenler umarım her şey yolundadır hayatınız da, sizleri unutmadım... Ben de iş güç koşturuyorum eşimin dükkanının tadilatıydı, bayram tatiliydi derken vallahi kendime bile zaman ayıramadım kusuruma bakmayın artık.... Hepinizi öptüm çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…