deryoş hayırlı olsun eviniz, kocan gelince aşk yuvasına döncekneler hazırlayacaksın kocişine meraklandım
Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim
Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?
Teşekkür ederim canım inşallah çok güzel geçer dediğin gibi de sağ salim gelir...
Sen nasılsın, kpssye hazırlık başlamış ohh ne güzel planlı olmak iyidirMehmetinle aran nasıl nasıl gidiyor canım seni üzmüyor değil mi
hayırlı olsun hesnoşşş Allah sağ sağlım kucanıza almayı nasip etsın gözunuz aydınnnn
teşekkür ederim canım uvvvv neler hazırlamıcamkı ona her sevdiğinden az az dunyanın menusunu dızıcem masaya ınşallah
inşallah canım inşallahkaç haftalıkmış bebişin?
iyiyim ben de canım, polislik olmayınca kpss'ye geri döndümdershaneye kaydoldum, yavaştan çalışmaya da başladım. aramız idare eder canım, üzmüyor sayılır...
7 hafta bitmiş canım, 8. haftadayız işte, daha fasulye tanesiİzin konusu ne olacak onu hiç bilmiyorum canım yaa sonuçta yaza geliyor bebiş :26:
Çalış canım yaa inşallah bu sefer olur seçim dalgası da var ya belki fazla kontenjan açarlar diye düşünüyorum şansın artarNeyse bu Mehmet meselesini sonra özelden de konuşuruz tatlım istediğin zaman
maşallah canımduymasın bebişin öyle dediğini, küser sonra evet canım yaa, ilk aylar yanında olabileceksin de sonrası düşündürücü... raporlarla falan idare edersin, ücretsiz izne ayrılırsın olmadı :26: elimden geleni yapcam işte, bakalım, konuşuruz canım
Teşekkür ederim tatlım, sağolasın, senin de kocacın geliyormuş ne kadar az kalmış yaa maşallah... Artık siz de kavuşacaksınız ohhh ne mutlu
Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim
Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?
Haklısın cnm siin şehirler farklı sende o zaman ona göre hayatını kurcam mecbur.hayırlısı olsunn
Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleritabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömerömerimin resmini ekliyecegim bi ara
Öyle canım aynen, hayırlısıyla hallolur hepsi inşallahh
Sen nerelerdesn !Adı gibi kendide tatlıdır eminin paşanın
Oh oh iyi olsunda, sende kendine de dikkat et yavrum. Özledim senii beeAsker baba, geldi gitti mi? Ne zaman geldii ? Nasıl geçti?
Ömerciği görünce ne yaptıı
Evet şafaklar baya azaldı kardeşim, şafağını burdanda değiştir çok gözüküyo 107 yap şunu
Sen da ömercikte iyi olsunda ara da bi uğra haberdar et kardeşim. Öpüldün çok
Esinimmm bende cook özledim seni kardesim diyorum ya kendimi unuttum hic birseyle ilgilenemiyordum yeni yeni toparliyorum herseyi..aahh ahh ben göremedimki askerimi gidemedim cocuk cok kücüktü kiyamadim oda babalik iznini kullandi gitti tek basina yanii anliyacagin dahada göremicem vallahi dayancak gücüm kalmiyor gibi kac ay oldu dokunamadim göremedim patlicam esinimbabasi ömerimi kamerada gördü bi agladiki görmen gerekti kuzumm cok kötüydü hic tahmin etmezdim okadar aglicani icim gitti parcalandi sadece su 107 günün gecmesini bekliyorum ne yapiyim..evet degistircem kardesim safagimi bi bilgisayara giriyimde sende ne var ne yok nasil gidio yakupla insaallah hersey yolundadir cook iyi bak kendine öptük seni ömerimle teyzesii
Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleritabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömerömerimin resmini ekliyecegim bi ara
Huuuuuuuu son 4 gün sayıyoruz büyük gün geldi çattı sonunda he..
Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?