Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deryoş hayırlı olsun eviniz, kocan gelince aşk yuvasına döncek neler hazırlayacaksın kocişine meraklandım

teşekkür ederim canım uvvvv neler hazırlamıcamkı ona her sevdiğinden az az dunyanın menusunu dızıcem masaya ınşallah

Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim

Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?

hayırlı olsun hesnoşşş Allah sağ sağlım kucanıza almayı nasip etsın gözunuz aydınnnn

inşallah canım inşallah kaç haftalıkmış bebişin?

iyiyim ben de canım, polislik olmayınca kpss'ye geri döndüm dershaneye kaydoldum, yavaştan çalışmaya da başladım. aramız idare eder canım, üzmüyor sayılır...

hayırlı olsun hesnoşşş Allah sağ sağlım kucanıza almayı nasip etsın gözunuz aydınnnn

Teşekkür ederim tatlım, sağolasın, senin de kocacın geliyormuş ne kadar az kalmış yaa maşallah... Artık siz de kavuşacaksınız ohhh ne mutlu

7 hafta bitmiş canım, 8. haftadayız işte, daha fasulye tanesi İzin konusu ne olacak onu hiç bilmiyorum canım yaa sonuçta yaza geliyor bebiş :26:

Çalış canım yaa inşallah bu sefer olur seçim dalgası da var ya belki fazla kontenjan açarlar diye düşünüyorum şansın artar Neyse bu Mehmet meselesini sonra özelden de konuşuruz tatlım istediğin zaman

maşallah canım duymasın bebişin öyle dediğini, küser sonra evet canım yaa, ilk aylar yanında olabileceksin de sonrası düşündürücü... raporlarla falan idare edersin, ücretsiz izne ayrılırsın olmadı :26: elimden geleni yapcam işte, bakalım, konuşuruz canım

Heehehehe küsmez o bana küsmez ben öyle seviyorum, doğsun ele sıpa diye sevicem
Vallahi heyet raporu filan alıcam artık sonra da ücretsiz izin artık napalım mecbur

Yap canım elinden geleni yap kendin için yap bunu, umarım her şey gönlünce olur

Teşekkür ederim tatlım, sağolasın, senin de kocacın geliyormuş ne kadar az kalmış yaa maşallah... Artık siz de kavuşacaksınız ohhh ne mutlu

Aaaaaaa ben yeni gördüm yaaa Hesna abla sennn hamilesinnnn
:119::119::119::118::118:

Allah sağlıklı bir doğum ve bebiş versn inşşallahhh Çok sevindm yaa ne güzelll

Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim

Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?

Ayyyyyy ablaam çok sevindim Büşra'dan sonra topiğimiz bi minik daha görecek desene
Rabbim analı, babalı büyütsün inşallah, maşallah

Bende dün yolladım askeri kışlasına, mehtap bitti şafak saymaya devam

Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleri tabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömer ömerimin resmini ekliyecegim bi ara

Sen nerelerdesn ! Adı gibi kendide tatlıdır eminin paşanın
Oh oh iyi olsunda, sende kendine de dikkat et yavrum. Özledim senii bee Asker baba, geldi gitti mi? Ne zaman geldii ? Nasıl geçti?
Ömerciği görünce ne yaptıı
Evet şafaklar baya azaldı kardeşim, şafağını burdanda değiştir çok gözüküyo 107 yap şunu
Sen da ömercikte iyi olsunda ara da bi uğra haberdar et kardeşim. Öpüldün çok

Esinimmm bende cook özledim seni kardesim diyorum ya kendimi unuttum hic birseyle ilgilenemiyordum yeni yeni toparliyorum herseyi..aahh ahh ben göremedimki askerimi gidemedim cocuk cok kücüktü kiyamadim oda babalik iznini kullandi gitti tek basina yanii anliyacagin dahada göremicem vallahi dayancak gücüm kalmiyor gibi kac ay oldu dokunamadim göremedim patlicam esinim babasi ömerimi kamerada gördü bi agladiki görmen gerekti kuzumm cok kötüydü hic tahmin etmezdim okadar aglicani icim gitti parcalandi sadece su 107 günün gecmesini bekliyorum ne yapiyim..evet degistircem kardesim safagimi bi bilgisayara giriyimde sende ne var ne yok nasil gidio yakupla insaallah hersey yolundadir cook iyi bak kendine öptük seni ömerimle teyzesii

Kıyamam sana ya. Hani babalık izni diye çıkacak demiştin ben göremiycem demiştin gene öyle oldu anlaşılan kuzum. :26:
Belki gidersin kuzum, şöyle 1-2,5 ay sonra falan. Bebişide iyice sarar sarmalarsın. Olumsuz düşünme, belki olur neden olmasın
Tabi ömerin babası içinde çok zor, ah ah. Az daha sabır bebeğim. Sabrın tükendi biliyorum kaç ay oldu ama sabır
Bak ömercikte sana artık yardımcı olacak, ağlayıp zırlamasıyla altını kirletmesiyle vaktini çabucak geçirmeni sağlayacak.
Bende yeni mehtap bitişi yaşadım kuzum, demiştim ya gelecek diye. Geldi, dün yolladım işte.. Tekrar alışma çabalarına girdim.
Herşey yolunda yakup inanılmaz bi değişim geçirdi, adam 180 derece döndü sanki. Çok iyiyiz maşallah de bitanem
Sende kendine çok iyi baak, ömerciğime dee İkinizi de öptüümmmmmm

Busummm oyy pasasıyla ne güzell.. Allah sağlık sıhhat versinnn...
Omerin de resmini bekliyoruzzz.. daha da toparlar annesi ay ne tatlıdır o şimdii..
aa şafak 107 ne güzell düştü tabi süper olduu..panoya ekleyelim yeni halini canm benm yaa

Huuuuuuuu son 4 gün sayıyoruz büyük gün geldi çattı sonunda he..

Evetttt
Heyecan dorukta diyecem de son zamanlar bana hep bir durağanlık geliyor çok sakinim ohh miss

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

12 Kasım 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...107 busra00...

...157 seros08...

...161 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...272 KUB88...

...274 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...kskada 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ED2006 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...destinyeda 50 : NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 59 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 81 : DÜZCE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:
Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş

büşra gözün aydın canım, doğumdan sonra hiç göremedim seni, kutlayamadım da Allah analı babalı büyütsün, adıyla yaşasın, maşallah ömercine, adı da pek bi güzelmiş Hz. Ömer gibi adaletli olur inşallah kilosu iyiymiş, şimdi aldı mı verdi mi? geçmiş olsun çokçana... ilk zamanlar hayata adapte olmaya çalışıyorlar ya sıkıntılı olur; ama zamanla her şey yoluna girer. eşin de gelince çok daha rahat edersiniz

Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş

bebişim çok sevindim hayırlı olsun, inşallah mesai arkadaşların ve ortamın da şartları kadar iyi olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…