Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben senin yerinde olsam ama bunu onlara yedirirdim o kadını arayıp iki çift söz söyle 1 günde neyin kararı ya iyice suyunu çıkardılar karşılarında çocuk var sanki üniversite mezunu insan var yol yordam bilen biri valla pes ya ...İnşallah olur canım banka istiosan dene şansını tabi hakkında hayırlısı olsun

Aynen öyle canım hayırlısı dedim bende bitti senin askerlkte darısı başımıza :)

Bağlamıyorlar ona mail attm ama yarın başkasınu arıcam..gerizekalılar işte..istemiyrm banka hiç canım ama bilemiyorum

Bağlamıyorlar ona mail attm ama yarın başkasınu arıcam..gerizekalılar işte..istemiyrm banka hiç canım ama bilemiyorum

Daha yeni mezun oldun zaten çıkar karşına inşallah güzel gönlüne göre bir iş canımm bakarsn ya bankalarda da bir sürü bölüm var gişe operasyon müşteri hizmetleri falan ...keşke hep üni okusaydk bitince sorunlar başlıo ya

Cok hevesim kırıldı begüm ya böyle olmaması gerekiyordu...bilmiyorum canım sen naslsn

Cok hevesim kırıldı begüm ya böyle olmaması gerekiyordu...bilmiyorum canım sen naslsn

Haklısın Edacım valla bir ay geçer iki ay geçerde biz performanstan memnun kalmadık derler amenna ama böyle olunca insan üzülüo bide bu sefer her yer böyle mi olcak sorusu güvensizlik oluşuo ben iyiyim cnm işte kitap aldım konu anlatımlı ders çalışıorm test çözüyorum hem iş yok yani arayan soran en azından ders çalşıyım de bişeyler olur belki diye vaktimi değerlendiriyorum

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canm hamileliğin sorunsuz geçsin inşallah
güsel dileklerin içinde teşekkür ederm evlenene kadar ayrı şehirlerde olmaya devam etcez ama askerliğin yanında bu bişey sayılmaz atlattık çok şükür

Aynen canım hayırlısı ya..çalış cnm yapcak bşymz yk :/
bitti çok şükür canm sizikide yakında bitiyo bişey kalmadı artık

Evet bzmde az kaldı sanırım

bitti çok şükür canm sizikide yakında bitiyo bişey kalmadı artık

şafağı görünce yazamadan geçmek istemedimm :))

benimde nişanlım denizlide asker jandamra kısa dönem ama henüz çok yeniyim senin bitmiş bile şimdiden gözünaydın :))

uzun dönem mi bekledin? biz 353. dönemindeyiz bize tavsiyelerin olur mu? ilk kez asker bekliyoruz ve bazen askerlerimiz değişebiliyor yada özleme dayanamıyoruz belki sen bize bi iki kelime söyleyip bi nebze rahatlatırsın diye yazmak istedimm tekrar hem maşallah hemde gözünaydın canım

Teşekkür ederim canım ben de güzel dileklerin için... Yarın mı depük gecesi o zaman bakiiim Hadi hayırlısı

canım merhaba yarin nerde denizlinin neresinde merkez mii???

Ah seroşum bi bilsem ne oldu :26:
Sebep yok, çocukluk işte..
Dualarım hep ondan yana ama sabrım kalmadı artık seroşum. 3 gün oldu ama 3.gün de bitti sesini duymayalı sabır demekten başka birşey gelmiyor elimden, yüreğimden..
Bugün su ve ateş filmine gittim çok güzel bi film mutlaka sende git. Orda başladım ağlamaya 3. günün acısı yeni çıktı

anladım kuzumm üzülme yaa bırak kendi haline kıymetini anlicak gör bak seenn

Mesaj attı ''umrunda değilsem, konuşma esin'' diye cevap vermedim vermicemde!

İnşallah düzelir canım bu böyle gitmez..yani nedir bu ya inş olgunlaşr yakp kısa zamandaaa...o yanlş mesjda bahane cevap vermeseydin

O mesaja cevap vermemiştim zaten kuzum.. Gitmez tabi gitmez. Ona son iki gün aramadığı 5.günü de doldurursa engelleyeceğim numarasını ne b,k yerse yesin sonra

Hiç mi konuşmuyosunuz yoksa aramıyo mu sadece yani mesajlaşıyomusunuzz ben olayı tam anlayamadım daa
Durduk yere böyle yapınca tabi sennde sinirler gerildi ama yaptoğı çok saçma ya çooook o kadar iyiyken bi anda ne olabilirrr

Yakupu az çok sende tanıdın artık kuzu, sebep olması gerekmiyor onun için..
Hiç birşey yoktu kuzum yoktu yani, bi de gizli facesini buldum. Hepten gerildi sinirlerim :26
Mesajlaşma dün 8 de attım bugün yeni attı yazmayacağım umrumda değil.

esinncim inş düzelir be canım yaa walla çok üzülüyorum böle birileri üzüldü mü kendim üzülmüşm gbi oluyo yaa ama sabır kuzum sabır yaaa:26:

oooo gizli facesii miiiii
o zaman kızmakta çok çok çok haklısın meleğiiiimm tanıdıkk yakup enişteyi tabiki ama böyle çocukluklar yapmasa daha iyi olucaaaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…