tamam canım, ben bizim bebeleri toplayıp geliyorum sıkılmamak ne mümkün canım, mehtap geçeli de çok olmadı ya onun etkisi de var
Topla gel aşağıya iniyorumHiç mehtap yaşamamış gibiyim inanır mısın? Pof nilüm. Keşke tek neden o olsa..
Tam değişti derken gene başlıyor. İki gündür konuşmuyoruz. Onu geçtim bi de sağ elimde serçe parmağım, yüzük parmağım uyuşuyor. Annemde korkuyor sinir sıkışması mı diye :26: Kendiside öyle olmuştu. Elim birden uyuşuyor, ağrımaya başlıyor. İki gündür böyle. Kafaya takıyorum, ağlamamak için kendimi sıkıyorum diye oluyor diye yoruyorum bende..
Benim de dün doktor günümdü kızlar, gördük eşimle bebişimizi, tahmin ettiğimizden daha küçükmüş, 8 haftalık kadar sanıyorduk ama 4 haftalık ancak, daha mercimek tanesi kadar
Sizler nasılsınız kızçelerim , şafaklar nasıl gidiyor, epey azalanlar vardı hatırladığım yok mu bu ara depük gecesi
Hiloşum da bugün nişanlanıyordu kuzum tekrar hayırlı olsun, Allahım utandırmasın, en kısa zamanda tamamına erdirsin inşallah
Eki Görüntüle 863165
ŞAFAK 6 Haftaya evimde kahvaltıııı
daha 20 dk var ama benim gidip bugünün detaylarını en ince ayrıntısına kadar yazmam gerek bizim bugün çarşımız vardıda
100 gün sonra yüzünü görebildim şükür
nasıl özlemişim bir bilseniz
100 gün müben bu kadar görüşemediğinizi bilmiyordum canım :26: biz de askerde olmadığımız halde 120 gün ayrı kalmıştık; ama en azından kamerada görüşüyoruz her gün. ayy gelip geçsin hemen bu 6 güncük deee
Nilücüm ben bu halime şükrediyorum ki..biz ömer askere ilk gitiğinde (mardinin bi karakoluna) izne gelesiye kadar hiç görüşmedik 7 aycık kadar!! çünkü o zamanlar çarşımız yoktu..o yüzden çok şükür bu halimize 100 gün o kadar az geliyor ki bana anlatamam..ama görüp dokunamamak daha bir koyuyor insana..dün kamerayı kapatırken ikimizinde gözleri doldu ama birbirimize bir şey söyleyemek düşün..
şu 6 gün bir geçsin hiç bir şeyi hatırlamak İSTEMİYORUM!!!
ayy canım benim yaa, beni de duygulandırdınçok zor gerçekten, düşüncesi bile insanı üzerken bir de bunu yaşamak... ama çok az kaldı çok şükür bu da geçip gitcek, sonra unut gitsin bu 15 ayı
kuzum bak bunu sen kendine hep yapıyorsun, neden sakin kalamıyorsun, yine olan sana oluyordeğişti diyordun neden yine böyle oldu, çok küçük şeylere mi takılıyorsunuz? dikkat et kendine yavrum, n'olur... sağlığın her şeyden, herkesten çok daha değerli biliyorsun...
Sakin kalamıyorum nilüm, kendimi başka şeylerle oyaladıkça böyle oluyor. :26: Değişti diyordum, mehtapta herşey çok güzeldi. Şimdi dışarıya çıktığımda haber vermek için mesaj atıyorum ''umrumda mısın sanki, banane..'' yazıyor. Bak bugün 3.gün aramadan durabiliyor. Çok küçük şeylere takılmak istemeyen benim, ama en minnacık şeye bile tartışmak isteyen o.. Ona böyle ziyan etmeyelim birbirimizi diyorum ''uf bırak ya'' diyor. En son seninle uğraşamıycam dedim o deyiş konuşmuyoruz.
Sakin kalamıyorum nilüm, kendimi başka şeylerle oyaladıkça böyle oluyor. :26: Değişti diyordum, mehtapta herşey çok güzeldi. Şimdi dışarıya çıktığımda haber vermek için mesaj atıyorum ''umrumda mısın sanki, banane..'' yazıyor. Bak bugün 3.gün aramadan durabiliyor. Çok küçük şeylere takılmak istemeyen benim, ama en minnacık şeye bile tartışmak isteyen o.. Ona böyle ziyan etmeyelim birbirimizi diyorum ''uf bırak ya'' diyor. En son seninle uğraşamıycam dedim o deyiş konuşmuyoruz.
Esincim kbkma ama yakup 16 yaşındaki kardeşimden bile daha cocukca davranıyor.bu nedir ua?!! sana böyle davranması ne demk! Ortada bir şey yokken hele dahada acı yazık ya seni de yıpratıyor birde bu insan evlenicek ev geçindiricek olgunlaşıcak..bence siz bekleyin cnm yakp tam bi cocuk erkekler geç olgunlaşır derler ama o kişiye göre değişir bnm sevgilim şuan 23. Yaşında o 18 de başladığımızda o zmn bile olgun davranıyrdu şuan çok olgun gayet mantıklı bilemiyorum yakup çok abartıyor sağlığından olcaksn cnm ya
Esincim kbkma ama yakup 16 yaşındaki kardeşimden bile daha cocukca davranıyor.bu nedir ua?!! sana böyle davranması ne demk! Ortada bir şey yokken hele dahada acı yazık ya seni de yıpratıyor birde bu insan evlenicek ev geçindiricek olgunlaşıcak..bence siz bekleyin cnm yakp tam bi cocuk erkekler geç olgunlaşır derler ama o kişiye göre değişir bnm sevgilim şuan 23. Yaşında o 18 de başladığımızda o zmn bile olgun davranıyrdu şuan çok olgun gayet mantıklı bilemiyorum yakup çok abartıyor sağlığından olcaksn cnm ya
umrumdamısın sanki banane dememeli bence ya ne çok üzülmüşündür canm ya bnde edaya kayılıyorum fazla çocukca davranıyor çok üstüne düşme bence canm biraz durup düşünsün sölediği sözlerede dikkat etmesini söle ciddi ciddi kendini toparlaması lazm olan sana oluyo bak üstüne düştükçe şımarıyo bunlar bırak arama neden aramıyon die msj falan atma merak edipte arasın
Selam kızlar,,
Kskada depük gecene az kaldı
Esintoş okudumda üzüldüm hayatım bence o arayana kadar arama bu ilişki ikinize ait bırak biraz da o çaba sarf etsin...
Edaaa iş hayatın nasıl gidio kuzum alıştın mı nasıl ortam falan ?
Tabi çok üzüldüm canım, ağlayamıyorum içime ata ata artık kendime zarar veriyorum olan bu.. Onu çok uyardım bana bi kelime sözlerken bin kere düşün dedim ama b,ktan yere tartışmaları meşhurdur bizimkinin
Ne mesaj atıyorum, ne arıyorum. Çarşıya çıktığını bildiğim için, doğru mu diye koğuşu arayıp sordum sadece canım. Ne hali varsa görsün
Şafağın çok güzel bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?