Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oooo gizli facesii miiiii
o zaman kızmakta çok çok çok haklısın meleğiiiimm tanıdıkk yakup enişteyi tabiki ama böyle çocukluklar yapmasa daha iyi olucaaaakkk

Aynen öyle kuzum. Kafa dinlesem, şöyle bi uzansam iyi olacak.

Ben çıkıyorum öpüldünüz

Aynen öyle kuzum. Kafa dinlesem, şöyle bi uzansam iyi olacak.

Ben çıkıyorum öpüldünüz

Tamam canım benim dinlen kafanı topla ve kendini sıkma ağlamak istiyosan ağla bağırmak istiyosan bağır ama sakin ol sus ve bekle elbet açıklamaları olacakltırr...

saol canm darısı başınıza bizimde uzun dönem çıktı kıbrısta yapıyor 349.dönemiz.evet canm bu süreçte iki tarafta istemediği şeyler yapabiliyo onlar askerliği kullanarak duygu sömürüsü yapıo ben askerim burda sen dışardasın benm burda neler çektiğimi bilmiyosun gbi laflar tabi askerlik şartları zor bizde onlarla üzülüyoruz merak ediyoruz ama sabrediyoz kendini çok yıpratmamaya çalış aramaybilir üstüne düşme fazla çünkü orda zaten sıkılıyor sennki sevgnden merak ettiğinden ilgi gösteriyosun ama geri tepebiliyo canı sıkkın oluyo yanlış anlıyo faln bi iki kelime dedin daha da yazcam da gene konuşuruz canm sonunda bitiyo bakmışssın 1 sene geçmiş nasıl geçcek bu günler derken bitti bile sizin kısa dönem gerçi yerinizde güsel babamın memleketiüniyide orda okudum
sorunsuz geçer inşallah canm

Şafak 05 AMASYAAAA

Düşündükce gözlerim doluyor sevgilim nasıl yani şimdi sen bana mı geliceksin 5 gün sonra

Nee şafak 1 Adana mı...
bize göre şafak DOĞAN GÜNEŞ yarın yanımda çünküüüüüü

edoşum, canım hayırlısı olsun yaa, sakın pes etme ama... daha yeni mezun oldun, daha ne fırsatlar çıkacak karşına, daha nelerle karşılaşacaksın. insan darbeleri yiye yiye duyarsızlaşıyor bi süre sonra, inşallah sen bunları yaşamak zorunda kalmadan hayırlı bir ekmek kapısı bulursun

esinim ne gizlisi ne facesi yaa çok şaşırttı yakup bu kez beni... ne alakaymış, ne yapıyormuş o faceyle, ne gerek varmış? çok kızdım vallahi... dikkat çekmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım inan, tuhaf yani. inşallah bir an evvel kendine gelir, bence pek iyi değil o orda...

fatoşum bu gece depüklencen

Nee şafak 1 Adana mı...
bize göre şafak DOĞAN GÜNEŞ yarın yanımda çünküüüüüü

ne güzellll yediniz askerliği siz bizimki Aralıkta gidecek daha kısa dönem çok şükür. bende sizin iletinizi yazdığım günleri görebilecek miyim acep?

Sorma nilücüö hayırlısı değilmiş...

depükleyin beniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…