Düzelmezse de yol belli kuzum. Bende sabır kalmadı tükenti. :26:
İyi akşamlar devrem
oooo gizli facesii miiiii
o zaman kızmakta çok çok çok haklısın meleğiiiimm tanıdıkk yakup enişteyi tabiki ama böyle çocukluklar yapmasa daha iyi olucaaaakkk
Aynen öyle kuzum. Kafa dinlesem, şöyle bi uzansam iyi olacak.
Ben çıkıyorum öpüldünüz
şafağı görünce yazamadan geçmek istemedimm :))
benimde nişanlım denizlide asker jandamra kısa dönem ama henüz çok yeniyim senin bitmiş bile şimdiden gözünaydın :))
uzun dönem mi bekledin? biz 353. dönemindeyiz bize tavsiyelerin olur mu? ilk kez asker bekliyoruz ve bazen askerlerimiz değişebiliyor yada özleme dayanamıyoruz belki sen bize bi iki kelime söyleyip bi nebze rahatlatırsın diye yazmak istedimm tekrar hem maşallah hemde gözünaydın canım
Teşekkür ederim canım ben de güzel dileklerin için... Yarın mı depük gecesi o zaman bakiiimHadi hayırlısı
Eki Görüntüle 863983
Şafak 05 AMASYAAAA
Düşündükce gözlerim doluyor sevgilim nasıl yani şimdi sen bana mı geliceksin 5 gün sonra
ayy kıyamammm yaaaaşafagını yesinleerrr
bu aralar pek bi duygusalım da ecrin inanamıyorum zaten budünlere geldiğimize
aynen canım yaaa ama bak bttiii iştee:26:
edoşum, canım hayırlısı olsun yaa, sakın pes etme ama... daha yeni mezun oldun, daha ne fırsatlar çıkacak karşına, daha nelerle karşılaşacaksın. insan darbeleri yiye yiye duyarsızlaşıyor bi süre sonra, inşallah sen bunları yaşamak zorunda kalmadan hayırlı bir ekmek kapısı bulursun
esinim ne gizlisi ne facesi yaaçok şaşırttı yakup bu kez beni... ne alakaymış, ne yapıyormuş o faceyle, ne gerek varmış? çok kızdım vallahi... dikkat çekmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım inan, tuhaf yani. inşallah bir an evvel kendine gelir, bence pek iyi değil o orda...
fatoşum bu gece depüklencen
edoşum, canım hayırlısı olsun yaa, sakın pes etme ama... daha yeni mezun oldun, daha ne fırsatlar çıkacak karşına, daha nelerle karşılaşacaksın. insan darbeleri yiye yiye duyarsızlaşıyor bi süre sonra, inşallah sen bunları yaşamak zorunda kalmadan hayırlı bir ekmek kapısı bulursun
esinim ne gizlisi ne facesi yaaçok şaşırttı yakup bu kez beni... ne alakaymış, ne yapıyormuş o faceyle, ne gerek varmış? çok kızdım vallahi... dikkat çekmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım inan, tuhaf yani. inşallah bir an evvel kendine gelir, bence pek iyi değil o orda...
fatoşum bu gece depüklencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?