Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canm salı günü yanımda olcak inşallah depük gecesi ne zaman oluyo ki yarın mı salı yokum çünkü malum
seninkide bitiyo canm ne kaldı şurda

Ben tartışmadan sonra öyle konuşmuyorum, cıvık cıvık aşkım deyip kendimi ezdirmem ben Sabır canım sabıııııırrr!
Durulsun, kendini sirkelesin ve kendine gelsin artık. Uff :26:

Amiin canıım amiinn, senin depüğü yapakta bi

Son düzenleme:

esincim konuya dalış yapıyorum ama kızların dediği gibi ve seninde farkında oldugun gibi çocukluk yani bu yaptıgıı saçmalık hmde o mesaj ne yaa konuşmuyo ya sende bişi demiyon gurur yaptı atamadı direk sana mesaj dolaylı yoldan sana bişiler dioo sendde bu ne yaa filan dicen konuşmaya baişlicaksınız yine sen konuşmuş olcan yani bunu yapıyo biliyorum bu taktiği canım o yüzden takma demekle olmaz amaa inadına kapa telefonu bi meraklansın hatta inadına sende arkadaşına atar gbi bi mesaj at işte dışardayım filan die bakma tele sonra gör bak nası tutuşuyoo

Ecrin deme şöyle aaa tabi dal konuya
Atmıcam atmıcam atmıcam, gebersin meraktan pislik! Ona aşırı sinirliyim. Çok sinirliyim öyle böyle değil. :18:

şafaak 45

manisa sana selam olsunnn saymaya dewaammmm

sabret yarimm az kaldıı 3 kere 15 dedik mii bitcek rabbimin izniyleeee

Ecrin deme şöyle aaa tabi dal konuya
Atmıcam atmıcam atmıcam, gebersin meraktan pislik! Ona aşırı sinirliyim. Çok sinirliyim öyle böyle değil. :18:

kuzum bnm yaa haklısın hemde çok ama çogu erkek böle oluyo fazla yüz vermişin sen böle olmuş üzme kendini tatlım düzelir yaaa bazıları gidince böle sinir etmeseler olmuyo bizede askerlik yaptırıyolar resmenn

Yüz vermekle alakası yok kuzum, bi erkeğin yapısından kaynaklanıyor bildim bileli benimkide böyle..

Yüz vermekle alakası yok kuzum, bi erkeğin yapısından kaynaklanıyor bildim bileli benimkide böyle..

en büyük faktör o tatlım yaa hani bide sen üstüne çok düşüyon ya ondan dedim canımm...kaçan kovalanır ilkesi herzaman dogrudur bunu uygula sen bence bırak o koşsun bu kız beni el üstünde tutuyo seviyo beklioo da ben napıyorumm desin bi kendine çeki düzen versinn bide nişanlısınız ya yapılcak iş mi bu şimdi şurda kalmış 70 gnün neyin tawrı bu ya karşındaki sevgilin yani nası sinirlendimm seni teselli etcemee bakma kuzumm yaa salla takıl biraz kafanı dagt ii gelir bak...bu arada ne kadardr berabersnzzz???

1,5 yıldır canım, tabi ondan öncesinde de tanışıyorduk yani. Çocukluğumuz beraber geçti.
Valla canım bıraktım kendi haline.. Canımı sıkmaktan başka bi b,ka yaramıyor.

1,5 yıldır canım, tabi ondan öncesinde de tanışıyorduk yani. Çocukluğumuz beraber geçti.
Valla canım bıraktım kendi haline.. Canımı sıkmaktan başka bi b,ka yaramıyor.

Esiniiiiim nooldu yaa
:26:

Herşey iyi giderken neden böyle oldu birdeeeeeeeeenn sebep ne niye Yakup çocuklaşıyo yinee

Canını sıkma canıım üzülmede hiç kıyamaaaamm nazar değdi nazaar

Annen okusun üflesin sana dualarını eksik etme

Hehehe yok canım küçülmemiş, biz büyük sanmışız, şimdi ilk başlarda ultrasona girmeden önce son görülen adet tarihine göre ne kadarlık olduğu biliniyor, normalde ona bakılırsa 8. haftada olması lazım ama benim düzensiz adet görmem, gecikmesi, geç yumurtlama falan filan derken böyle olmuş, anlayacağın biz büyültmüşüz bebişi ama adet dönemi yanılttı bizi, işte her bayanda aynı olmuyor Allahın hikmeti

Dün akşamdı ya artık nişanlanmıştır Hiloşum

2 güne kadar Fatoş gidiyor demek ki hadi bakalım hayırlısı bir daha ayırmasın Allahım

Evet canım çok küçük korkuyorum bu ara inşallah bir şeycik olmaz

Sana da çok az kalmış canım yaa sırayla gönderiyoruz işte sizleri

Son düzenleme:
edacım yeni işinde hayırlı olsun konuşamadık ama nasıl gidiyo

Ah canımmm sorma ya gittim perşeme başladım her şey cok gzldi patron çok memnundu bnde cok sevmiştim:.cumasabahı kendi gelmedi muhassebeye mail atmış bni
Çağırdılar eda hanm sizinle çalışamıckmşz patron öyle yazmş sebebi ykmş dedi patron bayan bu arada şok oldum ağlayarak cıktım herkes şok oldu ama kuan takmıyrm ptesi müdürü arayıp öğrenicem ama herkes kesin akşam telf geldi tanıdğnı işe başlatıcak ondan dedi vardır bunda bir hayır maaleaef iş hayatının berbat yüzüylr böyle tanıştım...şevkim acaip kırıldı cok sevmiştim orayıda işide ama yapcak bişey yo güya profesyoneller ama ....değilmiş

İnşallah düzelir canım bu böyle gitmez..yani nedir bu ya inş olgunlaşr yakp kısa zamandaaa...o yanlş mesjda bahane cevap vermeseydin

ay inanmıyorum ya çok üzüldüm gerçekten insanın gururuyla oynuolar resmen çocuk oyuncağı gibi hayret bir şey ya madem öyle ne çağrıolar 2 kez görüşüolar hayırlısı böylemiş tabi ama cidden sinir bozucu olmş bende sinirlendm şimdi iş hayatı cidden zor ya bende kpss kitabı aldm konu çalışıp test çözüyorum zaten arayan soran da yok...sıkma canını bak bide kurumsal diodun ama hiç değilmişler demekki inşallah daha hayırlı bir yer hayırlı insanlar çıkar karşına

Öyle valla begümcüm profesyoneller güya ama alakası yokmuş anladım lanet olsn onlara ne diyim..ptesi öğrenicem neymiş olay kpss işide zor ya isteğim falan kalmadı bnm babamn kuzeninn biri ziraat bankasında müdür yardmcısı eşide tebde müdür onların sınavlarına bakıcam bugun konuştukta..hayırlısı olsn hepimiz için

haydaa heryerde tanıdık torpil anam daha yeni mi çkmış tanıdığıda sen işe başlamışssın bi hevesle çıkartıyo vardır bi hayır canm napalm belki orda kötü bişey olcaktı Rabbim bunu engelledi bilemeyiz
benmde çok oldu böle tam olcak oldu bu iş derken olmadı bnde ümidimi kesmiştim iş görüşmelrinden başvuruyodum ama ölesine dedim sonra tanıdık falan yok biyerde ee napcam okudum ettm millet daha iş bulamadın vah vah o kadar okudun falan dio kpss den başka çözümüm yok dedim sonunda nasip oldu çok şükür snnide kısmetn biyerde vardır canm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…