Selam kızlar,,
Kskada depük gecene az kaldı
Esintoş okudumda üzüldüm hayatım bence o arayana kadar arama bu ilişki ikinize ait bırak biraz da o çaba sarf etsin...
Edaaa iş hayatın nasıl gidio kuzum alıştın mı nasıl ortam falan ?
aradığında da kızgın konuşma canm aşkmlı da konuşma normal arkadaşınla konuşuo gibi davran bi noluyo desin bizimki bu sefer kızmış desin düzeltsin inşallah sabret canm arama zaten o yanlış mesjıda dikkatni çekmek için atmıştır sen cvp vercen bana atmıyon aramıon arkadaşlarınla eğleniyon dicen gene canını sıkcak bişey sölicek durulsun biraz ,
saol canm darısı başınıza inşallah
saol canm salı günü yanımda olcak inşallah depük gecesi ne zaman oluyo ki yarın mı salı yokum çünkü malum
seninkide bitiyo canm ne kaldı şurda
Ne kusuru canım, ben kendi malımı çok iyi tanıyorum valla. Edoş ne bilim. Geldiğinde hiç görmediğim kadar olgun, düşünceli, şevkatli bi yakup gördüm. 10 aydır görmek istediğim şekildeki nişanlımı, sonunda istediğim gibi gördüm. Bu tavırlarına aklım ermiyor. Bak mesela bugün çarşısı var, ama bi haber vermek bile istemedi. Koğuşlarını aradım çarşıya çıktı dediler ordan öğrendim. Bende dışarıya çıkacağım yeğenimle birazdan, biraz kendimi toplamam gerekiyor. Yakup abartıyor, çok abartıyor. Dün bi ablayla konuştum onlarında 22 günü falan var, askerinin gelmesine.. Onunkide çocuk gibi davranıyormuş bana dediği tek şey ''hayatını yaşa ve o kendiliğinden büyümeyi öğrenecek'' diye. Bende öyle yapıyorum elimde telefon varken konuşmamak ne çok koyuyor, acemilik günlerini mumla arıyorum en azından kendi açımdan. Mayıs, haziran diye düşündüğümüze bakma kuzum, annem kendisine de söyledi bak mayıs haziran olur ama eğer esini üzmeye devam edersen bu düğün 1 yıl daha uzar diye. Canımı öyle acıtıyor ki, şuan kendimi hiç mehtap yaşamamış gibi hissediyorum sanki aylardır sesini duymuyorum, yüzünü görmüyorum gibi. Sesinden güç alıyordum, aramadan da durabiliyor artık. Dün uyuduğumda ''tamam kardeşim bmw kiralarız'' diye bi mesaj atmış ''yalnış attım'' yazmış sonrada.. Ah ah. Ne yapmaya çalıştığına aklım ermiyor ki.
esincim konuya dalış yapıyorum ama kızların dediği gibi ve seninde farkında oldugun gibi çocukluk yani bu yaptıgıı saçmalık hmde o mesaj ne yaa konuşmuyo ya sende bişi demiyon gurur yaptı atamadı direk sana mesaj dolaylı yoldan sana bişiler dioo sendde bu ne yaa filan dicen konuşmaya baişlicaksınız yine sen konuşmuş olcan yani bunu yapıyo biliyorum bu taktiği canım o yüzden takma demekle olmaz amaa inadına kapa telefonu bi meraklansın hatta inadına sende arkadaşına atar gbi bi mesaj at işte dışardayım filan die bakma tele sonra gör bak nası tutuşuyoo
Ecrin deme şöyle aaa tabi dal konuya
Atmıcam atmıcam atmıcam, gebersin meraktan pislik! Ona aşırı sinirliyim. Çok sinirliyim öyle böyle değil. :18:
kuzum bnm yaa haklısın hemde çok ama çogu erkek böle oluyo fazla yüz vermişin sen böle olmuş üzme kendini tatlım düzelir yaaa bazıları gidince böle sinir etmeseler olmuyo bizede askerlik yaptırıyolar resmenn
Yüz vermekle alakası yok kuzum, bi erkeğin yapısından kaynaklanıyor bildim bileli benimkide böyle..
en büyük faktör o tatlım yaa hani bide sen üstüne çok düşüyon ya ondan dedim canımm...kaçan kovalanır ilkesi herzaman dogrudur bunu uygula sen bence bırak o koşsun bu kız beni el üstünde tutuyo seviyo beklioo da ben napıyorumm desin bi kendine çeki düzen versinn bide nişanlısınız ya yapılcak iş mi bu şimdi şurda kalmış 70 gnün neyin tawrı bu ya karşındaki sevgilin yaninası sinirlendimm seni teselli etcemee bakma kuzumm yaa salla takıl biraz kafanı dagt ii gelir bak...bu arada ne kadardr berabersnzzz???
allahımm şafagın güzelliğinee yaaamaşallah allahım bzde görebilcez mi ki böylee güzelinii
1,5 yıldır canım, tabi ondan öncesinde de tanışıyorduk yani. Çocukluğumuz beraber geçti.
Valla canım bıraktım kendi haline.. Canımı sıkmaktan başka bi b,ka yaramıyor.
saol canmm görceniz inşallah bak 3 15ten sonra geliyo yarimin memlektindesiniz son 30a bişey kalmamış
1,5 yıldır canım, tabi ondan öncesinde de tanışıyorduk yani. Çocukluğumuz beraber geçti.
Valla canım bıraktım kendi haline.. Canımı sıkmaktan başka bi b,ka yaramıyor.
eneee nasıl olmuş hesnoşum ya öyle :44: büyüyeceği yerde küçülmüş müfatoşu gönderiyoruz canım bi iki güne şimdi nişanlanmışlar mıdır ki, tam saat söylememişti hiç, inşallah kazasız belasız atlatırlar :109:
ayy çok küçük daha ablaama inş sağ salim büyüyüp kuçağına gelicek sonra
sende hep böyle güzel güzel haberlerini verirsin..
şimdi sanırım çoktan yüzükler takılmıştır hilalın hatta eğlence başlamıştır bileçok çok mutlu olun HİLALCİMMM
bu arada önce fatoş, sonra bizim kızlar (gizem ve gülşen) depüğü yiycek sonrada sıra bana geliyorrrrr
edacım yeni işinde hayırlı olsun konuşamadık ama nasıl gidiyo
İnşallah düzelir canım bu böyle gitmez..yani nedir bu ya inş olgunlaşr yakp kısa zamandaaa...o yanlş mesjda bahane cevap vermeseydinNe kusuru canım, ben kendi malımı çok iyi tanıyorum valla. Edoş ne bilim. Geldiğinde hiç görmediğim kadar olgun, düşünceli, şevkatli bi yakup gördüm. 10 aydır görmek istediğim şekildeki nişanlımı, sonunda istediğim gibi gördüm. Bu tavırlarına aklım ermiyor. Bak mesela bugün çarşısı var, ama bi haber vermek bile istemedi. Koğuşlarını aradım çarşıya çıktı dediler ordan öğrendim. Bende dışarıya çıkacağım yeğenimle birazdan, biraz kendimi toplamam gerekiyor. Yakup abartıyor, çok abartıyor. Dün bi ablayla konuştum onlarında 22 günü falan var, askerinin gelmesine.. Onunkide çocuk gibi davranıyormuş bana dediği tek şey ''hayatını yaşa ve o kendiliğinden büyümeyi öğrenecek'' diye. Bende öyle yapıyorum elimde telefon varken konuşmamak ne çok koyuyor, acemilik günlerini mumla arıyorum en azından kendi açımdan. Mayıs, haziran diye düşündüğümüze bakma kuzum, annem kendisine de söyledi bak mayıs haziran olur ama eğer esini üzmeye devam edersen bu düğün 1 yıl daha uzar diye. Canımı öyle acıtıyor ki, şuan kendimi hiç mehtap yaşamamış gibi hissediyorum sanki aylardır sesini duymuyorum, yüzünü görmüyorum gibi. Sesinden güç alıyordum, aramadan da durabiliyor artık. Dün uyuduğumda ''tamam kardeşim bmw kiralarız'' diye bi mesaj atmış ''yalnış attım'' yazmış sonrada.. Ah ah. Ne yapmaya çalıştığına aklım ermiyor ki.
Ah canımmm sorma ya gittim perşeme başladım her şey cok gzldi patron çok memnundu bnde cok sevmiştim:.cumasabahı kendi gelmedi muhassebeye mail atmış bni
Çağırdılar eda hanm sizinle çalışamıckmşz patron öyle yazmş sebebi ykmş dedi patron bayan bu arada şok oldum ağlayarak cıktım herkes şok oldu ama kuan takmıyrm ptesi müdürü arayıp öğrenicem ama herkes kesin akşam telf geldi tanıdğnı işe başlatıcak ondan dedi vardır bunda bir hayır maaleaef iş hayatının berbat yüzüylr böyle tanıştım...şevkim acaip kırıldı cok sevmiştim orayıda işide ama yapcak bişey yo güya profesyoneller ama ....değilmiş
ay inanmıyorum ya çok üzüldüm gerçekten insanın gururuyla oynuolar resmen çocuk oyuncağı gibi hayret bir şey ya madem öyle ne çağrıolar 2 kez görüşüolar hayırlısı böylemiş tabi ama cidden sinir bozucu olmş bende sinirlendm şimdi iş hayatı cidden zor ya bende kpss kitabı aldm konu çalışıp test çözüyorum zaten arayan soran da yok...sıkma canını bak bide kurumsal diodun ama hiç değilmişler demekki inşallah daha hayırlı bir yer hayırlı insanlar çıkar karşına
Ah canımmm sorma ya gittim perşeme başladım her şey cok gzldi patron çok memnundu bnde cok sevmiştim:.cumasabahı kendi gelmedi muhassebeye mail atmış bni
Çağırdılar eda hanm sizinle çalışamıckmşz patron öyle yazmş sebebi ykmş dedi patron bayan bu arada şok oldum ağlayarak cıktım herkes şok oldu ama kuan takmıyrm ptesi müdürü arayıp öğrenicem ama herkes kesin akşam telf geldi tanıdğnı işe başlatıcak ondan dedi vardır bunda bir hayır maaleaef iş hayatının berbat yüzüylr böyle tanıştım...şevkim acaip kırıldı cok sevmiştim orayıda işide ama yapcak bişey yo güya profesyoneller ama ....değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?