Eki Görüntüle 864944
Fatoşcum buda bende sana gelsin
sevdiceginin kollarına hemencecik bir iniş yapman dileğiyle
çok çok mutlu olun canım Allah başka ayrılık vermesin
sen gitde sıra bize gelsin dimi ama
hehe saol canıkom bi insan depüklenmeyi bu kadar mı bekler bekliyoz işte ve geldi çok şükür depüklenceğim gün
amin canm mutlu huzurlu olalım sevdiğimizle olalım artık ayrı günümüz geçmesin ya boşa geçmiş gibi geliyo günler
gittim anam gittim sıramı verdim sana şafak die bişey kalmadı canm sennde hftasonu yanında yeni haftaya onla başlıcan
anam iki aylık olmuş bilesünnet olduğu, askere gittiği (bu kısmı pek isteyerek yazmadım aslında ) damat olduğu günleri de görürsünüz inşallah babası da yanınızda olunca, hiç sıkıntınız kalmıcak inşallah izne mi gelecek kocişin canım? bizde yolunda her şey çok şükür, ben de kpss çalışmaya başladım, bu kez de sınav şafağı sayıyorum
Canım çoook teşekkür ederim amin inşallah hepimizin yavrusunu sakınsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar olsun...
Daha çok küçük teyzesi, 4 haftalık bile değilmiş, inşallah kritik dönemi sıkıntısız atlatırız da gerisi bir şekilde geçer
Eşim sağolsun çok destek oluyor o olmasa daha zor tabii kolay bir dönem değil... Allah sana da sabırlar versin Allah tez zamanda kavuştursun inşallah
Ben de öptüm minik Ömer'i
saoll canmmm amin hiç ayrılmayalım inşallah darısı başına
bitirdik yaa inanamıyom hala
Evet oldu teyzesi amiin amin insaallah cok sükürki alman vatandasi oldugu icin askere gitmicek pasam..yok kuzum izin degil almanyaya temelli getirmeye ugrasiyorum esimi biraz zor olcak ama ne yapalim..herseyin iyi olmasina coook sevindim canimm rabbim kolayliklar nasip etsin insaallah sinavlarinda
hehe saol canıkom bi insan depüklenmeyi bu kadar mı bekler bekliyoz işte ve geldi çok şükür depüklenceğim gün
amin canm mutlu huzurlu olalım sevdiğimizle olalım artık ayrı günümüz geçmesin ya boşa geçmiş gibi geliyo günler
gittim anam gittim sıramı verdim sana şafak die bişey kalmadı canm sennde hftasonu yanında yeni haftaya onla başlıcan
Caniiim bende seni depüklüyorum rabbim birdaha hiiiic ayirmasin sizi insaallah.bugün senin günün inan senin adina okadar cok seviniyorumki ooohhhhh tadini cikardarisi bizlerinn basina insaallah
ESINimmm okudum yine üzmüs senii ahhh ahh hic akillanmicak yakupun biraz daha sabret kuzum hepsi gececek insaallah ben yazarim sanaöptüm cooook üzülme sakiin
HILALimmm kuzumm hayirli olsun okudum hersey harika gecmis coook mutlu oldum hic ayrilmayin her gecen gününüz daha güzel gecsin mutlulugunuz daim olsun öptümmm seni
maşallah maşallahayy ne güzel büşüm yaa, askerlik yapmıcak demek ama oralarda yok mu askerlik diye bir şey :44: anladım canım, tamamen almanya'ya gelcek eşin, inşallah kolayca geliverir yanınıza Allah razı olsun canım, çok sağ ol
veeeeee gecenin sahibesi
fatoş'um o narin popona layık bi depük de benden gelsincup diye sevdiceğinin kollarına düşüveresin inşalllaaaaahhhh
Eki Görüntüle 865271
ayy hiç sorma canım yaa dört gözle bekliyoruz resmen
aynen canım onsuz günler bomboş!!!artık özlemeyelim ya ne var yani hep yanımızda olsalar..ama biz hala şafak sayıcaz orası ayrı..
bende şu haftayı atlattı mı tamamdırbitiyor bitiyor çok şükür
saoll canmmm amin hiç ayrılmayalım inşallah darısı başına
bitirdik yaa inanamıyom hala
canımm bugün senin günün yaa ne güzell offf senin yerinde olmayı isterdmm yaaabu gece uyku yok sanaa
hala idrak edemiyom yalnız bitiyo die ölesine geliyo gibi nasıl alıştıysam artık bitirdin sende canm ya kaç gün geçti bak ne kaldı artık
valla uyku gelmiyo ya sabhta erken kalkcam havaalanına gitcem bursadan istanbula
boşver uyuma canım zaten yatsanda tutmaz artk izne geleceginde bnmde öle oludu uyuyamazdmmanlıyomm seni gerçekten nası bi psikolojiye giriyosakk geldiklernede inanamıyozz yalnız inanılacak gbide diil sen daha bi 15 günü geçsin anca inanırsın gelipte tekrar gtmicenen geldine inansanda tekrar gtcek gbi gelir dahaa
bikaç hafta geçmesi lazım doru dedin gene gitcek canm izmire bende atansam izmirime dönsem gene hasretiz tabi askerlik ayrı çok şükür kurtulduk normal hayata dönmek zaman alır tabi
aynen canım öle yaa şahsen ben baya bi bocalarım herhal gelincenormalde 10 gün kullandk hep izinleri 15 günü geçince anlarım heralde gitmicenii sende öle olcan dahaaa amaa gitmiceni görüncee bak artık güzelliğine olayınnn
:26: narin poposaol nilücüm ya sabah 6da havaalanına gitcem ama uyuyamıyom yanımda olsa çabucak
çok normal kuzum, onu düşünemiyorum şimdiinşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamazsınız çarçabuk kavuşursunuz birbirinize sana iyi geceler diliyorum canım, uyumaya çalış, uzun bir gün olcek senin için, sevdiceğinin karşısına şiş gözlerle çıkma, çok öpüyorum :80:
sizinde mi ayrı şehirler canm anam şu askerlik engelini bitirdikte gerisi hallolur canm iş arıyo engel kız isticek engel bundan sonra düzene girer artık hayatımız
Gunaydiiiinnn kizlaaarrrr an itibari ile seglme giden yolda ilerliyorum ferbottayim cok sukur bitrdk 2 saat snra kavuscaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?