Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehe saol canıkom bi insan depüklenmeyi bu kadar mı bekler bekliyoz işte ve geldi çok şükür depüklenceğim gün
amin canm mutlu huzurlu olalım sevdiğimizle olalım artık ayrı günümüz geçmesin ya boşa geçmiş gibi geliyo günler
gittim anam gittim sıramı verdim sana şafak die bişey kalmadı canm sennde hftasonu yanında yeni haftaya onla başlıcan

Eki Görüntüle 865021

Fatoşcum bu depükte benden sana bir daha hiç ayrılmayın inşallahh

Evet oldu teyzesi amiin amin insaallah cok sükürki alman vatandasi oldugu icin askere gitmicek pasam..yok kuzum izin degil almanyaya temelli getirmeye ugrasiyorum esimi biraz zor olcak ama ne yapalim..herseyin iyi olmasina coook sevindim canimm rabbim kolayliklar nasip etsin insaallah sinavlarinda

Amin tatlim..ooyyyy daha cook kücükmüs annesii yerim ben onu okadar büyük bir mucizeki kücücük sey icinde kocaman oluyor rabbim korusun insaallah hayirlica kucagina almayi o muhtesem duyguyu yasatmayi nasip etsin.
Esinin destek olmasi harika birsey hep hep mutlu olun hic ayrilmayin insaallah..bizde cabucak kavusuruz insaallah cok zor geciyor inan
Minik kuzuyuda senide öptüm

saoll canmmm amin hiç ayrılmayalım inşallah darısı başına
bitirdik yaa inanamıyom hala

Caniiim bende seni depüklüyorum rabbim birdaha hiiiic ayirmasin sizi insaallah.bugün senin günün inan senin adina okadar cok seviniyorumki ooohhhhh tadini cikar darisi bizlerinn basina insaallah

ESINimmm okudum yine üzmüs senii ahhh ahh hic akillanmicak yakupun biraz daha sabret kuzum hepsi gececek insaallah ben yazarim sana öptüm cooook üzülme sakiin

HILALimmm kuzumm hayirli olsun okudum hersey harika gecmis coook mutlu oldum hic ayrilmayin her gecen gününüz daha güzel gecsin mutlulugunuz daim olsun öptümmm seni

maşallah maşallah ayy ne güzel büşüm yaa, askerlik yapmıcak demek ama oralarda yok mu askerlik diye bir şey :44: anladım canım, tamamen almanya'ya gelcek eşin, inşallah kolayca geliverir yanınıza Allah razı olsun canım, çok sağ ol

veeeeee gecenin sahibesi

fatoş'um o narin popona layık bi depük de benden gelsin cup diye sevdiceğinin kollarına düşüveresin inşalllaaaaahhhh

ayy hiç sorma canım yaa dört gözle bekliyoruz resmen
aynen canım onsuz günler bomboş!!!artık özlemeyelim ya ne var yani hep yanımızda olsalar..ama biz hala şafak sayıcaz orası ayrı..
bende şu haftayı atlattı mı tamamdır bitiyor bitiyor çok şükür

amiinn canım amin saolasın darısı başınıza inşallahh çabucak geçsin depükleyelim bizde

:26: narin popo saol nilücüm ya sabah 6da havaalanına gitcem ama uyuyamıyom yanımda olsa çabucak

Son düzenleme:

sizinde mi ayrı şehirler canm anam şu askerlik engelini bitirdikte gerisi hallolur canm iş arıyo engel kız isticek engel bundan sonra düzene girer artık hayatımız

canımm bugün senin günün yaa ne güzell offf senin yerinde olmayı isterdmm yaaa bu gece uyku yok sanaa

hala idrak edemiyom yalnız bitiyo die ölesine geliyo gibi nasıl alıştıysam artık bitirdin sende canm ya kaç gün geçti bak ne kaldı artık
valla uyku gelmiyo ya sabhta erken kalkcam havaalanına gitcem bursadan istanbula

boşver uyuma canım zaten yatsanda tutmaz artk izne geleceginde bnmde öle oludu uyuyamazdmm anlıyomm seni gerçekten nası bi psikolojiye giriyosakk geldiklernede inanamıyozzyalnız inanılacak gbide diil sen daha bi 15 günü geçsin anca inanırsın gelipte tekrar gtmicenen geldine inansanda tekrar gtcek gbi gelir dahaa

bikaç hafta geçmesi lazım doru dedin gene gitcek canm izmire bende atansam izmirime dönsem gene hasretiz tabi askerlik ayrı çok şükür kurtulduk normal hayata dönmek zaman alır tabi

bikaç hafta geçmesi lazım doru dedin gene gitcek canm izmire bende atansam izmirime dönsem gene hasretiz tabi askerlik ayrı çok şükür kurtulduk normal hayata dönmek zaman alır tabi

aynen canım öle yaa şahsen ben baya bi bocalarım herhal gelince normalde 10 gün kullandk hep izinleri 15 günü geçince anlarım heralde gitmiceniisende öle olcan dahaaaamaa gitmiceni görüncee bak artık güzelliğine olayınnn

amaaan bitsinde bocalayalm canm ya sizinde çok az kaldı zaten ohhh

:26: narin popo saol nilücüm ya sabah 6da havaalanına gitcem ama uyuyamıyom yanımda olsa çabucak

çok normal kuzum, onu düşünemiyorum şimdi inşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamazsınız çarçabuk kavuşursunuz birbirinize sana iyi geceler diliyorum canım, uyumaya çalış, uzun bir gün olcek senin için, sevdiceğinin karşısına şiş gözlerle çıkma, çok öpüyorum :80:

beyfendiuyudu herhal yaw inlşallah canm kavuşak artık mesafeler çıksın aramızdan seninde durum aynı bian önce düzenimizi kuralım yaş geçiyo uyusamda 4te kalkmam lazm canm 5 otobüsle terminale oradan istanbul havaalanına onur bile daha geç kalkcak he bi saatte istanbula gelcen bnm 5 saati bulcak

iyi geceler canm tatlı rüyalar içinde enişteyle birlikte :)

Son düzenleme:
Gunaydiiiinnn kizlaaarrrr an itibari ile seglme giden yolda ilerliyorum ferbottayim cok sukur bitrdk 2 saat snra kavuscaaaz

sizinde mi ayrı şehirler canm anam şu askerlik engelini bitirdikte gerisi hallolur canm iş arıyo engel kız isticek engel bundan sonra düzene girer artık hayatımız

malesef ayrı şehirlerdeyiz ceanım benim okulum nolayısıyla
aynen canım askerlik bir bitsin gerisi bir şekilde olur hem ayrı şehirlerde olsak bile ben giderim o gelir bi şekilde geçirirz günlerimizi

Gunaydiiiinnn kizlaaarrrr an itibari ile seglme giden yolda ilerliyorum ferbottayim cok sukur bitrdk 2 saat snra kavuscaaaz

ayy canım yaa ne güzel bu saatlerde çoktan kavuşmuşsundur sevdiceğine
Allah başka ayrılık vermesin fatoşcum

ŞAFAK 4 AĞRI :119::119:

İkimizinde gözbebeği olan AŞKIMIZ 2.5 yaşını doldurdu bugün
şafağım 4 oldu..Eee bende mutlusu olur mu hiç

tabiiii yarın vizelerim başlıyor o ayrı bir mutluluk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…