Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkse selamm kızlaarr
Esiniimm nasılsın düzelmedinz sanırım hala sabır canımm iyi olmana da sevindiimm

Ebrucaan sende hoşgelmişsin gözlerimiz yollarda kalmıştı hatta geçen gün hilale sormuştuum seni ama sen beni unutmuşşsuuun çok darıldıııımm

ebruuuuuuuşşşşşşşşşşşş ebeğim nerelerdesin sen yaa, geçen hiloş ibo'nun forumdaki yorumları okuduğunu ve girmeni istemediğini söyledi. hiloş da olmasa haber alamıcaz senden nasılsın canım, iyi misin, özledik seniii

Seroşum hiçbirinizii unutmadımmmm hepiniz tek tek aklımdasınızzz oraya yazmadığım çok arkadaşımm var böyle sayfamda gördüklerimi yazabildim darılmaa tatlımm üzülürümm Hiloşun teli bende olduğu için bayramda haberleşmiştik ben ona söylemişitim ama girip yazamadım bir türlü bugüne kısmetmiş tatlımm
Senn nasılsın bakim nasıl gidiyorr askerlikk yedinizz vallaa

Tamam tamam affediyim hadiii

BEnde hiloşa geçen hafta sormuştum bahsetti olaydann
:26:
Neys sen nasılsııınn bakalımm nasıl gidiyor hürgeneralliik

Şükür 12 aya düştü ve bizde bu şafaklara geldiiiiikk Ağustos beklerkeen Nisan da geleceeeekk

Nilümmmmmmmmmmmmmmm Bendee çok özledimm hepiniziii Yavruşumm haklısınız valla hiloşa bile baya geç haber verebildim işlerimde baya yoğundu iş ibo ev derkenn vallahii ne yaptığımı bile ben bilmiyordum nilümmm ağustostan sonra baya yoğundum bu aralar biraz sakin oldum iş değişikliği yaptımm iboda işe girdi falan anca durulabildimm .
İdare ediyoruzz be nilüm aynı işte değişen tek şey askerliğin bitmesiii..
Senin nasıl gidiyor yavrummmm nasılsınız mehmetlee?

Sağoll tatlımmm
Ne güzell aklına gelmem bebeğimm
İdare eder yavrum bu aralar bozulduk yine askerden geldiğinde kötüydük düzeldik hemdee baya ama nazarmı değdi noluu bilmiyorum yine eskiye döndük ve bu durum benim canımı çok sıkıyor çünkü öyl olailmek için çok uğraşmıştık herşeyin tekrar tepe taklak olması zoruma gidiyorrrr Nese hayırlısı olsun tatlım
Aynen çok sevindim yavrummm çok güzel bişey oldu sizee en güzel hediyeeee

Hep aklımızdasııın zateenn özledik çooookk

Ya üzüldüümm şimdii niye bozuldunuz bebeğim ciddi bişey mi
:26:

Bendeee
Değil aslındaa da boşver yavrum konuşmak istemiyorumm
Sen anlatt sizin nasıl gidiyorr?

Sıkma canını o zaman düzelirsiniz en yakın zamanda inşAllah
Bizim nasıl olsun canıım şafak saymaya devaaam cep telefonumuz hala yok işte sen ustalığımızı da bilmiyosun sanıırıımm Tokat/Merkez de çok raht falan dediler gitmeden önce ama rahatlığı daha göremedik 4 ay oldu
Problemimiz yok şükür iletişim hariç onu da görmezden geliyoruzz artık napalım bitti gitti yarısıı şüküür

ahh yavrum yaa ne güzel toparlamıştınız, nazar mı değdi size :26: yeni işin hayırlı olsun canım ibo da bulmuş maşallah her şey yavaş yavaş rayına otururken bu kırgınlıklar dargınlıklar olmasa ne iyi olur inşallah bundan sonra düzelir de çok mutlu olursunuz... biz de iyiyiz canım şükür, arada ufak tefek şeyler oluyor tabii de idare ediyoruz... 14 şubat'ta gelcek de görüşcez inşallah :109: polislik olmadı, kpss'ye hazırlanıyorum yeniden, iki yıl ara verince baya baya unutmuşum, çok çalışmam lazım maalesef :18:

Ebruşumm cidden özledik seni çokkk ne zamndır yoktunn ama sorun oluyor deynce bir şey de denmiyor iştee ah bu erkeklerr
Benm her haberimi takip ettin zaten biliyorum konuşmuştukkk..ama dayanamadın yazdın sonundaa sorun olmasn daa...

Ama eski kadroyu çok özlemişimm.. size noldu ki yavrucum yaa :26:

Esintoşumm..oy yavrum yaa cidden sen de çok zorlu bir süreç geçirdik ah o güven yaa aşırı önemli bir konuu ama ne olursa olsun önce ailem ne der diye değil de kendini düşün canım benm her şey unutulur gider, tabi ki sil at diye demiyorum bunları öyle şey asla demem benm sevgiye inancım öyle sonsuz ki... ama hiç bir şey de hiç kimse de canından önemli de değil yani.. en önemlisi sensin, ve güven öyle bir duygu ki kaybolunca geri getirmek nerdeyse imkansız ha tamir etmeye çalışan olsa karşıdaki gene bir şey demicem ama o da yok.. ne yazıkki asker olduğu içinn şu an sabretmeye devam etmek zorundasın sanırım, gelince muhakkak ki bir açıklaması bir gönül alması olacak yok o da yoksa artık ne yazıkki kendi bilir diceksin o zamn.. şu an en güzeli çok düşünmemeye çalışıp kafanı dağıtmak.. başka türlüsü zor...

slm kızlaaarr nasılsınız.. eşim aradı 2 aralıkta yanındayım dedi izne geliyo 15-20 günlüğüne bütün iznini kullancak..çok mutluyum

Ebruşşş valla çok özlendinnnnnn kızzz Hiloş söyledi haberini okudumda limoniymiş durumlar inşallah düzelirsiniz canım...Benide unutmamışsın teşekkür ederim bende iyiyim kpss ye çalışıorum kitap aldım bakalımmm her şey standart

İnşallah tatllım..
Anladım yavrum heryerin iyisi kötüsü var hiç değilse doğuda değil die şükret tatlım..
Eğer rahat bir konumda değilse teli sokamamıştır riske girmek istememiştir.
Aman iyi olunda telefon olmasın boşver belkide böyle daha iyidir az konuşup dha çok özlüyorsunuzdur ve daha çok kıymetinizi anlrsınız

Sağoll bebeişim inşallah hayırlsı olurr
Bende bilmiyorumki yavrum biraz düzeldik gibide inşallah tekrardan öylee olurrr çünkü gerçektenn çok güzeldii o günlerimizz
Maşşallah nilümm herkeste olan şeylerr onlardaa takma kafanaaa onlarda tadı tuzu diyelimmm
Sevgililerr günündee görüşceğinizz heeee ne alıcan bakim sevdiceğinee
Hayırlısı olsun be tatlım sıkma canını sen çalışırr halledersin kpss inanıyorum saa

Bendee çok özledimm hiloşummm Aynen ahh bu erkeklerrr
Napimm yaa burda bir sürü olaylar oluyor fotolarını göremiyordumm hesna ablayıı tebrik edemiyorumm kızların dertlerini dinleyemiyorum dayanamadım yazdımmmm
Şuan haberiyok aramız kötü olduğu için ama söylicem bebeğim saklamam ben
Bendee eski adroyuu çokk özlemişimkiiiiiiiiii
Valla hiloşum ızlara da dediğim gibi çok çok iyiyken birşeyden böyl olduk bu kadar tepki vereceğini böyle olucağımızı bilmiyordum iyiydik baya çünküü artık nazarmı değdi noldu diyorumm Nese biraz daha iyiyizz gibi bakalım kuşumm
Eeee sizin nişanlılık nasıll gidiyorrr bakimmm çifte kumrukarrr

Sizde çok özlendinizzz begüşümmmm
İnşallahh begüşü
Kimseyi unutmadımki begüşümm en zor anlarımızdaa tanıştık her askerlik dendiğinde hepiniz aklıma geliyorsunuz ee askerlikte kolay kolay aklımızdan çıkan birşeyy değilll ahh ahh ne çektik bee
Hayırlı olsunn yavruşumm sende inşallahh kazanırsında gönlüne göre bir yerii tutturursunn

Günaydın kızçelerim;

Ebruşum da gelmiş, hoş gelmiş, görünce tekrar sizleri mutlu oluyorum yaa... Birazdan işe gideceğim sabah sabah bir size bakayım dedim, yeni gelen asker yarenleri hoş gelmişler... allah tez zamanda kavuştursun inşallah....

Haklısnn dayanamaz insannn
Söylersn canım tabi kötü ir şey yaptığın da yok kii hemm
Evet okudum biraz ama sebebi pek bulamadım zaten erkeklere sağolsunlar sebebe gerek yok ki
İyiyiz canım çok şükürr napalım eski hayatımıza geri döndük şimdilikk.. yakında düğün muhabbetleri başlıcak kesin deee...bakalım napacazz

Allah nazarlardan korusun sizi de yavrucumm

Son düzenleme:
Hoşbuldummmm ablacımm sizinn güzel haberlerinizleee geldimmmm
Bendeee sizleri görünce vee konuşunca çok mutlu oluyorumm ahh ahh ne günlerimizz geçtiii unutulurmuu o eskii günlerrrr
Bebişinneee o kadarr çok sevindimkiii ablacımm sanaa anlatamamm Allahımm sağ salim kucağınaa almayıı nasipp eylesinnn
Nasılll gidiyoorrr hamilelik bulantıı falan başladımıı bakimmm

Aynenn yokkkkkiiii
Boşverr yavruşumm onlar için herşeyy sebep zatii
Ohh ne güzelll yüzüler takıldı birazz ohh dedinizz amma velakin ileridee dah da strese girceğiniz bu evlilik konuları konuşuldukcaa yaklaştıkcaa tabikii herşeyin hayırlısıı yavruşumm
İnşallahh herşey istediğinizz gibiii olurrr
Aminn inşallahh hepimizii nazarlardan korusunnn Allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…