Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok sağol Büşracımmm amin inşallahhh

Gunaydiiiinnn kizlaaarrrr an itibari ile seglme giden yolda ilerliyorum ferbottayim cok sukur bitrdk 2 saat snra kavuscaaaz

Fatoşş günaydınnnn.. ohh bugn senin gününnn

Tebrik ederm Kamilecimmm, şafağına kurban seninn

Klay gelsn sınavlarındaaa

Evetttt geri sayım başlasınnnnnnn

ŞAFAK . . . 10 ÇİFT BASAMAKLARA SONNNNNNNNNN . . .

Son düzenleme:
ESINimmm okudum yine üzmüs senii ahhh ahh hic akillanmicak yakupun biraz daha sabret kuzum hepsi gececek insaallah ben yazarim sana öptüm cooook üzülme sakiin

Büşüümm sabıır kalmadı Yaz banaa yaaz yaaazz
Öpüyoruum çoookkçaaaaa Ömerciğe iyi baaakk

Biz teskereye gidiyoruz, yandan yandan.. Şafağımız 72 Batman!

Benim yarim askerde, benim canım askerde..
Benide asker edin, yarla aynı bölüktee
Gözüm gibi bakardım yemeğini yapardım ben acemi sen çavuş emret be komutanım.

Sen talimden dönerken, yollarına bakardım.
Komutanın ben olsam hiç nöbet tuturmazdım

[video=youtube;UrtX2_4pFbE]http://www.youtube.com/watch?v=UrtX2_4pFbE&hd=1[/video]

Hesnaaaa ablacımm Allahımm inanamıyorrumm bebişimizzzmii geliyorr teyze mi oluyorruuzzzz yuuupppiiii
O kadar sevindimki ablacımm herşeyin yolunda gitmesine bebişinin olucağınaa Maşşallahh
Ne kadar çabuk geçtii daha kocişin yeni askere gitmişti ve şuan bebişinin olucağı haberini alıyorummm ne güzell bir duyguuu
Allahım analı babalı büyütürr sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah
Topiğimiz ne güzell haberlerlee dolu böylee hiloşumm nişanlandı sen hamişsin Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasınn sizi çok seviyorummmm

Kızçelerimm canlarımm hepiciğinizi çok özledimmmm
Şafağıı bitenler olmuş plakalra geçenler olmuşş yedi bitti şafaklar kızçelerimmm
İnşallah hepiniz iyisizindirrr

Esintoşum biraz problemler olmuş galiba çok üzüldümm güven kaybı çok kötü birşey bilirim inşallah çabuk toparlarsınız :26:
Nilümm polislik olmamış galiba canın sağolsun yavruşum inşallah kpss olurr
Begüşümmmm sende iyisin gördüğümee göree
Zaten hiloşumla hesnoşumun güzell haberlerini aldımm
Deryacım seninde çok az kalmış geri sayımm başlamışşş
Margacımm sen de heraldee çok şükürr nelerr yapıyorsunnnnn bakemmmm
Ezgicimm sizde bir ara problemler yaşamıştınız galbia inşallah iyisinizdir artıkk :26:

Vee ben öğrendimkii askerlikk 12 aya düşmüş ihtimalini bile vermediğimiz bir olay gerçekleşmiş birazz kırgınlık ama mutluluk var bizee vurmadıı ama sizlerrr için çok sevindimm arkadaşlarımm 3 ay önce kavuşucaksınız sevdiceklerinizeee

Yeni arkadaşlarımızda hoşgeldilerr hepinize hayırlı teskerelerr

Şoklardayıım Sen nerdesin kızım, unuttun bizi

Valla yavruşum haklısın ama inan unutmadım
kk yüzünden iboyla kavga ettiğimiz için giremedimm bir süree mesajlarımı falan okudu herneyse boşver girmeyelim oralar çok özledim sizlerriii sen nasılsınn bakimm?

Aaaa Tamam kuzum tamam hiç unuttun vs gibi sözler kullanmadım varsay durum vahimmiş. Neyse ki iyisiniz dimi şuan :44:
Bende seni çook özledim bebeğimmmm
Okumuşsun az çok, konuşmuyoruz etmiyoruz. Ve nişanlılıktanda sıkılmaya başladım. Bi kafam karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum canım, bunaldım, bunalttı artık. Öyle işte..

Ondan sonra toparlamıştık yavrum şu aralar yine bozuğuzz Malesefff
Evet okudum yavrum çok üzüldümm haklısın çok zor bir durum birde nişanlı olmanız işleri daha da zora sokuyorr
Sen ne düşünüyüorsunn yavrum nasılsınn?

Ahh ah ne zaman her birimiz uzun süre normal bi çift gibi kalabiliyoruz ki Hayırdır diye sorayım mı kuzum?
Sanırım olumlu düşünmüyorum ama işin gidişatı neyi gösterecek bilmiyorum kuzum, kafam feci derecede karışık.
Çok şükür dün ve öncesine göre iyiyim yani kafa dağıtmaya bakıyorum

Sorma yavruşum ama aynı şeyler değişen bişey yok he vardı ama tekrar başa döndük bu 2 haftada napalım kısmet böyleymiş
Aceleci davranma bebeğimm kafanı dağıtmaya bak ve iyi bir şekildee düşün taşnn sonra onunlada konuş böyle belirsizlik de zor bişey yavrum

Sorun bizde mi, onlarda mı? Bi anlasak Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında kardeşim.
4 gündür düşünüyorum, bi çıkar yolunu bulabildiğimde yok. Onunla konuşmak hiç içimden gelmiyor, sesi bile itici geliyor. Güvensizlik girdimi araya mesafe çoğalıyor kuzum. Valla bilmiyorum poff

Bende bilsem bi yavrumm aminn amin inşallahh hepimiz için hayırlısı neyse o olur
Zorr bir süreç bebeğim ilk değilmiş heralde inanı her defa güvenini sarsılması çok kötü bişey 2 3 defa olduktan sonra yine affetsen bile ileride o karşına yine çıkıyor bir türlü unutamıyor insan en ufacık birşeyde hemen bu yaptıkları aklına geliyor ve yine öfkeleniyorsun yine çıkmaza giriyorsun.. Hatata bazen pişmanlık bil duyurosun hata bende her defasında affetim diye..
Tabiki ileride ne olucağını hiç birimiz bilemeyizz.. Ama bu senin için çok önemli bir karar sen evliliğe bir adım atmışsın ailen de dahil bütün herkes biliyorr senin sadece kendini değil ailenide düşünmen lazım ama hiç biri senden senin mutluğundan önemli değil yavrum o yüzden eksilerini artılarını tarıp bakman lazım

Son düzenleme:

Evet kuzum şimdi düzelsek, bi laf söylediğinde bin kere sorgulayacağım. İçimde hep bi kuşku, hep bi araştırma duygusu berbat
Ne zor bi durum bu ebrum ya.. İki yol var ve ben hangi yola sapacağımı bilemiyorum. Annem bile artık takma bırak diyor, kaynanası bile alıştı artık onun bu umursamazlıklarına.. Hem suçlu, hem güçlü olması beni birde öyle bi ayar ediyor ki
Yeminle o mu yaptı ben mi yaptım şu askerliği belli değil Bazende böyle gülümsetiyor işte töbe töbe

Kıyamam kızz sanaaaa gel bakim burayaa
Ahhh ahh bizimm aşkımızz hiçbir zaman gurur murur tanımazki, içimizden kalbimiziden ne geliyorsa onu yaparızz ve bu yüzden böyleyizz heraldee :26:
Çok zor seni çok iyi anlıyorum yavrum ama kendiniide çok sıkma olur mu? herşeyy olucağına varır..
Kaderinde kısmetinde hangi yol varsa elinde sonunda o yolu seçiceksin ve inşallah çok geç olmaz doğru yolu bulman bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…