- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Caniiim bende seni depüklüyorum rabbim birdaha hiiiic ayirmasin sizi insaallah.bugün senin günün inan senin adina okadar cok seviniyorumki ooohhhhh tadini cikardarisi bizlerinn basina insaallah
ESINimmm okudum yine üzmüs senii ahhh ahh hic akillanmicak yakupun biraz daha sabret kuzum hepsi gececek insaallah ben yazarim sanaöptüm cooook üzülme sakiin
HILALimmm kuzumm hayirli olsun okudum hersey harika gecmis coook mutlu oldum hic ayrilmayin her gecen gününüz daha güzel gecsin mutlulugunuz daim olsun öptümmm seni
Gunaydiiiinnn kizlaaarrrr an itibari ile seglme giden yolda ilerliyorum ferbottayim cok sukur bitrdk 2 saat snra kavuscaaaz
Eki Görüntüle 865508
ŞAFAK 4 AĞRI:119::119:
İkimizinde gözbebeği olan AŞKIMIZ 2.5 yaşını doldurdu bugün
şafağım 4 oldu..Eee bende mutlusu olur mu hiç
tabiiii yarın vizelerim başlıyor o ayrı bir mutluluk!!!
ESINimmm okudum yine üzmüs senii ahhh ahh hic akillanmicak yakupun biraz daha sabret kuzum hepsi gececek insaallah ben yazarim sanaöptüm cooook üzülme sakiin
Esintoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ŞoklardayıımSen nerdesin kızım, unuttun bizi
Valla yavruşum haklısın ama inan unutmadım
kk yüzünden iboyla kavga ettiğimiz için giremedimm bir süree mesajlarımı falan okudu herneyse boşver girmeyelim oralar çok özledim sizlerriii sen nasılsınn bakimm?
AaaaTamam kuzum tamam hiç unuttun vs gibi sözler kullanmadım varsay durum vahimmiş. Neyse ki iyisiniz dimi şuan :44:
Bende seni çook özledim bebeğimmmm
Okumuşsun az çok, konuşmuyoruz etmiyoruz. Ve nişanlılıktanda sıkılmaya başladım. Bi kafam karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum canım, bunaldım, bunalttı artık. Öyle işte..
Ondan sonra toparlamıştık yavrum şu aralar yine bozuğuzz Malesefff
Evet okudum yavrum çok üzüldümm haklısın çok zor bir durum birde nişanlı olmanız işleri daha da zora sokuyorr
Sen ne düşünüyüorsunn yavrum nasılsınn?
Ahh ah ne zaman her birimiz uzun süre normal bi çift gibi kalabiliyoruz kiHayırdır diye sorayım mı kuzum?
Sanırım olumlu düşünmüyorum ama işin gidişatı neyi gösterecek bilmiyorum kuzum, kafam feci derecede karışık.
Çok şükür dün ve öncesine göre iyiyim yani kafa dağıtmaya bakıyorum
Sorma yavruşum ama aynı şeyler değişen bişey yok he vardı ama tekrar başa döndük bu 2 haftada napalım kısmet böyleymiş
Aceleci davranma bebeğimm kafanı dağıtmaya bak ve iyi bir şekildee düşün taşnn sonra onunlada konuş böyle belirsizlik de zor bişey yavrum
Sorun bizde mi, onlarda mı? Bi anlasakRabbim hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında kardeşim.
4 gündür düşünüyorum, bi çıkar yolunu bulabildiğimde yok. Onunla konuşmak hiç içimden gelmiyor, sesi bile itici geliyor. Güvensizlik girdimi araya mesafe çoğalıyor kuzum. Valla bilmiyorum poff
Bende bilsem bi yavrumm aminn amin inşallahh hepimiz için hayırlısı neyse o olur
Zorr bir süreç bebeğim ilk değilmiş heralde inanı her defa güvenini sarsılması çok kötü bişey 2 3 defa olduktan sonra yine affetsen bile ileride o karşına yine çıkıyor bir türlü unutamıyor insan en ufacık birşeyde hemen bu yaptıkları aklına geliyor ve yine öfkeleniyorsun yine çıkmaza giriyorsun.. Hatata bazen pişmanlık bil duyurosun hata bende her defasında affetim diye..
Tabiki ileride ne olucağını hiç birimiz bilemeyizz.. Ama bu senin için çok önemli bir karar sen evliliğe bir adım atmışsın ailen de dahil bütün herkes biliyorr senin sadece kendini değil ailenide düşünmen lazım ama hiç biri senden senin mutluğundan önemli değil yavrum o yüzden eksilerini artılarını tarıp bakman lazım
Evet kuzum şimdi düzelsek, bi laf söylediğinde bin kere sorgulayacağım. İçimde hep bi kuşku, hep bi araştırma duygusu berbat
Ne zor bi durum bu ebrum ya.. İki yol var ve ben hangi yola sapacağımı bilemiyorum. Annem bile artık takma bırak diyor, kaynanası bile alıştı artık onun bu umursamazlıklarına.. Hem suçlu, hem güçlü olması beni birde öyle bi ayar ediyor ki
Yeminle o mu yaptı ben mi yaptım şu askerliği belli değilBazende böyle gülümsetiyor işte töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?