Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle canımm şimdilik oh dedikk o yüzden de biraz mola zatenn.. en azından bahara kadar falan ben düğün meselesi konuşmak istemiyorum sonrasında karar verelim istiyorum hayırlısıı Zafer de arada ya biz yaza evlenelim bence diyor ama bilmiyorum nasıl olacak bence çok zor ve erken, en azından sonbaharı bekleriz..ya 2014 Ekim ya da 2015 Nisan benim fikrimce nişanda bile bauya gerilmiştim inan ki..düğünde ne hale gelirim bilmem

Amin canımm sizin de her şey gönlünüze göre olsunn.. İbonun fikirleri nelerr..ciddiyete binmek istiyordu falann ailelerle konuşma bir şey oldu mu??

Haklısın sende tatlım da sen ne için erken diyorsun hani toparlanmanız durumunuz içinmi yoksa evlilik içinmi? :44:
Yeni durumunuz müsaitse falan fazla uzatmaya gerek yok gerçekten ama tabiki yinede senin fikrinn
Amin yavrucum aminn.. hala aynıyızz tatlım istiyoruzz tabiki bişeyler ama bizim durumlarr şuan hiç müsait değil ne benim açımdan nede onun açısından.. ilk önce ikimizinde toparlanması lazım ki öyle bişeyleri başlatabilelim ve buda bizim için en az 1 1.5 sene

İş durumumuz için canım ya, devlet mi özel mi ortada hiç netlik yok atansam en erken yaza ya da sonbahara atanacam, yok Zafer ben özelde süperim başka şehirlerle uğraşmayalım derse ben de Antalya'da özel bakacam derken şu an karar verebileceğimiz bir şey değil bence o yüzden yani, yoksa Zaferle ilgili bir şey değil yarın evlensek de olur bize uyar hem ailem de erken der eminim bir daha mücadele etmeye gücüm yok, kırmak da istemiyorum yani zamanla belli olsun herkes yavaş yavaş kendi desin tamam artık eşya alalım evlenin diye tabi belli de olmaz, baktık özelde süperiz Antalya'da ben de kafama göre iş buldum hiç de uzatmayız yaza evleniriz hemenn..

Hayırlısı tabi canım benm aranızı iyi tutun yıpranmayn da nasılsa aynı şehirdesiniz sizin için zaman çok da dert değil bencee

evet, canım bahsetmiştin o zamanlar çok iyiyiz diye, çok sevinmiştik biz de... tekrar güzelleşmeye başladıysanız eminim eskisinden daha güzel olcek aranız hele buraya geldin, bizimle paylaştın, olumlu enerjileri aldın ya daha da iyi olcak öyle canım yaa, buna da şükür n'apalım, bizim sorunumuz da uzaklık işte bir şey alamıcam sanırım canım ya, maddiyat engel oluyor :26: inşallah canım, bu ay memurluk ve öğretmenlik ataması var, memurluktan tercih yaptım; ama çok uzak ihtimal gelmesi :97:

Anladım tatlım sizinde işler yüzünden böyle bir duraksanıyorrr zorr yaa iş hayatı evlilik falann Allahım herkese yardım etsinn
Hayırlısı neyse o olsun hiloşum ya çok şükür nişanlandınız ettinizz Allahım başka dert vermesinn zamanla işlerde hallolur
Biz aynı şehirlerdeyiz görüşüyoruz falanda 5 yılı bitirdik be hiloşum 6. yıla girdik bizi kasanda bu hala hiç bişey yapamamış olmamız. yoksa yaşlarımızda küçükk olucak illaki ama çok geç oluyorr daha 2 3 sene sonramızz napıcaz bizim içinde hayırlısı buymuş

İnşallahh nilümm aynen sizin desteklerinde daha iyi oluyorummm tabikii iyiki varsınızzz
Sağlık olsun bebeğimm illla herşey hediye değilkiiii bir mektup yazsan dahaa güzel benceee
Neden şimdiden öyle çok uzak falan diyorsunkii bencee yaparsın be nilümm sen azimlisinn başırırsınnn

sen de iyi ki varsın ebruşum, iyi ki geldin tekrar aramıza geri gidecek misin peki :26: geçen yıl mehmet'e atkı örmeye kalkışmıştım da tamamlayamamıştım ya canım, belki onu bitirmeye çalışırım yeni tercih yaptım, onun için dedim uzak ihtimal diye kuzum yaa ne azim ne azim sabahtan beri oturuyorum pc başında

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

bugünkü şarkımmmmm

şafak bıtıyor ve ben hala şafak sayması beceremedım

bugun geri sayım başladıııııı . . .

Ne atlet ne don şafak sedece onnn

amin canm saol darısı başınakavuştum gönderdim bile izmire

Çok sağol Büşracımmm amin inşallahhh

Fatoşş günaydınnnn.. ohh bugn senin gününnn

Tebrik ederm Kamilecimmm, şafağına kurban seninn

Klay gelsn sınavlarındaaa

evet canm görüştük çok şükür kısacık geldi ya doyamadan gitti geneama içim rahat bildiğim sevdiğim yere gitti izmirime

Canım benm aynen öyle hayırlısı olsun bize kalsa yarın da evleniriz artık kararı vermişiz yani ama işte düzen lazımmm Zafer de çok takıyor zaten iş güç meselesini daha çok kazanmam lazım eşyalarımızı kendim almam lazım falan diye ama abartma diyorum ben de ailemiz onlar illa ki destek alacaz napalım yaniii kendimiz düğün yapmaya kalkarsak bi 5 sene daha beklerizz birikim yapan mı var şu an

Doğru canm ilişkiniz uzun ama sonuçta yaşınız müsait zamanla hepsi olur boşverrr.. cidden biz aynı şehirde olsak bu kadar takmazdık gibi geliyor ama bilemiyorum tabii... gitgide daha iyi olun inşallah yavrucumm

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

bugünkü şarkımmmmm

Süperrr şafakkkk hepiniz gidiyorsunuzzz sevgilinizeeee yehuu

şafak bıtıyor ve ben hala şafak sayması beceremedım

bugun geri sayım başladıııııı . . .

Ne atlet ne don şafak sedece onnn

Vayyy sadece 10 kaldı kızz

evet canm görüştük çok şükür kısacık geldi ya doyamadan gitti geneama içim rahat bildiğim sevdiğim yere gitti izmirime

Ah canımm ayrı şehirlerde hep böyle işte ama askerden sonra istediği yere gitsin o psikoloji olmuyor yaa..çok daha kolay oluyorr

psikoljisi iyi gibi canm derdimiz iş şimdi ona göre plan yapcaz bakalım geldi ya şükür

Herşey olacağına varıyorda kuzum, zor cidden çok zor aha bak 3. gün oldu kafayı yicem artık :26:
İnşallah bebeğim, güzel dileklerin için öpüyorum seni

Eh canım, iyi diyelim iyi olalım. Düzelmedik ve böyle giderse düzeleceğiz gibi gözükmüyor :26:
Sabır sabır nereye kadar seroşum. Bende o sabır tükendi..
Sen nasılsıın yavrum?

3-4 gündür evde durduğum yok kuzum, sürekli bi kafa dağıtma çabasındayım ama gözüm hep lanet olasıca çalmayan telefonda.. Konuşsam suç, sussam içime dert. Bi tek içimi suçlu olanın gene o olması rahatlatıyor. Şuan meraktan kaç köşe olduğumu bilmiyorum, ama bi yandan da acaba ne yapıyor, kimle konuşuyor soruları dönüyor. Güvensizlik malesef ki başladı. Malesef ki.. :26:
Herkes öyle diyor, 70 gün daha sabret gelince bakarsın olmazsa gerisini sen bilirsin diyorlar ama beni bu askerlik yıprattı zaten, hani desem ki rahat değil ama rahatlığından yapıyor bunu. Acemilik günlerimizi özlüyorum, sesimi duymadığında ağlayan o adamı ne çok arıyorum bi bilsen. Kimseye anlatamıyorum derdimi, konuştukça parça parça batıyor kalbime acısı.. Bilmiyorum kardeşim kafam öyle karışık ki. Sesini duymayı bi yönden öyle çok özledim ki, bi yönden duymayı hiç istemiyorum. Ama bu konuşmama süreci inan bende, aramızda mesafelere yol açıyor.
Hayırlısı be kuzum ne diyeyim..

Vayyy sadece 10 kaldı kızz

hİLOŞŞŞ SANADA ŞAFAKI BIRGUN KISALTTIRDIM OYSAKI PANODAKI DOGRUYMUŞ AYYY HİLOŞ SABIRSIZLIKLA BEKLIYOM HEEE SENIN SAÇ MODELINDEN YAPTIRSAMMI EŞİMİN GELDIGI GUN NASIL OLUR EVDE OLUCAZ NEDE OLSA ŞIK BI ELBISE FALANDA ALMAYI DÜŞÜNUYORUM ZATEN

Canııııııııııımm

Herkes düşüncelerini sölemiş fikirlerini inan ben ne desem bilemedimm neden kavgaları bu kadar büyütüyo kiii siz nişanlısınız ailelere karşı da bir sorumluluğunuz var herşeyden önce ki seni böyle üzmesi eminim ki ailen tarafından hiç hoş karşılanmıyor..Ama şu an asker sabırr az kaldı bakalım zamanla neler olucak..
Ahh güvensizlik çok zor Allahıma bin şükür hiç yaşamadım Rabbim kmseye de yaşatmasın toparlaması çok zor olur
Kendine dikkat et hiç kimse hiç bir şey senin sağlığından ve kendinden önemlli değil şu dünyada
:26:

En sevmediğim söz şuan asker seroşum duymamış olayım Bak kuzum ben hep şu yönden düşünürüm açıklayayım hemen, doğuda olan askerlerin ki canda, bizim rahat olan askerinki tavırları ne? İlla doğuya mı gitmeleri gerekiyormuş? Yakup bunu rahatlığından yapıyor, onun yaptığı askerlikte babalarımızın, dedelerimizin yaptığı ne? Annem böyle olacağını bilseydim bekletirdik diyor benim bu halimi gördükçe. Zaten en çok koyanda parmağımdaki yüzükler.. Bi adı var bu işin işte sıkntı burda kuzum. :26:
Düşünüpte yazman bile yeterli kardeşim, çok sağol

psikoljisi iyi gibi canm derdimiz iş şimdi ona göre plan yapcaz bakalım geldi ya şükür

Tabi ki iyi olur tatlımm çıksın askerlik psikolojisinden ohh miss....hemen pat diye eski haline dönsün diye de bekleme tabii yavaş yavaş olurr...planlar da yapılır yavaştan ohh

Canım benm yaa kıyamam ben sana anlattıkların cidden çok zor aynını yaşamasam da yakınını yaşamışımdr anlamaya çalışıyorum da çok zor oluyor gerçekten.. ama herkes de doğru d,yor, 70 güncük kaldışurda kendinle ilgilen gelince onun çaresine bakarsın kardeşim, gerçekten o kafandaki şüphelerin seni yiyip bitirmesine izin verme, unutma ki ne yaparsa kendine yapar belki de ortada yanlış anladığın gibi bir şey de yok, peki acaba açıklaması neydi o gizli face için, ne dedi sana yani??? senin hiç mi suçun yoktu tartışmanızda bazı şeyleri yanlış anlayıp üstüne mi gittin?? Bunları soruyorum çünkü bazen kendimizdeki hataları da göremiyoruz ben de eskiden çok yapardım, saçma bir şey bulur üstüne üstüne giderdim o kendini savunmadıkça da hah iştee açık buldum gibi bir moda girer kahrolurdum.... oysa ki sakinleşince hep anlardım ki ne çok büyütmüşüm, oysa ki Zaferin huyu bu, bir şey de ben onu dinlemez de üstüne üstüne çemkirirsem asla kendini savunmaz çünkü hatası yoktur, suçu yoktur..ama ben ayrı kalmanın verdiği acıyla nereye saldıracağımı şaşaırmışımdır.. demiyorum ki snaa Yakup süçsuz ama bu ihtimali de düşün canım benm bir anda öfkeyle kalkıp zararla oturma, ha bu kadar süre görüşmemeniz de can sıkıcı ama dur bi bakalım, Allah hayırlısını versn yavrum

Az kaldı cicim dayan Valla başbaşa olcaksınz sonuçta kocan ne severse yaptır ama benm kuaförümün yaptını yapamaz hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…