Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haydi şafak bıtte haftaya bugun işe kalkmak zorunda kalmım 1 hafta ıznım yavaş yavaş gecsın hiç bıtmesın allah ımm kamılecım gozun aydın mevlam darısı once bana yol acmak ıcın sonra tum yarenlerımıze hür yaren olmayı nasıp etsın sevdıcegıyle hasret kaldıgı tüm herşeylerı yaşatsın . . .

Canm o kadar da önemli degill ben bakalm diye dedm :) en önemlisi hatiranda kalan guzell anilarrr..

Amin canm Allah ayrilik vermesin sevenleree.. tabii artik alttan alma sirasi ondaaa :)) biz i kaar cektik beee

Serapcim Deryacim gunaydinlarrr...

Deryaaa cok az kaldi kizzz buldn mu yaptircagin sac modelini giycegini galan bakimmm )

Serapcim Deryacim gunaydinlarrr...

Deryaaa cok az kaldi kizzz buldn mu yaptircagin sac modelini giycegini galan bakimmm )

tunaydınn canım cok felaket doluyum yaaaa eve alışveriş bıle yapamadım düşün daha hiç bişey bellı değil henuz hiloşummm bılmıyorum daha hiç birşey

tunaydınn canım cok felaket doluyum yaaaa eve alışveriş bıle yapamadım düşün daha hiç bişey bellı değil henuz hiloşummm bılmıyorum daha hiç birşey

Sıkma canını cicimm halledersinn..hem hiç bir hazırlık yapmasan bile her türlü mutlu olcaksınız korkma olmadı beraber halledersiniz yemek içmek.. sen saçını başını hallet de

[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk[/video]

çok güzLmişş buuu

sen orada ben burda bu hasretlik çekilirmiiiii

Son düzenleme:
selam olsun herkese kızlaarr

sıradaki depüklencek olan bizlerizz artıkk sanırım 5 günü kalan bi arkadaştan sonraa:119:

canımm zewkle alıyorum sıramı artıkın bi zahmetbende tepüklenmek için sabırsızlanıyommcanımm çook sewindm güzel wakitler geçirmişiniz yaa ayy ne güzell...gözün aydın kavuştun yaa darısı bizlere ve geride daha günü olan yarenlerimize

nası yanı canım anlmadm bn:44: 30 kullanmadk bz ama nekdr eklenıcek tam bellı deıl dıodu dagtım saylıomuu?
şu durumu bı anltn yaa

2dir aynı rüyayı görüyorum yaaa sevgilimle birlikte askerlik yapıyoruz bildiğin koğşlar falan vardı rüyamda hatta bae gibi oturuyrz karakolun önnde yeni bi asker geliyo ama cezaevi arabasıyla malum cezaevinde jandarmayız hahha ay sabah kalktım mutlu oldum rüyamda görünce cokkk güzeldiii aynı rüyayı 2. Görüşüm :1;

Bence zaten birlikte askerlik yapiyoruzzz askerlerimizleeee.. guzel ruyaymss :)) ne gibi oturuyorsunuz o kismi anlamadm amaaa :/

Bence zaten birlikte askerlik yapiyoruzzz askerlerimizleeee.. guzel ruyaymss :)) ne gibi oturuyorsunuz o kismi anlamadm amaaa :/

Haklısın hilalcim ama ordakilerin hali bambaşka tabikii ay eksik yazmışım telfndan yazınca böyle oluuo bahçe gibi bir yerde oturuyrz
Naslsn bu arada nişanlılık nasıl :))

Kızlar sanırım durum şu: tüm iznini kullanan 93/1 ler ve sonrasına 6 gün eklenio çünkü izin ler düşürülmüş
Bizi bağlamıo biz zaten 13.5 . Ayda çıkcağımıx için sorun yok 92/4 ler için 1 ocakta çıkışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…