tek eksiğimiz foto yok canım hiç..sonradan aklımıza geldi otogarda çekilelim dedik ama ucu ucuna yetiştiğimiz için ordada olmadıcanım biraz sıkıldı ama neyse dedim ya tek eksik o olsun bi şekilde telafi ederiz
valla çok rahattladım canım..Amin amin Allah kimseye ayrılık göstermez inşallah
bir daha tartişmayalım derken nasıl şirindi bir bilsennasıl tartışırım bu halinle dedim ama içimden kızdırmasın dimi ama biraz alttan alsın bi zahmet idare ettik 15 ay
Serapcim Deryacim gunaydinlarrr...
Deryaaa cok az kaldi kizzz buldn mu yaptircagin sac modelini giycegini galan bakimmm)
tunaydınn canım cok felaket doluyum yaaaa eve alışveriş bıle yapamadım düşün daha hiç bişey bellı değil henuz hiloşummm bılmıyorum daha hiç birşey
sıramı verdim canım size artık
hiloşcummmm dün gelemedim ama bu sabah erkenden geldimmm
her ne kadar 13-14 saat görüşmüş olsakda çok güzeldi Allah tüm yarenlere nasıp eder inş
o zaman detaylara gelelim dimiiii kızlarrrrr
cuma gecesi 2 gibi yattım ama uyuyabilen mi var sağ dön sola dön derken uyuya kalmışım sonra 4:30 gibi kendiliğimden uyandım..ömer 5 de kalkacaktı çünkü daha erken dedim biraz daha dalmışım derken 5:10 da uyandım..aradım havaalanındayım hayatım dedi..kalbim nasıl oldu ama anlatamam..saatler sonra kavuşacaktık yani şaka gibi..sonra ben yine uyuyamadım tabi en son saate baktığımda 5:50 idi..sonra yine dalmışım.8:10 gibi ömer aradı indim ben dedi..kalbim çıkabilirdi yerinden..aynı şehirde nefes alıyorduk..ardık kilometreler yoktu aramızdahemen hazırlanıp çıktım evden..metrondan indim karşimda ÖMER!!! koşa koşa gittim bi sarıldım ki anlatamam size..bitti aşkım bitti dedim ömerde bitti sevgilim dedi..bu arada taksi şöferleride durmuş bizi izliyorlardı resmen neyse sonra eve geldik hazırladığım kahvaltıyı yaptık..bol bol konuştuk (bu sefer farklıydı ama hem yanımda hemde sarılarak konuştuk ) her fırsatta nolur tartışmayalım günlerimizi boşa geçirmeyelim olur mu dedi durdu (askerlik işe yaramış sanırım) hatıra olsun diye defterin arasında gül kurutmuş birde ilk gitti günlerde (izin dönüşü) laleye gibi bir şey bulmuş sanırım inkilale çıktıklarında onu da kurutmuş onları verdi..excelde şafak kağıdı yapmış gerçi doldurmamış ama sen doldur dedi onu verdi sonra akşam yemeği yedik..bi tavla turnuvası yaptık beyfendi 5-1 yenilince pasta ısmarlamak zorunda kaldı.tabi benim dilimdende kurtulamadı..
derken saat 21:45 oldu evden çıktık..10:30da da otobüse bindi Manisaya doğru yol aldı sevgilim..sabahda 530 gibi indi..
böyle işte kızlar planlarımızın hepsini yapamadık ama bu bile yetti biliyor musunuz..nasıl özlemişim..bugünleri gördüm ya çok şükür Allah'ıma..herkese nasip olur inş..Allah'ım başka ayrılık vermez inşallah!!!
Poof :18: Şafak 67'den birden 73'e çıktı beee
Kızlar izinler artık 24 güne indirilmiş, yani 30 gün izni tam kullanmış olanlar yada kullanacak olanlar 6 gün daha ekliyor :26:
30 Ocak'ta tezkere alacakken, 5 Şubat oldu yaa
selam olsun herkese kızlaarr
sıradaki depüklencek olan bizlerizz artıkk sanırım 5 günü kalan bi arkadaştan sonraa:119:
2dir aynı rüyayı görüyorum yaaasevgilimle birlikte askerlik yapıyoruz bildiğin koğşlar falan vardı rüyamda hatta bae gibi oturuyrz karakolun önnde yeni bi asker geliyo ama cezaevi arabasıyla malum cezaevinde jandarmayız hahha ay sabah kalktım mutlu oldum rüyamda görünce cokkk güzeldiii aynı rüyayı 2. Görüşüm :1;
Evet Ecrincimm sira sizlere geldi artikk bravooo :)))
Deryaya da depukk sonraaa sizeee :)))
Evet Ecrincimm sira sizlere geldi artikk bravooo :)))
Deryaya da depukk sonraaa sizeee :)))
nası yanı canım anlmadm bn:44: 30 kullanmadk bz ama nekdr eklenıcek tam bellı deıl dıodu dagtım saylıomuu?
şu durumu bı anltn yaa
Bence zaten birlikte askerlik yapiyoruzzz askerlerimizleeee.. guzel ruyaymss :)) ne gibi oturuyorsunuz o kismi anlamadm amaaa :/
Kızlar sanırım durum şu: tüm iznini kullanan 93/1 ler ve sonrasına 6 gün eklenio çünkü izin ler düşürülmüş
Bizi bağlamıo biz zaten 13.5 . Ayda çıkcağımıx için sorun yok 92/4 ler için 1 ocakta çıkışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?