ayy saol eda yaa walla sinir oldum bizlede ilgili diee:26:
Kızlaaaar onuru izmirgazdan aramışşlar çarşamba görüşmeye çağırmışlar haydiii hayırlısssııııı
Cnm inş hemen iş bulurda düzeninizi orurtursunuz ya ben bişey okumuştum sevgilinin ailesi seni bilmiomu bn mi yanlış anladım
Yok cnm bizi bağlamazz yaa 13.5 ayda cıkcaz daha ne 5 günü 6 günü yani :)
Hayırlısıysa olsun cnmm hea bn yanlış okudum o zaman sen sanki şikayetciydinde pardoninşallah canm ya olur bu iş ya
biliyo canm başından beri sülalesi biliyo bnmkilerde bilio iki tarafta beklio ne zaman evlencenz die soruyolar
Hayırlısıysa olsun cnmm hea bn yanlış okudum o zaman sen sanki şikayetciydinde pardonnaslsn askerlik olmadan hayat nasıl
evet canm saolasın amin inşallah önümüzdeki engelleri atlatcaz artık
senin bebişte sağlıkla büyüsün inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin
vayyyyy sıradakı hür yaren ben mıyım yupppiiii
Şafak:8 Artivıne Selem Yola Devammmm . . .
Şafak:8 Askerliği böylede yerizzzz
Sıradakı Hür General yaren benmıyım yaaa ayyy cok hayacanlı :-*
Allah'ım 15 aydır beklediğimiz gün geldi İNANAMIYORUM..Resmen son 22 saat
bu panoyu gördüm daha bi heycanladım ama ben
EVEEETTTTTT :119::119:
Çok şükür geldi artık o gün
hayırlısı canm nasıl olsun beklemedeyim hala iş bulcak ta yolmuzu çizcez gene görmüyom tabi istediğim zamn gdebilirim o gelebilir onun rahatlığı var oda rahat tabi öğlene kadar uyuyo gece yarılarına kadar tv oyun hayat ona güsel askerden yeni gelmiş kendine zaman ayırmış bi süre öle dedi bakalım
walaa bende anlamadm canım yaa sinirim bozuldu dyuncaa
Yok iş için hayırlısı demiştimayrı şehirlerde olmaın zorluğu cok tabi..
Ama askerlik gibi hiç bir şey olamaz sanırım göremiycğini bilmek vs vs ..ayırsın kendine vakit dediğin gibi işe girince düzeni oturur :)
[ı]
sıkma canını cicimm halledersinn..hem hiç bir hazırlık yapmasan bile her türlü mutlu olcaksınız korkmaOlmadı beraber halledersiniz yemek içmek.. Sen saçını başını hallet de [/ı]
evet canım baktım da 5 güncük kalmış bitmiş artık yaa sonunda eşine kavuşuyorsun allah bir daha ayırmasın inşallah
öle canm askerlik bitti ya çok şükür artık önümüze daha rahat bakcaz tabi bnde izmirde olaydım daha güsel olurdu ama az kaldı artık bi işe girsinde
senin nasıl gidio canm az kaldı artık
ewt hiloşum yaa gellsin artık o sıra bizedeşafak sıkıştırdıkça bizde geriliozz
Haklısın hilalcim ama ordakilerin hali bambaşka tabikii ay eksik yazmışım telfndan yazınca böyle oluuobahçe gibi bir yerde oturuyrz
Naslsn bu arada nişanlılık nasıl :))
Kızlaaaar onuru izmirgazdan aramışşlar çarşamba görüşmeye çağırmışlar haydiii hayırlısssııııı
7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa
Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm
Aynen cnm askerlik bittiys herşey hallolur..
Güzel cnm. Bnmde nasl olsn aynı iş bakıyorm ama eskisi kadar hevesli diilim hayırlısı diyorum az kaldı evet inanamıyorum valla..son 2 çarşımız diye gün sayıyoruz 2 haftada 1 di çarşımız öyle avunuyoruz çarşılarda hasret gideriyoruz 4-5 saatte olsa..öyle bakalm :)))
Haklısın canımm sıkıştırır şafak ama beni pek sıkıştırmamıştı ben hep şükrediyordum nerden nere geldm diyee ama Zaferi baya sıkmıştı son günler çok bunlamıştııı..
Hee anladım canımm
Ben iyiyim şükür yavrum nişanlılık güzel bir duygu yaa artık gizli saklı yok yalan yok süper bi şey Allah sizlere de nasip etsin aminn
Hadi hayırlısı Fatoşş inşallahhh olur hayırlısıysaa
7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa
Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm
zaten aramadığın zaman iş çıkar arasan bulunmaz canm vardır biyerde kısmetin sıkma canını
hadi bakalım son 2 çarşı sonra btn çarşılar seninnn
amin canm hayırlısıysa bakalım olmassa da daha yeni geldi çıkar bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?