Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaaar onuru izmirgazdan aramışşlar çarşamba görüşmeye çağırmışlar haydiii hayırlısssııııı

Cnm inş hemen iş bulurda düzeninizi orurtursunuz ya ben bişey okumuştum sevgilinin ailesi seni bilmiomu bn mi yanlış anladım

inşallah canm ya olur bu iş ya
biliyo canm başından beri sülalesi biliyo bnmkilerde bilio iki tarafta beklio ne zaman evlencenz die soruyolar

inşallah canm ya olur bu iş ya
biliyo canm başından beri sülalesi biliyo bnmkilerde bilio iki tarafta beklio ne zaman evlencenz die soruyolar
Hayırlısıysa olsun cnmm hea bn yanlış okudum o zaman sen sanki şikayetciydinde pardon naslsn askerlik olmadan hayat nasıl

Hayırlısıysa olsun cnmm hea bn yanlış okudum o zaman sen sanki şikayetciydinde pardon naslsn askerlik olmadan hayat nasıl

hayırlısı canm nasıl olsun beklemedeyim hala iş bulcak ta yolmuzu çizcez gene görmüyom tabi istediğim zamn gdebilirim o gelebilir onun rahatlığı var oda rahat tabi öğlene kadar uyuyo gece yarılarına kadar tv oyun hayat ona güsel askerden yeni gelmiş kendine zaman ayırmış bi süre öle dedi bakalım

evet canm saolasın amin inşallah önümüzdeki engelleri atlatcaz artık

senin bebişte sağlıkla büyüsün inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin

Amin canım inşallah her şey gönlünüzce olur

vayyyyy sıradakı hür yaren ben mıyım yupppiiii

Şafak:8 Artivıne Selem Yola Devammmm . . .

Şafak:8 Askerliği böylede yerizzzz

Sıradakı Hür General yaren benmıyım yaaa ayyy cok hayacanlı :-*

Evet canım baktım da 5 güncük kalmış bitmiş artık yaa sonunda eşine kavuşuyorsun Allah bir daha ayırmasın inşallah

Allah'ım 15 aydır beklediğimiz gün geldi İNANAMIYORUM..Resmen son 22 saat
bu panoyu gördüm daha bi heycanladım ama ben

EVEEETTTTTT :119::119:
Çok şükür geldi artık o gün

Senin de gözün aydın canım okudum ilk kavuştuğunuz günü, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Yok iş için hayırlısı demiştim ayrı şehirlerde olmaın zorluğu cok tabi..
Ama askerlik gibi hiç bir şey olamaz sanırım göremiycğini bilmek vs vs ..ayırsın kendine vakit dediğin gibi işe girince düzeni oturur :)

öle canm askerlik bitti ya çok şükür artık önümüze daha rahat bakcaz tabi bnde izmirde olaydım daha güsel olurdu ama az kaldı artık bi işe girsinde
senin nasıl gidio canm az kaldı artık

[ı]

sıkma canını cicimm halledersinn..hem hiç bir hazırlık yapmasan bile her türlü mutlu olcaksınız korkma Olmadı beraber halledersiniz yemek içmek.. Sen saçını başını hallet de [/ı]

hazırlamam mı canım hazırlarım masada kurarım evde süslerim herşeyı yaparım ınşalalh her akşam bırşey yapmak uzere kendımı ayarlıyorum canım hayırlısıyla yetışecem

evet canım baktım da 5 güncük kalmış bitmiş artık yaa sonunda eşine kavuşuyorsun allah bir daha ayırmasın inşallah

evet hesna ablacım cok şükür amin hesna abla amin cümlemizi ayırmasın inşallah

öle canm askerlik bitti ya çok şükür artık önümüze daha rahat bakcaz tabi bnde izmirde olaydım daha güsel olurdu ama az kaldı artık bi işe girsinde
senin nasıl gidio canm az kaldı artık

Aynen cnm askerlik bittiys herşey hallolur..
Güzel cnm. Bnmde nasl olsn aynı iş bakıyorm ama eskisi kadar hevesli diilim hayırlısı diyorum az kaldı evet inanamıyorum valla..son 2 çarşımız diye gün sayıyoruz 2 haftada 1 di çarşımız öyle avunuyoruz çarşılarda hasret gideriyoruz 4-5 saatte olsa..öyle bakalm :)))

ewt hiloşum yaa gellsin artık o sıra bizedeşafak sıkıştırdıkça bizde geriliozz

Haklısın canımm sıkıştırır şafak ama beni pek sıkıştırmamıştı ben hep şükrediyordum nerden nere geldm diyee ama Zaferi baya sıkmıştı son günler çok bunlamıştııı..

Haklısın hilalcim ama ordakilerin hali bambaşka tabikii ay eksik yazmışım telfndan yazınca böyle oluuo bahçe gibi bir yerde oturuyrz
Naslsn bu arada nişanlılık nasıl :))

Hee anladım canımm
Ben iyiyim şükür yavrum nişanlılık güzel bir duygu yaa artık gizli saklı yok yalan yok süper bi şey Allah sizlere de nasip etsin aminn

Kızlaaaar onuru izmirgazdan aramışşlar çarşamba görüşmeye çağırmışlar haydiii hayırlısssııııı

Hadi hayırlısı Fatoşş inşallahhh olur hayırlısıysaa

7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa

Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm

Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm

Saçmalama hilalcim çok sevindim senin adına valla..ayrı şehirler zordur tahmin edebiliyorum yaşamadım ama zordur...sonuçta sık sık görüşemiyorsunuz bizde geçicic yareniz bizde kavuşcaz elbet üstelik çoğumuz aynı şehirlerdeyiz sevdiklerimizle o bakımdan tabiki yanlış anlaşılmassn en azından ben kendi adıma diyebilirim ki çok sevindim nişanlı nişanlı fethedin antalyayı birde

zaten aramadığın zaman iş çıkar arasan bulunmaz canm vardır biyerde kısmetin sıkma canını
hadi bakalım son 2 çarşı sonra btn çarşılar seninnn

amin canm hayırlısıysa bakalım olmassa da daha yeni geldi çıkar bişi

izini koparmışın canm hadi gözün aydın ohh ya nişanlılık ne güsel he gerçekten ailemden gizli görüşmek çok kötü ya ne kadar onları bilselerde mutluluğu tam yaşayamıyom sanki hem onlarda mutlulğa ortak oluyo ne güsel bişey
ne yanlış anlıcaz kuzum en kötü anımızdada paylaşıoz mutlu olduğmuzdada bi daha duymayim

Aynen cnm annemde öyle diyor bir yerden cıkıcak inşş...
Aynen sonra sürekli çarşı gahaha

Herkesciklere iyi akşamlaaaaar

Hilalcaaan ne güüzeel sevdiğine gidiyorsun canikooom biz senin için sevinip mutlu oluyoruuz sakın yanlış anlaşıldığını falan düşünmee hiç bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…