Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok teşekkür ederim
AMİN inşallah en kısa zamanda herkes yaşar bu duyguyu
seninde çok az kaldı ohh

Canm o kadar da önemli degill ben bakalm diye dedm :) en önemlisi hatiranda kalan guzell anilarrr..

Amin canm Allah ayrilik vermesin sevenleree.. tabii artik alttan alma sirasi ondaaa :)) biz i kaar cektik beee

haklısın canım bende pişman oldum ama işte iş işten geçti amaaaaaa hafta sonu yanındayım ilk fırsatta atıcam size
gittiğinden beri o günü kaç kere yaşadım anlatamam ahh anılar olmasa..
şimdi ben ailemden ondan uzağım ben askerdeyim yani bi zahmet çekiversin nazımı

seninde az ecrincim hayırlısıyla gelir inş o gün
AMİN canım Allah'ım kimseye böyle ayrılık yaşatmasın..

çok sağol ablacım çok şükür geride bıraktık artık

7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa

Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm
hilalcimmm aaaa kızarız ama bak sana ne demek o öyle..bence burdaki tüm yarenler herkesin mutlu olmasını ister ee sende Zaferinle mutlusun o zman sorun yok dimi ama az kaldı yani kavuşmaya

Canm Edacim cokk sagolll inan ki zor her türlü insan hep yanyana olmak istiyor ama her ani konusarak paylassan da yasayarak paylasamiyosun beraber fotograf cekinerek alisveris yapıyorz bazi alacaklarimizi resmen buliscamiz gune sakliyoruz yani beraber alisveris yapalm beraber gezelim diyee ah ahh :))

Tamamm sustumm :))) evet canm ben de mecbur bazi seyleri gizledm zamaninda ama artk gizlemicem insallahh en azndan gorusmelerimizi :))

Herkesciklere iyi akşamlaaaaar

Hilalcaaan ne güüzeel sevdiğine gidiyorsun canikooom biz senin için sevinip mutlu oluyoruuz sakın yanlış anlaşıldığını falan düşünmee hiç bi zaman

Tamam tamam dusunmem bi an yanls dusundm ama samimiyetlerinizle beni yendinizzz sagolun varolunnn :***

Olsn canikom daha ne fotolarinizz olurrr..bence de biraz da sen cektirrr :)))

Sagol canm benmm ben de isterm herkes mutlu olsn haklisn ama ne bilim bi an geldi gitti savdik hemen berabercee :))

Tahmin edebiliyorum canımm..Ama yaşamadığım için bilemiyorum..En güzel adımı attınız nişanlandınız evlenince her daim birlikte olcaksınız.Azcık sabır :) sonu güzel olsun daa

ay evett konstm benmkıylede 30gun kullanmadıgı ıcın bı druum olmaz dedi
aman olmasn yaaa ocagn sonunda cıkıo öyle olursa bakalım dönunce orda şafak hesaplatıcak ozmn net tarıh cıkar

bizimde olmuyomuş öle bişi sanırım yne sorcam bkalım:26:

kamilecim amin canım o günleri bi göreydik wala sıkıştırmaya başladı ice son günler sizinde öle oluyo muydu??ondan çok beni yaprattı wala

canım wala hemde ne sıkıştrma durup durup tartışıozondan çok beni sıkıştryo wala sinirler alt üst yani:26:

Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm

hilalcim bi zamanlar sende asker yareniydin yani sende sabırtaşıydın canım bnm burda hepimiz birbirinin mutlunu istiyoo anlamayz merak etmee

Tahmin edebiliyorum canımm..Ama yaşamadığım için bilemiyorum..En güzel adımı attınız nişanlandınız evlenince her daim birlikte olcaksınız.Azcık sabır :) sonu güzel olsun daa

Öyle Edacımm azcık daha sabretmemiz lazım sonu güzel olsn da dediin gibi
Gerçekten zor canım aynı şehirde olmanın nimetlerine şükredin valla

hilalcim bi zamanlar sende asker yareniydin yani sende sabırtaşıydın canım bnm burda hepimiz birbirinin mutlunu istiyoo anlamayz merak etmee

Sıkıştırır tabi ki de tatlım çok normal artık son günler hiç geçmiyor deyip duruyordu Zaferim de

Sağolun canım benmmm... haklısın ben de bir zamanlar çatlamak üzere olan bir sabırtaşıydımm hey gidi heyy sakın çatlamayın bak sonu çok güzel olabiliyorr

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

25 Kasım 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...94 busra00...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...144 seros08...

...148 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...259 KUB88...

...261 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...destinyeda 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM ...

çatlamaya az kaldı canım walaa kawga et et bi hal oldmm

canımcımm bnm şafakta yarın düzeltr misin 36 olarak:???

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

26 Kasım 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...93 busra00...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...143 seros08...

...147 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...258 KUB88...

...260 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...destinyeda 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

kamilecim depüğüne gelemedim, kusura bakma canım ama okudum hep yazdıklarını, güzel geçmiş gününüz çok sevindim adına, Rabbim böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın bir daha ve sonsuz vuslatı da nasip etsin tez zamanda sıradaki görüşme bu haftasonu mu şimdi

hiloşum çok sevindim canım, nişanlı nişanlı ilk görüşmeniz olcek, antalya daha bi güzel gelir şimdi size

deryoş son 5 mutlu sona çok az kaldı

esinim, serabım, fatoşum, edoşum, hesnam, begüşüm, ecrincim öpüldünüz tek tek

Evet Niluuu nisanin ertesi gunu saymazsak bu ilk gorusmemizz ve evet Antalya bize cokguzel gelir inşallahhh...

Sen de cok opuldn canm benimm iyi calismalarr :**

iyi akşamlar caney hoşgeldin

Allahım azaldıkça gözüme pek bi hoş geliyo
son 43 huhuu 100 lere geçince hemen btecek inşAllahh

nilüüüüü beğenp beğenp kaçma ama arada bzm topiğede gel kpssdesin hep görüyom ben
çalış canm çalış Allah emeklerinin karşılığını versin canm mehmetle durumlar nasıl

oooo hiloşum gözün aydın şimdiden hayırlı yolculuklar

bugun ağrı hatta canım az kaldı az Mevlam tum yarenleride inş. kavuştursun tez zamanda bız cok kavuşturduk burada cok gorduk şaka gıbı sıra bende hür yaren olma sırası bende ınanmıyorum yaa şaka gıbı lıstenın sonunda goruyordum kendımı ama şimdi başında ve şafak olmuş Ağrı almış başını gıtmiş

beni cuma gunu gunduz depuklersınız dımı gece burada olamam malum eee 1 haftada yokum depuklersenız gunduz sizi karşılayabılırım arkadaşlar ayyyy son 4 Allah ım şukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…