Herkesciklere iyi akşamlaaaaar
Hilalcaaan ne güüzeel sevdiğine gidiyorsun canikooom biz senin için sevinip mutlu oluyoruuz sakın yanlış anlaşıldığını falan düşünmee hiç bi zaman
Haydi şafak bıtte haftaya bugun işe kalkmak zorunda kalmım1 hafta ıznım yavaş yavaş gecsın hiç bıtmesın allah ımm kamılecım gozun aydın mevlam darısı once bana yol acmak ıcın sonra tum yarenlerımıze hür yaren olmayı nasıp etsın sevdıcegıyle hasret kaldıgı tüm herşeylerı yaşatsın . . .
Canm o kadar da önemli degill ben bakalm diye dedm :) en önemlisi hatiranda kalan guzell anilarrr..
Amin canm Allah ayrilik vermesin sevenleree.. tabii artik alttan alma sirasi ondaaa :)) biz i kaar cektik beee
canımm zewkle alıyorum sıramı artıkın bi zahmetbende tepüklenmek için sabırsızlanıyomm canımm çook sewindm güzel wakitler geçirmişiniz yaa ayy ne güzell...gözün aydın kavuştun yaa darısı bizlere ve geride daha günü olan yarenlerimize
çok sağol ablacım çok şükür geride bıraktık artıkAmin canım inşallah her şey gönlünüzce olur
Evet canım baktım da 5 güncük kalmış bitmiş artık yaa sonunda eşine kavuşuyorsun Allah bir daha ayırmasın inşallah
Senin de gözün aydın canım okudum ilk kavuştuğunuz günü, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
hilalcimmm aaaa kızarız ama bak sana7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa
Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm
canım çok teşekkür ederim
Saçmalama hilalcim çok sevindim senin adına valla..ayrı şehirler zordur tahmin edebiliyorum yaşamadım ama zordur...sonuçta sık sık görüşemiyorsunuz bizde geçicic yarenizbizde kavuşcaz elbet üstelik çoğumuz aynı şehirlerdeyiz sevdiklerimizle o bakımdan tabiki yanlış anlaşılmassn en azından ben kendi adıma diyebilirim ki çok sevindim nişanlı nişanlı fethedin antalyayı birde
zaten aramadığın zaman iş çıkar arasan bulunmaz canm vardır biyerde kısmetin sıkma canını
hadi bakalım son 2 çarşı sonra btn çarşılar seninnn
amin canm hayırlısıysa bakalım olmassa da daha yeni geldi çıkar bişi
izini koparmışın canm hadi gözün aydın ohh ya nişanlılık ne güsel he gerçekten ailemden gizli görüşmek çok kötü ya ne kadar onları bilselerde mutluluğu tam yaşayamıyom sanki hem onlarda mutlulğa ortak oluyo ne güsel bişey
ne yanlış anlıcaz kuzum en kötü anımızdada paylaşıoz mutlu olduğmuzdada bi daha duymayim
Herkesciklere iyi akşamlaaaaar
Hilalcaaan ne güüzeel sevdiğine gidiyorsun canikooom biz senin için sevinip mutlu oluyoruuz sakın yanlış anlaşıldığını falan düşünmee hiç bi zaman
AMİN inşallah en kısa zamanda herkes yaşar bu duyguyu
seninde çok az kaldı ohh
haklısın canım bende pişman oldum ama işte iş işten geçti amaaaaaa hafta sonu yanındayım ilk fırsatta atıcam size
gittiğinden beri o günü kaç kere yaşadım anlatamam ahh anılar olmasa..
şimdi ben ailemden ondan uzağım ben askerdeyim yanibi zahmet çekiversin nazımı
seninde az ecrincim hayırlısıyla gelir inş o gün
AMİN canım Allah'ım kimseye böyle ayrılık yaşatmasın..
çok sağol ablacım çok şükür geride bıraktık artık
hilalcimmm aaaa kızarız ama bak sanane demek o öyle..bence burdaki tüm yarenler herkesin mutlu olmasını ister ee sende Zaferinle mutlusun o zman sorun yok dimi ama az kaldı yani kavuşmaya
Canm Edacim cokk sagolll inan ki zor her türlü insan hep yanyana olmak istiyor ama her ani konusarak paylassan da yasayarak paylasamiyosun beraber fotograf cekinerek alisveris yapıyorz bazi alacaklarimizi resmen buliscamiz gune sakliyoruz yani beraber alisveris yapalm beraber gezelim diyee ah ahh :))
-
ay evett konstm benmkıylede 30gun kullanmadıgı ıcın bı druum olmaz dedi
aman olmasn yaaa ocagn sonunda cıkıo öyle olursa bakalım dönunce orda şafak hesaplatıcak ozmn net tarıh cıkar
AMİN inşallah en kısa zamanda herkes yaşar bu duyguyu
seninde çok az kaldı ohh
haklısın canım bende pişman oldum ama işte iş işten geçti amaaaaaa hafta sonu yanındayım ilk fırsatta atıcam size
gittiğinden beri o günü kaç kere yaşadım anlatamam ahh anılar olmasa..
şimdi ben ailemden ondan uzağım ben askerdeyim yanibi zahmet çekiversin nazımı
seninde az ecrincim hayırlısıyla gelir inş o gün
AMİN canım Allah'ım kimseye böyle ayrılık yaşatmasın..
çok sağol ablacım çok şükür geride bıraktık artık
hilalcimmm aaaa kızarız ama bak sanane demek o öyle..bence burdaki tüm yarenler herkesin mutlu olmasını ister ee sende Zaferinle mutlusun o zman sorun yok dimi ama az kaldı yani kavuşmaya
Haklısın canımm sıkıştırır şafak ama beni pek sıkıştırmamıştı ben hep şükrediyordum nerden nere geldm diyee ama Zaferi baya sıkmıştı son günler çok bunlamıştııı..
Hee anladım canımm
Ben iyiyim şükür yavrum nişanlılık güzel bir duygu yaa artık gizli saklı yok yalan yok süper bi şey Allah sizlere de nasip etsin aminn
Hadi hayırlısı Fatoşş inşallahhh olur hayırlısıysaa
7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa
Ya çoğunuz asker yareni sabırtaşı biliyorum ama sizle paylaşmadan da edemiyorum :26: yanlış anlaşılmam umarm
Tahmin edebiliyorum canımm..Ama yaşamadığım için bilemiyorum..En güzel adımı attınız nişanlandınız evlenince her daim birlikte olcaksınız.Azcık sabır :) sonu güzel olsun daa
bizimde olmuyomuş öle bişi sanırım yne sorcam bkalım:26:
kamilecim amin canım o günleri bi göreydik wala sıkıştırmaya başladı ice son günler sizinde öle oluyo muydu??ondan çok beni yaprattı wala
canım wala hemde ne sıkıştrma durup durup tartışıozondan çok beni sıkıştryo wala sinirler alt üst yani:26:
hilalcim bi zamanlar sende asker yareniydin yani sende sabırtaşıydın canım bnm burda hepimiz birbirinin mutlunu istiyoo anlamayz merak etmee
Öyle Edacımm azcık daha sabretmemiz lazım sonu güzel olsn da dediin gibi
Gerçekten zor canım aynı şehirde olmanın nimetlerine şükredin valla
Sıkıştırır tabi ki de tatlım çok normal artık son günler hiç geçmiyor deyip duruyordu Zaferim de
Sağolun canım benmmm...haklısın ben de bir zamanlar çatlamak üzere olan bir sabırtaşıydımm hey gidi heyy sakın çatlamayın bak sonu çok güzel olabiliyorr
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
25 Kasım 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...94 busra00...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...144 seros08...
...148 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...259 KUB88...
...261 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...destinyeda 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM...
çatlamaya az kaldı canım walaa kawga et et bi hal oldmm
kamilecim depüğüne gelemedim, kusura bakma canımama okudum hep yazdıklarını, güzel geçmiş gününüz çok sevindim adına, Rabbim böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın bir daha ve sonsuz vuslatı da nasip etsin tez zamanda sıradaki görüşme bu haftasonu mu şimdi
hiloşum çok sevindim canım, nişanlı nişanlı ilk görüşmeniz olcek, antalya daha bi güzel gelir şimdi size
deryoş son 5mutlu sona çok az kaldı
esinim, serabım, fatoşum, edoşum, hesnam, begüşüm, ecrincim öpüldünüz tek tek
iyi akşamlar caney hoşgeldin
25 Kasım 2013
...94 busra00...
...144 seros08...
...148 exelanss...
...259 KUB88...
...261 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...ED2006 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...destinyeda 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM...
26 Kasım 2013
...93 busra00...
...143 seros08...
...147 exelanss...
...258 KUB88...
...260 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...ED2006 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM...
...destinyeda 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM...
kamilecim depüğüne gelemedim, kusura bakma canımama okudum hep yazdıklarını, güzel geçmiş gününüz çok sevindim adına, Rabbim böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın bir daha ve sonsuz vuslatı da nasip etsin tez zamanda sıradaki görüşme bu haftasonu mu şimdi
hiloşum çok sevindim canım, nişanlı nişanlı ilk görüşmeniz olcek, antalya daha bi güzel gelir şimdi size
7 Aralık'taa haftasonu için Antalyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?