Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni cuma gunu gunduz depuklersınız dımı gece burada olamam malum eee 1 haftada yokum depuklersenız gunduz sizi karşılayabılırım arkadaşlar ayyyy son 4 Allah ım şukurler olsun

itina ile depüklenirrr Allahbidaha ayırmasın canm hadi bakalım bu hafta onsuz son haftan kızları gönderiyoz ya ne güsel ama bzi unutmayın sevdiceğiniz geldiğinde gelin buraya da

cANımcım teşekkür ederim benide unutmadıgın için depük geceme sen,de beklerim bak haa

anemmm.askerın dönmüşyaa daha yenı goruyorum .)) şafak da bitti ohh cok mutlu olun bundan sonra canım benimm
itina ile depüklenirrr Allahbidaha ayırmasın canm hadi bakalım bu hafta onsuz son haftan kızları gönderiyoz ya ne güsel ama bzi unutmayın sevdiceğiniz geldiğinde gelin buraya da

Çatlama canımm azcık daha sabırr emin ol bitince hatırlamak istemicen o günleri zaten unutup gidecenn güzel günlerin yanında o günleriii

ewt aynen kuzum yaa bakıyomda nerdeen nereyee neler yaşattı o lanet askerlik bize ama yine yılmadk şükür rabbime inş o günleride görcez şurda 35 gün sonra artık yaklaşıo heycan başlayacak szler tecrübelendnz sen,kskada,kamile,ve derya sizlerden taktk alcam o günler yaklaşsındaahazırlık olarak filan fikirlerinizi beklicemmbu arada hemen şafagımı değiştrmişin tatlımm saolasınnn...

Sancı çekiyorum kuzu regl dönemindeyim yat kalk yemek ye

Napıyosun bakim

kıyamam yaa canım kötü atlatıon desene sende???
bende napiim hastayım grip işte bogazm kötü öksürüm öle deli gbi arada ateş yokluoo filann:2:
yatasımda gelmioo burda takılıommm..normalde öglenlere kadar yatarım hastayken yatamadm iyi mi

Aynen öyle canım, bi olmadan önce ağrı çekiyorum bi de olunca :18:

Aaaaaa Çok geçmiş olsun kuzum, kış gelir gelmez seni çarptı desene..

Aynen öyle canım, bi olmadan önce ağrı çekiyorum bi de olunca :18:

Aaaaaa Çok geçmiş olsun kuzum, kış gelir gelmez seni çarptı desene..

normlade olmazdım bulaştı yaa son 2 senedr filan olmadm hiç bnm normalde hastalıım bitmediii için rabbim diyoo bide bunla ugraşmasın falan olmuyodm yaniii
ama bu sene ilki yaşıommsaol tatlımm yaa

aferiim .) ıyı gelır o braz dursun

Biraz ne kelime ben hastalığım bitene kadar bunu kaynatır kaynatır kullanırım

normlade olmazdım bulaştı yaa son 2 senedr filan olmadm hiç bnm normalde hastalıım bitmediii için rabbim diyoo bide bunla ugraşmasın falan olmuyodm yaniii
ama bu sene ilki yaşıommsaol tatlımm yaa

Hahaha her zaman ilkler acıdır diyesim geldi. Dikkat et kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…