beni cuma gunu gunduz depuklersınız dımı gece burada olamam malum eee 1 haftada yokum depuklersenız gunduz sizi karşılayabılırım arkadaşlarayyyy son 4 Allah ım şukurler olsun
kamilecim depüğüne gelemedim, kusura bakma canımama okudum hep yazdıklarını, güzel geçmiş gününüz çok sevindim adına, Rabbim böyle uzun ayrılıklar yaşatmasın bir daha ve sonsuz vuslatı da nasip etsin tez zamanda sıradaki görüşme bu haftasonu mu şimdi
hiloşum çok sevindim canım, nişanlı nişanlı ilk görüşmeniz olcek, antalya daha bi güzel gelir şimdi size
deryoş son 5mutlu sona çok az kaldı
esinim, serabım, fatoşum, edoşum, hesnam, begüşüm, ecrincim öpüldünüz tek tek
Herkese selamm kızlaarr
Keifler nasııııll bu kapalı havadaa
itina ile depüklenirrrAllahbidaha ayırmasın canm hadi bakalım bu hafta onsuz son haftan kızları gönderiyoz ya ne güsel ama bzi unutmayın sevdiceğiniz geldiğinde gelin buraya da
Herkese selamm kızlaarr
Keifler nasııııll bu kapalı havadaa
Çatlama canımm azcık daha sabırr emin ol bitince hatırlamak istemicen o günleri zaten unutup gidecenn güzel günlerin yanında o günleriii
Selam seroşşşş
Çok sıkıcı bi hava var yaa
kızzz nerelerdesiinn bakiimm senn
Sancı çekiyorum kuzu regl dönemindeyim yat kalk yemek ye
Napıyosun bakim
kıyamam yaa canım kötü atlatıon desene sende???
bende napiim hastayım grip işte bogazm kötü öksürüm öle deli gbi arada ateş yokluoo filann:2:
yatasımda gelmioo burda takılıommm..normalde öglenlere kadar yatarım hastayken yatamadm iyi mi
Sancı çekiyorum kuzu regl dönemindeyim yat kalk yemek ye
Napıyosun bakim
gecmıs olsun canımmm.Ilac al sıcak su torbasını al göbüşüne oylece yat geçer .))
Sağol tatlım, şuan bacaklarımın arasında sıcak su torbası
Aynen öyle canım, bi olmadan önce ağrı çekiyorum bi de olunca :18:
AaaaaaÇok geçmiş olsun kuzum, kış gelir gelmez seni çarptı desene..
aferiim .) ıyı gelır o braz dursun
normlade olmazdım bulaştı yaa son 2 senedr filan olmadm hiç bnm normalde hastalıım bitmediii için rabbim diyoo bide bunla ugraşmasın falan olmuyodm yaniii
ama bu sene ilki yaşıommsaol tatlımm yaa
Biraz ne kelime ben hastalığım bitene kadar bunu kaynatır kaynatır kullanırım
Hahaha her zaman ilkler acıdır diyesim geldi.Dikkat et kendinee
selam ....ii desem yalan olur hastayımm:2:senin keyifler nasııı???
Selam seroşşşş
Çok sıkıcı bi hava var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?