itina ile depüklenirrrAllahbidaha ayırmasın canm hadi bakalım bu hafta onsuz son haftan kızları gönderiyoz ya ne güsel ama bzi unutmayın sevdiceğiniz geldiğinde gelin buraya da
Napıyosuunn Esiniiiiiiimmm durumlar nasııll
Sorma sorma yahuu karanlık oluyo resmeeeenn:26:
Geçmiş olsun canıııımmpoooof hava kapalı içimi karartıyoooo iyi diyelim iyi olsuuunn vallah
Napıyosuunn Esiniiiiiiimmm durumlar nasııll
Sorma sorma yahuu karanlık oluyo resmeeeenn:26:
Bozmaa beni bozmaaa
ayyyy teşekkur ederim sağol amin inşallah cumlemızı yok kız unuturmuyum 1 hafta ızne cıkıcam bu cuma sonra mesai saatlerı hep buradayım
kızlar selam herkeze
serapcım nasılsın kırklarelınden alıyom sevdiğimi
Napiyiim bebeğim sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorumDurumlar iyi gibi gibii. İyi ya şükür diyelim
Sen nasılsın bakiim
ayy kış yüzünü gösterdi yaa canım iştee alışmak gerekksaol canım bnm
bozmam seni bozmammhıı hıııhhh diyon yanii
ayyyy teşekkur ederim sağol amin inşallah cumlemızı yok kız unuturmuyum 1 hafta ızne cıkıcam bu cuma sonra mesai saatlerı hep buradayım
kızlar selam herkeze
serapcım nasılsın kırklarelınden alıyom sevdiğimi
Oyy geçmişler olsun canimm oh iyi olmasına da sevindimmBen iyiym bebegm yoğun sınav maratonunn ardındaaan ödev maratonum başladı işte:26:
Parti yaptınız mıı görümcen geldi mi ne oldu nee olduuu
Bu soğuk kış günlerinde ortalığı yakan şafağın içimizi ısıtır yavruum
iyiyim deryacıkıımm al al ooooh şafak süppeeerrKırklarelime selaam olsunn
Oyy geçmişler olsun canimm oh iyi olmasına da sevindimmBen iyiym bebegm yoğun sınav maratonunn ardındaaan ödev maratonum başladı işte:26:
selamselamm canımm şafak yakıoo şafakk:119:
Yaptık kız gittik hamsi festivaline
Gelmedi yavrum daha doğrusu gelemedi bu hafta bazı durumlar var babasının onlrı yanlız bırakmak istemedi şimdi abiside yok babasının yanında olmak istedi
ohhh alım dımı :-d olsun bakalım zıkzak dokudugum şehre selamcanım kız sizin sabıt kırklarelı hatırası havlu satan yer neresi ben bı ıstasyon caddesınde goruyordum orasıda şimdi hava soguk cıkarmazlar nereden alacagız bız
selamyakıo yakıo kaynıyor buyuk bı telaş dolu yogun gunler gecırerekten bıtırıyoruz şafagıı inş.
Kızım ben kendimle kıyaslıyorum seni ya bide bana baaaakklaann bunu bana mı dedinbende bakıomm bakıomm ala alaa kmin ki bu şafak iç ısıtacak kadar diodummm serap sen waryaa alemsin kuzumm yaaa
ohhh alım dımı :-d olsun bakalım zıkzak dokudugum şehre selamcanım kız sizin sabıt kırklarelı hatırası havlu satan yer neresi ben bı ıstasyon caddesınde goruyordum orasıda şimdi hava soguk cıkarmazlar nereden alacagız bız
Sevimlidir kızııım benim şehrim canım memleketiimm ne mutlu size ki batının en şirin en küçük yerinde askerlik yaptınız rahat rahatHavlu işini Arasta dan halledebilirsin canım biliyon mu arastayı
selamyakıo yakıo kaynıyor buyuk bı telaş dolu yogun gunler gecırerekten bıtırıyoruz şafagıı inş.
Oh ohh kebap desene
Olsun başka sefere gelir artık kuzu, yeter ki sorunlar hallolsun
Kızım ben kendimle kıyaslıyorum seni ya bide bana baaaakk
​Hemde ne yanmak yahuuuu süper süpeeeeer
walaa deryadan sonraa yakan bnm şafakkahretsiinnn naturamız böleeee ondan soraa sıramı sana verebilirmmm
Eveeeet canıımm ama senden sonra sıra Esindee canııuuumm
Sonra beeenn
Evet bebeğiim sorun değilde aslında işte zorlu bir süreç bekliyo bizi 4 ay
ewt yaa ATLAMIŞIMM ONUU NESE AZ KALDI SENİNDEE AZZkavuşcaaz hepimizzz inşş
Sabır yavrum, sabır diyeceğiiz. Hep beraber bitireceğiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?