Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
itina ile depüklenirrr Allahbidaha ayırmasın canm hadi bakalım bu hafta onsuz son haftan kızları gönderiyoz ya ne güsel ama bzi unutmayın sevdiceğiniz geldiğinde gelin buraya da

ayyyy teşekkur ederim sağol amin inşallah cumlemızı yok kız unuturmuyum 1 hafta ızne cıkıcam bu cuma sonra mesai saatlerı hep buradayım

kızlar selam herkeze

serapcım nasılsın kırklarelınden alıyom sevdiğimi

Napıyosuunn Esiniiiiiiimmm durumlar nasııll

Sorma sorma yahuu karanlık oluyo resmeeeenn
:26:

Napiyiim bebeğim sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum Durumlar iyi gibi gibii. İyi ya şükür diyelim
Sen nasılsın bakiim

Geçmiş olsun canıııımm poooof hava kapalı içimi karartıyoooo iyi diyelim iyi olsuuunn vallah

Napıyosuunn Esiniiiiiiimmm durumlar nasııll

Sorma sorma yahuu karanlık oluyo resmeeeenn
:26:

ayy kış yüzünü gösterdi yaa canım iştee alışmak gerekksaol canım bnm

Bozmaa beni bozmaaa

bozmam seni bozmammhıı hıııhhh diyon yanii

iyiyim deryacıkıımm al al ooooh şafak süppeeerr
Kırklarelime selaam olsunn
Napiyiim bebeğim sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum Durumlar iyi gibi gibii. İyi ya şükür diyelim
Sen nasılsın bakiim

Oyy geçmişler olsun canimm oh iyi olmasına da sevindimm
Ben iyiym bebegm yoğun sınav maratonunn ardındaaan ödev maratonum başladı işte:26:

Oyy geçmişler olsun canimm oh iyi olmasına da sevindimm
Ben iyiym bebegm yoğun sınav maratonunn ardındaaan ödev maratonum başladı işte:26:

Parti yaptınız mıı görümcen geldi mi ne oldu nee olduuu

ohhh alım dımı :-d olsun bakalım zıkzak dokudugum şehre selam canım kız sizin sabıt kırklarelı hatırası havlu satan yer neresi ben bı ıstasyon caddesınde goruyordum orasıda şimdi hava soguk cıkarmazlar nereden alacagız bız

selamm canımm şafak yakıoo şafakk:119:
selam yakıo yakıo kaynıyor buyuk bı telaş dolu yogun gunler gecırerekten bıtırıyoruz şafagıı inş.

Yaptık kız gittik hamsi festivaline

Gelmedi yavrum daha doğrusu gelemedi bu hafta bazı durumlar var babasının onlrı yanlız bırakmak istemedi şimdi abiside yok babasının yanında olmak istedi

Oh ohh kebap desene

Olsun başka sefere gelir artık kuzu, yeter ki sorunlar hallolsun

sıranı bize vercen artıkın canımm yaaa demiii

laann bunu bana mı dedin bende bakıomm bakıomm ala alaa kmin ki bu şafak iç ısıtacak kadar diodummmserap sen waryaa alemsin kuzumm yaaa
Kızım ben kendimle kıyaslıyorum seni ya bide bana baaaakk

​Hemde ne yanmak yahuuuu süper süpeeeeer

Sabır yavrum, sabır diyeceğiiz. Hep beraber bitireceğiiz

Aa evet askerliğin bitmesine de 4 ay kalmııış ailesiyle ilgili olan durumda da 4 aylık bir bekleme sürecimiz varda o arada askerlik te biticek işte gerçi sevgilimin de ailesinn yanında olmasını isterdiim ama kısmet böyleymiş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…