Kapışalım mı bacıım
bende anlamadm kiii
Neyse deryacım okuduysa sorun yok :)
Sen de mazur gör artık
hee laa olurrben senii şafagımla döverimmm
hee laa olurrben senii şafagımla döverimmm
haa ben patlıcanımm yaniii hee
Oooo sen çok fena bi yerden vurdun Ecrinim ya buna verecek cevap bulamayacak Esiniiim
yook bee şaka kuzumm sewerim ben hepiniziiseroşumm
Şafakla kapışırsak ezersin beni olmaazz eşit olmamız lazım
Hayıırr sen bizim canımızsıınn seni yerim ben
Allahım azaldıkça gözüme pek bi hoş geliyoson 43 huhuu 100 lere geçince hemen btecek inşAllahh
oooo hiloşum gözün aydın şimdiden hayırlı yolculuklar
bugun ağrı hatta canım az kaldı az Mevlam tum yarenleride inş. kavuştursun tez zamanda bız cok kavuşturduk burada cok gorduk şaka gıbı sıra bende hür yaren olma sırası bende ınanmıyorum yaa şaka gıbı lıstenın sonunda goruyordum kendımı ama şimdi başında ve şafak olmuş Ağrı almış başını gıtmiş
Herkese selam kızlarr
Atarsa Sinop
Herkese selamm kızlaarr
Keifler nasııııll bu kapalı havadaa
ewt aynen kuzum yaa bakıyomda nerdeen nereyee neler yaşattı o lanet askerlik bize ama yine yılmadk şükür rabbimeinş o günleride görcez şurda 35 gün sonra artık yaklaşıo heycan başlayacak szler tecrübelendnz sen,kskada,kamile,ve derya sizlerden taktk alcam o günler yaklaşsındaa hazırlık olarak filan fikirlerinizi beklicemm bu arada hemen şafagımı değiştrmişin tatlımm saolasınnn...
Bizde bizde
Zorlu günlerdeki en büyük destekçileriyiz birbirimiziiiinn
walaa şafak haricinde neyle kapışırıkk kii
ayy ayy nası güzel konuşurmuşş canım bnmbende yirim yirimmm
Çok az kaldı 100 leree ve çift haneler daha çabuk geçiyorr hele ki plakalarr
Sağol Deryacımm depükleriz sseni cumadan korkma
selamlar kızlarrrr gevezelerrr
Aynen canım ardına bakınca insan hey gidi beee diyorrr
Darısı başına canım benm yardımcı oluruz tabii
Çok az kaldı 100 leree ve çift haneler daha çabuk geçiyorr hele ki plakalarr
Sağol Deryacımm depükleriz sseni cumadan korkma
selamlar kızlarrrr gevezelerrr
Aynen canım ardına bakınca insan hey gidi beee diyorrr
Darısı başına canım benm yardımcı oluruz tabii
Ecrin bi ara hatırlat da kapışalım ama neyle onu bilmiyom ama şuan değil, sıcak su torbası durmuyo zaten yerinde
Kızlar esasında bugn canımı çok sıktı Zafer hatta sıkmakla kalmadı deşti içimi, konu özetle şöyle ki ben düşünmeden konuşup bazen onun yanlış anlamasına sebep oluyormuşum da kan beynine sıçrıyormuş kıskançlıktan falan.. (asla aklıma kıskandırma fikri gelerek bir şey yazmadım yazmam,öyle saçmalık mı olur) , o da ben de anlayım ne hissediyor diye bugn bana bir şey dedi ama nasıl içime oturdu nasıl böyle kalbim cız etti anlatamam uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım, bi ara böyle devrilcek oldum ayakta nedense çok sarsıldım....sonra da tabi tutamadım çenemi ne var ne yok saydırdım, sen ne biçim adamsın da bile isteye canımı yakıyosun benm aklıma en ufak bi şey gelerek yazmamıştım, nası bi gaddarlık falan başladım, anla bi dah asakın yazma sen de dedi..ne hissettiğini anladım ama benm en ufak kötü düşüncem yoktu farklı şekilde uyarabilirdi yaptığı çok acımasızca geldi, çok kırdı kalbimi, bi süre görüşmeyelim dedim, ağır geldi.. muhakkak ki düzelir ama bi daha asla yapmamalı hiç suçum yokken.. benm yazdığımdaysa sadece bi bağlacı yanlış yere koyduğum için nedense başkaları gelmiş aklına, tam olarak yazmadım ama anlarsınız siz...
Kızlar esasında bugn canımı çok sıktı Zafer hatta sıkmakla kalmadı deşti içimi, konu özetle şöyle ki ben düşünmeden konuşup bazen onun yanlış anlamasına sebep oluyormuşum da kan beynine sıçrıyormuş kıskançlıktan falan.. (asla aklıma kıskandırma fikri gelerek bir şey yazmadım yazmam,öyle saçmalık mı olur) , o da ben de anlayım ne hissediyor diye bugn bana bir şey dedi ama nasıl içime oturdu nasıl böyle kalbim cız etti anlatamam uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım, bi ara böyle devrilcek oldum ayakta nedense çok sarsıldım....sonra da tabi tutamadım çenemi ne var ne yok saydırdım, sen ne biçim adamsın da bile isteye canımı yakıyosun benm aklıma en ufak bi şey gelerek yazmamıştım, nası bi gaddarlık falan başladım, anla bi dah asakın yazma sen de dedi..ne hissettiğini anladım ama benm en ufak kötü düşüncem yoktu farklı şekilde uyarabilirdi yaptığı çok acımasızca geldi, çok kırdı kalbimi, bi süre görüşmeyelim dedim, ağır geldi.. muhakkak ki düzelir ama bi daha asla yapmamalı hiç suçum yokken.. benm yazdığımdaysa sadece bi bağlacı yanlış yere koyduğum için nedense başkaları gelmiş aklına, tam olarak yazmadım ama anlarsınız siz...
Oyy evet bende inanıyorum artık hızlı geçeceğine hem sevgilim de artık çok hzlı geçiyo diyo çünkü gündüz hep uyuyo akşam 8 gibi uyanıyo gün geçmiş oluyo bi şekilde
Ne gevezeyiz dimi Hilalll insan boş kalınca böle oluyo işte
Napıyosun bakalımm nişanlı hatuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?