Günaydın Serapcımm
sınavlar bitti di mi rahatsın artıkk bi süree..
Sağol Canım benmm...ufak tefek şeyleri uzatmıyoruz zaten artık ama o kadar kırılınca uzattım bilerek anladı neyse ki Zaferim de üzmedi daha fazla benii
Öyle canım hallettik yazıyorum şimdi...
İyiyim iyii..yazdım barışmamızı
Görüşmeyelimi Serapa da dedm ya resmen birbirimizi kırıyorduk bir de çok dayanamayz bildiğim içn dedim öyle yani sakin kalmak istedm Begüü..baya kötü olmuştum.. ama geçti yazdım aşağı
Aynen canım yaptı bir hata ama düzeltti neyse kii...kendi de anlamıştı zaten..anlatıyorum hemaann
Belki de doğru bazen belli etmese de çok kıskanç gerçekten ama işte azcık daha sabretcez napalımm..
Sağolun varolun kızlarcımm....uzamadı mesele sağolsun gece çok tatlı bir şekilde gönlümü aldı, dayanamadım tabiakşam zaten işte gittiği yerleri falan haber etmek için yazmıştı, sonra bana sordu ben de yazdım falan bi ara aradı ben arkadaşlarlaydım soğuk soğuk konuşuyoruz tabi, evine dönerken tekrar aradı azcık konuştuk..sonra gece yazışmaya başladık aradı sonra, yok işte zamana bırakalım falan dedi başta ben bu meseleyi konuşamam dedi, ben de zaten konuşacak bir şey yok dedim o konuyla ilgili ama ister zamana bırak ister bırakma bi şey yapması gereken sensin dedim, eski halimi istiyosan senin elinde dedim, ama hatasını anlamıştı belliydi, ben de sakin sakin ama soğuk konuşuyordum yaptığın hiç iyi bi şey deildi bi daha başka şekilde anlat böyle olmaz falan dedim, tamam dedi, sonra işte susuyoz bi süre falan komiktik, sonra arada bi arada bi derken ama ben seni çok seviyorum falan demeye başladı, derken tatlı tatlı konuştu sonra ne dersem söylüyo falan güzel bağladıkk.. bi daha böyle bi meselede beni kırcanı sanmam anlamış olmaşlı, kızgınlık başka kırgınlık başka şey.. kırgınken hayatta alttan alamam ve yazmasa yazmam konuşmasa konuşmazdım..aşırı kırılmıştım, neyse ki tatlıya bağlandıı
Sizlerden naberr
ne okuyodun sen canm Allah kolaylık versin
bende dizi keyfi yapıom canm :126:<--- durumumun özeti
Ayy sağol Nilüüü
Maşallah kızım iyi dayanıyosunun 2-3 ay yaaa.. tabi koşullar el vermeynce sen de haklısn da ne bilim bana bütün sabrımı askerlikte harcadım gibi geliyor
Aranız iyiymiş canım çok şükür çok sevindm siz de duruldunz
Ben de bu ara yavaştan ingilizce başlıyorum yds için, sonra da kpss çalışacam, baharın bi karar verelim de napcaz ne edecez ona göre yaza burdaki işimi bırakırım gerekirse zaten bi ay falan da öyle sırf kpss çalışırım meselaa.. hayırlısıı..
İnşallah sen de bu sefer istediğin yere yerleş de siz de evlenin gari kızz
öle maalesef yavrucum ya, gönül ister ki her ay görüşelim; ama dediğin gibi şartlar elvermeyince, katlanıyoruzdayanabildiğimizden değil aslında bizim askerlik, askerlik bittiğinde başladı, güneş doğdu mu battı mı belli değil durulduk durulduk çok şükür, oturdu artık temel şeyler; ama bugüne getirene kadar ne ayrılıklar, kavgalar, küslükler yaşadık, ne kadar gözyaşı döktüm :26:
hayırlı olsun senin çalışmaların da canımbence yeni işini garantileyene kadar şu anki işini bırakma canım, ders çalışacaksan daha verimli olur; dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var atanamasan bile antalyada ayarla önce işini sonra ayrıl. şu anki işinin koşullarını bilemiyorum tabii, ona eşdeğerde ya da ondan daha iyisi yoksa riske atma derim.
inşallah canım tek motivem o aslında, mehmetleazcık bile limoni olsa çalışmak gelmiyor içimden
Nilüüüüüm meslektaşım alandaşım nabersiiiiiinnn
canımmm benimmm sağ olasın iyiyim işte yukarda bahsettiğim gibiyimsen nasılsın, nasıl gidiyor hayat, okul, askerlik? kpss'ye çalışmaya başladım ya pek uğrayamaz oldum buralara
Atarsaa 35izmirrr sana selam olsun güzel şehir:119:
Az kaldı yarimbitcek onca günü yedik buda bitceekk
Eki Görüntüle 874534 .............................
Öyle canım hallettik yazıyorum şimdi...
İyiyim iyii..yazdım barışmamızı
Görüşmeyelimi Serapa da dedm ya resmen birbirimizi kırıyorduk bir de çok dayanamayz bildiğim içn dedim öyle yani sakin kalmak istedm Begüü..baya kötü olmuştum.. ama geçti yazdım aşağı
Aynen canım yaptı bir hata ama düzeltti neyse kii...kendi de anlamıştı zaten..anlatıyorum hemaann
Belki de doğru bazen belli etmese de çok kıskanç gerçekten ama işte azcık daha sabretcez napalımm..
Sağolun varolun kızlarcımm....uzamadı mesele sağolsun gece çok tatlı bir şekilde gönlümü aldı, dayanamadım tabiakşam zaten işte gittiği yerleri falan haber etmek için yazmıştı, sonra bana sordu ben de yazdım falan bi ara aradı ben arkadaşlarlaydım soğuk soğuk konuşuyoruz tabi, evine dönerken tekrar aradı azcık konuştuk..sonra gece yazışmaya başladık aradı sonra, yok işte zamana bırakalım falan dedi başta ben bu meseleyi konuşamam dedi, ben de zaten konuşacak bir şey yok dedim o konuyla ilgili ama ister zamana bırak ister bırakma bi şey yapması gereken sensin dedim, eski halimi istiyosan senin elinde dedim, ama hatasını anlamıştı belliydi, ben de sakin sakin ama soğuk konuşuyordum yaptığın hiç iyi bi şey deildi bi daha başka şekilde anlat böyle olmaz falan dedim, tamam dedi, sonra işte susuyoz bi süre falan komiktik, sonra arada bi arada bi derken ama ben seni çok seviyorum falan demeye başladı, derken tatlı tatlı konuştu sonra ne dersem söylüyo falan güzel bağladıkk.. bi daha böyle bi meselede beni kırcanı sanmam anlamış olmaşlı, kızgınlık başka kırgınlık başka şey.. kırgınken hayatta alttan alamam ve yazmasa yazmam konuşmasa konuşmazdım..aşırı kırılmıştım, neyse ki tatlıya bağlandıı
Sizlerden naberr
ohh süper yaaben de istiyorummmm antalya nişanlıların en güzelni görsün git de ben de öptüm yavrum, sağ olasın :80:
en azından beğenip kaçıyorum, ya hiç uğramasaydım fatoşum oraya da ara sıra yazıyorum ya da rapor verip çıkıyorum, pek duramıyorum nette, sadece mehmetle kamerada görüşüyorum... aramız çok iyi canım, sağ olasın sadece çok özledik, bi ay oldu dün görüşmeyeli. daha 2.5 ay var yılbaşında gel diyor; ama hem ben istemiyorum hem de ailem izin vermez. gidip gelirsem baya dağılırım, daha tam oturtamadım da ders çalışmayı sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hür yarenlik, konuştu mu sevdiceğin ailesiyle? kardeşi askere gitmeden yapın nişanı yoksa baya uzar :26:
parayla değil yavrum bu işler sıraylasırası gelen hooop gidiyor, veee şimdi de sizde inanmak güç oluyor haklısın, hele ki sizin için bambaşka... geçenlerde 4 aylık evliyken gönderdim askere yazmışsın, nasıl zor gelmiştir tam kavuştum derken... ama bu da çıktı gitti işte aradan
bilgi ve belge yönetimi canım kütüphanecilik ve arşivcilik olarakda geçiyor
ohh sende keyif yapıyomuşsun
askerlerimizi aldık rahatız tabi
ahh güsel şehrim izmirim hem sevdiğimin olduğu yer ikisinede hasretim
az kaldı canm heyecan başlamış bile sende kavuşuyon yarine
ohh iyi yapmışınız canm uzatmamışınız beklesin artık antalya gezisi çok güsel geçsin de gelince anlat
Allah bozmasın canm ahh bide şu hasretlik olmasa dadından yenmicek ama napalım kuzum kaderimiz böleymiş 2.5 ay sonra o mu gelcek canm
bende iyiym canm napıyım iş ev takılıyom valla onur ne düşünüyo ben anlamadım napcaz şimdi dedi geldiğinde bnde önce bi tanışssnlar madem dedm tamm dedi ama tık yok iş bulduktan sonra mı düşünüyo anlamadım ki bnde sormuyom artık sıkıldım istiyosa kendi açsın konuyu keyfi yerinde herhalde böle bananekardeşi gitmeden olsa bişey rahat olcakta ondan sonra onun gelmesini bklemk zorunda kalcaz şimdi araba almayı düşünüyolar baktılar h.sonu evlerimiz uzak ya galba daha rahat olur die düşünüyo ondan sonra gelebiirler blmiyom ya ne düşündüğünü bi anlasam
anladım canm Allah hayırlı iş nasip etsin
öle canm rahatız artık çok şükür
İyi ol kuzuum iyi ol eniştemizle nasılsınız nasıl gidiyo
Bn iyiyim yavrum vizeleri bitirdim şimdi sunum ödev hazırlığındayım işte bilirsin işimiz zooooooorr askerlik de iyi şimdiliiik bakalım az kaldı ben sıkıldım ama beyimiz memnun şükür halinden izini bile düşünmüyo
kpss ci hatuunn oh oh çalış atan yavrum seneye bir rakibim azalsııınn
Allah bozmasın canm ahh bide şu hasretlik olmasa dadından yenmicek ama napalım kuzum kaderimiz böleymiş 2.5 ay sonra o mu gelcek canm
bende iyiym canm napıyım iş ev takılıyom valla onur ne düşünüyo ben anlamadım napcaz şimdi dedi geldiğinde bnde önce bi tanışssnlar madem dedm tamm dedi ama tık yok iş bulduktan sonra mı düşünüyo anlamadım ki bnde sormuyom artık sıkıldım istiyosa kendi açsın konuyu keyfi yerinde herhalde böle bananekardeşi gitmeden olsa bişey rahat olcakta ondan sonra onun gelmesini bklemk zorunda kalcaz şimdi araba almayı düşünüyolar baktılar h.sonu evlerimiz uzak ya galba daha rahat olur die düşünüyo ondan sonra gelebiirler blmiyom ya ne düşündüğünü bi anlasam
vizesi biter ödevi başlar, ödevi biter sunumu başlar, mezun olursun kpss çıkar karşınazor vallahi, kolaylıklar diliyorum iyiyiz canım, sağ ol ders çalışıyorum diye pek sesini çıkaramıyor her gün telde, kamerada görüşüyoruz, ayrılığı hafifletmeye çalışıyoruz uzaktan da olsa birbirimizi görüp duyabiliyoruz çok şükür :109: o da sıkılmıştır da napsın, bi an evvel bitirip gelmek istiyordur. belki sürpriz yapar
hımm muallakta yani her şey :26: en azından bi nişan olsa çok iyi olur canım, rahatlarsınızo işini bulsun da tayin için nikahı da kıyarsınız hemen yaza kardeşi izin kullanır düğünü de yaparsınız ohh miss miss ayy keşke her şey böyle hayallardeki kadar çabuk ve kolay olsaaa 2.5 ay sonra mehmet gelcek kuzum, 12 şubat düşünüyoruz; uçak biletini alana kadar net bir şey yok ortada
fıstıklarım ben derse dönüyorum, görüşürüz yine :80:
Bitti şükür canım şimdi yoğun bir ödev maratonum var 6 hafta sonra 1.dönem bitiyor neyseki bunu düşünüp kendimi avutuyorum heep
Aferin düşünceli eniştemize senin gibi kız üzülür mü yahuu
hiloşş canım çok sewindm bak gtmeye kalmadı bile ne güzel hemencik hallolmuşş ii olmuş ama.....bende hastayım yaa napiim şafagıma baktıkçaa heycan basıoo şimdiden geldiinde neler yapcamızı planliyim diommm
öle maalesef yavrucum ya, gönül ister ki her ay görüşelim; ama dediğin gibi şartlar elvermeyince, katlanıyoruzdayanabildiğimizden değil aslında bizim askerlik, askerlik bittiğinde başladı, güneş doğdu mu battı mı belli değil durulduk durulduk çok şükür, oturdu artık temel şeyler; ama bugüne getirene kadar ne ayrılıklar, kavgalar, küslükler yaşadık, ne kadar gözyaşları döktüm :26:
hayırlı olsun senin çalışmaların da canımbence yeni işini garantileyene kadar şu anki işini bırakma canım, ders çalışacaksan daha verimli olur ama; dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var atanamasan bile antalyada ayarla önce işini sonra ayrıl. şu anki işinin koşullarını bilemiyorum tabii, ona eşdeğerde ya da ondan daha iyisi yoksa riske atma derim.
inşallah canım tek motivem o aslında, mehmetle azcık bile limoni olsak çalışmak gelmiyor içimden
ahh güsel şehrim izmirim hem sevdiğimin olduğu yer ikisinede hasretim
az kaldı canm heyecan başlamış bile sende kavuşuyon yarine
ohh iyi yapmışınız canm uzatmamışınız beklesin artık antalya gezisi çok güsel geçsin de gelince anlat
anladım canm Allah hayırlı iş nasip etsin
öle canm rahatız artık çok şükür
Ohh ne güzell bitiyor bir dönem dahaa
He aferin eniştenizee sevdiceğimee
Sağol Ecrincimm..
Sana da geçmş olsun hayırdırr??
Plan yap tabi yavrummm hayaller süper oluyorr
Haklısın tabi cicim olsn azcık daha dayanın inşallah daha güzel olacak her şeyy zamanlaaa...sakın motivasyonunu düşürmeetabi ki de hemen etkileniyoruz ah biz duygusallarr
Canım atanma meselesi değil ama evlilik tarihimiz netleşirse mecbur bırakacam sonuçta Antalya'ya yerleşeceksek yanii..iyisiyle kötüsüyle bir iş bulacaz artıkk tabi şartlarım şu an gayet iyi çok şükür ama baya da yoğun çalışıyorum, orda da az çok çevremiz va babamdan kayınbabamdan yani bi şeyler bulunur inşallah devlet olmasa bile hayırlısııı
Sağol Fatoşummm ohh haftaya haftasonu gelsn hemen hehheheh
Anlatmam mı tabi anlatırımm
vizesi biter ödevi başlar, ödevi biter sunumu başlar, mezun olursun kpss çıkar karşınazor vallahi, kolaylıklar diliyorum iyiyiz canım, sağ ol ders çalışıyorum diye pek sesini çıkaramıyor her gün telde, kamerada görüşüyoruz, ayrılığı hafifletmeye çalışıyoruz uzaktan da olsa birbirimizi görüp duyabiliyoruz çok şükür :109: o da sıkılmıştır da napsın, bi an evvel bitirip gelmek istiyordur. belki sürpriz yapar
hımm muallakta yani her şey :26: en azından bi nişan olsa çok iyi olur canım, rahatlarsınızo işini bulsun da tayin için nikahı da kıyarsınız hemen yaza kardeşi izin kullanır düğünü de yaparsınız ohh miss miss ayy keşke her şey böyle hayallardeki kadar çabuk ve kolay olsaaa 2.5 ay sonra mehmet gelcek kuzum, 12 şubat düşünüyoruz; uçak biletini alana kadar net bir şey yok ortada
fıstıklarım ben derse dönüyorum, görüşürüz yine :80:
30.11.2013 Cumartesi Saat: 9,00 NONSTOP Biletimiz alınmıştır.
canımm grip yaa ortalıkta waryaa benide bulduu öle işte saol canım bnm
ahh İSTANBULL İSTANBULL OLALII HİÇ GÖRMEDİİ BÖYLEE KEDERR
HAYYYTT LAANNN İSTANBUULLL GÜZEL ŞEHİRR :119:SANA SELAM OLSUNNN
ATARSAA 34
Eki Görüntüle 875971
30.11.2013 Cumartesi Saat: 9,00 NONSTOP Biletimiz alınmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?