Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bitti şükür canım şimdi yoğun bir ödev maratonum var 6 hafta sonra 1.dönem bitiyor neyseki bunu düşünüp kendimi avutuyorum heep

Aferin düşünceli eniştemize senin gibi kız üzülür mü yahuu

hiloşş canım çok sewindm bak gtmeye kalmadı bile ne güzel hemencik hallolmuşş ii olmuş ama.....bende hastayım yaa napiim şafagıma baktıkçaa heycan basıoo şimdiden geldiinde neler yapcamızı planliyim diommm

ne okuyodun sen canm Allah kolaylık versin
bende dizi keyfi yapıom canm :126:<--- durumumun özeti

bilgi ve belge yönetimi canım kütüphanecilik ve arşivcilik olarakda geçiyor
ohh sende keyif yapıyomuşsun
askerlerimizi aldık rahatız tabi

öle maalesef yavrucum ya, gönül ister ki her ay görüşelim; ama dediğin gibi şartlar elvermeyince, katlanıyoruz dayanabildiğimizden değil aslında bizim askerlik, askerlik bittiğinde başladı, güneş doğdu mu battı mı belli değil durulduk durulduk çok şükür, oturdu artık temel şeyler; ama bugüne getirene kadar ne ayrılıklar, kavgalar, küslükler yaşadık, ne kadar gözyaşları döktüm :26:

hayırlı olsun senin çalışmaların da canım bence yeni işini garantileyene kadar şu anki işini bırakma canım, ders çalışacaksan daha verimli olur ama; dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var atanamasan bile antalyada ayarla önce işini sonra ayrıl. şu anki işinin koşullarını bilemiyorum tabii, ona eşdeğerde ya da ondan daha iyisi yoksa riske atma derim.

inşallah canım tek motivem o aslında, mehmetle azcık bile limoni olsak çalışmak gelmiyor içimden

Son düzenleme:

Nilüüüüüm meslektaşım alandaşım nabersiiiiiinnn

canımmm benimmm sağ olasın iyiyim işte yukarda bahsettiğim gibiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat, okul, askerlik? kpss'ye çalışmaya başladım ya pek uğrayamaz oldum buralara

İyi ol kuzuum iyi ol eniştemizle nasılsınız nasıl gidiyo

Bn iyiyim yavrum vizeleri bitirdim şimdi sunum ödev hazırlığındayım işte bilirsin işimiz zooooooorr askerlik de iyi şimdiliiik bakalım az kaldı ben sıkıldım ama beyimiz memnun şükür halinden izini bile düşünmüyo

kpss ci hatuunn oh oh çalış atan yavrum seneye bir rakibim azalsııınn

Atarsaa 35 izmirrr sana selam olsun güzel şehir:119:

Az kaldı yarim bitcek onca günü yedik buda bitceekk

Eki Görüntüle 874534 .............................

ahh güsel şehrim izmirim hem sevdiğimin olduğu yer ikisinede hasretim
az kaldı canm heyecan başlamış bile sende kavuşuyon yarine

ohh iyi yapmışınız canm uzatmamışınız beklesin artık antalya gezisi çok güsel geçsin de gelince anlat

Allah bozmasın canm ahh bide şu hasretlik olmasa dadından yenmicek ama napalım kuzum kaderimiz böleymiş 2.5 ay sonra o mu gelcek canm
bende iyiym canm napıyım iş ev takılıyom valla onur ne düşünüyo ben anlamadım napcaz şimdi dedi geldiğinde bnde önce bi tanışssnlar madem dedm tamm dedi ama tık yok iş bulduktan sonra mı düşünüyo anlamadım ki bnde sormuyom artık sıkıldım istiyosa kendi açsın konuyu keyfi yerinde herhalde böle banane kardeşi gitmeden olsa bişey rahat olcakta ondan sonra onun gelmesini bklemk zorunda kalcaz şimdi araba almayı düşünüyolar baktılar h.sonu evlerimiz uzak ya galba daha rahat olur die düşünüyo ondan sonra gelebiirler blmiyom ya ne düşündüğünü bi anlasam

bilgi ve belge yönetimi canım kütüphanecilik ve arşivcilik olarakda geçiyor
ohh sende keyif yapıyomuşsun
askerlerimizi aldık rahatız tabi

anladım canm Allah hayırlı iş nasip etsin
öle canm rahatız artık çok şükür

ewtttt canım yaaa baktıkça şafagıma mutlu oluyooommmşimdiden plan yapasım war geldiği güne dair ne gycem neler yapcaz falansizler tecrübe yaptınız szden yararlancamm artkkkk

vizesi biter ödevi başlar, ödevi biter sunumu başlar, mezun olursun kpss çıkar karşına zor vallahi, kolaylıklar diliyorum iyiyiz canım, sağ ol ders çalışıyorum diye pek sesini çıkaramıyor her gün telde, kamerada görüşüyoruz, ayrılığı hafifletmeye çalışıyoruz uzaktan da olsa birbirimizi görüp duyabiliyoruz çok şükür :109: o da sıkılmıştır da napsın, bi an evvel bitirip gelmek istiyordur. belki sürpriz yapar

hımm muallakta yani her şey :26: en azından bi nişan olsa çok iyi olur canım, rahatlarsınız o işini bulsun da tayin için nikahı da kıyarsınız hemen yaza kardeşi izin kullanır düğünü de yaparsınız ohh miss miss ayy keşke her şey böyle hayallardeki kadar çabuk ve kolay olsaaa 2.5 ay sonra mehmet gelcek kuzum, 12 şubat düşünüyoruz; uçak biletini alana kadar net bir şey yok ortada

fıstıklarım ben derse dönüyorum, görüşürüz yine :80:

NE çektik be Nilüü

Aferimm çalışkan kızımaa çalış çalış kazancaksıın bu yıllllll aranızın da iyi olmasına sevindim canımcııım

Ahh bitsede kurtulsak toptaan canım süpriz mi hııı hiç beklemem vallhaii

kolay gelsin canım öpüldün iyi çalışmalar

Ohh ne güzell bitiyor bir dönem dahaa
He aferin eniştenizee sevdiceğimee

Sağol Ecrincimm..
Sana da geçmş olsun hayırdırr??
Plan yap tabi yavrummm hayaller süper oluyorr

Haklısın tabi cicim olsn azcık daha dayanın inşallah daha güzel olacak her şeyy zamanlaaa...sakın motivasyonunu düşürmee tabi ki de hemen etkileniyoruz ah biz duygusallarr

Canım atanma meselesi değil ama evlilik tarihimiz netleşirse mecbur bırakacam sonuçta Antalya'ya yerleşeceksek yanii..iyisiyle kötüsüyle bir iş bulacaz artıkk tabi şartlarım şu an gayet iyi çok şükür ama baya da yoğun çalışıyorum, orda da az çok çevremiz va babamdan kayınbabamdan yani bi şeyler bulunur inşallah devlet olmasa bile hayırlısııı

Sağol Fatoşummm ohh haftaya haftasonu gelsn hemen hehheheh
Anlatmam mı tabi anlatırımm

canımm grip yaa ortalıkta waryaa benide bulduu öle işte saol canım bnm

ahh İSTANBULL İSTANBULL OLALII HİÇ GÖRMEDİİ BÖYLEE KEDERR

HAYYYTT LAANNN İSTANBUULLL GÜZEL ŞEHİRR :119:SANA SELAM OLSUNNN

ATARSAA 34

Son düzenleme:

evet canm muallaktayız şuan hayal hep kuruyozda şartlar el vermiyor biton şey düşünüyoz bakalım hayırlısı
gelsin tabi canm uçakla gelmeside iyi uzak zaten yolda geçmesin zamn erken alsında uygun olur fiyat

Allah ım cok şükür Yarabbim bugunlere kadar geldık . . . Rabbım herkezın hasretlıgını bıtırecegı gunlere cok cabuk gelmesını nasıp etsın inşallah . . .

canımm grip yaa ortalıkta waryaa benide bulduu öle işte saol canım bnm

ahh İSTANBULL İSTANBULL OLALII HİÇ GÖRMEDİİ BÖYLEE KEDERR

HAYYYTT LAANNN İSTANBUULLL GÜZEL ŞEHİRR :119:SANA SELAM OLSUNNN

ATARSAA 34

Eki Görüntüle 875971

Geçmiş olsn tekrar cicimm..
Vayy İstanbullara gelmişin hoşgelmişinnn

Kim tutar kızım seniii siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…