Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım pek anlamadk amaa umarım düzelir bişi yokken öle yapması hoş olmamışş:26:
üzülme inş düzelir yaa gidince konuş yada telde de halledin gtmeye kadar canını sıkıp durmaa

Serapp Çünkü hiç güzel konuşmuyoduk resmen bile bile birbirimizin canını acıtıyo gibiydik ben de artık tutamıyodum kendimi, konuşmayalım biraz uzak dur benden dedm tamam dedi..

Sağol Esincim umarım gitmeden hallederiz zaten çok duramayız sanmam ama bilerek yapması beni acıtan üzen..saçmaladı resmen sonrasında söylediklerimde ben de suçluyum belki ama başta anla diye yaptım demesi çok zoruma gitti

Ecrinn öz olarak konu böyle içerik biraz bize kaldı tabi, ama önemli olan bile isteye beni kırması farkında olarak..ne bilim yaa belki büyüttüm sonra hiç uzatmasam sussam olurdu haklıydım kesiinlikle ama sonra çok üsteledm.. neyse sonunda sustum tamamıyla..bakalım düzelir elbet

Böyle işte kızlarcım çok kırıldım ama oturup sürekli kahretmicem kendimi, anlıycak eminim düşününce ya da ben anlarım ikimzde de hata var belki ama beni bilerek üzmesine öyle içerledm ki

canımcım anladımda bilmeden olsa nese ama bilerek kırıp üzünce insanın kanına daha çok dokunuo hilalim üzülme tatlım yaa anlar hatasını bnce...

canımcım anladımda bilmeden olsa nese ama bilerek kırıp üzünce insanın kanına daha çok dokunuo hilalim üzülme tatlım yaa anlar hatasını bnce...

UMarımm Ecrincim inşallah uzun sürmez, ben de tam olarak ona içerledim ya zaten, bilmeden kırmak da değil bilerek canımı acıtmak, neden onun ne hissettiğini anlayayım diye, ben de başladım sonra zaten benim her hissettiğimi sana bu taktikle anlatmaya çalışsaydım neler yapmam grekirdi falan filan...amannn boş mevzu ama kırık kalp işte

nie düşünmeden iş yaparlar ki bu erkekler yaa??hiç anlamam wala haketmiş yani canım dediklernide öle mi yapması lazımdı??yanii gereksz kırıcılık işte bide yeni nişanlısınız daha bi üstüne düşmesi gerekr ...üzülme kuzum sen yaa

Tatlıım az önce yazdım ben sana ama yazdıklarım karıştı sanırım Arasta dan alabilirsiniz orda herşey bulunurr biliyonuz mu hamamın yanında eski çarşı

tamam canım eşime soyluyorum hemen

aynen aynen sıradakilerin önünüde açmak lazım tatlım yazık günah yaniii

kendindende bahsetme efendm hepimiz sagsalim kavuşalım inş canımcımm

tamam tabıkı acarım seve seve yeterkı tum sevenler kavuşsun

ahhh hiloşum anlar hatasını tatlım kırmayın daha fazla bırbırınızı musmutlu olun hep

Sağol Deryacımm depükleriz sseni cumadan korkma

tamamdır hiloş sen ıyı olda depukle benı cumayı sabırsızlıkla beklıyorum

Canım okudum da canın sıkılmış inşallah gittiğin zaman düzelir ama öyle görüşmeyelim falan demen bana yanlış geldi bu yok yere konunun uzaması olur anladığım kadarıyla bayağı bi üzmüş seniii umarım o da hatasını anlar ve seni bir daha yok yere kırmaz

anemmm.askerın dönmüşyaa daha yenı goruyorum .)) şafak da bitti ohh cok mutlu olun bundan sonra canım benimm

geldi canm geldi bugün tam bi hafta oldu darısı başınıza inşallah kıbrıs yarencağızım
aminnn canm hepimiz mutlu huzurlu olalım sevdiceğimizle olalm inşalllaaah

hilalim kuzucum enişte bey seni çok kıskanıyo yaw sen o manada sölemesen bile çocuk kıskançlıktan orda kendini yiyo demek canına tak etmiş gör bak nasıl oluyo demek istemiş yanlış yaptığı tabi senn kötü bi niyetin yok ama yapmış bi cahillik bnce içinde biriktirmiş canm ondan yapmış tabi bu güsellikte kız istanbulda yanında yok deliriyo uzatmayın canm bak ne güssel antalyaya gitcen nişanlı nişanlı dolaşcan sevdiceğinle gönlünü de alır zaten zafer enişte dayanamaz

canımm nasıl gidiyor askerlik olmadan hayat

süper süper gerçi şimdi daha bi şey anlamadık canım sürkli bir yerlere gidiyor kafayı dağıtıyor ama aradığımda sürekli açabiliyor ya teli ohh nasıl mutlu oluyorum

sıkıştırmaz mı canım ya ama öyle kavga ederek değilde daha çok offf zamn geçmiyor diye yakınıyorduk biz ama çok şükür bitti gitti gör bak sizinde bitince hiç bir şey umrunde olmayacak

nilücümm çok teşekkür ederim canım AMİN AMİN Allah'ım kimseyi ayırmasın artık
bir gün bile olsa çok şükğr iyi geçti canım günümüz..
evetttttt cuma gecesi evimdeyim sabahınada ömerle görüşürz artık

HİLALCİM okudum canım aaa noldu size nazar mı değdi ki :26:
biraz kıskanç sanırım eniştemiz..ama sende demişsin bak düzelirsiniz en kısa zamanda kırmayın birbirinizi

tertip napıon

Öyle canım hallettik yazıyorum şimdi...

ahhh hiloşum anlar hatasını tatlım kırmayın daha fazla bırbırınızı musmutlu olun hep

tamamdır hiloş sen ıyı olda depukle benı cumayı sabırsızlıkla beklıyorum

İyiyim iyii..yazdım barışmamızı

Görüşmeyelimi Serapa da dedm ya resmen birbirimizi kırıyorduk bir de çok dayanamayz bildiğim içn dedim öyle yani sakin kalmak istedm Begüü..baya kötü olmuştum.. ama geçti yazdım aşağı

Aynen canım yaptı bir hata ama düzeltti neyse kii...kendi de anlamıştı zaten..anlatıyorum hemaann
Belki de doğru bazen belli etmese de çok kıskanç gerçekten ama işte azcık daha sabretcez napalımm..

Sağolun varolun kızlarcımm....uzamadı mesele sağolsun gece çok tatlı bir şekilde gönlümü aldı, dayanamadım tabi akşam zaten işte gittiği yerleri falan haber etmek için yazmıştı, sonra bana sordu ben de yazdım falan bi ara aradı ben arkadaşlarlaydım soğuk soğuk konuşuyoruz tabi, evine dönerken tekrar aradı azcık konuştuk..sonra gece yazışmaya başladık aradı sonra, yok işte zamana bırakalım falan dedi başta ben bu meseleyi konuşamam dedi, ben de zaten konuşacak bir şey yok dedim o konuyla ilgili ama ister zamana bırak ister bırakma bi şey yapması gereken sensin dedim, eski halimi istiyosan senin elinde dedim, ama hatasını anlamıştı belliydi, ben de sakin sakin ama soğuk konuşuyordum yaptığın hiç iyi bi şey deildi bi daha başka şekilde anlat böyle olmaz falan dedim, tamam dedi, sonra işte susuyoz bi süre falan komiktik, sonra arada bi arada bi derken ama ben seni çok seviyorum falan demeye başladı, derken tatlı tatlı konuştu sonra ne dersem söylüyo falan güzel bağladıkk.. bi daha böyle bi meselede beni kırcanı sanmam anlamış olmaşlı, kızgınlık başka kırgınlık başka şey.. kırgınken hayatta alttan alamam ve yazmasa yazmam konuşmasa konuşmazdım..aşırı kırılmıştım, neyse ki tatlıya bağlandıı

Sizlerden naberr

Günaydın Hiloşumm
Sevindim halletmenize uzamadan çok iyi olmuş zaten uzatmanın bi anlamı olmadığını ikinizde biliyosunuz hep böyle mutluolun inşAllah

Günaydın Hiloşumm
Sevindim halletmenize uzamadan çok iyi olmuş zaten uzatmanın bi anlamı olmadığını ikinizde biliyosunuz hep böyle mutluolun inşAllah

Günaydın Serapcımm
sınavlar bitti di mi rahatsın artıkk bi süree..

Sağol Canım benmm...ufak tefek şeyleri uzatmıyoruz zaten artık ama o kadar kırılınca uzattım bilerek anladı neyse ki Zaferim de üzmedi daha fazla benii

çok sevındım hiloşummm

Evet Niluuu nisanin ertesi gunu saymazsak bu ilk gorusmemizz ve evet Antalya bize cokguzel gelir inşallahhh...

Sen de cok opuldn canm benimm iyi calismalarr :**

ohh süper yaa ben de istiyorummmm antalya nişanlıların en güzelni görsün git de ben de öptüm yavrum, sağ olasın :80:

nilüüüüü beğenp beğenp kaçma ama arada bzm topiğede gel kpssdesin hep görüyom ben
çalış canm çalış Allah emeklerinin karşılığını versin canm mehmetle durumlar nasıl

en azından beğenip kaçıyorum, ya hiç uğramasaydım fatoşum oraya da ara sıra yazıyorum ya da rapor verip çıkıyorum, pek duramıyorum nette, sadece mehmetle kamerada görüşüyorum... aramız çok iyi canım, sağ olasın sadece çok özledik, bi ay oldu dün görüşmeyeli. daha 2.5 ay var yılbaşında gel diyor; ama hem ben istemiyorum hem de ailem izin vermez. gidip gelirsem baya dağılırım, daha tam oturtamadım da ders çalışmayı sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hür yarenlik, konuştu mu sevdiceğin ailesiyle? kardeşi askere gitmeden yapın nişanı yoksa baya uzar :26:

parayla değil yavrum bu işler sırayla sırası gelen hooop gidiyor, veee şimdi de sizde inanmak güç oluyor haklısın, hele ki sizin için bambaşka... geçenlerde 4 aylık evliyken gönderdim askere yazmışsın, nasıl zor gelmiştir tam kavuştum derken... ama bu da çıktı gitti işte aradan

Ayy sağol Nilüüü

Maşallah kızım iyi dayanıyosunun 2-3 ay yaaa.. tabi koşullar el vermeynce sen de haklısn da ne bilim bana bütün sabrımı askerlikte harcadım gibi geliyor

Aranız iyiymiş canım çok şükür çok sevindm siz de duruldunz

Ben de bu ara yavaştan ingilizce başlıyorum yds için, sonra da kpss çalışacam, baharın bi karar verelim de napcaz ne edecez ona göre yaza burdaki işimi bırakırım gerekirse zaten bi ay falan da öyle sırf kpss çalışırım meselaa.. hayırlısıı..

İnşallah sen de bu sefer istediğin yere yerleş de siz de evlenin gari kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…