Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünaydın Deryoooş bilette alındığına göre artık heyecan doruk haha kar bastırmadan kaçıyor kocacığın memleketimdeen
Ayy Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşAllah canım beniiiimm

gözünaydın deryoooş bilette alındığına göre artık heyecan doruk haha kar bastırmadan kaçıyor kocacığın memleketimdeen
ayy rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah canım beniiiimm

sağol serapcım darısı başınıza ınşallah evet bılet alınmadan bırşey yoktu ama sımdı içim kıpır kıpır oldu evet yaa cok soğuk sen kırklarelındemısın canım amin canım amin inş cumlemıze yaşatmasın

sERAPCIM ORADA TARİF ETTİĞİN YERDE KIRKLARELI HATIRASI HAVLU YOKMUŞ BULMANIZ ZOR DEMİŞLER BUZDOLABI SUSU ALDIK BIZDE

Son düzenleme:

Aminn canım aminnn

Heralde kız insan heyecanlanmaz mı 15 ayın sonu gelmiş huhu uçmalısıııınn

Yok değilim yavrum ocak 11 de gidicem Kırklareline sen ordan kurtulmak için şafak sayıyosun ben oraya gitmek için

sERAPCIM ORADA TARİF ETTİĞİN YERDE KIRKLARELI HATIRASI HAVLU YOKMUŞ BULMANIZ ZOR DEMİŞLER BUZDOLABI SUSU ALDIK BIZDE

Yani hatıra olarak satılacak şeyler bi orda aklıma geldi canıımm bilemedim ki neyse ben gidince bulursam sana gönderirim söz

memleketıme gıtmek ıcın bende gun sayıyorum canım tabıkı sayacaksın sadece sevdıgım yanımda olsun ıstıyorum ama oda bıttı cok şukur

Yani hatıra olarak satılacak şeyler bi orda aklıma geldi canıımm bilemedim ki neyse ben gidince bulursam sana gönderirim söz

sağol canım :-d bız işte dağıtmak ıcın ıstıyoduk evımıze gelene ailelerımıze falan buzdolabı susuyle ıdare edecegız artık canım 3g le gordum onlarda guzel onlardan vericez artık

Amin tşk ederim Sağolun tez zamanda kalan sürelerınız su gıbı gecsın sızlerde kavuşun inşallah

tutamazz dımı hiloşşşş

Tutamaz canmm yarin ofise varir varmaz dekmelerm ben seni :)))

walaa saol tatlımm şaka gbii amaa yaklaşıoo artk yaaacanım istanbuluma geldim çok şükür

Canm bitiyo resmen ne kalms ki masallah super vallaaa :))

Mevlam su gıbı gecırsın inşallah sızın kavuşacagınız gunlerde gelsın.

Tutamaz canmm yarin ofise varir varmaz dekmelerm ben seni :)))

Canm bitiyo resmen ne kalms ki masallah super vallaaa :))

canım bnm saol bitioo bee hakkatenn baya planlara başlıyomm umarım ewdende problem olmaz:26:

inş caım inş geçcek buraya kadar geldk yaa burdan sonrası bişi diil koymaz banaa

Son düzenleme:
tutamaz canmm yarin ofise varir varmaz dekmelerm ben seni :)))

canm bitiyo resmen ne kalms ki masallah super vallaaa :))

tamam hiloş uyanamamış olursam tekmenle uyandırırsın beni

canım bnm saol bitioo bee hakkatenn baya planlara başlıyomm umarım ewdende problem olmaz:26:

Inş caım inş geçcek buraya kadar geldk yaa burdan sonrası bişi diil koymaz banaa

cok şükür yanı canım bunada şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…