süper yaa hadi Allah hayırlısıyla kavuştursun çok az kalmış darısı başımıza vuyhh
Kim tutar kızım seniii siziii
gözünaydın deryoooş bilette alındığına göre artık heyecan dorukhaha kar bastırmadan kaçıyor kocacığın memleketimdeen
ayy rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah canım beniiiimm
Geçmiş olsn tekrar cicimm..
Vayy İstanbullara gelmişin hoşgelmişinnn
Kim tutar kızım seniii siziii
Arkadaşlar yarın 9,00 ve 17,30 arası depuklerınızı karşılamak ıcın hazırım
seve seve canımmmhadii bakalımmm gönderiozz senideee.....
sağol serapcım darısı başınıza ınşallah evet bılet alınmadan bırşey yoktu ama sımdı içim kıpır kıpır oldu evet yaa cok soğuk sen kırklarelındemısın canım amin canım amin inş cumlemıze yaşatmasın
sERAPCIM ORADA TARİF ETTİĞİN YERDE KIRKLARELI HATIRASI HAVLU YOKMUŞ BULMANIZ ZOR DEMİŞLER BUZDOLABI SUSU ALDIK BIZDE
Aminn canım aminnn
Heralde kız insan heyecanlanmaz mı 15 ayın sonu gelmiş huhu uçmalısıııınn
Yok değilim yavrum ocak 11 de gidicem Kırklareline sen ordan kurtulmak için şafak sayıyosun ben oraya gitmek için
Yani hatıra olarak satılacak şeyler bi orda aklıma geldi canıımm bilemedim ki neyse ben gidince bulursam sana gönderirim söz
benı gonderınkı sıra sıze gelsın canım
ayneenn canımm seni bi gönderimmm sıra bndeeee
Amin tşk ederim Sağolun tez zamanda kalan sürelerınız su gıbı gecsın sızlerde kavuşun inşallah
tutamazz dımı hiloşşşş
walaa saol tatlımm şaka gbii amaa yaklaşıoo artk yaaacanım istanbuluma geldim çok şükür
Mevlam su gıbı gecırsın inşallah sızın kavuşacagınız gunlerde gelsın.
Tutamaz canmm yarin ofise varir varmaz dekmelerm ben seni :)))
Canm bitiyo resmen ne kalms ki masallah super vallaaa :))
tutamaz canmm yarin ofise varir varmaz dekmelerm ben seni :)))
canm bitiyo resmen ne kalms ki masallah super vallaaa :))
canım bnm saol bitioo bee hakkatenn baya planlara başlıyommumarım ewdende problem olmaz:26:
Inş caım inş geçcek buraya kadar geldk yaa burdan sonrası bişi diil koymaz banaa
Yani hatıra olarak satılacak şeyler bi orda aklıma geldi canıımm bilemedim ki neyse ben gidince bulursam sana gönderirim söz
tamam hiloş uyanamamış olursam tekmenle uyandırırsın beni
cok şükür yanı canım bunada şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?