Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deryaaa kendi buluşmamın heyecanından,bir de hastaa oluncaaa sana yazmayı unuttum kızımm kocacın geldi çok şükürr, Allah daim etsin mutluluğunuzu bir dhaa ayırmasın sizi inşallahhh canımm

hımmm unuttun demek beni :-;( :-( hıh aglıyomm :-d :-d :-d çok şükür evet geldi canım amin inş sizinde en kısa zamanda yan yana getırsın rabbım hiloşummm

-Eline sağlık hilalcimmm evet İstanbul'da artık bembeyaz hehe :)))).
Ve bizim bugun 5. Yılımız bittiii her ne kadar yanyanana olamasakta kalplerimz bir :))

Rica ederimm Maşallahh Allah daha nicee senelr versn mutlu mesut inşallah canımm kalplerin bir olması her şeye değerrr
Ve evet her yer bembeyazzz

hımmm unuttun demek beni :-;( :-( hıh aglıyomm :-d :-d :-d çok şükür evet geldi canım amin inş sizinde en kısa zamanda yan yana getırsın rabbım hiloşummm

Seni değill yazmayı unuttumm lütfenn
Amin canım darısı başımıza, büyük bir kavuşma istiyoruz artık bz de

Amin canım sizede nice seneler olsn mutlulukla aşkla sağlıklaaa

Alışacak alışmak mecburiyetinde kuzum, yoksa çekeceği var elimden
O zaman ne diyoruz canım, yılbaşı gelsin sen sevdiceğine kavuş. Bizimde şafaklar inişe geçsin

Siirt'te bi gül şişe, altı devran üstü meşe.
Sevdan bana mahpustur, oldum senle dört köşe

$ 56 Siirte selam yola devaammm

Alışacak alışmak mecburiyetinde kuzum, yoksa çekeceği var elimden
O zaman ne diyoruz canım, yılbaşı gelsin sen sevdiceğine kavuş. Bizimde şafaklar inişe geçsin

alışır alışır tatlım merak etme
ahh ahhh evetttttttt gelsin artık ama ve inş bi sorun çıkmaz

Diyarbakır diyarım, Yar yitirdim ararım

Gelip geçen yolcudan, Her gün onu sorarım

ŞAFAK 21DİYARBAKIR'A SELAMYOLA DEVAM

Haklısın kuzu sen her işi güzel yapıyorsun zaten güveniyorum sanaSen yeterki evlen git mutlu yuvana biz buluruz birilerini hiloş.

Haklısın kuzu sen her işi güzel yapıyorsun zaten güveniyorum sanaSen yeterki evlen git mutlu yuvana biz buluruz birilerini hiloş.

Canım benm çok sağol gece gece çenem açıldı yazdım öyle basit yapabilirsinz diye yanii..yoksa ben de keyifle yapıyorum boş zamanımda hepinizin kavuşması hepimizi mutlu ediyorr..şafaklarınızı seveym siziinn

Az kaldı bitiriyoruz hayırlısıyla tatlım

Karanfilin kurusu, Samsun'un memleketler durusu..
Başka söze ne gerek, çok özledim doğrusu..

Hiloşşş şafak panosunu alabilirim kuzu 55 gün sonra başkasına devrederim ama
Birde evde olmadığım, net gittiği zamanlarda artistlenmek yok hee

Hiç geçmeyecek gibi geliyor alışkın değilim ki ben onsuz kalmaya

Hiç birimiz sevdiğimizden ayrı durmaya alışkın değiliz ki canım, insan alışmıyor zaten.. Kendini kandırıyor, dönecek umuduyla beklemeye mahkum olduğunu kavrıyor zamanla
Unutmaki bizde 300'den pat diye düşmedik Zaman durdu gibi gelse de inan geçiyor. Kendini yıpratmak, ağlamak yerine..
Vaktinin çabuk geçmesi için, birşeylerle uğraş derim

Hiloşşş şafak panosunu alabilirim kuzu 55 gün sonra başkasına devrederim ama
Birde evde olmadığım, net gittiği zamanlarda artistlenmek yok hee

Canım alıntılayarak devam edrsn bir yapan bulunur hem benm şafağım bitince hemen bıraktım mı hııı 5 ay oldu lennn alıntı yap bir önceki panomdan baştaki sondaki quate yazılarını sil devam et yavrucum hem müsait oldukça yaparsın bir d mesela birisi depükleneceğinde yapmaya çalış millet görmek ister şafak doğan güneş yazısınııı )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…