Deryaaa kendi buluşmamın heyecanından,bir de hastaa oluncaaa sana yazmayı unuttum kızımm kocacın geldi çok şükürr, Allah daim etsin mutluluğunuzu bir dhaa ayırmasın sizi inşallahhh canımm
-Eline sağlık hilalcimmm evet İstanbul'da artık bembeyaz hehe :)))).
Ve bizim bugun 5. Yılımız bittiiiher ne kadar yanyanana olamasakta kalplerimz bir :))
hımmm unuttun demek beni :-;( :-( hıh aglıyomm :-d :-d :-d çok şükür evet geldi canım amin inş sizinde en kısa zamanda yan yana getırsın rabbım hiloşummm
Seni değill yazmayı unuttumm lütfenn
Amin canım darısı başımıza, büyük bir kavuşma istiyoruz artık bz de
Rica ederimmMaşallahh Allah daha nicee senelr versn mutlu mesut inşallah canımm kalplerin bir olması her şeye değerrr
Ve evet her yer bembeyazzz
Seni değill yazmayı unuttumm lütfenn
Amin canım darısı başımıza, büyük bir kavuşma istiyoruz artık bz de
esinnnnnn öpüyorum tatlım seniii
bi süre sonra alışıyorsun tabi canım ama gör bak şu askerlik bir bitsin sonra yakup alışacak sana
bizde 2011 den 2012 ye girerken berebardik canım ama geçen sene telefonda konuşarak girmiştikgeçen sene hep bu yılı hayal etmiştik seneye birlikte giricez gör bak bu günler geçip gidicek demiştim ama dediklerimi ben bile inanamıştım hiç geçmiycek gibi geliyordun çok şükür bitti ama sende yılbaşında değil amaaaaa sonrasında birlikte olucaksın canım
Alışacak alışmak mecburiyetinde kuzum, yoksa çekeceği var elimden
O zaman ne diyoruz canım, yılbaşı gelsin sen sevdiceğine kavuş.Bizimde şafaklar inişe geçsin
Tabiki canm benm ne kaldiki surda yahuu ben taaa ilk gunlerini hatırlıyorum seninn :))) benm de o zamnlar safak 220 lerde falandii hey gidi bee... :)))
Eklerm canm ama kendiniz de yapabilirsiniz cok basit bi islem yaniBen de yapıyorm firsat oldukca tabi ki ama her ise yetisebiliyorsam ben evde oturanlar da cok rahat yapabilir tembelloge alismayin bakim :))) yarin bir gün evlenip gidersem ben de yapamam birileri el atsin su iseeee hahaah amma yazdm bi cumlene de mi
Haklısın kuzu sen her işi güzel yapıyorsun zaten güveniyorum sanaSen yeterki evlen git mutlu yuvana biz buluruz birilerini hiloş.
Canım benm çok sağol gece gece çenem açıldı yazdım öyle basit yapabilirsinz diye yanii..yoksa ben de keyifle yapıyorum boş zamanımdahepinizin kavuşması hepimizi mutlu ediyorr..şafaklarınızı seveym siziinn
alışır alışır tatlım merak etme
ahh ahhh evetttttttt gelsin artık ama ve inş bi sorun çıkmaz
gecıyo canım gecıyoo inan
bak gecirenden tavsıyee
Hiç geçmeyecek gibi geliyor alışkın değilim ki ben onsuz kalmaya
Hiloşşş şafak panosunu alabilirim kuzu 55 gün sonra başkasına devrederim ama
Birde evde olmadığım, net gittiği zamanlarda artistlenmek yok hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?