Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vayyy be hala ınanamıorum ''Gözüm aydın... Askeriim döndü :)'' yazısı bendede yazacakmıydı yaaa

Mevalam herkeze gostersın şafaklarrrr sular seler gıbı bıtsın herkezinnn (aminnnnnnnn)

Son düzenleme:

vayyy be hala ınanamıorum ''Gözüm aydın... Askeriim döndü :)'' yazısı bendede yazacakmıydı yaaa

Mevalam herkeze gostersın şafaklarrrr sular seler gıbı bıtsın herkezinnn (aminnnnnnnn)

Sorma insan şok oluyor böyleee ama bütün şafaklar bir gün bitecek elbet tabiii... benm sıradaki şafağımm evlilik ama daha vaktim var tabi, her ay bir sonraki görüşmemize şafak sayarsam bence geçeerr giderr

inşallah evlilik şafaklarınında sonuna gelırsın hiloşummm geçer geçer hiloşum oyle daha az az saymış olursun hemde

inşallah evlilik şafaklarınında sonuna gelırsın hiloşummm geçer geçer hiloşum oyle daha az az saymış olursun hemde

İnşlalah Deryacm geçecek tabii....hayatımızdan da bi şikayetimiz yok şükür ama sürekli bi özlemek insanı darlıyor bazenn

aman dikkat hiloşum kalın kalın gıyın heee üşütme bak çeyiz hazırlıkları başladımı ne durumdasınız bakalım

Elimden geleni yapıyorum anca toparlandım cicimm :2:
Yok valla daha hazırlık falan ya annemler bazen deli etmiyo değil beni heves etmeme bile izin yok sanki heves kırıcılar bazenn annem para biriktir daha iyi şimdiden ne çeyizi diyo güya evlenmenize daha çok var demeye getiriyolar.. bu konuyu babamla net olarak konuşcam bi ara ama bakalım ben de çok acele etmiyorum şimdilk, sadece böyle baltalamak isteynce hoşuma gitmiyo

İnşlalah Deryacm geçecek tabii....hayatımızdan da bi şikayetimiz yok şükür ama sürekli bi özlemek insanı darlıyor bazenn

evet canım normalde özlem tavan hele evlılıge daha yakın bı pozısyon nişanlılık o yüzden daha bı ınsan elenıp yan yana olmak ıstıyor ama ailenden uzaklaşacağın için için buruktur şuan dımı

Tabi canım insan istiyor cidden ama acee etmek de istemiyorz ki evlenip geçim derdi uğraşmasak bir de diyee..
ailemden ayrılacam diye tabi ki de zaman zaman hüzünleniyorum ama netleşince daha çok bastırır o duygu, şu an sanki çok var gibi bana da uzak geliyor ya rahatım..bakalım

:-( hımmm oda uzağa ayrı şehre gıdeceksın dıye üzüntüsünden oyle yapıyordur canım amannn sen begendıklerını al al gel eve :-d ama belkı antalyadanmı alırsın ceyızını oradamı düzersın

hımmm anladım canım hayat cabuk gecıyor bı bakmışsın su gıbı gelmiş olur ınşallah Mevlam her anını güzel gecırmeyı nasıp eder mutlu huzurlu bereketlı bır hayatın olur kı böyle planlı ılerlerken olmayacak gıbıde değil

Antalyadan almayı düşünüyorum canım yaza kadar bişraz oturacam gibi yerimde ama Temmuzda kpss den sonra hızlanırız gibime geliyor.. tarihi ne zamn netleriz bilmem sölerm size de ama burda almak çok da mantıklı gelmiyor..bakalımm..

İnşallahh canım çok sağoll.. çok aceleci davranıp ailemi de kırmak istemem zaten, herkesin gönlü olsn da biz de mutlu olalım huzurlu olalım inşallahh

Sen nasılsın bakalım nasıl geçiyor günler süper di mii

Artık bitsin acaip sıkıldımmmmmmm
Benimkide saçma triplere giriyor artık şafak sıkıştırıyor cidden annesi bile zaman geçmio dio haha artık bitsinde herkes kurtulsunnnn

İnşallah tatlım, dualarım sizinle

teşekkür ederim tatlımmm ihtiyacımız var duaya

Artık bitsin acaip sıkıldımmmmmmm
Benimkide saçma triplere giriyor artık şafak sıkıştırıyor cidden annesi bile zaman geçmio dio haha artık bitsinde herkes kurtulsunnnn
canımmmm az kaldı az bak 20 lerde bitti bugün azıcık daha dayanın

evet benımde aklıma yazarken oyle geldı al buradan gotur falan bıssuru iş guz oradan mı alırsın dıye geldı bıran aklıma
inşallah inşallah inşallah canım
bende çok iyiyim elhamdulıllah sadece ev temızlıgı ve yemek derdı yoruyor benı eşim yardımcı oluyor ama Allah razı olsun ama dediğim gıbı annemlerdeydım yemek derdı iş sonrası temızlık derdım falan yoktu ennem evdeydı zaten yapıyordu bende cumartesiden cumartesiye yapıyordum akşamları sadece mutfak toplanıyordum ohhh ne güzelmiş hayat :-d :-d :-d ama şimdi tekrar 14 ay onceye düştüm ama alışırım bunada ınşallah onun harıcıne eglencenın dıbıne vuruyoruz herşey tatlı gıdıyor acısını cıkarıyoz herşeyin ama ailemıde cok ozluyorum hergun azda olsa görmeme rahmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…