Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oyyy canim yaa insaallah gelir o günler vallahi artik zor dayaniyorum ben birde hic görmedim 3.aydan beri esimi hamileyken doktorum izin vermedi ucakla yolculugumu simdi havalar soguk bebisle zor olur yolculuk fln derken kaldim iyce bunaldim artik gelsin kavusalim istiyorum.
Amin teyzesi olsun kuzum 3-4 yilda askinizi yasayin doya doya sonrada bebis gelir hayirlica insaallah

Cok sevindim tatlim insaallah bütün hamileligin boyunca hic sikinti yasamazsin.Ayyy o randevular bi heycanli bi heycanliki rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi o mutlulugu yasamayi nasip etsin kac haftalik oldu simdi?ayy yerim onu ben miniciktir simdii
Evet benim yakisiklim tontis tontis oldu artik büyüyor teyzesi 3.ayimiza gircez haftaya insaallah.tabiii issirrimm seve seve :)

Tamm canım attırayım şafakları, hastayım yoğunum çok fırsat bulamadım bu ara atıyorum şimdi

en büyük engeli kaldırdık çok şükür canım şimdi okul bitti mi tamamdır
ahh ahh ne büyük etken o sorun o olunca her şey yerle bir oluyor resmen aman aman Allah korusun :18:

Aynen cicim en büyük en zor engel kalktı okulunu da bitir hiçç zaman kaybetmezsinz eminim
Evet canım ya onla aramda sorun olunca dünya duruyor sankii Allah korusunn

aferim banaa..her fırsatta geliyorum vallaa...

Evet ya 1 ay olcak nişanlanalı valla da.. kaçamak yarıyor bize evet

Selam kızlar ,, hava iyice soğuduu akşam kar bekleniyor bakalım dikkat edin

Bizim şafak 3 gün arttı ben yanlış hesaplıyomuşum olsun bunada şükür hepinizi öptümmm

Yeni şafağınla kaydedeyim seni hemann ama ne kadar az kaldı kızz

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

10 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...129 seros08...

...133 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...244 KUB88...

...246 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 53 :RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

Deryaaa kendi buluşmamın heyecanından,bir de hastaa oluncaaa sana yazmayı unuttum kızımm kocacın geldi çok şükürr, Allah daim etsin mutluluğunuzu bir dhaa ayırmasın sizi inşallahhh canımm

Son düzenleme:

Gecmis olsun kuzumm dikkat et kendine ooohhh cok sükür bu günleride gördüm ya ilk sirada olmayida görürüm insaallah sagol canim yordum senide

Gecmis olsun kuzumm dikkat et kendine ooohhh cok sükür bu günleride gördüm ya ilk sirada olmayida görürüm insaallah sagol canim yordum senide

Estağfurullah canım yaa duymamış olayımm inşallah o günleri de görürsn bak nerelere geldnnn Ömericğini çok öp canm benm için dee ohh..Allah sağlık versnnn topiğimizin tosununaa

ESintoşum nice mutlu seneleriniz olsun inşAllahh

Seroşşş sağol kardoo çok sağol. Amin amin cümlemizin

Ah Ankara ah! Ya sevdiğimizi alır, ya sevenleri ayırıın
Üzgündük ama toparladık canım, sanırım nişanlılığın 1.yılının emeği çok var üstümüzde.. Çocuk gibi ağlaştık ikimizde :26:
Kamera da da görüşemiyoruz. Toplamda 1.ay bugün yüzünü görmeyeli, kendimi ilk zamanlardaki gibi hissediyorum..

Eeee bi dahaki mehtap ne zamanaa

Ömerciğe söyle seni çok yormasın azcıkta bize vakit ayırmana fırsat versin aaa
Kardeşim valla şaka bi yana özledim la seni, ömer ayırdı bizi Neyseki siz iyi olunda sıkıntı yok. Buralardayız zaten görüşürüz gene
Ayrıca çok sağol kardeşim, 1.yılıda devirdik Düzeldik şimdilik bi sıkıntı yok ama evet iyi sabrettim gelince haince planlarımla hıncımı alıcam
Peşimden geliyon kızım, son 79
Seni de ömeride öpüyorum çokk

Sinop etrafı deniz, şafağımızı azaltmak yarimle tek hedefimiiz!

$ 57 Sinop'a selam yola devam

Dam üstünde portakal ,Gitme askerİm burda kal

Albayından izin aldım Gel teskerini Benden al ....

ATARSA 22EDİRNEYE SELAM YOLUMUZA DEVAM

NE AZ KALDI DEDİLER NE ÇOK BU KOMUTANLAR

ÖMRÜMÜZÜ YEDİLER

Estağfurullah canım yaa duymamış olayımm inşallah o günleri de görürsn bak nerelere geldnnn Ömericğini çok öp canm benm için dee ohh..Allah sağlık versnnn topiğimizin tosununaa

Tmm sustumm :) amin insaallah hilalim..öptüm koocaman hilal teyzesi icin oohhhh bizde seni cok öptük kuzum

Oyy esinim benim bende seni cok özledim kardesim.ömerim aslinda cok yormuyor ama ilgi istiyor hep bazen gaz problemi oluyor iste öyle ugrasiyorum ama simdilik daha rahat birakiyor beni söyledim esin teyzen kiziyor bak dedim düzelmenize sevindim canim benim cok pisman olcak yakup bu yaptiklarina senin gibisini bulmus daha ne istiyor birtanesin sen.eveeettt cok sükür az kaldii ama senin safaginida kiskanmiyor degilim kuzum ama senin adina cok seviniyorum.coook öptük bizde ömerimle seni teyzesiii

çok haklısın canım bebişle zor olur ama biraz daha sabır bak 70 lere gelmişsin sonra 60 50 derken bir bakarsın ki 1 oluvermiş şafak
ayy düşüncesi bile heycanlandırdı beni
hayırlısı bakalım canım dediğin gibi 3-4 yılda gezip tozalım dimi ama her fırsatta

kıyamam size ben yaaaa
aman canım iyi olunda nice yıllara o zaman tatlım
olsun canım ya bak az kaldı sonra hep yanıbaşında olacak inş
bi sorun çıkmazsa yılbaşında yanımda tatlım bakalım

Ay canım benim teşekkür ederim doğrusu böyleymiş bakalım evet git gide azaldı bazen ben bile inanamıyorum şurda 1 ay kalcak boşver falan oluyo konuşmalarda şaşırıyoruz ya

Benide ekle panoya kuzu öpüldün

Mendilimin dört ucu
Dört ucu da turuncu
Kurban olayım yarime
Askerlik vatan borcu

SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM....

Söyle tabi kızarım yoksa onaa çikolata yiyebilecek kadar büyüdüğünde vermem çikolataa
Ömerciğin gaz probleminden başka sıkıntısı yoksa, sorun yok bebeğim. İyi olun da
Seni yerim ben kızım, asıl sen bitanesin topiciğimizin anneciği Şafağımı sana bırakacağım kardeşim az kaldı az daha sabır

kıyamam size ben yaaaa
aman canım iyi olunda nice yıllara o zaman tatlım
olsun canım ya bak az kaldı sonra hep yanıbaşında olacak inş
bi sorun çıkmazsa yılbaşında yanımda tatlım bakalım

Kıyma değiliz biz! Kıyma bizeee
İyi olmak benim elimde olaydı, hep iyi olurdum. Ki 10,5 aydır alıştım artık yavrum dert etmiyom
Geçen yıl yılbaşında bizde beraberdik ah ah İnşallah bi sorun çıkmaz canım, beraber girersiniz 2014'eee

Ay canım benim teşekkür ederim doğrusu böyleymiş bakalım evet git gide azaldı bazen ben bile inanamıyorum şurda 1 ay kalcak boşver falan oluyo konuşmalarda şaşırıyoruz ya

Tabiki canm benm ne kaldiki surda yahuu ben taaa ilk gunlerini hatırlıyorum seninn :))) benm de o zamnlar safak 220 lerde falandii hey gidi bee... :)))

Benide ekle panoya kuzu öpüldün

Eklerm canm ama kendiniz de yapabilirsiniz cok basit bi islem yani Ben de yapıyorm firsat oldukca tabi ki ama her ise yetisebiliyorsam ben evde oturanlar da cok rahat yapabilir tembelloge alismayin bakim :))) yarin bir gün evlenip gidersem ben de yapamam birileri el atsin su iseeee hahaah amma yazdm bi cumlene de mi

esinnnnnn öpüyorum tatlım seniii
bi süre sonra alışıyorsun tabi canım ama gör bak şu askerlik bir bitsin sonra yakup alışacak sana
bizde 2011 den 2012 ye girerken berebardik canım ama geçen sene telefonda konuşarak girmiştik geçen sene hep bu yılı hayal etmiştik seneye birlikte giricez gör bak bu günler geçip gidicek demiştim ama dediklerimi ben bile inanamıştım hiç geçmiycek gibi geliyordun çok şükür bitti ama sende yılbaşında değil amaaaaa sonrasında birlikte olucaksın canım

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

11 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...128 seros08...

...132 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...243 KUB88...

...245 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 52 :ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 53 : RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 78 : KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM ...

-Eline sağlık hilalcimmm evet İstanbul'da artık bembeyaz hehe :)))).
Ve bizim bugun 5. Yılımız bittiii her ne kadar yanyanana olamasakta kalplerimz bir :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…