eminim çok tatlıdır canım en kısa zamanda koy bizi mahrum etme ama yakışıklıdan
günler çabucak geçer inş o geri sayımıda gelirsiniz canımhiç merak etme inş gelicek o günler
Allah nazardan korusun bebişi
AMİNHayırlısıyla gelir inş o günler ama bizim 3-4 yılımız daha var canım
Kaçamak sana yaramış anlaşılanMutlu olmanıza sevindim canım yaa ne güzel nerdeyse 1 ay olacak bak nişanlanalı, gerisi de zamanla gelecektir inşallah
Evet seni çok görüyorum burada boş bırakmıyorsun aferin sana
Unutmadık canım unutur muyuz hiç, ne güzel haberler bunlar... Deryacım mutlu olana çok sevindim insan eşine kavuşur da mutlu olmaz mı hiç? Evinin huzuru, sıcaklığı, güveni geri döndü bunlar az şeyler değil...
Teşekkürler canım bir sıkıntım yok Allaha şükür iyi gidiyor, cumartesi randevum var dört gözle onu bekliyorum işte
Senin bebiş de tontiş tontiş olmuş bakıyorum da tam ısırmalık olmuş, o tontik yanaklardan bir ısırık al bizim için annesi yaa maşallah ona
Atarsa 79!!!
Kizllaaaarrr ne güzel okudum kavusanlar olmus cok sanslisiniz coook keyfini cikarin bizlerede dua edin cabuk kavusalim diye..sizleri cok özlüyorum ama kücük erkegim hic firsat vermiyor teyzeleri daha kücük ya
Ama takipteyim haberim var hepinizden hepte dualar ediyorum canlarim..Ömerimle hepinizi cok öpüyoruz
ESINIM nice mutlu senelere kuzumm rabbim hep musmutlu etsin sizi duydum yine üzmüs yakupcugun senii ama sana helal olsun bacim iyi sabrettin gelince acisini cikarr
HESNACIM nasil gidiyor hamilelik?insaallah bir sikinti yoktur canim cok dikkat et kücük minigimize ve kendine
HILALCIM safak panomuzu görmek istiyorummm plakalara gectiiim ya yavrum
en büyük engeli kaldırdık çok şükür canım şimdi okul bitti mi tamamdır
ahh ahh ne büyük etken o sorun o olunca her şey yerle bir oluyor resmen aman aman Allah korusun :18:
Kaçamak sana yaramış anlaşılanMutlu olmanıza sevindim canım yaa ne güzel nerdeyse 1 ay olacak bak nişanlanalı, gerisi de zamanla gelecektir inşallah
Evet seni çok görüyorum burada boş bırakmıyorsun aferin sana
Selam kızlar ,, hava iyice soğuduu akşam kar bekleniyor bakalım dikkat edin
Bizim şafak 3 gün arttı ben yanlış hesaplıyomuşumolsun bunada şükür hepinizi öptümmm
Tamm canım attırayım şafakları, hastayım yoğunum çok fırsat bulamadım bu ara atıyorum şimdi
Aynen cicim en büyük en zor engel kalktı okulunu da bitir hiçç zaman kaybetmezsinz eminim
Evet canım ya onla aramda sorun olunca dünya duruyor sankiiAllah korusunn
aferim banaa..her fırsatta geliyorum vallaa...
Evet ya 1 ay olcak nişanlanalı valla da.. kaçamak yarıyor bize evet
Yeni şafağınla kaydedeyim seni hemann ama ne kadar az kaldı kızz
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
10 Aralık 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...129 seros08...
...133 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...244 KUB88...
...246 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...destinyeda 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 53 :RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM...
...busra00 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM...
Gecmis olsun kuzumm dikkat et kendineooohhh cok sükür bu günleride gördüm ya ilk sirada olmayida görürüm insaallah sagol canim yordum senide
ESintoşum nice mutlu seneleriniz olsun inşAllahh
veee kızlar tekrardan geldim
malum memleketdeydim çok fazla giremiyordum ama buralardayım artık
bu sabah döndüm Ankaraya özlemeye kaldığımız yerden devam yani
ama çok şükür şimdilik her şey çok güzel her şey yolunda
seroş ve esin sanırım askerleriniz üzmüş kızlar siziama biraz daha sabır bakın az kaldı hele esin senin maşallah canım
gelince bir bir burnundan getirirsiniz ki zaten hiç bir tartışmayı hatırlamıyorsunuz onu görünce
hımmmmm bu arada keşke doğuda olsaydı falan demişsiniz kızlar demeyin öyle bakyaşamadığınız için bilmiyorsunuz ne kötü şey o!!hadi görmüyorsun tamam ona bir şekilde alılıyorsun da can korkusu..tamam sonuçda asker her yerde (Allah korusun) olabilir ama doğunun adı bile insanın içini titretiyor bilemezsiniz..
fatoşcum sende kaçamağını yapmışsın canım ohh ne güzel
yavaşdan yavaşdan hazırlıklar başlıyor sanırım canım çok sevindim
Allah'ım en kısa zamanda devamını getirir inşallah
Atarsa 79!!!
Kizllaaaarrr ne güzel okudum kavusanlar olmus cok sanslisiniz coook keyfini cikarin bizlerede dua edin cabuk kavusalim diye..sizleri cok özlüyorum ama kücük erkegim hic firsat vermiyor teyzeleri daha kücük ya
Ama takipteyim haberim var hepinizden hepte dualar ediyorum canlarim..Ömerimle hepinizi cok öpüyoruz
ESINIM nice mutlu senelere kuzumm rabbim hep musmutlu etsin sizi duydum yine üzmüs yakupcugun senii ama sana helal olsun bacim iyi sabrettin gelince acisini cikarr
Estağfurullah canım yaa duymamış olayımminşallah o günleri de görürsn bak nerelere geldnnn Ömericğini çok öp canm benm için dee ohh..Allah sağlık versnnn topiğimizin tosununaa
Seroşşş sağol kardoo çok sağol. Amin amin cümlemizin
Ah Ankara ah! Ya sevdiğimizi alır, ya sevenleri ayırıın
Üzgündük ama toparladık canım, sanırım nişanlılığın 1.yılının emeği çok var üstümüzde.. Çocuk gibi ağlaştık ikimizde :26:
Kamera da da görüşemiyoruz. Toplamda 1.ay bugün yüzünü görmeyeli, kendimi ilk zamanlardaki gibi hissediyorum..
Eeee bi dahaki mehtap ne zamanaa
Ömerciğe söyle seni çok yormasın azcıkta bize vakit ayırmana fırsat versin aaa
Kardeşim valla şaka bi yana özledim la seni, ömer ayırdı biziNeyseki siz iyi olunda sıkıntı yok. Buralardayız zaten görüşürüz gene
Ayrıca çok sağol kardeşim, 1.yılıda devirdikDüzeldik şimdilik bi sıkıntı yok ama evet iyi sabrettim gelince haince planlarımla hıncımı alıcam
Peşimden geliyon kızım, son 79
Seni de ömeride öpüyorum çokk
Oyyy canim yaa insaallah gelir o günler vallahi artik zor dayaniyorum ben birde hic görmedim 3.aydan beri esimi hamileyken doktorum izin vermedi ucakla yolculugumu simdi havalar soguk bebisle zor olur yolculuk fln derken kaldim iyce bunaldim artik gelsin kavusalim istiyorum.
Amin teyzesiolsun kuzum 3-4 yilda askinizi yasayin doya doya sonrada bebis gelir hayirlica insaallah
Cok sevindim tatlim insaallah bütün hamileligin boyunca hic sikinti yasamazsin.Ayyy o randevular bi heycanli bi heycanlikirabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi o mutlulugu yasamayi nasip etsin kac haftalik oldu simdi?ayy yerim onu ben miniciktir simdii
Evet benim yakisiklim tontis tontis oldu artik büyüyor teyzesi 3.ayimiza gircez haftaya insaallah.tabiii issirrimm seve seve :)
Seroşşş sağol kardoo çok sağol. Amin amin cümlemizin
Ah Ankara ah! Ya sevdiğimizi alır, ya sevenleri ayırıın
Üzgündük ama toparladık canım, sanırım nişanlılığın 1.yılının emeği çok var üstümüzde.. Çocuk gibi ağlaştık ikimizde :26:
Kamera da da görüşemiyoruz. Toplamda 1.ay bugün yüzünü görmeyeli, kendimi ilk zamanlardaki gibi hissediyorum..
Eeee bi dahaki mehtap ne zamanaa
Ömerciğe söyle seni çok yormasın azcıkta bize vakit ayırmana fırsat versin aaa
Kardeşim valla şaka bi yana özledim la seni, ömer ayırdı biziNeyseki siz iyi olunda sıkıntı yok. Buralardayız zaten görüşürüz gene
Ayrıca çok sağol kardeşim, 1.yılıda devirdikDüzeldik şimdilik bi sıkıntı yok ama evet iyi sabrettim gelince haince planlarımla hıncımı alıcam
Peşimden geliyon kızım, son 79
Seni de ömeride öpüyorum çokk
Tamm canım attırayım şafakları, hastayım yoğunum çok fırsat bulamadım bu ara atıyorum şimdi
Aynen cicim en büyük en zor engel kalktı okulunu da bitir hiçç zaman kaybetmezsinz eminim
Evet canım ya onla aramda sorun olunca dünya duruyor sankiiAllah korusunn
aferim banaa..her fırsatta geliyorum vallaa...
Evet ya 1 ay olcak nişanlanalı valla da.. kaçamak yarıyor bize evet
Yeni şafağınla kaydedeyim seni hemann ama ne kadar az kaldı kızz
Benide ekle panoya kuzu öpüldün:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
10 Aralık 2013
...129 seros08...
...133 exelanss...
...244 KUB88...
...246 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...destinyeda 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 53 :RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM...
...busra00 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM...
Oyy esinim benim bende seni cok özledim kardesim.ömerim aslinda cok yormuyor ama ilgi istiyor hep bazen gaz problemi oluyor iste öyle ugrasiyorum ama simdilik daha rahat birakiyor beni söyledim esin teyzen kiziyor bak dedimdüzelmenize sevindim canim benim cok pisman olcak yakup bu yaptiklarina senin gibisini bulmus daha ne istiyor birtanesin sen.eveeettt cok sükür az kaldii ama senin safaginida kiskanmiyor degilim kuzum ama senin adina cok seviniyorum.coook öptük bizde ömerimle seni teyzesiii
kıyamam size ben yaaaa
aman canım iyi olundanice yıllara o zaman tatlım
olsun canım ya bak az kaldı sonra hep yanıbaşında olacak inş
bi sorun çıkmazsa yılbaşında yanımda tatlım bakalım
Ay canım benim teşekkür ederim doğrusu böyleymiş bakalım evet git gide azaldı bazen ben bile inanamıyorum şurda 1 ay kalcak boşver falan oluyo konuşmalarda şaşırıyoruz ya
Benide ekle panoya kuzu öpüldün
Söyle tabi kızarım yoksa onaa çikolata yiyebilecek kadar büyüdüğünde vermem çikolataa
Ömerciğin gaz probleminden başka sıkıntısı yoksa, sorun yok bebeğim. İyi olun da
Seni yerim ben kızım, asıl sen bitanesin topiciğimizin anneciğiŞafağımı sana bırakacağım kardeşim az kaldı az daha sabır
Kıyma değiliz biz!Kıyma bizeee
İyi olmak benim elimde olaydı, hep iyi olurdum. Ki 10,5 aydır alıştım artık yavrum dert etmiyom
Geçen yıl yılbaşında bizde beraberdik ah ahİnşallah bi sorun çıkmaz canım, beraber girersiniz 2014'eee
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
11 Aralık 2013
...128 seros08...
...132 exelanss...
...243 KUB88...
...245 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...destinyeda 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 52 :ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...SelenYusuf 53 : RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM...
...busra00 78 : KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?