Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh kaçamaklar yapılmış çokda güzel geçmiş canım
bende çok seviyorum canım ya bu özelliğimi en küçük detaya kadar ilgilenmek onları düşünmek beni çok mutlu ediyor
ahh ahh o günler gelse seve seve yaparım ben hazırlıklarımı

deryacım gözünaydın canım
Allah'ım başka ayrılık varmesin artık hep birlikte olursunuz inşallah

veee kızlar tekrardan geldim
malum memleketdeydim çok fazla giremiyordum ama buralardayım artık
bu sabah döndüm Ankaraya özlemeye kaldığımız yerden devam yani
ama çok şükür şimdilik her şey çok güzel her şey yolunda

seroş ve esin sanırım askerleriniz üzmüş kızlar sizi ama biraz daha sabır bakın az kaldı hele esin senin maşallah canım
gelince bir bir burnundan getirirsiniz ki zaten hiç bir tartışmayı hatırlamıyorsunuz onu görünce
hımmmmm bu arada keşke doğuda olsaydı falan demişsiniz kızlar demeyin öyle bak yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ne kötü şey o!!hadi görmüyorsun tamam ona bir şekilde alılıyorsun da can korkusu..tamam sonuçda asker her yerde (Allah korusun) olabilir ama doğunun adı bile insanın içini titretiyor bilemezsiniz..

fatoşcum sende kaçamağını yapmışsın canım ohh ne güzel
yavaşdan yavaşdan hazırlıklar başlıyor sanırım canım çok sevindim
Allah'ım en kısa zamanda devamını getirir inşallah

İnşallah onun da zamanı gelir canımm artık önünüzde engel kalmadı sizin dee
Bizim de güzel geçti çok şükür canm yaa özlemeye devam aynennn ama olsn dayanıyoz artk sanırımm..sorun olmasn da aramızdaa sabrederiz

Sinirlenince diyoruz öyle şeyler işte canııım napalım aman bitirelim de hayırlısıyla ne olacaksa olsuuun..Ah bizde görebilcekmiyiz acaba o sarıldığımız günleriiii

Son günler ne geçmez bilmezmiz ya.....
Şaka gibi...Teskereci olduk haha
Sevgilim 2. üstün hizmet belgesinide aldı maşallah Karakolda bi başka kişiye vermeleri gerekirken 2.ncisinide bnm çavuş yarim aldııı ohhh Komutanlar sen gidince napcaz diolarmış hehe Biletimizide aldıkkkkk
Bit artık.....

Son düzenleme:

Yaa gördün mü ne çabuk geldi o günler bitti işte kısalmadığına en çok inanmak istemeyen sendin karamsar edaaa

Siz kavuşun da sıra bize gelsin artııkk

Özledim seni de kız nerelerdesiin hiç görünmüyosun artıık

Canım bize 45 gün vurdu ama sadece kısalması size 90 gün şimdiye kadar kaç kere gelmesi gerekiyordu biz 1 yılı bitireli 1 ay olucak yani....
İnş cnm az kaldı evett sizinde hop birden bu şafaklar gayet ii yani..
Babannem vefat etti cnm baya ani ve şok etkisi yarattı annem kadar sevdiğimden kötydüm genç olunca birde yaşı...o yzden yoktm buralarda

45 gün 45 gündür buna şükür
Vallahi süper nerdeeen nerelere geldik cidden

Ayy hatırladım şimdi canımm iyi misin şimdiii

45 gün 45 gündür buna şükür
Vallahi süper nerdeeen nerelere geldik cidden

Ayy hatırladım şimdi canımm iyi misin şimdiii

Tabiki canm şükrediyorum hep..
iyiyim cnm nasıl olalım aynı binada olunca birde hergün görüyorsun ediyrsun...zor ama alışıcaz yani Ölüm Allahın emri..
Sen nasılsın ? okudum askerinle çarşı krizi olmuş nasıl şimdi?
ya valla şu forumda bir çarşı krizi yaşamaya bn kaldım 1 yıldır maş bnmki bnm sözümden çıkmıo dememe gerek yok bn hadi yeter çık diyene kadar netten çıkmıo hahah birde asker arkadaşlarıda yemek için bunu beklio taa Artvindekiler bana bağlı resmen hahahhaa

Aynı evde olunca daha zor tabi insan afallar bi.
He çarşı krizi işte tipik tripler geçti gitti şimdilik bakalımm..
Aman aman totonu kaşı da nazar değmesiiiiin

Atarsa 79!!!
Kizllaaaarrr ne güzel okudum kavusanlar olmus cok sanslisiniz coook keyfini cikarin bizlerede dua edin cabuk kavusalim diye..sizleri cok özlüyorum ama kücük erkegim hic firsat vermiyor teyzeleri daha kücük ya
Ama takipteyim haberim var hepinizden hepte dualar ediyorum canlarim..Ömerimle hepinizi cok öpüyoruz

ESINIM nice mutlu senelere kuzumm rabbim hep musmutlu etsin sizi duydum yine üzmüs yakupcugun senii ama sana helal olsun bacim iyi sabrettin gelince acisini cikarr

HESNACIM nasil gidiyor hamilelik?insaallah bir sikinti yoktur canim cok dikkat et kücük minigimize ve kendine

HILALCIM safak panomuzu görmek istiyorummm plakalara gectiiim ya yavrum

en büyük engeli kaldırdık çok şükür canım şimdi okul bitti mi tamamdır
ahh ahh ne büyük etken o sorun o olunca her şey yerle bir oluyor resmen aman aman Allah korusun :18:

Sinirlenince diyoruz öyle şeyler işte canııım napalım aman bitirelim de hayırlısıyla ne olacaksa olsuuun..Ah bizde görebilcekmiyiz acaba o sarıldığımız günleriiii

bizede hep şafak doğan güneş diyemiycekmişiz gibi geliridi zaman zaman aklıma geliyorda hala inanamıyorum şaka gibi geliyor bittiği..ama çok şükür bitti 4 ay nedir canım bak şöyle düşün aynı şehirdesiniz ama yaz tatili girdi araya 4 aycık görüşmüycerksiniz ama sonra hep seninle biz böyle düşünmştük hep

güzelimmm biletler alındı ohh ne güzellll az kaldı az
enişteyide tebrik ederiz hani

ÖMER adını duyunca kalbim bi ayrı atıyo ama benim..ne tatlıdır maşallah küçücük
canım inan tüm askerlerimiz dualarımızda inş sizde kavuşacaksınız bak plakalara gelmişsiniz
ömeri bizim için öp canım

Yaa bilmemmi o kalp atislarini canimm hep öyle heycanla atsin insaallah..evet cok tatli teyzesi inan resmini koycam ama firsatim olmuyor inan cok ugrastiriyor pasam beni ama insaallah göstercem size amiiiinn insaallah tatlim bekliyoruz bakalim cok sükür geldik plakalara rabbim geri saymayida nasip eder insaallah bizlere.öperim teyzesii zaten sappur suppur öpüyorum bi tontis tontis oldu yanaklari doyamiyorum sizlerede nasip etsin rabbim tatli tatli bir bebis :)

eminim çok tatlıdır canım en kısa zamanda koy bizi mahrum etme ama yakışıklıdan
günler çabucak geçer inş o geri sayımıda gelirsiniz canım hiç merak etme inş gelicek o günler
Allah nazardan korusun bebişi
AMİN Hayırlısıyla gelir inş o günler ama bizim 3-4 yılımız daha var canım

Kaçamak sana yaramış anlaşılan Mutlu olmanıza sevindim canım yaa ne güzel nerdeyse 1 ay olacak bak nişanlanalı, gerisi de zamanla gelecektir inşallah

Evet seni çok görüyorum burada boş bırakmıyorsun aferin sana

Unutmadık canım unutur muyuz hiç, ne güzel haberler bunlar... Deryacım mutlu olana çok sevindim insan eşine kavuşur da mutlu olmaz mı hiç? Evinin huzuru, sıcaklığı, güveni geri döndü bunlar az şeyler değil...

Teşekkürler canım bir sıkıntım yok Allaha şükür iyi gidiyor, cumartesi randevum var dört gözle onu bekliyorum işte

Senin bebiş de tontiş tontiş olmuş bakıyorum da tam ısırmalık olmuş, o tontik yanaklardan bir ısırık al bizim için annesi yaa maşallah ona

unutma tabı serapcımmm kız iş yerı o kadar alt ust olmuşkı 1 hafta yoktum o kadar cok şey değişmişmi ruya gorsem ınanmazdım valla Cok şukur canım valla aklının alabıldıgıne gezdık alışverış cınema annemler onun annesı amcamlara gıttım mısafırlerımız geldı falan dolu dolu 1 hafta gecırdım ama tek tek detaya gıremıyorum cok yogun buralar ne yapacagım bılemeıyoru canım ınankı

deryacım gözünaydın canım
Allah'ım başka ayrılık varmesin artık hep birlikte olursunuz inşallah

Sağol canım amin inşallah cumlemıze

sağol hesna ablacım unutmamanıza sevındım sağol hesna abla aynen oyle valla

ben kaçamak yapıp gırmeye calışıyorum ama işler yoluna gırene kadar bıraz seyrek gelecegım buraya galıba kızlar :-(( ama buraları unutmak yok gelecegım vakıt oldukca inşallah

Selam kızlar ,, hava iyice soğuduu akşam kar bekleniyor bakalım dikkat edin

Bizim şafak 3 gün arttı ben yanlış hesaplıyomuşum olsun bunada şükür hepinizi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…