Aynen canmm ben de cok severm detaylarla ugrasmayii :)) ama emin ol nisaninda oncelikle ve sonra düğünde cok işine yariycak bu ozelligin her seyi keyifle hazirlayinca harika oluyor :))) doyasiya guzel zaman gecirmeye devam edin inşallah yavrum arada ozlemek de iyi boşver
Ben de yarn gidiyorum kisacik gorup gelecemm.. ben severm diye seni yarn lunaparka goturim mi diyo hehehe ama hava da soguk diyo.. ben de duruma gore bakarz o zaman dedm :)))
Ayy Hesna ablacmm gecmis olsn hamis hamis dikkat et kendinee e normal arrk karnında ekstra bi yük var surekli tembellik istiyo :)))
Ben iyihm ablacm cok sagol..cok sukur guzel nisanlilik bi sure isimize gucumuze yogunlasip bi an once evlenmek istiyoruz artk :))
Kocaman öpücükk sana ve bebisineee cok ozletmee :***
SElammmm kızlar unuttunuzmu beniiiiiiiiiiiii
Hür yaren olarak tekrar geldım aranıza
Askerım biricik Kocam döndüüüü
dolu dolu 9 gun gecırdıkkkkk cok tatlı bır şekılde onun guvenını yanımda hıssetmeyı cok özlemişim çoook biz kavuştuk darısı tum bekleyenlere :-* :-* :-*
ohh kaçamaklar yapılmış çokda güzel geçmiş canım
bende çok seviyorum canım ya bu özelliğimi en küçük detaya kadar ilgilenmek onları düşünmek beni çok mutlu ediyor
ahh ahh o günler gelse seve seve yaparım ben hazırlıklarımı
deryacım gözünaydın canım
Allah'ım başka ayrılık varmesin artıkhep birlikte olursunuz inşallah
veee kızlar tekrardan geldim
malum memleketdeydim çok fazla giremiyordum ama buralardayım artık
bu sabah döndüm Ankaraya özlemeye kaldığımız yerden devam yani
ama çok şükür şimdilik her şey çok güzel her şey yolunda
seroş ve esin sanırım askerleriniz üzmüş kızlar siziama biraz daha sabır bakın az kaldı hele esin senin maşallah canım
gelince bir bir burnundan getirirsiniz ki zaten hiç bir tartışmayı hatırlamıyorsunuz onu görünce
hımmmmm bu arada keşke doğuda olsaydı falan demişsiniz kızlar demeyin öyle bakyaşamadığınız için bilmiyorsunuz ne kötü şey o!!hadi görmüyorsun tamam ona bir şekilde alılıyorsun da can korkusu..tamam sonuçda asker her yerde (Allah korusun) olabilir ama doğunun adı bile insanın içini titretiyor bilemezsiniz..
fatoşcum sende kaçamağını yapmışsın canım ohh ne güzel
yavaşdan yavaşdan hazırlıklar başlıyor sanırım canım çok sevindim
Allah'ım en kısa zamanda devamını getirir inşallah
veee kızlar tekrardan geldim
malum memleketdeydim çok fazla giremiyordum ama buralardayım artık
bu sabah döndüm Ankaraya özlemeye kaldığımız yerden devam yani
ama çok şükür şimdilik her şey çok güzel her şey yolunda
seroş ve esin sanırım askerleriniz üzmüş kızlar siziama biraz daha sabır bakın az kaldı hele esin senin maşallah canım
gelince bir bir burnundan getirirsiniz ki zaten hiç bir tartışmayı hatırlamıyorsunuz onu görünce
hımmmmm bu arada keşke doğuda olsaydı falan demişsiniz kızlar demeyin öyle bakyaşamadığınız için bilmiyorsunuz ne kötü şey o!!hadi görmüyorsun tamam ona bir şekilde alılıyorsun da can korkusu..tamam sonuçda asker her yerde (Allah korusun) olabilir ama doğunun adı bile insanın içini titretiyor bilemezsiniz..
fatoşcum sende kaçamağını yapmışsın canım ohh ne güzel
yavaşdan yavaşdan hazırlıklar başlıyor sanırım canım çok sevindim
Allah'ım en kısa zamanda devamını getirir inşallah
338 :2::2::2::2::2:
Son günler ne geçmez bilmezmiz ya.....
Şaka gibi...Teskereci olduk haha
Sevgilim 2. üstün hizmet belgesinide aldı maşallahKarakolda bi başka kişiye vermeleri gerekirken 2.ncisinide bnm çavuş yarim aldııı ohhh Komutanlar sen gidince napcaz diolarmış hehe Biletimizide aldıkkkkk
Bit artık.....
Yaa gördün mü ne çabuk geldi o günler bitti işte kısalmadığına en çok inanmak istemeyen sendin karamsar edaaa
Siz kavuşun da sıra bize gelsin artııkk
Özledim seni de kız nerelerdesiin hiç görünmüyosun artıık
Canım bize 45 gün vurdu ama sadece kısalması size 90 gün şimdiye kadar kaç kere gelmesi gerekiyordu biz 1 yılı bitireli 1 ay olucak yani....
İnş cnm az kaldı evett sizinde hop birden bu şafaklar gayet ii yani..
Babannem vefat etti cnm baya ani ve şok etkisi yarattı annem kadar sevdiğimden kötydüm genç olunca birde yaşı...o yzden yoktm buralarda
45 gün 45 gündür buna şükür
Vallahi süper nerdeeen nerelere geldik cidden
Ayy hatırladım şimdi canımm iyi misin şimdiii
Tabiki canm şükrediyorum hep..
iyiyim cnm nasıl olalım aynı binada olunca birde hergün görüyorsun ediyrsun...zor ama alışıcaz yani Ölüm Allahın emri..
Sen nasılsın ? okudum askerinle çarşı krizi olmuş nasıl şimdi?
ya valla şu forumda bir çarşı krizi yaşamaya bn kaldım 1 yıldır maş bnmki bnm sözümden çıkmıo dememe gerek yok bn hadi yeter çık diyene kadar netten çıkmıohahah birde asker arkadaşlarıda yemek için bunu beklio taa Artvindekiler bana bağlı resmen hahahhaa
Aynı evde olunca daha zor tabi insan afallar bi.
He çarşı krizi işte tipik tripler geçti gitti şimdilik bakalımm..
Aman aman totonu kaşı da nazar değmesiiiiin
İnşallah onun da zamanı gelir canımm artık önünüzde engel kalmadı sizin dee
Bizim de güzel geçti çok şükür canm yaa özlemeye devam aynennn ama olsn dayanıyoz artk sanırımm..sorun olmasn da aramızdaa sabrederiz
Sinirlenince diyoruz öyle şeyler işte canııım napalım aman bitirelim de hayırlısıyla ne olacaksa olsuuun..Ah bizde görebilcekmiyiz acaba o sarıldığımız günleriiii
Son günler ne geçmez bilmezmiz ya.....
Şaka gibi...Teskereci olduk haha
Sevgilim 2. üstün hizmet belgesinide aldı maşallahKarakolda bi başka kişiye vermeleri gerekirken 2.ncisinide bnm çavuş yarim aldııı ohhh Komutanlar sen gidince napcaz diolarmış hehe Biletimizide aldıkkkkk
Bit artık.....
Atarsa 79!!!
Kizllaaaarrr ne güzel okudum kavusanlar olmus cok sanslisiniz coook keyfini cikarin bizlerede dua edin cabuk kavusalim diye..sizleri cok özlüyorum ama kücük erkegim hic firsat vermiyor teyzeleri daha kücük ya
Ama takipteyim haberim var hepinizden hepte dualar ediyorum canlarim..Ömerimle hepinizi cok öpüyoruz
ESINIM nice mutlu senelere kuzumm rabbim hep musmutlu etsin sizi duydum yine üzmüs yakupcugun senii ama sana helal olsun bacim iyi sabrettin gelince acisini cikarr
HESNACIM nasil gidiyor hamilelik?insaallah bir sikinti yoktur canim cok dikkat et kücük minigimize ve kendine
HILALCIM safak panomuzu görmek istiyorummm plakalara gectiiim ya yavrum
en büyük engeli kaldırdık çok şükür canım şimdi okul bitti mi tamamdır
ahh ahh ne büyük etken o sorun o olunca her şey yerle bir oluyor resmen aman aman Allah korusun :18:
bizede hep şafak doğan güneş diyemiycekmişiz gibi geliridi zaman zaman aklıma geliyorda hala inanamıyorumşaka gibi geliyor bittiği..ama çok şükür bitti 4 ay nedir canım bak şöyle düşün aynı şehirdesiniz ama yaz tatili girdi araya 4 aycık görüşmüycerksiniz ama sonra hep seninle biz böyle düşünmştük hep
güzelimmm biletler alındı ohh ne güzellllaz kaldı az
enişteyide tebrik ederiz hani
ÖMER adını duyunca kalbim bi ayrı atıyo ama benim..ne tatlıdır maşallahküçücük
canım inan tüm askerlerimiz dualarımızda inş sizde kavuşacaksınız bak plakalara gelmişsiniz
ömeri bizim için öp canım
Yaa bilmemmi o kalp atislarini canimm hep öyle heycanla atsin insaallah..evet cok tatli teyzesi inan resmini koycam ama firsatim olmuyor inan cok ugrastiriyor pasam beni ama insaallah göstercem sizeamiiiinn insaallah tatlim bekliyoruz bakalim cok sükür geldik plakalara rabbim geri saymayida nasip eder insaallah bizlere.öperim teyzesii zaten sappur suppur öpüyorum bi tontis tontis oldu yanaklari doyamiyorum sizlerede nasip etsin rabbim tatli tatli bir bebis :)
Hesna ablacım benm doğru haklısın yaa kalabalık ortamlarda illa ki bir hastalk bulaşabilir... Geçmiş olsn tekrar bir sıkıntı da olmasn inşallah ztenn
Ben de evet haftasonu kaçamağı yaptım Antalyadaydım genegüzel geçti çok şükürrr..çok mutluyum ya ben onunlaa
İnşallah Hesna ablacım bz de yola girsin her şey istiyoruz ama pat diye olması da imkansz işte azcık sabredip daha rahat edelim diyoruz ama bakalım ne zmaana belirlicez.. yaza netleşir gibi..
Boş bırakmıyorum valla ben de hiçç buraları fırsat oldukça damlıyorumm
SElammmm kızlar unuttunuzmu beniiiiiiiiiiiii
Hür yaren olarak tekrar geldım aranıza
Askerım biricik Kocam döndüüüü
dolu dolu 9 gun gecırdıkkkkk cok tatlı bır şekılde onun guvenını yanımda hıssetmeyı cok özlemişim çoook biz kavuştuk darısı tum bekleyenlere :-* :-* :-*
Atarsa 79!!!
Kizllaaaarrr ne güzel okudum kavusanlar olmus cok sanslisiniz coook keyfini cikarin bizlerede dua edin cabuk kavusalim diye..sizleri cok özlüyorum ama kücük erkegim hic firsat vermiyor teyzeleri daha kücük ya
Ama takipteyim haberim var hepinizden hepte dualar ediyorum canlarim..Ömerimle hepinizi cok öpüyoruz
ESINIM nice mutlu senelere kuzumm rabbim hep musmutlu etsin sizi duydum yine üzmüs yakupcugun senii ama sana helal olsun bacim iyi sabrettin gelince acisini cikarr
HESNACIM nasil gidiyor hamilelik?insaallah bir sikinti yoktur canim cok dikkat et kücük minigimize ve kendine
HILALCIM safak panomuzu görmek istiyorummm plakalara gectiiim ya yavrum
Kız seni unuturmuyuuz hiç tekrar tekrar gözünaydın yavru kuşuuumm benim bir daha hiç ayrılık yaşamayın inşAllah
oh oh nekadar da mutlusundur sen şimdiiiiiiiiii Anlatsana kzıım detaylarııı ilk an nasıldı biizi burda bir hafta beklettin biip deyip kaçmışsın
Amin amin darısı hepimizin tüm bekleyenlerin başına inşAllaaaahhh
deryacım gözünaydın canım
Allah'ım başka ayrılık varmesin artıkhep birlikte olursunuz inşallah
Unutmadık canım unutur muyuz hiç, ne güzel haberler bunlar... Deryacım mutlu olana çok sevindim insan eşine kavuşur da mutlu olmaz mı hiç? Evinin huzuru, sıcaklığı, güveni geri döndü bunlar az şeyler değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?