İneceğuz dereye, hoşgelduk Rize'ye..
İlçelerden başlayup, gidelum geze geze
Atarsa 52 Memleketiimm
VAY be 18 olmuşuz ama artk saymıyorum bile.............
Zeynoo nabeeer kııııızz nasılsıınn
Zeynoo nabeeer kııııızz nasılsıınn
Ecriintoş sen naslsın yavrumm neden saymıyorsuuunn artık
Heyecanlıyım bebeğim sen nasılsın
Bilmem hiç bişey düşünemiyoruum baakalım çıkabilecek mi yarın stresliyim çok
iyiyim canım saol sen nasılsın???yoruldum artk saysamda saymasamda gelmio nasılsa....
Şükür diyelim canımBitti kız bitti 18 ne ki sıkma canını çok az kaldı heyecanlar bastırdı artık tabi geçmek bilmiyo dimi
İnşallah çıkarBen çok heyecanlıyım 4 hafta sonra ilk kez yüzünü göreceğim
ne güzel allah iyilik versin canım ...yok ya heycan falan henüz olursa son hafta olur ki oda sanmıyorum
İnşAllah bebeğiimof çok yaramaz söz dinlemezse çıkamıycak gene bakalım yarın görüceiiizzz bana da stres yaptırıyo boşuna İnşAllah hepimiz sorunsuz bir pazar geçiririzz
Ayy zaten akşam rüyamda gördüm izine geliyomuş bana haber vermiyo sözde süpriz yapıcak arıyorum telefonu falan kapalı nasıl korktum
ne güzel allah iyilik versin canım ...yok ya heycan falan henüz olursa son hafta olur ki oda sanmıyorum
İçinde bulunduğumuz şartlar da bu duruma iyilik deniyosa iyiyiz işte
Bir sorun mu var Ecriiiin bi tuhaf gördüm seni:26:
İnşallah dinlerde çıkar kuzum, amiin amiinnBiz başa sardık gibi, 4 haftadır yüzümüzü görmüyoruz ya birbirimizin ilk aylar gibi olduk habire ağlıyoruz Ay çok özledim be
Desene akşam uyumak ikimize de hatta benim askere bile yaramamış.
ewt canım öle seninde dediğin gibi içinde bulundugumuz durumdan olayı olması gerektiği gibiyim...böle olması gerekiyo sanırım....
Ben normal karşılıyorum heyecan olmamasını vallaBenim arkadaş askerini alalı 2 hafta oluyor. Kıza soruyordum yok heyecan diyordu, askeri kışladan ayrılınca heyecanı başlamıştı
Az daha sabıır ecrin
İnşAllah kuzucum bekliyorum bakalım çıkamazsa zaten o askeriyeyi gidip başına yıkacam
Oyy kıyamam ağlamayın kıız az kaldı az kavuşacaksınızMaşallah diyelim nazar değmesiiiinn
Ay yok uykumda bile rahat bırakmıyoo beni ya
dedim ya canım şuan yok bekliyoruz umarım bekledimize deger....sonuda görrüz hayırlısıyla...
Bebeğim sorun ne zaman daraldıkça sende daraldın galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?