Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İneceğuz dereye, hoşgelduk Rize'ye..
İlçelerden başlayup, gidelum geze geze

Atarsa 52 Memleketiimm

İnşallah çıkar Ben çok heyecanlıyım 4 hafta sonra ilk kez yüzünü göreceğim

İnşAllah bebeğiim
of çok yaramaz söz dinlemezse çıkamıycak gene bakalım yarın görüceiiizzz bana da stres yaptırıyo boşuna İnşAllah hepimiz sorunsuz bir pazar geçiririzz

Ayy zaten akşam rüyamda gördüm izine geliyomuş bana haber vermiyo sözde süpriz yapıcak arıyorum telefonu falan kapalı nasıl korktum

İnşallah dinlerde çıkar kuzum, amiin amiinn Biz başa sardık gibi, 4 haftadır yüzümüzü görmüyoruz ya birbirimizin ilk aylar gibi olduk habire ağlıyoruz Ay çok özledim be

Desene akşam uyumak ikimize de hatta benim askere bile yaramamış.

ne güzel allah iyilik versin canım ...yok ya heycan falan henüz olursa son hafta olur ki oda sanmıyorum

Ben normal karşılıyorum heyecan olmamasını valla Benim arkadaş askerini alalı 2 hafta oluyor. Kıza soruyordum yok heyecan diyordu, askeri kışladan ayrılınca heyecanı başlamıştı

Az daha sabıır ecrin

İnşAllah kuzucum bekliyorum bakalım çıkamazsa zaten o askeriyeyi gidip başına yıkacam

Oyy kıyamam ağlamayın kıız az kaldı az kavuşacaksınız
Maşallah diyelim nazar değmesiiiinn

Ay yok uykumda bile rahat bırakmıyoo beni ya

dedim ya canım şuan yok bekliyoruz umarım bekledimize deger....sonuda görrüz hayırlısıyla...
canım sabır kelimesini kaldırdım ben öle bi kelime yok artk bnm dünyamda sabır ve merak bana göre diiller artk...
saolsunlar iki kelime beni benden etti artk başka bi insan oldm çıktım o yüzden nefret ediyorum kendimden ve o kelimelerden....

Son düzenleme:

Beraber basalım yavrum, eşlik ederim sana
Az kaldığı için böyle olduk sanırım kuzu, bu arada son tarihi ikimiz belirledik geldiğinde evin işlerini yoluna koyarsak mayıs gelini oluyorum kardo

Ahahahaha bu kelimeyi sabah bende duydum
Yakupta rüyasında ben bi yere gidiyormuşum ona yalan söyleyip, o da geliyormuş beni yerimde bulamayınca beni aramaya çıkışıyormuş. Dediğim yerden farklı bi yerden tek başıma geliyormuşum. Sen nerdesin diye bana bağırmaya kalkıyormuş, ben ona bağırıyormuşum ne işin var senin burda diye. Sabah bi uyandım çok sinirliydim diyordu en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…