Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bana kalsa çoktaaan basmıştım biliyosun ama hep engelleniyorum

Bencede az kaldı sıkıştırıyo artık
ayy bizde böyle mi olucaaaz kiii Kıııızz ciddi misiiiiiinn aman Allahım mutluluklar bebeğim beniim gelin olmuş gidiyorsun demek ha çok sevindim yaaa sanki ben evleniyoruuumm hahah yakupta ben gibi baya hayalci galiba zeynom

aglamak bazen iyide bazende sorun oluyo geçen bnde hüngür hüngür agladım
canım bu lanet olası zaman beni yordu sorun bu

oof oof sorun hep aynı çok zor bi süreçteyiz yavruuum bak hakkıyla yolun sonuna geldin az daha az daha sabır sonra karşılığını alıcaksın eminiimm

Bide bizi düşün daha yolumuz çok uzuuunn

İkimizde aynı durumdayız kardeşim Seni inan çok iyi anlıyorum. Sanki yolda bizi yiyecekler

Tabi ki sizde böyle olacaksınız kuzum, zaten ne kaldı çift hanelere düşmene Peşimizden kovalıyon mübarek
Ciddiyim canımm, ya dün konuşuyorduk. Artık bunaldım herkes soruyor düğün ne zaman düğün ne zaman diye.. Bende aşkım ne zaman olacak bu iş diye açtım konuyu, haziran istemediğimi ve balayı istediğimi söyledim. Mayıs'ta yaparız, gelince hemen eve başlarım, çünkü fayanslar falan yenilenecek mutfak dolapları derken.. O da gelince onları halledecek işte.. Geldiğinde de mayısta istediğimizi söyleyeceğiz bakalım kuzum hayırlısı Sıra sana da geleeceeekkk

Evet ikinizinde huyları tutuyo

Ah ah bi anlasam o yolda ne olacak geçen yine açtım konuyu küplere bindi sen tek başına naptığını sanıyosun anneme gelme diyorum sen nasıl geliceksin falan filan dedim tama kapat sölemedim saaayy
Baklım kuzuu zzamanı gelince görüceiizz
Evet seni kovalıyom ben haha sen bitirince bende plakalarda oluciiim sanırım
Kız çok mutlu oldum oh evlen yuvanı kur
nişanlı beklemek zor tabi daha da uzamasın bir an önce yapın bencede düğünü ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkar der büyükler
Benim acelem yok be kuzum daha bir yıl okulum var kpss den atanmadan düşünmüyorum söz nişan falan ama kısmet tabi bu ara bazı duyumlar alıyorum yazın söz istiyolarmış falan bizim hiç öyle bi niyetimiz yok tabi milletin dedikodusu ama duymak bile canımı sıktı daha düşünmüyorum annemde inanmış yazık öle bişey varsa söle gelmesinler dedi benim haberim yokken benm hakkımda konuşuluyo şaka gibi

oof oof sorun hep aynı çok zor bi süreçteyiz yavruuum bak hakkıyla yolun sonuna geldin az daha az daha sabır sonra karşılığını alıcaksın eminiimm

Bide bizi düşün daha yolumuz çok uzuuunn

oofff ki ne off seroş yaa zorlugun sabrın sınırlarını zorlamak bu olsa gerek artk ..ah yandım ben allahım buna can dayanmaaaazzzz die
bagıracam artk ..bide sizi düşünüyüm ewt ama bnde geçtim o yollardan da ondan böle sıyırmış vaziyetteyim ya canım yaa merak etme şimdi bişi yok bi düş 50 60 lara sizide görcem nası oluyo bu sıkıştırma mevzusu yanıyo insan resmen yaa
bu askerlik saolsun diyorum hala "HAMDIM,PİŞTİM,YANDIM" ewresindeyim yani ....

Ah ah sakin ecrintoş sakin

Aynı laflar vallahi ya. Aha 10 aydır açıyorum lafı her defasında ağzıma tıkıyo, izmirdede gidemedim. Ankarada gene gidemiyorum
O yüzden açmıyorum artık konuyu yoksa moralimi bozuyo

Sırf senin için gidicem bebeğim
Aynen öyle, arkadaşlar soruyor nişanlılığın ömrü 5 ay diyorum. Tamam ya ben direk evlencem diyip makaraya alıyorlar
İstemiyorum daha fazla uzun süreli kalmak ya zaten evlenince 1.5 senelik nişanlı kalmış olacağız nerdeyse..
Milletin ağzı torba değil ki kapatasın kardeşim. En uyuz olduğum şey ya, fol yok yumurta yok millet çokta haşlama yapmış Aman hiç bozma moralini, herşeyi aceleye getirmek yerine zamanı gelince olur biter herşey zaten..

Canım sıkıştırma derken, o bende de var ama şükür diyorum gene de.. Önümüzde kalan 53 güne.. Her tartışmaya, her kavgaya rağmen gene şükür diyorum. Bu topikte en çok kavga eden çift kim diye sorsalar eminim benle askerimi çıkarız Ama çilesini çektiğimizin onca ayın, cefasını sürmekte gene bize düşüyor Az git gez hava al, bu kadar çok şey yapma kendini kız.
Son 18 az daha sabıır be :))

Son düzenleme:

Bencede artık sölemeyelim şansımızı zorlamayalım

Aman git git meydan bize kalsıınn
Ahh özliycem seni deli kıızz Enişte gelince telaştan uğrayamazsın buralara ama bizi gelişmelrden haberdar et heeepp merakta bırakma
Haklsının yavruum ne kadar uzun zaman alıyosa o kadar can sıkıcı oluyodur

Of evet şu millet her kimse bıktım vallahi bide anneme sevgilimin annesi demiş gibi gp söylemioar mı git saçını başını yol yani

emiin oll en sakin halim bu canım işte amaann...sizin ne war ne yok???

Kafanı dağıt biraz başka şeyler düşün yavrum çık hava al biraz
Ben hep aynı moddayım yahu geçen hafta çarşı cezası aldık biz bakalım yarın ne olceeek bugün yarınki durumuna göre karar vericem demiş deli komutan yine çıkamazsa yarın isyaaaan a bağlıycam

Aynen aynen Bana özledim diyince ben direk ''gel demiyon ki'' diyordum artık ondan da vazgeçtim

Hele bi gelsinde kesin tarihi belirleyek teee :18:
Bende seni özlerim bebeğimm. Akşamları evde olcam nasılsa, gelmeye çalışcam Hiloşada o yüzden diyorum 53 gün sonra şafak panosunu yapamam diye..
Valla ne diyim seroşum beni bu nişanlılık feci sıktı

Aaaaaa Çok sinir bozucu ya. Allahım akıl fikir versin onlara
Bizim nişan falan olmadan öncede anneme çok laf taşıyorlardı salak şeyler :44:

Kızzlaarr öenmliiii bişi sölicem sizeeee

93/3 topiğini takip ediyomusunuz bilmiyorum da dün Handenin başına bişi gelmiiş tpikte eskiden biri ile tartışmışlar sanırım facede falan ekliymiş bu kişi daha sonra hande silmiş ama o her kimse sanrım eşinin facesini falan da biliyomuş handenn kk da ki konuşmalarını fake bir hesaptan faceden eşine yollamış aklınca ara bozacak zaten eşinin burda yazdığı herşeyden haberi varmış ona bir şey olmadıda böyle salaklara karşı dikkatli olun

Ohaaaaa Okuyunca gözlerim pörtledi :18:
Umarım birşey olmamıştır eşiyle arasında kötü olmuş be :26:
Allahım allahıım Rabbim o tarz insanları bizlerden uzakta tutsun Bi burası var doğru düzgün dertleştiğimiz, ona da el atarlarsa yandık anam

Al bendenn de o kadar bende demiyorum artık
Sonra bana zorla izin kullandırcaksın diyo
Hee şafak panosunu sana devretti dimii başkasına devredersin sende cınım Aman netleşsin netleşsin oh oh oyna bol bol

Sıkılma yavrucum sabır az kaldıııı
Of evet sorma elalemin derdi biz olmuşuz sanki dırdırıdrı

Yok yavrum yok olmadı eşi zaten biliyo burda yazıştığını görünce mesajı aramış hemen handeyi kim bu salak demiş karşılıklı gülmüşler
Ama cidden psikolojisi bozuk sanırım okursan geçmişi 93/3 te detayları var

Allahtan bizim artık izin konumuz olmuyo o konuda inan rahatladım
He ben aldım kuzum, hem vakit geçirmek maksadında.. Netleşsinde devretcem zaten
Sabır sabıır diye diye ondan bile sıkıldım ama vallahi.. Gelen giden önce ne kadar kaldı diyor sonra düğün ne zaman diyorlar ya..
İçimden bi gün davetiyeyi vercem lan elinize yeter artık diyorum

Eeee laf bulamayınca laf üretiyorlar yavrum napacaksın

yapcak bişi yok be canım sabır diyoruz yanii nese ben bi kafamı toplayımmm...konuşuruz gene....

dediğim gibi bakalım artk sabır dicez canım napalım ben bi kafamı toplayım konuşuruz gene saolun ikinizde destek oldunuz için....
baglama isyana yaa çıkaar bekle bakalım....

Oh iyi bari
Vallahi benimki öğrense ağzıma eder heralde Çünkü sevmiyo nette takılmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…