Allahtan bizim artık izin konumuz olmuyo o konuda inan rahatladım
He ben aldım kuzum, hem vakit geçirmek maksadında.. Netleşsinde devretcem zaten
Sabır sabıır diye diye ondan bile sıkıldım ama vallahi.. Gelen giden önce ne kadar kaldı diyor sonra düğün ne zaman diyorlar ya..
İçimden bi gün davetiyeyi vercem lan elinize yeter artık diyorum
Eeee laf bulamayınca laf üretiyorlar yavrum napacaksın
Oh iyi bari
Vallahi benimki öğrense ağzıma eder heraldeÇünkü sevmiyo nette takılmamı
Bizimkide hiç izine gelmicem diye gitti daha hiç geliyim mi bile demedi sıkıntıdan patladığının farkındayım ama dayanmaya çalışıyo heralde ama agresif tavırları devam ederse gel dicem artık kendini o kadar sıkmasına gerek yok 10 gün geç gelsin ama rahat geçsin son zamanları
Ay afiş bastıracam de afiş meraklı melahatlar
Aynen öyle canımGelme deme sakın, gel de çünkü içine dert olur sonrasında.. Aslında gelip bi izin kullansa onun içinde senin içinde çok iyi olur ama
Ahahahha onlar bu habera bayılırlar
Benimde sevmez hatta face falan hiç istemez ama ben gizli gizli kullanıyorum yakalnırsak yandık ailesi de biliyo kullandığımı yakalanırsan bize yolla diyo
ama burayı söledim canım sıkılmasın diye yazışıyrm dedim
Hatta burdan çok iyi arkdaşlarım olduğunu da anlatıyorum hep biriyle tanıştım belki sende tanıyosundur depresifpolyyanna hatırıyon mu cEren i Cerenin babası aşkımın askeriysinde komutanmış
Ben hiç gelme demedim ya aksine gel diyorum bazen ama gelmek istemiyo çok uyum sorunu yaşıyo sonra gidince daha kötü olucam diyo kendisi gelmek isterse gelsin ısrar da etmek istemiyorum doğrsu
Yakupun yaptığını sen yapıyorsun kuzum, o faceyi yok et derim.. İlişkiyi sarstığı kadar hiç birşeyi sarsmıyor, ben hala daha onun etkisindeyim bence kullanma
Heee hatırlıyorum ya, eski yarenlerdendi.. Oh ne güzelmişşş
Ben hayatta söylemem. Sonra pat küt girer okur sevmem ben öyle şeyleri ya, girmesin okumasın ki dilediğimce dökebileyim içimi
En iyisini yapıyorsun kuzum, o da haklı gelmemekte bi yönden.. Bizim bu son mehtapta, yolda giderken otobüsten indiğinde aradı ağlıyordu. Aşkım ilk geldiğim gibi oldum dedi. İçim cız etti resmen ya
Az daha sabıır diyeceğiz birbirimize napak, çare yok beklemekten sabretmekten başka
Ben bişi yapmıyorum kii kardeşi falan da giriyo faceime yani hiç erkek te yok bi kaç akrabam dışında ama kapalıydı uzun bi süredir daha yeni açtım
Yaa tesadüflerde oluyo arada babası numarasını falan verdi verdim bizimkine ama o benden bağımsız dedi naptı sormadım da bidaha
Yok kızz hiç girmeeye yeltenmedi hem okusun olmayan bişeyi yazmıyoruz ki
Aynen öyle artık varya kameradan gördüğünde bile kötü oluyo insan gelince hiç gitmemiş giibi hissedicez belki ama çok yordu bu askerlik çooook
O zaman sıkıntı yok kuzum görürse direk kardeşlere şutla
Ya hu ben kv hakkında konuşuyom ya o yüzden dedim zaten
Yordu ama sefasıını süreceğiz bacım, engeli kaldırmak için sabır
Aynen kuzu bi kaç kere yakalanma aşaması geçirdik saolsun babası kurtardı hep
Aman senin kv de de haketti valla dedikoduyu
İnşAllah kuzu inşAllah sabır taşı olduk valla
Kayınpederin sağolsun diyom o zamann
Haketti tabi kii dee hıhh bak şimdi hatırladım gene yaşattıklarını bi daha sinirlendim
Allahtan bu son izinde sorunsuz geçtide, bu son ayları geçirmek için sabır diyebiliyorum kuzum
Taş gibiyiz zaten lan
Kayınpeder candır desem hiç fena olmazAman unut gitsin hatırladıkça kendini doldurursun evlennce hep yüzyüze olcaksınız azcık sevgi kalsın içinde
Aman aman maşallaah son izin iyiydi kuzumm şükür rahatça bitircen o sayede
Haha ne taş ne taş kaldırım taşı gibiyim
Kayınpeder tabi candır benimkide öyle
O sorun çıkarmazsa benim içimde minnak kadar bi sevgi olabiler
Valla o da iyi olmasaydı bilmiyorum artık ben şafak saymayı düşünmüyordum açıkçası kuzum
Kaldırım taşı ne be? Sen kendini yerlere mi layık görüyon hııııı
Kuzum ben kaçar bi sesini duyayım herifin özledim valla, öpüldün çok
teşekkür ederim tatlımmm ihtiyacımız var duaya
canımmmm az kaldı az bak 20 lerde bitti bugünazıcık daha dayanın
Kamilecim senin askerin dönmüş gözün aydın kuzum, hayırlı uğurlu olsun inşallahÇok sevindim hadi bu beladan da kurtuldunuz planlarınızı rahat rahat yaparsınız artık
sağol hesna ablacım unutmamanıza sevındım sağol hesna abla aynen oyle valla
ben kaçamak yapıp gırmeye calışıyorum ama işler yoluna gırene kadar bıraz seyrek gelecegım buraya galıba kızlar :-(( ama buraları unutmak yok gelecegım vakıt oldukca inşallah
Selam kızlar ,, hava iyice soğuduu akşam kar bekleniyor bakalım dikkat edin
Bizim şafak 3 gün arttı ben yanlış hesaplıyomuşumolsun bunada şükür hepinizi öptümmm
Cok sevindim tatlim insaallah bütün hamileligin boyunca hic sikinti yasamazsin.Ayyy o randevular bi heycanli bi heycanlikirabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi o mutlulugu yasamayi nasip etsin kac haftalik oldu simdi?ayy yerim onu ben miniciktir simdii
Evet benim yakisiklim tontis tontis oldu artik büyüyor teyzesi 3.ayimiza gircez haftaya insaallah.tabiii issirrimm seve seve :)
aferim banaa..her fırsatta geliyorum vallaa...
Evet ya 1 ay olcak nişanlanalı valla da.. kaçamak yarıyor bize evet
tam 21 gün oldu hesna abla çok şükür bitti artık
çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur ablacım
İnşallah tüm yarenler bu mutluluğu tadar
Epey de olmuş, alışmışınızdır vuslata iyiceDarısı diğer yarenlerin başına... Senden de güzel ve hayırlı haberler bekliyoruz artık Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?