Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizimkide hiç izine gelmicem diye gitti daha hiç geliyim mi bile demedi sıkıntıdan patladığının farkındayım ama dayanmaya çalışıyo heralde ama agresif tavırları devam ederse gel dicem artık kendini o kadar sıkmasına gerek yok 10 gün geç gelsin ama rahat geçsin son zamanları

Ay afiş bastıracam de afiş meraklı melahatlar

Oh iyi bari
Vallahi benimki öğrense ağzıma eder heralde Çünkü sevmiyo nette takılmamı

Benimde sevmez hatta face falan hiç istemez ama ben gizli gizli kullanıyorum yakalnırsak yandık ailesi de biliyo kullandığımı yakalanırsan bize yolla diyo
ama burayı söledim canım sıkılmasın diye yazışıyrm dedim
Hatta burdan çok iyi arkdaşlarım olduğunu da anlatıyorum hep biriyle tanıştım belki sende tanıyosundur depresifpolyyanna hatırıyon mu cEren i Cerenin babası aşkımın askeriysinde komutanmış

Aynen öyle canım Gelme deme sakın, gel de çünkü içine dert olur sonrasında.. Aslında gelip bi izin kullansa onun içinde senin içinde çok iyi olur ama

Ahahahha onlar bu habera bayılırlar

Aynen öyle canım Gelme deme sakın, gel de çünkü içine dert olur sonrasında.. Aslında gelip bi izin kullansa onun içinde senin içinde çok iyi olur ama

Ahahahha onlar bu habera bayılırlar

Ben hiç gelme demedim ya aksine gel diyorum bazen ama gelmek istemiyo çok uyum sorunu yaşıyo sonra gidince daha kötü olucam diyo kendisi gelmek isterse gelsin ısrar da etmek istemiyorum doğrsu

Yakupun yaptığını sen yapıyorsun kuzum, o faceyi yok et derim.. İlişkiyi sarstığı kadar hiç birşeyi sarsmıyor, ben hala daha onun etkisindeyim bence kullanma

Heee hatırlıyorum ya, eski yarenlerdendi.. Oh ne güzelmişşş

Ben hayatta söylemem. Sonra pat küt girer okur sevmem ben öyle şeyleri ya, girmesin okumasın ki dilediğimce dökebileyim içimi

Ben hiç gelme demedim ya aksine gel diyorum bazen ama gelmek istemiyo çok uyum sorunu yaşıyo sonra gidince daha kötü olucam diyo kendisi gelmek isterse gelsin ısrar da etmek istemiyorum doğrsu

En iyisini yapıyorsun kuzum, o da haklı gelmemekte bi yönden.. Bizim bu son mehtapta, yolda giderken otobüsten indiğinde aradı ağlıyordu. Aşkım ilk geldiğim gibi oldum dedi. İçim cız etti resmen ya

Az daha sabıır diyeceğiz birbirimize napak, çare yok beklemekten sabretmekten başka

Ben bişi yapmıyorum kii kardeşi falan da giriyo faceime yani hiç erkek te yok bi kaç akrabam dışında ama kapalıydı uzun bi süredir daha yeni açtım

Yaa tesadüflerde oluyo arada babası numarasını falan verdi verdim bizimkine ama o benden bağımsız dedi naptı sormadım da bidaha

Yok kızz hiç girmeeye yeltenmedi hem okusun olmayan bişeyi yazmıyoruz ki

Aynen öyle artık varya kameradan gördüğünde bile kötü oluyo insan gelince hiç gitmemiş giibi hissedicez belki ama çok yordu bu askerlik çooook

O zaman sıkıntı yok kuzum görürse direk kardeşlere şutla
Ya hu ben kv hakkında konuşuyom ya o yüzden dedim zaten

Aynen öyle artık varya kameradan gördüğünde bile kötü oluyo insan gelince hiç gitmemiş giibi hissedicez belki ama çok yordu bu askerlik çooook

Yordu ama sefasıını süreceğiz bacım, engeli kaldırmak için sabır

O zaman sıkıntı yok kuzum görürse direk kardeşlere şutla
Ya hu ben kv hakkında konuşuyom ya o yüzden dedim zaten

Yordu ama sefasıını süreceğiz bacım, engeli kaldırmak için sabır

Aynen kuzu bi kaç kere yakalanma aşaması geçirdik saolsun babası kurtardı hep

Aman senin kv de de haketti valla dedikoduyu
İnşAllah kuzu inşAllah sabır taşı olduk valla

Aynen kuzu bi kaç kere yakalanma aşaması geçirdik saolsun babası kurtardı hep

Aman senin kv de de haketti valla dedikoduyu
İnşAllah kuzu inşAllah sabır taşı olduk valla

Kayınpederin sağolsun diyom o zamann
Haketti tabi kii dee hıhh bak şimdi hatırladım gene yaşattıklarını bi daha sinirlendim
Allahtan bu son izinde sorunsuz geçtide, bu son ayları geçirmek için sabır diyebiliyorum kuzum
Taş gibiyiz zaten lan

Kayınpeder candır desem hiç fena olmaz
Aman unut gitsin hatırladıkça kendini doldurursun evlennce hep yüzyüze olcaksınız azcık sevgi kalsın içinde
Aman aman maşallaah son izin iyiydi kuzumm şükür rahatça bitircen o sayede

Haha ne taş ne taş kaldırım taşı gibiyim

Kayınpeder tabi candır benimkide öyle
O sorun çıkarmazsa benim içimde minnak kadar bi sevgi olabiler
Valla o da iyi olmasaydı bilmiyorum artık ben şafak saymayı düşünmüyordum açıkçası kuzum
Kaldırım taşı ne be? Sen kendini yerlere mi layık görüyon hııııı

Kuzum ben kaçar bi sesini duyayım herifin özledim valla, öpüldün çok

Aman aman maşşalahh onlara yahuu benmkide öyle

Ama ben kv deyide severim bi kötü davranışı olamdı şimdye kadar bakalım ilerde nasıl oluceeekk

Haha çakıl taşı mı oalyım zeyno küçük mü olayım ezik miyim ben he

Oyy tamam yavruuum git konuş sevdiceğinle bende öptm çoook

teşekkür ederim tatlımmm ihtiyacımız var duaya
canımmmm az kaldı az bak 20 lerde bitti bugün azıcık daha dayanın

Kamilecim senin askerin dönmüş gözün aydın kuzum, hayırlı uğurlu olsun inşallah Çok sevindim hadi bu beladan da kurtuldunuz planlarınızı rahat rahat yaparsınız artık

Kamilecim senin askerin dönmüş gözün aydın kuzum, hayırlı uğurlu olsun inşallah Çok sevindim hadi bu beladan da kurtuldunuz planlarınızı rahat rahat yaparsınız artık

tam 21 gün oldu hesna abla çok şükür bitti artık
çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur ablacım
İnşallah tüm yarenler bu mutluluğu tadar

İşleriniz en kısa zamanda yoluna girer inşallah kuzum bekliyoruz hayırlı haberlerini

Selam kızlar ,, hava iyice soğuduu akşam kar bekleniyor bakalım dikkat edin

Bizim şafak 3 gün arttı ben yanlış hesaplıyomuşum olsun bunada şükür hepinizi öptümmm

Olsun begüşüm yaa 460 gün bekledin 3 gün ne ki baya da azalmış şafağın maşallah çabuk çabuk geçsin inşallah

Teşekkür ederim Büşracım inşallah böyle güzel gider hep hamileliğim

Bugün gittik doktora eşimle, hem bebeğimizi gördük hem de kalp atışlarını 9+3 günlük çıktı, boyu da 2,65 cm çıktı...

Kollarını ve vücudunu oynatıyordu kıpır kıpırdı balık gibi Bakmaya doyamadım, Allahım hep böyle sağlıkla gider inşallah

Ömer de epey büyümüş maşallah ona Annesi iyi bakıyorsun demek ki tontis tontis olduğuna göre sütün yaramış Babası gelene kadar delikanlı olacak yumurcak

aferim banaa..her fırsatta geliyorum vallaa...

Evet ya 1 ay olcak nişanlanalı valla da.. kaçamak yarıyor bize evet

Aferin tabii sen bu topiğin demirbaşısın sık sık gel ki asker yarenleri seni örnek alsın

Zaman çabuk geçiyor bak bir ay oldu bile şafak saydığım günleri hatırladım da vay be diyorum eşim geleli 5 ay olacak o yanımdayken daha çabuk geçmiş

tam 21 gün oldu hesna abla çok şükür bitti artık
çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur ablacım
İnşallah tüm yarenler bu mutluluğu tadar

Epey de olmuş, alışmışınızdır vuslata iyice Darısı diğer yarenlerin başına... Senden de güzel ve hayırlı haberler bekliyoruz artık Allahın izniyle

Epey de olmuş, alışmışınızdır vuslata iyice Darısı diğer yarenlerin başına... Senden de güzel ve hayırlı haberler bekliyoruz artık Allahın izniyle

alıştık alıştık abla
ilk günlerde tekrardan gidicekmiş gibi geliyordu ama şimdi alıştım artık Allah'ın izniyle bir yere gitmiycek biliyorum
inşallah abla inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirimde bizim en erken 1.5 yıl falan var benim okulum nedeniyle
ama yanımda olsunda bir önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…