Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Insaallah tatlim insaallah oooyyy ben ona kurban olurum daha minicik o kiyamam..cok güzel birsey her randevunun ayri bir özelligi var birde senin esin yaninda ne güzel rabbim ayirmasin.inan onun büyüdügünü gördükce bambaska duygular sariyor icini.cok cok dikkat et kendinede bebisimizede canim rabbim korusun sizi
evet teyzesi ömerimde büyüdü artik tabii ilk baslarda cok zayifti hic inanamiyordum büyüyecegine ama simdi cok sükür inandim olmayan elbiselerini kaldirmaya basladim :) aslinda sütüm pek olmadi canim yani istedigim gibi degildi simdi aptamil devam sütüde veriyorum ilk cok üzülmüstüm ama yavrum icin mecburum.anliyacagin gece ve gündüz emziriyorum ama aksam cok agladigi icin emmedigi icin aptamil veriyorum.insaallah senin sütün bol bol gelir insaallah evet babasi gelene kadar baya olcak pasam bi hayirlica kavussaydik artik

Bugün günlerden ardahan
Atarsa Bartindayiizzz

Yedin bitirdin ömrümüzü askerlik bitt artik bit!!!

Teşekür ederim canım dikkat ediyorum elimden geldiğince...

Mutlaka öyledir zaman geçtikçe her randevu daha da güzelleşecek, her randevuda daha da büyümüş göreceğiz yeni şeyler keşfedeceğiz inşallah... Eşimin yanımda olması büyük şans dediğin gibi zaten beş buçuk yıl sırf bunun için bekledik, bu yüzden erteledik hep bebeği...
Büyür annesi büyümez mi el kadar doğuyorlar sonra kocaman oluyorlar Ben arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla şu tahin helvası oluyor ya o çok süt yapıyormuş bir de alkolsüz bira da çok süt yapıyormuş, arpa suyu yani Aklında bulunsun istersen bir dene canım... Ama devam sütü olarak aptamil de çok sağlıklı, bir şekilde büyüyecek annesi dert etme sen

Olsun bir şafak da evlilik için sayarsın yanında olsun da askerlik psikolojisi daha kötü... Aynı şehirdesiniz sanırım öyle değil mi???

ayy gelicek mi acaba o şafak sayımı
aynen abla askerlik yok ya korkmuyorum bi şekilde olur her şey Allah'ın izniyle..
yok abla ben Ankaradayım Ömer Manisada ayrı şehirlerdeyiz ama üzülmüyorum bile tamam yine özlüyorum ama en fazla 2 ay ayrı kalıcaz..Ailem Manisada olduğu için arada kaçıp gidiyorum olmadı Ömer geliyor zaten

Kizlarrr nabersiniz yaaa ders calismaya da baslayip isler yogunlasinca cok giremez oldum buralara ama arada bakiniyorm tabiii :))

Kamile son mesaj senindi okudm da evlilik safagi da sayacaz kiz korkma zaman cok cabuk geciyor yaa.. hem bence de cok haklisn askerlik bitince ayri sehirler o kadr da koymuyor yaa ayda bi gorusme imkani oluyo insan alisiyoo askerdeki o gerginlik de yok ohh :))) tabi hala uzakligin verdigi arada surtusme var ama onlar da nazar boncugu :))

lanet olsun bu askerliğe başkada sözüm yok....
herşeyimi aldın be askerlik daha ne istiyon be nee bırak artık peşimi yaa kahretsinnnnn................

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

15 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...124 seros08...

...128 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...239 KUB88...

...241 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 52 : ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 74 : BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM ...

Çok çok iyiyim kuzum, bu sabah çok güzel uyandım Uzun uzun iki mesaj, bi de sesini duyunca yarimin oh bee
Sen nasılsın ?

Ohhh maşallahh ne güzeeelll
BEn sabah çok gergindiiiim
yine çıkamayacak diye nihayet çıktıı aradı telde konuştum şimdi nete girsin diye bekliyorum

Ohhh maşallahh ne güzeeelll
BEn sabah çok gergindiiiim
yine çıkamayacak diye nihayet çıktıı aradı telde konuştum şimdi nete girsin diye bekliyorum

Sağol kuzu
Şükür ki çıkmış be Bende beklemedeyim ooff çok özledim 4 hafta + 6 gün sonraaaa

Sağol kuzu
Şükür ki çıkmış be Bende beklemedeyim ooff çok özledim 4 hafta + 6 gün sonraaaa

Vallahi ya yine ceza alıcak diye çok tırstım sporda koşmuyo gıcıklığına nasıl bir inattır anlamadım geçen hafta çıkarmadı bu hafta yine insafa gelmiş

Vallahi ya yine ceza alıcak diye çok tırstım sporda koşmuyo gıcıklığına nasıl bir inattır anlamadım geçen hafta çıkarmadı bu hafta yine insafa gelmiş

Ahahaha benimkinde de laz inadı var be seroşum Bak bende sana birşey anlatayım da, arkadaşları nöbet defterini imzalamayı unuttular diye spora çıkmışlar sürünmüşler falan bizimkide onlar spordan gelirken, ''hahahahihihihohoho'' falan yapmış dalga geçmiş baya anlayacağın
Ondan sonra ki günde bizimki unutmuş imzalamayı, komutan spora çıkartmış. Arada of ya tezkereci olduk hala sürünüyoruz bu ne ya diye söyleniyordu. Sonra dedi ki arkadaşlar benimle dalga geçti falan
Çok güldüm ya

Ah ah bu erkekler neden böyle kalın kafalı ya valla bende diyorum salak mısın iyice gözüne btıyosun adamın napayım deli gibi koaşyım mı diyo

biri lazzz inadımı dedi kusura bakmayın muhabbetinize daldım ama biri bizi şu askerlikten kurtarsın

Ah ah bu erkekler neden böyle kalın kafalı ya valla bende diyorum salak mısın iyice gözüne btıyosun adamın napayım deli gibi koaşyım mı diyo

Kalın kafalılar çünkü odundan geliyorlar ya seroşum

biri lazzz inadımı dedi kusura bakmayın muhabbetinize daldım ama biri bizi şu askerlikten kurtarsın

Hoşgeldiiinn
Aynen öylee canım, bende karadeniz inadı var onda laz inadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…