Kızlarrr nerelerdesiniz bakayımmmm
heyyooo
Aslında canm sıkkın gene gülüp duruyorum yaa
resmen benm ruhsatım gecikti hala tam avukat olamadım yaaa...Bakanlıktan gecikmeli geliyor benmki, benle beraber gidenlerinki gelmeye başlad ben aradım daha Bakanlıktan gelmemiş barolar birliğine ki ordan da İstanbul'a gelcek Allahım gitmiş beni bulmuş ya gecikmeegeleydi hemen başvurulara başlıcaktım kurumlara falannn.. nere alırsa bir yerden girecem artıkk
Kızlarrr nerelerdesiniz bakayımmmm
heyyooo
Aslında canm sıkkın gene gülüp duruyorum yaa
resmen benm ruhsatım gecikti hala tam avukat olamadım yaaa...Bakanlıktan gecikmeli geliyor benmki, benle beraber gidenlerinki gelmeye başlad ben aradım daha Bakanlıktan gelmemiş barolar birliğine ki ordan da İstanbul'a gelcek Allahım gitmiş beni bulmuş ya gecikmeegeleydi hemen başvurulara başlıcaktım kurumlara falannn.. nere alırsa bir yerden girecem artıkk
İyi haftalar Begüü
Yok kız yok gayet ideal ben seviyorum boyumu huyumu hahahahsadece göbemi sevmiyorum arada gelip gidiyor o da
Benle konuşmmadın sanırım hiçç tanıdık gelmedi canım yaa :44: ben hatta hazırladın ödevden de çakamadım bölümünü ondan sorayım dedimmbence de canım görüştükten sonra ne engelii, üni hayatı gibisi var mıı biter hemencik bir şey anlamazsın bilee..
İnşallah canımm sen o günlere gel de ben seve seve koçluk edermm
konuşmamış olabiliriz canım inan hatırlamıyorum :44:
ödev bölümümle çok alakalı değil aslında ama bakılm yapıcaz bi şeyler
kesinlikle canım hatta çok daha iyi karışan yok
ahh ahh o günler gelsin başını çok ağrıtırım
selam hiloşşşkimsecikler yok burda yaw bizim işte yoğundu bugün başım şişti he
Allah allah toplu gitmedi mi neden seninki imzadan çıkmadı ki aman bakanlık işte bzde uğraşıoz bütün gün evrak geldi gelmedi gelir canm gelir sen ara peşini bırakma savsaklamsınlar bakalığı aradın mı evrağımın durumu nedir die herşeyde vardır bi hayır canm biyerden başlamak lazım doru diyon para lazm evlencek kızımız
Canım inş en kısa sürede gelir ruhsatın da başvurulara başlarsın sağlam bir mesleğin var inş hayırlı bir iş buLursun
konuşmamış olabiliriz canım inan hatırlamıyorum :44:
ödev bölümümle çok alakalı değil aslında ama bakılm yapıcaz bi şeyler
kesinlikle canım hatta çok daha iyi karışan yok
ahh ahh o günler gelsin başını çok ağrıtırım
biz konuşmuştuk kiii
teşekkür ederim nilücüm..evet canım ikimizede aynı gömlekden aldımbende çok özeniyodum ama bir türlü denk gelmemişti canım ama bu sefer buldum canım ben Defoctodan aldım erkek reyonundan benimkide erkek gömleği anlıycan sadece bedeni küçük gömlek bu çok fark edilmez dedim aldım canm sende Ankaradydın dimi canım bak Kızılay AVM'nin biraz ilerisinde Defocto var ya biliyorsundur belki ordan aldım güzel şeyler vardı ayrıca indirimli sende bak istersen
Anladım canmm hayırlısı ya umarım bir şeyler yapabilirz bu sınavdaa.. ne tazesi kız ortaokul bilgilerim nasıl taze kalsın şimdiyeen son 2012 de kpss girdim o zamn da bi tarih çalıştım ki ne kadar çalışsam da 3 gün sonra uçuyo bnde tarih
Evet canım uçak süper oluyo artık otobüse biner gibi binip iniyorum iyi alıştm ben de, önceden alıyoruz süper oluyor, doğrudur canm ilk olduğu için yapmıştır basınçtan ama esnemeye sakız çiğnemeye ağzını açık tutmaya çalış
vardır bi hayır canm sorun çıkmasında gelir elbet doru diyon bakanlığa ulaşılmıo nie açmıolarsa orda çalışanlarda bzm gbi memur bz açıoz pat die kabloları mı çıkarıolar ki tabi canm ne kadar erken olursa okadar iyi herkuruşun gitcek yeri var
Selam FatoşşşAnladım canımm değişiyor tabi her gün yaa iş yoğunluğu daa..
Toplu gidiyor grup grup ama benmki geç gelmiş anlamadımm iştee..napim vardır bir hayır dedm ben dee1-2 hafta daha gecikir en kötü napimm Bakanlık aradım da açan yok tabi ki de
Aynen bir yerden başlamak lazım mühimmmhayır ruhsatım gelse maaşım otomatik burda da artacak ama kaç ay kalacam ki sanki işte benimseyemiycem tam yaniii... arada kaldım
saol canm darısı başına inşallah girdik bi yola bakalım ahh o elbise derdi olmasa zaten kafama takılan bide saç var tabi inşallah sorunsuz geçer canm bakıyom canm hep kısa çokta kısa istemiyom tam dizde yada bi parmak üsttebiliyorum kuzum orayı, ben de bakayım bi araçok iyi etmişsin canım, üzerinizdeki halini de görmek isterim
fatoşum çok sevindim canım adına, Rabb'im kazasız belasız tamamına erdirsin hayırlısıylaelbise arayışına da girilmiş diz üstü bir şey düşünüyorsun sanırım, umarım bulursun gerçekten içine sineni. ben kısa elbisede forever new hayranıyım, ordan mutlaka birkaç şey denemelisin
biz konuşmuştuk kiii
Selam FatoşşşAnladım canımm değişiyor tabi her gün yaa iş yoğunluğu daa..
Toplu gidiyor grup grup ama benmki geç gelmiş anlamadımm iştee..napim vardır bir hayır dedm ben dee1-2 hafta daha gecikir en kötü napimm Bakanlık aradım da açan yok tabi ki de
Aynen bir yerden başlamak lazım mühimmmhayır ruhsatım gelse maaşım otomatik burda da artacak ama kaç ay kalacam ki sanki işte benimseyemiycem tam yaniii... arada kaldım
İnşallah Edacımm çok sağol, amin umarım kafama göre olur her şey...deli oluyor insannn belirsizlikteenn..
Bu arada 07 Antalyaaa
Ha anladım canım bence de konuuşmamışız
Aynen karışan eden yok süper günlerr arkadaşlıklar falan harikaa..aileni de özledikçe hop atla git harikaben uzun süre alışamadım ailemle yaşamaya valla ilk gelince
İnşallah gelsn de tek benm başım ağrısın canımm
biliyorum kuzum orayı, ben de bakayım bi araçok iyi etmişsin canım, üzerinizdeki halini de görmek isterim
ayy üniden mezun olalı çok olmadı ya ondan dedim yavrum, sizde de var mı bizdeki eğitim gibi hukukla ilgili sınav? tarih çok nazlı bir derstir de ondan, her gün ilgi beklerbu gidişle düğününde de uçağa binersin canım, gelinlikle benimki de büyük ihtimalle böyle olcak, forumda var bununla ilgili birkaç başlık, eğlenceli olsa gerek
fatoşum çok sevindim canım adına, Rabb'im kazasız belasız tamamına erdirsin hayırlısıylaelbise arayışına da girilmiş diz üstü bir şey düşünüyorsun sanırım, umarım bulursun gerçekten içine sineni. ben kısa elbisede forever new hayranıyım, ordan mutlaka birkaç şey denemelisin
biliyorum kuzum orayı, ben de bakayım bi araçok iyi etmişsin canım, üzerinizdeki halini de görmek isterim
ayy üniden mezun olalı çok olmadı ya ondan dedim yavrum, sizde de var mı bizdeki eğitim gibi hukukla ilgili sınav? tarih çok nazlı bir derstir de ondan, her gün ilgi beklerbu gidişle düğününde de uçağa binersin canım, gelinlikle benimki de büyük ihtimalle böyle olcak, forumda var bununla ilgili birkaç başlık, eğlenceli olsa gerek
vardır bi hayır canm sorun çıkmasında gelir elbet doru diyon bakanlığa ulaşılmıo nie açmıolarsa orda çalışanlarda bzm gbi memur bz açıoz pat die kabloları mı çıkarıolar ki tabi canm ne kadar erken olursa okadar iyi herkuruşun gitcek yeri var
saol canm darısı başına inşallah girdik bi yola bakalım ahh o elbise derdi olmasa zaten kafama takılan bide saç var tabi inşallah sorunsuz geçer canm bakıyom canm hep kısa çokta kısa istemiyom tam dizde yada bi parmak üstte
bende diyorum biriyle konuştum ama bir türlü hatırlayamamıştım
kesinlikle canım bitmesin diyorum bazen ama bazende bitsede bir şeyler olsun diyorum bende ne durumdayım bilemedim ki
en güzelide o hoppp atlayıp gitmeler çok güzel 2.5 yıl oldu hal heycanlanırım otobüse binince
bende diyorum okulum biter bitmez atansam diyorum en azından işim olur daha rahatım olur
Hukukla ilgili var ama avukatlık için çok ilginçtir sadece gy-gk isteniyor, hukuk sınavı sadece uzmanlıklar için, ikisini de denicem tabi canım
Hehehe gelinlikle uçak da eğlenceli olurdu
Sorma canım sanki bir tek onların işin var bir havalar havalrrgömlek farkı görüyorlar aramızda heralde
Napalım canım ben de hayırlısı buymuş diye avutuyorum kendimi yani mecburr..
Dediğin gibi artık zaman kıymetli bu vakitten sonraaa
Kimle konuştunuzu buldun sonunda KamişBizim Fatoşmuz kızz
Yalnız farkında mısınz asker bekleyenlerden daha çok başlığı nişan düğüne çevirdik, asker yarenleri ortalıkta yok
Öyle canım hem tadını çıakrır hem de planları yaparsınz rahat rahat güzelceeo hopp atlayıp gitmelere ben de bayılırım ve ben de hep hüzünlerim hala nereye gidersem gideym arkada birilerini bırakmak çok kötü oluyo..ama arkada kalan olmak daha bi kötü yaa
İnşallah canım şu işleri güçleri ağız tadıyla halledecez umarımm
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82:25 Aralık 2013 :82:
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...114 seros08...
...118 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...229 KUB88...
...231 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...destinyeda 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...asi_genc 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...hepsenhep 31 : HATAY'A SELAM YOLA DEVAM ...
...ilithya 31 : HATAY'A SELAM YOLA DEVAM ...
...pekmez_akilli 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...
...SelenYusuf 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...
...Zeyno 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...busra00 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM ...
Öncelikli hedefim çift haneler yavrum küçük adımlarla ilerliyorum
Napıyosun nasılsınn bakiiim
Tabi öncelik 99
Nasılım iyi sayılıyorum kuzu sancı giriyo habire günüm yaklaşıyo kahretsin ki
Napıyorum bu sıra lif başladım, anneme yardım ediyorum bohçalara koyulacak lifler yapıyorum işte vakit geçiyorum.
Sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?