Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYrıca bence kesinlikle altına siyah çorap olurrr...siyah neyle olmaz kii çok da rahat edersnn

Turkuazla yeşil arası canlı bi renk var ya haha tarife bak

O renk hoş olabilir bence bu modeli ben beğendiim caniim

Sen elbiseyi aldın mı alıcan mı ben anlayamadımm eğer almadıysan trendyol da milla ya bak bi

bu renk mi canm doru tarfi ettin turkuaz yeşili çok hoş bi renk işte böle canlı istiyom nişanda güsel olabilir bu renk

bunu almadım canm siyahı aldım hiçbişey bulamassam onu giyerim mecbur ama bakıyom hala
milla baktım canm geçen haftadan beri var o butik bakıom da çoğu siyah gene boy kısa gibi

Siyahı aldınsa ve isteme için ayrı gelincekse başkka elbiseye gerek yok canm bence, isteme için bakıştırırsın; ama tanışma isteme beraber olcaksa gönlüne tam sinsin bir daha bu tarz elbise giymeyecen çünkü, nişanda abiye giyersn zaten

Süperrr

Bu elbise de güzel bence gayet iyi canımm nişan da renkli giyceksen siyah da olur bence çok da yüklenme kendinee, ben tanışmadan siyah istemede bordo, nişanımda fuşyaa giydimm

günaydın hilalim sabah sabah güldürdün kız işyerinde hala gülüyomhalbuki Eki Görüntüle 905242 bunu çok beğenmiştim olmaz mı diyon şimdi mangoya bi bakam canm adl yede giriyom yok bu elbiseler ya mağazada bişey bulamıyom hiç mağazaya hepsi gelmiyor mu ki evet ya çok kafaya taktım galiba bu elbise meselesini normalde de pek elbise giymediğim için bilemedm sanırım

boyum 171 buarada bu modeller dizimden baya yukarda kalır herhal bide oturunca frikik vermeyeym:26:dizimn biraz üstü bişey alsam diyom

siyahı aldım canm nolur nolmaz die onur iş bulursa isteme tanışma bir olur die düşünüyom iznm çok yok çnkü 20 günde isteme tanışma nişan sıkıştırmak lazm bide istemde renkli nişanında arası olmucak oda renkli olur ya siyahı giyeyim ben en iyisi

soooon dakika flaş flaş flaş!!!!! Onur işe girdiiiiiiii kızlarrr:124::124:

Hmmm anladım canımmmm...boy varmış baya haklısın kısa olmasn o kadar da rahat edemezsn bi kere, adl deki o bordoyu bulursan ona bakarsın uzun gibi canmm siyah elbise de gayet hoş bence dee için esindiyse sorun yok canmmmm... elbise muhakkak ki ja--kafaya takılıyor, ben çok elbise giyerm normalde o zamn da takılıyor merak etme

Hheheh ben de güldüm baya yaa, o elbise ne kadar uygunsuz olurduu

soooon dakika flaş flaş flaş!!!!! Onur işe girdiiiiiiii kızlarrr:124::124:

Canım yaa çok sevindmm
O zman bence şimdiden nişan elbisesi bakmaya başla senn
YYYyaaaa ne güzelll olmuşşş :119::119::118::118::118:

Son düzenleme:

canııım tünaydıın nasılsıınyazdıklarını gördüm saolasın öle bi soruyum dedim zatenama hediye kısmı çok yer işgal etti kafamdaa

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82:23 Aralık 2013 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...116 seros08...

...120 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...231 KUB88...

...233 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 09 : AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 09 : AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 33 : MERSİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 33 : MERSİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 44 : MALATYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

ohh iyi yapmışsınız tatlımm
ayy evet canım az kaldı gelicek ömer bey
o günlerde gelicek canım benim

Mehtap heyecanı başlamıştır şimdik oohh
İnşallah tatlım

bna kalsada bikaç kere gelsinler istemeye canm ama zaman kısıtlı olduğunda bi isteme haftasına nişan olur die düşünüyoz ondan nişanda zaten renkli istiyomda istemede nasıl giyineyim karar veremedim

Bi kaç kere gelmekte iyi olmuyo ama benden söylemesi 1. heyecanı 2. kere tekrar yaşıyorsun yaşlı biri olsa kalbine iner
Zevkine göre giyin tatlım, bak siyah ta olur yani olmaz diye birşey yok.
O hafta nişan yapacaksanız o zamanda renkli birşey tercih edersin

ŞAFAK DOKUUUUUUZ, HAFTAYA YOKUUUUUZ

YARİMİ BENDEN ALAN ŞEHİR,ŞİMDİ GERİ GETİRİYOOR

AYDIN' A SELAM, YOLA DEVAM

iiiVİİİİTTTT canıımmm bitiyoooooo geri sayım başladııı allahıma şükürler olsun ...

ATARSA 9 haftaya yokuz hakkateennnn................yuupppiiiiii

:118::119::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…