- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
canııım tünaydıın nasılsıınyazdıklarını gördüm saolasın öle bi soruyum dedim zaten ama hediye kısmı çok yer işgal etti kafamdaa
Tünaydınn canım iyiyim sağoll..sen nasılsınn
Şafağın süper yaa kavuşuyosunuz birer birer şükürr
Hediye konusunu ancak kendin bulabilirsn canımcımm
Hmmm anladım canımmmm...boy varmış baya haklısın kısa olmasn o kadar da rahat edemezsn bi kere, adl deki o bordoyu bulursan ona bakarsın uzun gibi canmmsiyah elbise de gayet hoş bence dee için esindiyse sorun yok canmmmm... elbise muhakkak ki ja--kafaya takılıyor, ben çok elbise giyerm normalde o zamn da takılıyor merak etme
Hheheh ben de güldüm baya yaa, o elbise ne kadar uygunsuz olurduu
Canım yaa çok sevindmm
O zman bence şimdiden nişan elbisesi bakmaya başla senn
YYYyaaaa ne güzelll olmuşşş:119::119::118::118::118:
Ay bu çok tatlı işte bende bu renk bişeyler giycem bu gidişle çok beğeniyorum bu rengii ve çok ta hoş duruyoo Dediğin gibi boy kısa evet ama Hilalin paylşatıkları da çok güzeller
iyiyimm şüküür canıım şafagıma baktıkçaa ii olmamak elde diil kiii
hediye konusunu bulcam aartk çarşıya çıkıncaa
Ay bu çok tatlı işte bende bu renk bişeyler giycem bu gidişle çok beğeniyorum bu rengii ve çok ta hoş duruyoo Dediğin gibi boy kısa evet ama Hilalin paylşatıkları da çok güzeller
saolll canmmm çok iyi oldu ya izne çıkmadan iş buldu babamın itirazı kalmadıbi sıkıntımız kalmadı çok şüküür
hala inanamıom ya
herryde baktım öğlen arasında bi kırmızı elbise hoştu adl yede bakarım o bordoyu altına siyah ayakkabı siyah çorapla olur herhal siyah küpede taktımı
nişana da bakmam lazım ya
:118: ohh ya işide hallettik çok sevindirikim şuaaaaaan
evet canm ya çok güsel bi renk bnmde hoşuma gidiyo iç acıcı inşallah senin nişan günlerindede böle konuşcaz
saolsun hilalim bu konuda bizden 1 -0 önde olduğu için yardımcı oluyo tecrübe konuşuo
Bence de o şafakla kötü olunur mu kızz
Bulursun canm bir şeylerr ona zaten seni görmek yetecek çok kendini yıpratmaa..
Evet güzeller ama hatun baya uzunmuşş sen giy kız onları senin boy kaç
Süper denk gelmiş cidden canm yaa
Evet canm o bordo siyahla hem de süper uyar, boyu da baya ideal görünüyor sanasiyah küpe de süper olur evett bak o mangodaki siyah da uzun gibiydi mesela, hafif simli üzeri sırtı dekoltik bence o da güzel mevsime de uygun kalın baya..düşünür dener karar verirsn cicim, tecrübeliym napim zaten nişan fotolarımı da tekrar albüm yapıp koydum fikir olsn diye Bak canm hemen nişana da bakıştırmaya başla bence dee, nişan da uzun giyecen de mii
saolll canmmm çok iyi oldu ya izne çıkmadan iş buldu babamın itirazı kalmadıbi sıkıntımız kalmadı çok şüküür
hala inanamıom ya
herryde baktım öğlen arasında bi kırmızı elbise hoştu adl yede bakarım o bordoyu altına siyah ayakkabı siyah çorapla olur herhal siyah küpede taktımı
nişana da bakmam lazım ya
:118: ohh ya işide hallettik çok sevindirikim şuaaaaaan
evet canm ya çok güsel bi renk bnmde hoşuma gidiyo iç acıcı inşallah senin nişan günlerindede böle konuşcaz
saolsun hilalim bu konuda bizden 1 -0 önde olduğu için yardımcı oluyo tecrübe konuşuo
bulurum yaa canım tabii ona kalsan sen dio başka bişi demio o gün napcaz diorum senle olsunda hiçbişi i,stemem yeter ki bi sarılıyım bi görüyüm diyo daişte ben ufak tefek bişi olsun die ama bakalım artkkk
İnşAllah fatoşum ama benim daha zamanım vaaaaar
Hiloş bende pek uzun değilim ki ya 1,65 falan
Selam kızlarrr herkese iyi haftalarrrr olsunnnnnn
Şafak azaldı bugünlere geliceğimizi deseler inanmazdım ya
E tabi sen dicek kızımmm.. bakarsın canm bi şeyler mademm...güzel bi fikir gelir aklına inşallahh
Aa benm gibiii.. kısa da sayılmayız canımm iyidir iyii
Başta yazmamışım sonradan yazdım yavrucumm bakmamışsınn.. bknz:
Budur canımm
Biter tabi canımcımm..son senen miydii hangi bölümm?? seninkini neden unutmuşumm konuşmuş muyduk kiii :44:
Engel olur mu ya okul süper br şey bencee
[/I]
bu nasıl kızlarelbiseyle kafayı bozmuş durumdayım
Bunlar da forever newden meselaa
Eki Görüntüle 905243 Eki Görüntüle 905244 Eki Görüntüle 905245 Eki Görüntüle 905246
Fatoşcum ne güzel haber busoooon dakika flaş flaş flaş!!!!! Onur işe girdiiiiiiii kızlarrr:124::124:
Mehtap heyecanı başlamıştır şimdik oohh
İnşallah tatlım
Bi kaç kere gelmekte iyi olmuyo ama benden söylemesi1. heyecanı 2. kere tekrar yaşıyorsun yaşlı biri olsa kalbine iner
Zevkine göre giyin tatlım, bak siyah ta olur yani olmaz diye birşey yok.
O hafta nişan yapacaksanız o zamanda renkli birşey tercih edersin
slm kızlar nasılsınız eşim 20 gün izinden sonra döndü dün( ama çok iyi geldi tahammül gücümüzü arttırdı.. dileğim önümüzde ki günlerin çabuk geçmesi
Selam kızlarrr herkese iyi haftalarrrr olsunnnnnn
Şafak azaldı bugünlere geliceğimizi deseler inanmazdım ya
Eh kendimizi motive etme biçimi diyelim biz bunaaa
3. sınıfım canım ama bu yılıda yarıladık sayılır
Bilgi ve Belge Yönetimi canım Arşivcilik ve Kütüphanecilik diyede biliniyor
daha önce konuştum canım ama seninle mi konuştuk bilmiyorum
aynen canım engel gözüyle bakmıyoruznasılsa görüşebiliyoruz
sondaki siyaha bayıldımm çok güzelmiş ama
bu arada hilalcim eğerki bende o günleri görürsem kesinlikle senden fikir alıcam
E tabi sen dicek kızımmm.. bakarsın canm bi şeyler mademm...güzel bi fikir gelir aklına inşallahh
Aa benm gibiii.. kısa da sayılmayız canımm iyidir iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?