Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canııım tünaydıın nasılsıınyazdıklarını gördüm saolasın öle bi soruyum dedim zatenama hediye kısmı çok yer işgal etti kafamdaa

Tünaydınn canım iyiyim sağoll..sen nasılsınn
Şafağın süper yaa kavuşuyosunuz birer birer şükürr
Hediye konusunu ancak kendin bulabilirsn canımcımm

Ay bu çok tatlı işte bende bu renk bişeyler giycem bu gidişle çok beğeniyorum bu rengii ve çok ta hoş duruyoo Dediğin gibi boy kısa evet ama Hilalin paylşatıkları da çok güzeller

saolll canmmm çok iyi oldu ya izne çıkmadan iş buldu babamın itirazı kalmadı bi sıkıntımız kalmadı çok şüküür
hala inanamıom ya
herryde baktım öğlen arasında bi kırmızı elbise hoştu adl yede bakarım o bordoyu altına siyah ayakkabı siyah çorapla olur herhal siyah küpede taktımı

nişana da bakmam lazım ya

:118: ohh ya işide hallettik çok sevindirikim şuaaaaaan

Ay bu çok tatlı işte bende bu renk bişeyler giycem bu gidişle çok beğeniyorum bu rengii ve çok ta hoş duruyoo Dediğin gibi boy kısa evet ama Hilalin paylşatıkları da çok güzeller

evet canm ya çok güsel bi renk bnmde hoşuma gidiyo iç acıcı inşallah senin nişan günlerindede böle konuşcaz
saolsun hilalim bu konuda bizden 1 -0 önde olduğu için yardımcı oluyo tecrübe konuşuo

iyiyimm şüküür canıım şafagıma baktıkçaa ii olmamak elde diil kiii

hediye konusunu bulcam aartk çarşıya çıkıncaa

Bence de o şafakla kötü olunur mu kızz
Bulursun canm bir şeylerr ona zaten seni görmek yetecek çok kendini yıpratmaa..

Evet güzeller ama hatun baya uzunmuşş sen giy kız onları senin boy kaç

Süper denk gelmiş cidden canm yaa
Evet canm o bordo siyahla hem de süper uyar, boyu da baya ideal görünüyor sana siyah küpe de süper olur evett bak o mangodaki siyah da uzun gibiydi mesela, hafif simli üzeri sırtı dekoltik bence o da güzel mevsime de uygun kalın baya..düşünür dener karar verirsn cicim, tecrübeliym napim zaten nişan fotolarımı da tekrar albüm yapıp koydum fikir olsn diye Bak canm hemen nişana da bakıştırmaya başla bence dee, nişan da uzun giyecen de mii

bulurum yaa canım tabii ona kalsan sen dio başka bişi demio o gün napcaz diorum senle olsunda hiçbişi i,stemem yeter ki bi sarılıyım bi görüyüm diyo daişte ben ufak tefek bişi olsun die ama bakalım artkkk

canım merhaba sendende ii haberler gelio sanırım hayırlısı olsuunnn

bulurum yaa canım tabii ona kalsan sen dio başka bişi demio o gün napcaz diorum senle olsunda hiçbişi i,stemem yeter ki bi sarılıyım bi görüyüm diyo daişte ben ufak tefek bişi olsun die ama bakalım artkkk

E tabi sen dicek kızımmm.. bakarsın canm bi şeyler mademm...güzel bi fikir gelir aklına inşallahh

İnşAllah fatoşum ama benim daha zamanım vaaaaar

Hiloş bende pek uzun değilim ki ya 1,65 falan

Aa benm gibiii.. kısa da sayılmayız canımm iyidir iyii

Selam kızlarrr herkese iyi haftalarrrr olsunnnnnn

Şafak azaldı bugünlere geliceğimizi deseler inanmazdım ya

3. sınıfım canım ama bu yılıda yarıladık sayılır
Bilgi ve Belge Yönetimi canım Arşivcilik ve Kütüphanecilik diyede biliniyor
daha önce konuştum canım ama seninle mi konuştuk bilmiyorum
aynen canım engel gözüyle bakmıyoruz nasılsa görüşebiliyoruz

bu nasıl kızlar elbiseyle kafayı bozmuş durumdayım

rengine BAYILDIM canım benim rengim
modelide güzel canım

sondaki siyaha bayıldımm çok güzelmiş ama
bu arada hilalcim eğerki bende o günleri görürsem kesinlikle senden fikir alıcam

soooon dakika flaş flaş flaş!!!!! Onur işe girdiiiiiiii kızlarrr:124::124:
Fatoşcum ne güzel haber bu çok sevindim canımmm

evet canım ya başladı son 8 bu sefer daha rahatız çok şükür

slm kızlar nasılsınız eşim 20 gün izinden sonra döndü dün( ama çok iyi geldi tahammül gücümüzü arttırdı.. dileğim önümüzde ki günlerin çabuk geçmesi

slm kızlar nasılsınız eşim 20 gün izinden sonra döndü dün( ama çok iyi geldi tahammül gücümüzü arttırdı.. dileğim önümüzde ki günlerin çabuk geçmesi

Allah kavuştursun canım öncelikle
inş geri kalan günlerde su gibi akıp geçer kavuşursun sende eşine

Son düzenleme:
Selam kızlarrr herkese iyi haftalarrrr olsunnnnnn

Şafak azaldı bugünlere geliceğimizi deseler inanmazdım ya

İyi haftalar Begüü

Eh kendimizi motive etme biçimi diyelim biz bunaaa

Yok kız yok gayet ideal ben seviyorum boyumu huyumu hahahah sadece göbemi sevmiyorum arada gelip gidiyor o da

Benle konuşmmadın sanırım hiçç tanıdık gelmedi canım yaa :44: ben hatta hazırladın ödevden de çakamadım bölümünü ondan sorayım dedimm bence de canım görüştükten sonra ne engelii, üni hayatı gibisi var mıı biter hemencik bir şey anlamazsın bilee..

İnşallah canımm sen o günlere gel de ben seve seve koçluk edermm

*Şafak '8' Artvin!!!
Ve bugunde(yarın ) sevgilimi benden alan benden 18 saat uzağa götüren şehirdeyizz!!!!
Yavaş yavaş bitiriyoruz şafağı...
'doğan güneş'e az kaldı. !!!! Alıcam sevgilimi senden pis Artvin

Son düzenleme:
ŞAFAK SEKİİİİİİİİİİİZZZZZ, TESKEREYİ İSTERİİİİİİİİİİİZZZZZZZ

ARTVİN' E SELAAAAAAAAAAM, YOLA DEVAAAAAAAAAAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…