Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Deme la öyle şimdik çok alınırım ha :18:

Hayırlısıyla bi kavuşunda kuzum, darısı başımıza artıkın

Deme la öyle şimdik çok alınırım ha :18:

Hayırlısıyla bi kavuşunda kuzum, darısı başımıza artıkın

amaan alınırmıştaaa kıyamam sana kuzumm takılıyorum allah hepimize nasip etsiin kavuşmayı hayırlısıylaa
nasıl gidio yaa askerinle sıkıntı falan yok demiii???

amaan alınırmıştaaa kıyamam sana kuzumm takılıyorum allah hepimize nasip etsiin kavuşmayı hayırlısıylaa
nasıl gidio yaa askerinle sıkıntı falan yok demiii???

Amin kardo amin

Kötü gidiyo dicem sen iyi anla Sonra bozuşuyoz kötü oluyo
Sizde durumlar nedir kuzu

Amin kardo amin

Kötü gidiyo dicem sen iyi anla Sonra bozuşuyoz kötü oluyo
Sizde durumlar nedir kuzu

maşallah maşallah kuzumii gidio diyipte sonra bozuşanlardansınz sizde sanırım???
bizde şükür yaaiyiyiz dün hatta baya iyiydik nöbet yazmayı kestiler 1 haftadr artk bugünde arabayı teslim etcekti bakalım aradım görewde dediler hayırda adam 2 gün sonra terhis olcak hala göreve çıkarıolar aklım almıyo canım yaa

Son düzenleme:

Aynen aynen ama şükür eskisi gibi günlerce sürmüyor tartışmalarımız. Sonra diyorum ki kendi kendime ''10,5 ay boyunca tartıştık artık bu kadar kısa sürmesi de normal.''
Yuh artıık ya benimki Cuma günü bıraktı, yatışa geçti. Aramızda 1 ay olduğu halde senin askeri hala çalıştıyorlar.
Tsk'dan şikayetçi olun bacım

şükür canıım amaan yeter gari tartışıp durmayıınbu topikte en çok tartışan senle ben warız heralde

amaaann üstüme geliyorlaaarr,kırıcam kalemi anlamıyorlar,ceketimi alıp çıkıcam diyorum inanmıyorlaaarrr

Sadik Karan - Aman [DJ ONUR RMX] - YouTube

bu şarkı bizi anlatıo artk be canım allah kahretsin TSK yı da askerliğide daha yarında götürürler göreve eminim bide dio çarşı veriolarmış son hafta içi sabahtan akşama kadar die bizde şans yok vermezleeer dioruum alıcam dioo hanii yaaa

Kııızzlllaar nabersiniiizzz

Seroşşşşşşşşşş iyidir kuzu, senden naber

Ohoo valla he o kadar çok tartıştık ki artık bilemiyorum Ben gitsem bile, tartışmalarla hatırlanırım

Bu şarkıyı bende seviyorum, bi zamanlar bağıra çağıra az söylemiyordum
Verirler inşallah canımm belki sana süpriiz olur bakarsın

İyilik Esintoş napalım
Benden önce gidersen selam söyle memleketime

Bende öyle canıımm
Sınava gittim geldim birazz mola sonra derse devaaam

iyi bakalıım canıım bu dersler yedi bitirdi bizzziii:26:

tartış tartış nereye kadar yaa off bizde az yemedik birbirimizi telde mesajlarımz duruo arada bakıom alla alla yaa biz nie tartıştık ki gene özürler falan bozuk atmalar havada uçuşuyo diyoruumsonra bide onu hatırlamaya çalışırım delilik yaa walaa...

vermezler kuzu yaa adamlar 1 gün geç çıkaracaklar başkasına kızıp sinirini bizden çıkarıolar yaayazıık walla ömrümüzü yedileeer bu askerliik

Bir de ben vardım sizin gibi tartışmacı çift zor oluyor ya gerçekten ahh ahhh.. ha yine oluyor illa ki arada zıtlaşma tartışma ama o eski kavgaları Allah bir daha göstermesin inşallah ben de çok sinir krizi geçirirdim, Allah kimseye de yaşatmasın..

İnşallah daha güzel günlere ilerleriz hep bacılar

Zaferim artık bana şey demeye başladı, ailemle konuşayım yavaştan siznkilerle konuşsun tarihi netleriz,yer bakarız falan bakalım hayırlısı bizimkiler ne dicek nasıl olcak hiç bilmiyorum ama olursa,ikna olurlarsa falan 2014 Ağustos-Eylül gibi bana da düğün yolları görünebilir bakalımm

Son düzenleme:

Esinnn annemin memleketindesin hehre

ayy hiloşuum o kavgalar neydi yaa yedik bitirdik birbirimizi resmen ama allahım yaşatmasın tekrarını inşallah yaaa...
inş hep musmutlu olalım kuzum hepimiiz ayy sevindiim düğün telaşı başlicaak seniin yaa ne güzeel bizim senden ögrencek çook şeyimiz war bu düğündü nişandı konularındaa.

Ne bakıyon kızım aaa ben valla barışır barışmaz temizliyom geçmiyo Sonra okudukça atarlanıyorum adama

Son 2 yavrum az daha sabııırr

Hiloşş uzatmayın yavrum Zafer'in haklı bi tarih belirleyin.. Sonra mekan bulmak bile zorlaşabilir, millet kaç ay önceden tutuyor valla akıllılık edip

Bende benim hali düşünüyorum, biz nasıl etcez nasıl yapcaz uf zor işler vallahi
Hele bi bohçalara başlayın en sıkıcı iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…