Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaar ben kaçar iş görüşmesinden aradılar görüşmeye bekliyolar bi gidiim ...

off tamda askerim gelcegii zaman hiçte istemiyoruum yaa hayırlısı olursa eger oda çok kızcak off zamanlamaya bak yaa

öpüyorum siziii.....

Hadi hayırlısı tatlım

İşi kapta, askeri ikna edersin ya hu.
Öpüldün

Yanlız ben haala tanıyamadım Halanı
Eğer ki o gösterdiğin fotodan eminseen cidden bizim orda
İnşAllah kız inşAllah

Vallahi seroş o tarz bi yerdi ama bilemiyorum

Hatta evin biraz yakınında market tarzı koca bi yer vardı en son

Öyle canım benm yaa öyle yiyor bitiriyor insanı umarm hepsi geçmişte kalmıştır..
Hayırlısı olsn iş konusunda da canm başka mesajında okudum demn

İnşallah ben atlatayım size de önderlik ederm canm

Öyle canm çok var şimdiden ayarlayan belki de dolmuştur yerler Evet sanırm haklı tarih belirleyip ona göre hareket ederz en azndan böyle gelişmicek hiç bi şey nasısa..

Ne bohçası kız biz sadece nişan bohçası yaptık bittiii.. geçenlerde okudum sende ama ben hayatta uğraşmam valla zaten annemle de konuştuk yapmıcaz o tarz bohça canm

Benim de kafa o yüzden karışık ya, yer dolduysa evde evlenirim
Kesinlikle tarih belirleyin ona göre hareket edersiniz, yoksa birden tarh belirlenirse senin içinde ailen içinde zor olur.

Vayy bee vayy beee biz niye yapıyozz

Tamam çıkışta görüşürüz öyleyse hahaha

Sen sor bana msj at canikom merak ettim

Haydi ben kaçar braz ders çalışayım çünkiii akşam canım hiiiç istemiyoo

Çıkışta çikolatada getir :18:

Unutmazsam sorup öğrenip haber ederim seroşum
Git çalış, akşam yatış yaparsın öpüldün

Kızlar ben kaçar, bi balkona uğrayacağım, sonra bi lavaboya, sonra bi yatış, sonra bi askeri arıyayım.

Sonrasını bilmiyorum, mutfağa girip dolabın kapağını açıp ''hiç bir şey yok'' diye kapatırım heralde

Biliyorum bunu okuyunca hafif bi tebessüm olacak suratta ''neyse tamam seviyonuz beni'' anladımmm

Neyse kendinize iyi bakın öpüldünüz

Hmmm siz yaza mı istiyodunuz Zeyno evet sorun olmaz inşallah yaa..ama illa ki bir tarih bulunur yaa haftaiçi de olsa evlenin boşver
İnşallah canım bakalım ailemle konuşsunlar önce sorna ben iknaya geçerm

Bilmem kız neden yapıyonz cidden uğraşmasaydınz keşke yaa milleti boşversene en önemlisi ikinz bu durumlarda milleti hesaba kattığın an işin içinden çıkamayıp memnun da edemezsnn hiçç oralı olma bence

Esin ve hilalll çeyiz yapan kızlar yani eminönünde şarkhan diye bir yer var bir cennett!!! Neler neler var ev eşyaları mutfak eşyaları şuan eklicem buraya fotoğraf askerm gelince gidicz biz daha söz olmadan çeyiz yapıcam bu gidişler acaip şeyler ar bir bakın

Yaa cepte foto ekleyemiyorum

Ben o hanı daha önce de duydum yaa o kadar güzel miymişşşş.. valla canm benm henüz hiç bir çeyiz çalışmam yok İstanbuldan da almayı düşünmüyorum ama Esin için süper oldu o zman, bilgilendirme için sağol yavrumm

EVet canım baya güzel bir yer.Aa neden istanbldan almıcan kızım burdaki gibi bulamassın ki o kdr cok çeşit varki ben senin yerinde olsam gözümün gördüğünü alırdım ki
Öyle yapmayı düşünüyorm beğendin mi gezerken al eve getir ama bn baya seviyorm mutfak eşyalarını ilgiliyim şuan ki evde bile hep anneme şunu alakım bunu alalm derim alırız mutfağa ama ilerde pembe ve cupcake temalı yapıcam mutfağımı :)

Burda yasamayacagim icn cok mantikli gelmiyo canm..kıyafet konusunda falan haklisn da ben zaten genelde sade severm onu da markali her magazada bulurm cok kafama takmiyorm onlari :)) burdan tasimak pek mantikli gelmiyo inanki özellikle kirilacaj seyleri

Burda yasamayacagim icn cok mantikli gelmiyo canm..kıyafet konusunda falan haklisn da ben zaten genelde sade severm onu da markali her magazada bulurm cok kafama takmiyorm onlari :)) burdan tasimak pek mantikli gelmiyo inanki özellikle kirilacak seyleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…