Ooooo çok geç gidiyon kızım16 Ocakta da benim kankeytam geliyo Bolu'dan
Sınavlarım ancak bitiyo malesef sonra 2 gün İstanbuldayım ordan eve geçeceğim inşAllah
kızlaar ben kaçar iş görüşmesinden aradılar görüşmeye bekliyolar bi gidiim ...
off tamda askerim gelcegii zaman hiçte istemiyoruum yaa hayırlısı olursa eger oda çok kızcak off zamanlamaya bak yaa
öpüyorum siziii.....
İnşallah denk geliriz yavrum
Yanlız ben haala tanıyamadım Halanı
Eğer ki o gösterdiğin fotodan eminseen cidden bizim orda
İnşAllah kız inşAllah
ayy hiloşuum o kavgalar neydi yaa yedik bitirdik birbirimizi resmen ama allahım yaşatmasın tekrarını inşallah yaaa...
inş hep musmutlu olalım kuzum hepimiiz ayy sevindiim düğün telaşı başlicaak seniin yaa ne güzeel bizim senden ögrencek çook şeyimiz war bu düğündü nişandı konularındaa.
Ne bakıyon kızım aaa ben valla barışır barışmaz temizliyom geçmiyoSonra okudukça atarlanıyorum adama
Son 2 yavrum az daha sabııırr
Hiloşş uzatmayın yavrum Zafer'in haklı bi tarih belirleyin.. Sonra mekan bulmak bile zorlaşabilir, millet kaç ay önceden tutuyor valla akıllılık edip
Bende benim hali düşünüyorum, biz nasıl etcez nasıl yapcaz uf zor işler vallahi
Hele bi bohçalara başlayın en sıkıcı iş
Öyle canm çok var şimdiden ayarlayan belki de dolmuştur yerlerEvet sanırm haklı tarih belirleyip ona göre hareket ederz en azndan böyle gelişmicek hiç bi şey nasısa..
Ne bohçası kız biz sadece nişan bohçası yaptık bittiii.. geçenlerde okudum sende ama ben hayatta uğraşmam valla zaten annemle de konuştuk yapmıcaz o tarz bohça canm
Vallahi seroş o tarz bi yerdi ama bilemiyorum
Hatta evin biraz yakınında market tarzı koca bi yer vardı en son
Sor öğren bana net bilgilerle gel Zeynooo
Kafamı karıştırıyon
Atar yapma bana kızım hııı çıkışa gel çıkışa
Tamam çıkışta görüşürüz öyleyse hahaha
Sen sor bana msj at canikom merak ettim
Haydi ben kaçar braz ders çalışayım çünkiii akşam canım hiiiç istemiyoo
Benim de kafa o yüzden karışık ya, yer dolduysa evde evlenirim
Kesinlikle tarih belirleyin ona göre hareket edersiniz, yoksa birden tarh belirlenirse senin içinde ailen içinde zor olur.
Vayy bee vayy beee biz niye yapıyozz
Esin ve hilalll çeyiz yapan kızlar yanieminönünde şarkhan diye bir yer var bir cennett!!! Neler neler var ev eşyaları mutfak eşyaları şuan eklicem buraya fotoğraf askerm gelince gidicz biz daha söz olmadan çeyiz yapıcam bu gidişler acaip şeyler ar bir bakın
Yaa cepte foto ekleyemiyorum
Ben o hanı daha önce de duydum yaa o kadar güzel miymişşşş.. valla canm benm henüz hiç bir çeyiz çalışmam yokİstanbuldan da almayı düşünmüyorum ama Esin için süper oldu o zman, bilgilendirme için sağol yavrumm
EVet canım baya güzel bir yer.Aa neden istanbldan almıcan kızım burdaki gibi bulamassın ki o kdr cok çeşit varki ben senin yerinde olsam gözümün gördüğünü alırdım ki
Öyle yapmayı düşüngelmuyialı mi gezerken al eve getirama bn baya seviyorm mutfak eşyalarını ilgiliyim şuan ki evde bile hep anneme şunu alakım bunu alalm derim alırız mutfağa ama ilerde pembe ve cupcake temalı yapıcam mutfağımı :)
EVet canım baya güzel bir yer.Aa neden istanbldan almıcan kızım burdaki gibi bulamassın ki o kdr cok çeşit varki ben senin yerinde olsam gözümün gördüğünü alırdım ki
Öyle yapmayı düşüngelmuyialı mi gezerken al eve getirama bn baya seviyorm mutfak eşyalarını ilgiliyim şuan ki evde bile hep anneme şunu alakım bunu alalm derim alırız mutfağa ama ilerde pembe ve cupcake temalı yapıcam mutfağımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?