Burda yasamayacagim icn cok mantikli gelmiyo canm..kıyafet konusunda falan haklisn da ben zaten genelde sade severm onu da markali her magazada bulurm cok kafama takmiyorm onlari :)) burdan tasimak pek mantikli gelmiyo inanki özellikle kirilacak seyleri
Haklsn canım aslında mantıksız ama ne bilim insallah ordad bulrsunnn zevkine uygun şeyler allahtan küçük bir şehir değil antalya koca şehir yani :)
Haklsn canım aslında mantıksız ama ne bilim insallah ordad bulrsunnn zevkine uygun şeyler allahtan küçük bir şehir değil antalya koca şehir yani :)
Öyle canım benm yaa öyle yiyor bitiriyor insanı umarm hepsi geçmişte kalmıştır..
Hayırlısı olsn iş konusunda da canm başka mesajında okudum demn
İnşallah ben atlatayım size de önderlik ederm canm
Öyle canm çok var şimdiden ayarlayan belki de dolmuştur yerlerEvet sanırm haklı tarih belirleyip ona göre hareket ederz en azndan böyle gelişmicek hiç bi şey nasısa..
Ne bohçası kız biz sadece nişan bohçası yaptık bittiii.. geçenlerde okudum sende ama ben hayatta uğraşmam valla zaten annemle de konuştuk yapmıcaz o tarz bohça canm
Hadi hayırlısı tatlım
İşi kapta, askeri ikna edersin ya hu.
Öpüldün
Hmmm siz yaza mı istiyodunuz Zeynoevet sorun olmaz inşallah yaa..ama illa ki bir tarih bulunur yaa haftaiçi de olsa evlenin boşver
İnşallah canım bakalım ailemle konuşsunlar önce sorna ben iknaya geçerm
Bilmem kız neden yapıyonz cidden uğraşmasaydınz keşke yaa milleti boşversene en önemlisi ikinz bu durumlarda milleti hesaba kattığın an işin içinden çıkamayıp memnun da edemezsnn hiçç oralı olma bence
Esin ve hilalll çeyiz yapan kızlar yanieminönünde şarkhan diye bir yer var bir cennett!!! Neler neler var ev eşyaları mutfak eşyaları şuan eklicem buraya fotoğraf askerm gelince gidicz biz daha söz olmadan çeyiz yapıcam bu gidişler acaip şeyler ar bir bakın
ayy canıım kaptım sanırım baya olumluydu ama askerim kızcak ona diyordum gelince wakit geçirelim hemen işe girmek yok die off:26:nası yapcam bilmem bi arasaydıı 4 gözle bekliomm içime dert olduu:2:
Daha fazla bekletmenin lüzumu yok yavrum 1,5 senelik nişanlılık süreci yeter bize ya.Mayıs sonun, haziran başı istiyoruz
Öyle kuzum, bananee haftaiçi bile kabulum. Ama daha fazla nişanlı olarak kalmaya razı değilim sevmedim bu işi
Uzadıkça cırkı çıkıyor
Yakup gelsinde konuşacağız şöyle büyükleri karşımıza alıp ne zaman istediğimizi söyleyeceğiz
Eeee mecbur kuzu mecbur. Ordulu olmanın adeti :18:
Edoşşş yavrum bende Eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten, Yakup bi gelsinde.. Arkadaşlarımın çoğuda eminönü tarafından dizdi çeyizleri zatenAma dediğin yere de gidesim geldi şimdik
Sende gelince başla sonra zor oluyo arkadaş
Oooo bak çok sevindim Ecrin
Sen ikna edersin kuzum sen ikna edersiinnn
Aynen esincim bernardoda şuan indirim var tam bnlk bi takım var 400 den 200 e düşmüş pembiş pembiş ama şuan o kdr alamam o kdr açılamam sözden sonra inşallahama o dediğim yerden aLıcam bu ara sevdiceğimle birlikte bir şeyylerrr
ewt canım zor günlerdi ama atlattık şüküür işte hayırlısı canım artk oldu gibi haber bekliorum bakalım da askere nası dicem onu düşünüom:26:ewt önderimiz sen ve esin olcanıız
ayy canıım kaptım sanırım baya olumluydu ama askerim kızcak ona diyordum gelince wakit geçirelim hemen işe girmek yok die off:26:nası yapcam bilmem bi arasaydıı 4 gözle bekliomm içime dert olduu:2:
Daha fazla bekletmenin lüzumu yok yavrum 1,5 senelik nişanlılık süreci yeter bize ya.Mayıs sonun, haziran başı istiyoruz
Öyle kuzum, bananee haftaiçi bile kabulum. Ama daha fazla nişanlı olarak kalmaya razı değilim sevmedim bu işi
Uzadıkça cırkı çıkıyor
Yakup gelsinde konuşacağız şöyle büyükleri karşımıza alıp ne zaman istediğimizi söyleyeceğiz
Eeee mecbur kuzu mecbur. Ordulu olmanın adeti :18:
Edoşşş yavrum bende Eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten, Yakup bi gelsinde.. Arkadaşlarımın çoğuda eminönü tarafından dizdi çeyizleri zatenAma dediğin yere de gidesim geldi şimdik
Sende gelince başla sonra zor oluyo arkadaş
Oooo bak çok sevindim Ecrin
Sen ikna edersin kuzum sen ikna edersiinnn
Olsun söylersn canım istediğin bi şeyse kabul eder o da zatenn.. hem evlencez bak para lazm dersn
İnşallah canım bakalım hayırlısı Esini bi evlendirelm de bakalım, onun nişana baya oluyorr..biz daha bekleriz
Evet canm haklısın tabii, artık vaktinz fazlasıyla gelmiş sizin inşallah ağız tadıyla olur her şeyykonuşursunuz güzelce abban dergi falan baya kaptırmış zaten karşı çıkan olmaz sizde ne güzell..
Kötü bir adet yaa bizim oralarda da var ama artık pek uygulayan yokk..
Hiloş, Zafer'ine söyle aynı gün kıyalım nikahları
Bide askerlik girince nişanlılığın tadı bile kalmadı ki kuzum, aha daha yeni yeni cicim aylarını yaşıyoruz resmen ya yok böyle birşey..
Ben konuşamam çekinirim diyorum da yemiyor öküz, sen mi çekincen hahaha yapıyor. Eee malum zamanında kayınpederin karşısına geçip mayıs olsun diyen bi gelini olunca damat beyide inandıramıyorum
Babam alıştırmaya çalıştırıyor kendini kuzu ya.. Valla onların işi de çok zor..
Her gece yatarken öpüyor artık çok hoşuma gidiyor
Malesef bizim taraf hep uyguluyo :18:
Hhahahahah anlaştık tamambizim atanma işleri olursa zaten nikahı önce kıyarız denk gelme ihtimali de var hani
Acıcık kaldı yavrum ya dayandınız artık güzelliğini yaşıcaksınız inşallahh..inanmaz tabi öyleyse e haklııı
Öyle oluyor canm cidden aileye de çok zor ama napacan mecburr
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk
yarıınn güün diil ömür biziimm depükleyiin beniiiii
Ecriiiiiin ilk depükcün benim heralde
Zorluklarla dolu bi yolu bitirdin şükür ki iyi kötü herşeyi paylaştık bundan sonra aşkınla bir ömür mutlu ol inşAllahRabbim tüm bekleyenlere yaşatsın bu mutluluğu
Gözünaydııııınn bebeğiimm bir daha hiç mi hiç ayrılık yaşamayın
Tabi tabi denk gelme ihtimali çok yüksek zatiYakup gelir gelmez önce bi ay sonra nikah tarihi almaya gitmeyi düşüyoruz.
Düğüne 1 hafta kalada imam nikahı kıyılır falan diye düşündük ama bakalım :44:
İnşallah kuzum inşallah. Hepiciğimiz güzelliklerini yaşıyalım
Mecbur kelimesini okuduğum an yalan dünya geldi gözümün önüne
selamlaarr kızlaar nasılsınııızzz???
bugün güzel bi güünn yarın gece askeriim çıkıoo bana süpriz yapacakmış aradı az önce 1 ocak sabahı çıkcam dedi bende çok üzüldüm aglamaya başlayınca dayanamadı söledii
artı bide iş görüşmem wardı oda baya olumluydu bakalım haber bekliiceemm
yarın akşama kadar askerim çarşıda artk şükür ki bitiooo...
atarsa 01 adanaa diceez
sizlerde ne war ne yookkk
yarıınn güün diil ömür biziimm depükleyiin beniiiii
Eki Görüntüle 915102
Kızlarrrr bu gece gelemeyebilirm ben Ömer geldide akşam onunlayımsabah geldi şimdi yattı uyuyor bende fırsattan istifade geleyim bi depüklüyeyim dedim sizi
Gözünü aydın kızlar Allah'ım başka ayrılık vermez inş
Hep yanyana dipdibe olursunuz
Bu arada hepinize mutlu yıllar kızlar yeni yıl sevdiklerinizi size getirir inşllaha
sevdikleri yanında olanlarda çok mutlu olurlar umarım
kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum
Eki Görüntüle 915102
Kızlarrrr bu gece gelemeyebilirm ben Ömer geldide akşam onunlayımsabah geldi şimdi yattı uyuyor bende fırsattan istifade geleyim bi depüklüyeyim dedim sizi
Gözünü aydın kızlar Allah'ım başka ayrılık vermez inş
Hep yanyana dipdibe olursunuz
Bu arada hepinize mutlu yıllar kızlar yeni yıl sevdiklerinizi size getirir inşllaha
sevdikleri yanında olanlarda çok mutlu olurlar umarım
kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?