Hayda yapmayın kızım bugn yaa bugn ne olursa olsn alttan al bak uzar da görüşmenizi etkilerse çok üzülürsn ki önmli bir mevzu oldunu sanmıyorumm
kapadm teli aglıyorum hilal yaa böle olması gerekmiyordu yaa son gece olmamalıydı
Eki Görüntüle 915633 Eki Görüntüle 915634
Ecrin Ve Eda sizelere gelsin sizi sevdiklerinizin kuçağına yolluyorum öpüldünüz
Eki Görüntüle 915633 Eki Görüntüle 915634
Ecrin Ve Eda sizelere gelsin sizi sevdiklerinizin kuçağına yolluyorum öpüldünüz
Eki Görüntüle 915663 Eki Görüntüle 915664 Eki Görüntüle 915665
Edaaaa ve EcrinSevdiceklerinizin kollarına düşüverin bi zahmet
Hadi yallah canlarım
Allah başka ayrılık yaşatmasınn. Gözünüz aydın
Fatoşşşş ??? gelişmeleri aktar benceee
Ecrinnn veee Edddaaaa ayrı ayrıı depüklerinizi atıyorum hadi bakim sevdiceğinize kavuşun artıkınnn...
Eddaaaa
Eki Görüntüle 915616
Ecriiinnnn
Eki Görüntüle 915616
Allah bir daha bu denli uzun ayrılık vermesinnn, hep yanyana olunn mutlu olun inşşallaahhh
[video=youtube;pto96RqxZw4]http://www.youtube.com/watch?v=pto96RqxZw4[/video]
Bundan sonra göbek atma sırası sizde kızlarrr
Hilalll cok sağol kuzummm sonunda allahım ! Sizede bir an önce yuva kurmayı nasip etsin allahh
Ohhh cok severim bu şarkıyı tam kıvırmalıkkk ohohhhh yandannn
Şafakkk diye bir şey kalmadııı!!!! Doğan Güneşşşşşş !!!!!
2 ocakta kollarımdasın bebeğimmmm
Canım benm çok sağollll... aminnn
Siz de bir şu kavuşma şokunu atlatın direk söz nişan başlarsınız muhabbete zaten
Canım yaa ne güzel bir duyguuu...
Ecrinin canı sıkkındı yaaa üzüldm onaaa nerdesin kızzz Ecrinn yaz girince hemenn :26:
Acemi birliğimiz, ilk hasret ocağımız..
Hasreti ilk taddığımız, seni benden alan ilk şehir!
Şafak 35 İZMİR!
Ahh guael izmirimm az kaldi cnm
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82: 01 Ocak 2014 :82:
...destinyeda : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ...
Kizlaaar ben geldimm onceliklenn eda ve ecrini depukluyorumm teldn grdgm icn depuk resmi yukleyemdm ecrincm tartsmssnz insallh uzamaz cnm zatn grsunce heebseyi unutrsnz bsey olmms gbi davrnrsnz Allah bidaha ayrlk vermsn kizceler
Yeni yiliniz hayrli olsun buarada butun yarenlrmz sagslm kavussn
Evet. bndeki hberlere gecyormmm ctesi tansmya geliolaaar bbm tansmdn hmn vermm once bi glsnler kimmis ogrenym ddi hftya istme dger hftada nisan dusnduk suan yoldaym onurla grscm aykkbi bkcm lbiselerm tmam nisan harc
Kizlaaar ben geldimm onceliklenn eda ve ecrini depukluyorumm teldn grdgm icn depuk resmi yukleyemdm ecrincm tartsmssnz insallh uzamaz cnm zatn grsunce heebseyi unutrsnz bsey olmms gbi davrnrsnz Allah bidaha ayrlk vermsn kizceler
Yeni yiliniz hayrli olsun buarada butun yarenlrmz sagslm kavussn
Evet. bndeki hberlere gecyormmm ctesi tansmya geliolaaar bbm tansmdn hmn vermm once bi glsnler kimmis ogrenym ddi hftya istme dger hftada nisan dusnduk suan yoldaym onurla grscm aykkbi bkcm lbiselerm tmam nisan harc
kızlar hepinize iyi seneler diliyorummm bayağı hasta oldum o yüzden giremedim hepinizi çok özledimmm...
Edacım sizide Allah bir daha ayırmasınnn hep mutlu olunnn
BUGÜN ŞAFAK DOĞAAAAAAAAAAN GÜNEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARIN GÜN DEĞİL, ÖMÜR BİZİMDİR
Canımmm hadi bakalım hayırlı olsnn mantıklısı da o aslında tanışmadan direk isteme hoş olmayabilirr, hepsi de çok güzel geçer inşallah canımm hadi bakalımm gelince fotoları paylaşacan ona göre merakla bekliyozzz
Mutlu senelerrr dilerim canımcımm
Begüüü
Canım naptın askerinleee ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?