Eki Görüntüle 915663 Eki Görüntüle 915664 Eki Görüntüle 915665
Edaaaa ve EcrinSevdiceklerinizin kollarına düşüverin bi zahmet
Hadi yallah canlarım
Allah başka ayrılık yaşatmasınn. Gözünüz aydın
Kızlaar depüklerinize saglıık hepinizee teşekkür ediyoruum...darısı sizleriin başınaaa...
bizim olaylar çok sıkıntılı olduu anlatıyorum...
gece 12 gibi çıkcaktı askeriyeden komutanı otogara bırakcaktı …çıkmışlar saolsun komutan sadece ilçenin çıkışına bırakmış ki ilçe ve merkez arası 1 saat zaten gecenin altında mecburen otostop çekmek zorunda kalmış …bi kamyon durmuş mecburen binmiş o bırakmış otogara…sonra gece o satte ve sabaha kadar hiçbir otobüs yokmuş bi gece 2de varmış onada zaten yoldaymış daha onuda kaçırdı, sabah 10 da warmış onada yer ayırtması gerekio ..babasını aramış o gitmiş ayırtmış sabah 10 arabasına…sonra otogarda sıcak mekan yok şehir merkezine baya uzak gecenin o sogugunda dışarıda geçirdi gece 2.30dan sabah 10a kadar sabaha kadar konuştuk telefonun şarjı dayanmadı tabi “tek dediği şey aşkım hiçbi yerimi hissetmiyorum dondum” o orda o sogukta ben sıcacık yatagımda ne kadarda güzeldi…nasıl içim yandı anlatamam sizlere …normalde demişti komutan 1 ocak sabahı çıkış diye biz ben karşılicam diye gece çıktık lanet komutanın yüzünden ayırtımız otobüsde iptal oldu oda gece bulurum illaki diye güvenmişti nerden bilebilirdik ki hala bişilerin ters gidebilecegini..
1 ayı geçkin zamandır hayalini kurdumuz karlışılama olayı olmadı+gecenin altında bilmediği arabalarda rezillik+o soguk havada dışarıda kalması+hasta olma ihtimali binbir türlü rezillik kim hak ederdi ki bunu??sen onca zaman bugünün hayaliyle yaşa bekle planlar yap hepsi güüm elinde patlasın…bugün sabah çıkmış olsaydı paşalar gibi gidecekti otobüsüne binecekti bu rezillikler olmayacaktı sadece karşılayamamam üzecekti ama nerden bilebilirdik ki bilemedik işte… onca yaşanan onca hasret onca mesafe hepsini aştık ama rabbim daha büyük dert vermesin ki baya baya sınandık eminim ki bu imtihanlar zorluklar bitmedi ama kaldıramayacagımız ,sevgimizin altından kalkamayacagı bişeyle sınamasın artık allahım ....
bunca yaşadıklarımın hangi birine “BUNDADA BİR HAYIR VARDIR”diyecegimi inanın ki şaşırdım…AMA HERŞEYE RAGMEN BUNADA ŞÜKÜR diyebilmekte bi erdem diye düşünüyorum…olaylar bundan ibaret canlarımmm yarın görüşcez artık olanları yazcam gene sizlere …umarım bundan sonra her şey daha güzel olur tek dilegim budur…allahım saglıklı MUTLU,HUZURLU,BOL GÜLMELİ,AGLAMADAN,UMUTSUZLUK HAYAL KIRIKLIGI YAŞAMADAN,KÖTÜ GÜNSÜZ BİR YIL DİLİYORUM HEPİMİZE….
HOŞGELDİİN 2014…
kızlar hepinize iyi seneler diliyorummm bayağı hasta oldum o yüzden giremedim hepinizi çok özledimmm...
Edacım sizide Allah bir daha ayırmasınnn hep mutlu olunnn
Merhaba arkadaşlar.
Bende burada şafak sayardım bir zamanlar.gün sayarken,sevdiğini beklerken çok zor geçiyor günler.bende ilk günler çok zorlandım ama sabrını veriyor Allah.yeterki sağlık,sevgi ve sabır olsun.15 ay bekledim.zar zor geçti günler.Allaha çok şükür kavuştuk.evlendik 8 ay oldu.Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun.ümidinizi yitirmeyin güzel günler çok yakında
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82: 02 Ocak 2014 :82:
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...106 seros08...
...110 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...221 KUB88...
...223 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...hepsenhep 23 : ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...
...ilithya 23 : ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...
...pekmez_akilli 30 : HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...
...SelenYusuf 31 : HATAY'A SELAM YOLA DEVAM ...
...Zeyno 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...
...busra00 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM ...
Hahaha cok.sevindim.panoya hesna abla almıştı beni sen kovuyorsunhaha
Yaa nerden nereyeO değilde bende kendi kendimi kovucam işe bak
Az kaldı kızımmmm yarın istanbul heee bizim şehrimiz hehe
İstanbul istanbul olalı, henüz yarın sevdirecek kendisini
Aynen bnm içinde istanbul kendini yarın sevdirxek! Cünkü sevdiceğime kavuşucam yarın
Çok kötü bir gece geçirmişsiniz canım üzüldüm ama dediğin gibi bundada vardır bir hayır Bitti şükür artık birtek bunu düşün Allahım bizi ve askerlerimizi çok büyük sınadı ama çok dersler aldık buda bizi çok olgunlaştırdı bundan sonra herşey gönlünüzce olsun askerinle ısıtırsınız birbirinizi biz asker yarenleri olarak aşkımız olduğu sürece hiçbirşey bizi yıldıramaz öpüyorum ecrincim Allaha Emanet Ol.
Ah pınarım ne günler geçirdik şuradazaman ne çabuk geçti oysa
Evet canımcım.el birliğiyle atlattık.çok şükür bitti gitti o günler.Allah başka ayrılık vermesin
Kızlaar depüklerinize saglıık hepinizee teşekkür ediyoruum...darısı sizleriin başınaaa...
bizim olaylar çok sıkıntılı olduu anlatıyorum...
gece 12 gibi çıkcaktı askeriyeden komutanı otogara bırakcaktı çıkmışlar saolsun komutan sadece ilçenin çıkışına bırakmış ki ilçe ve merkez arası 1 saat zaten gecenin altında mecburen otostop çekmek zorunda kalmış bi kamyon durmuş mecburen binmiş o bırakmış otogara sonra gece o satte ve sabaha kadar hiçbir otobüs yokmuş bi gece 2de varmış onada zaten yoldaymış daha onuda kaçırdı, sabah 10 da warmış onada yer ayırtması gerekio ..babasını aramış o gitmiş ayırtmış sabah 10 arabasına sonra otogarda sıcak mekan yok şehir merkezine baya uzak gecenin o sogugunda dışarıda geçirdi gece 2.30dan sabah 10a kadar sabaha kadar konuştuk telefonun şarjı dayanmadı tabi tek dediği şey aşkım hiçbi yerimi hissetmiyorum dondum o orda o sogukta ben sıcacık yatagımda ne kadarda güzeldi nasıl içim yandı anlatamam sizlere normalde demişti komutan 1 ocak sabahı çıkış diye biz ben karşılicam diye gece çıktık lanet komutanın yüzünden ayırtımız otobüsde iptal oldu oda gece bulurum illaki diye güvenmişti nerden bilebilirdik ki hala bişilerin ters gidebilecegini..
1 ayı geçkin zamandır hayalini kurdumuz karlışılama olayı olmadı+gecenin altında bilmediği arabalarda rezillik+o soguk havada dışarıda kalması+hasta olma ihtimali binbir türlü rezillik kim hak ederdi ki bunu??sen onca zaman bugünün hayaliyle yaşa bekle planlar yap hepsi güüm elinde patlasın bugün sabah çıkmış olsaydı paşalar gibi gidecekti otobüsüne binecekti bu rezillikler olmayacaktı sadece karşılayamamam üzecekti ama nerden bilebilirdik ki bilemedik işte onca yaşanan onca hasret onca mesafe hepsini aştık ama rabbim daha büyük dert vermesin ki baya baya sınandık eminim ki bu imtihanlar zorluklar bitmedi ama kaldıramayacagımız ,sevgimizin altından kalkamayacagı bişeyle sınamasın artık allahım ....
bunca yaşadıklarımın hangi birine BUNDADA BİR HAYIR VARDIRdiyecegimi inanın ki şaşırdım AMA HERŞEYE RAGMEN BUNADA ŞÜKÜR diyebilmekte bi erdem diye düşünüyorum olaylar bundan ibaret canlarımmm yarın görüşcez artık olanları yazcam gene sizlere umarım bundan sonra her şey daha güzel olur tek dilegim budur allahım saglıklı MUTLU,HUZURLU,BOL GÜLMELİ,AGLAMADAN,UMUTSUZLUK HAYAL KIRIKLIGI YAŞAMADAN,KÖTÜ GÜNSÜZ BİR YIL DİLİYORUM HEPİMİZE .
HOŞGELDİİN 2014
Merhaba arkadaşlar.
Bende burada şafak sayardım bir zamanlar.gün sayarken,sevdiğini beklerken çok zor geçiyor günler.bende ilk günler çok zorlandım ama sabrını veriyor Allah.yeterki sağlık,sevgi ve sabır olsun.15 ay bekledim.zar zor geçti günler.Allaha çok şükür kavuştuk.evlendik 8 ay oldu.Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun.ümidinizi yitirmeyin güzel günler çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?