Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saola canım bnm yaaa asıl talihsizlikler bundan sonra başlıo:26:

Âmin canım.Allah tamamına erdirsin inşallah en kısa sürede yuvanızda oluverin

kızlarrr eşime harika bi doğum günü süprizi hazırlamak istiyorum başarabilirmıyım sizceee

Herkes şafak sorar bana, Hoşgeldik İstanbul'a.

Sevdiğim olmadan anlamsız kalan şehire selam, yola devam..

ne yapım hiloş tatilleri yapıverdim geldim :-d sen ne yapıyon bakalım mezun nişanlı hanım :-* :-* :-*

herkeze Selam kızlarrrrrrrrr

Ben de iyiyim canım napayım iş güç koşturuyorum öylee..bir yandan arada ingilizce çalışıyorum onu bırakıp kpss kursuna gidecem falann..

Nişanlıcımla da iyiyiz şükür özleşip duruyoz işte bakalım plan yapıyoz arada umarım tutar, tutarsa 2014 ten evli çıkarız hayırlısıyla

Kızlar sizinde fikirlerinizi istiyorum.
Dün babama akıllı bi telefonum olsa artık fena olmaz falan diye söylendim de
Annemde ''düğün öncesi kızına bi hediye olsun'' falan yaptı. Bende bu telefona baktım, hem fiyatıda 360 civarı birşey zaten bi telefona da 400'den fazla verdirtmem değmez Adı üstünde telefon yani.
Whatsapp, Line gibi uygulamalar kullanılıyor.
Tek eksiği önce kamerası olmaması o da çok dert değil Sizce nasıl ?

Nokia Asha 501

[video=youtube;0Ry9rd1vyuw]http://www.youtube.com/watch?v=0Ry9rd1vyuw[/video]

Zeynoom sen bilirsin yine de ama nokıa asla derimm Android yada ios işletim sistemli bir telfon al ben de geçen yıl gidip nokıa ya 800 tl verdim şimdi deli gibi pişmanım önceden seni de uyarayım

Kızlrrrrr cok mutluyum sabah 11.30 civarı kavuştuk aşkımmlaaaa.Onlara gittim kahvaltıyaaa cok güzeldi herşey kaynvalide de her zmnk gibi tatlıydııı cok mutluyummm yani darısı herkese olsun beklediğinize değsinnn kızlarrr.benim değdi cok şükür o ilk görme anı dakikalarca sarılmakkkk cokcok başkaaa

İyi teskerelerrrrr herkeseee

Zeynoo sen bilirsn ama bence madem yeni telefon alcaksn aldigina degsin iyi arastir..nokia akilli telefonlarda baya geri kaldi canm..samsungu baya oneririm ben s3 kullanicilarundanm bu senedir ve hic bir sikayetm yok..minileri var mesela onlara falan bakabilirsn..ayrica ozelliklerini kullandiktan sonra bence 400 den fazlasını da hakediyor sadece oyun amacli kullananlar icn bence de yazik.. ben mesela butun kanunlari yukledm yazismalarimiz net uzerinden.. ingilizce cakiairken bile sozlugum yukledirek burdan kullaniyorm.. yani baya isime yariyor ve hizi da baya iyi reklam gibi oldu ama mesela abmde de htc var o da cok memnunn..ben de Seros gibi android öneriyor ve yazimi sonlandiriyorm :).

Edaaa cok sevindm canmmm ne guzel gecmis gununn ohh superrr ) Allah herkesi kavuştursun super bir duygu cidden yaaa... masallah canm agzinizn tadi hicc bozulmasinnn )

Sağol hilalcim gerçekten güzeldi çok değişik bir duygu sudan çıkmış baLık gibi bende öyleyim valla şimdi şafak kağıdımı karalamam lazım falan die düşündüm bir an boşluğa düştüm kağıt bitti :) gerçekten cokcok güzel
Sabrın sonu selamet ya..şükürler olsunnn

Canım bende nokia önermiyorum bende aldım 500 ama sürekli arıza çıkarıyor dokunmatiğinde çok pişman kaldım artık nokia eskisi gibi değil bak general mobile discovery öneririm çevremde çok kullanan var hepsi çok memnun yusuf banada almayı düşünüyor askerden geldiğinde fiyatıda 650 civarı araştırmadan alma sonra benim gibi pişman olma esinim.

Edacım Allahım hiç ayırmasın bundan sonra sizi çok sevindim adına darısıda bize inşallah

ahh selenim ahh sorma yaa bitti çok şüküürrrrsen nasılsın askerin nasıl?_????

Çok şükür canım.Askerim iyi canım çok şükür hasta olmuş şimdide öksürüp duruyordu.
Senin nasıl geçti askerinle kavuşman sımsıkı sarıl bırakma birdaha tatlım.

Esincim bencede nokia alma.Hilalin dediği gibi samsung alabilirsin gerçi bana karışık geliyor samsung biraz .bn ıphone 4 kullnyrm memnunum.ama sen uygun fiyatlı bir şey istiyorsan s3 mini alabilirsin hem baya sene götürür bu ara teknoloji marketleri indirimde sanrm onlarıda takip et

allah kolaylık versın canım ooo süper çalış kuzum ohhh Ohhh allah iyilik versin canımm özleşilmezmi kız özleşiliyor tabi inşallah bence tutar hiloşum antalyaya yolcu ederiz senı bu arada teyzemin oğlu antalyada çalışıyordu orada evlendi teyzemlerde antalya taşındılar :-( :-( yalnış anımsamıyorsam manavgat gelıba yakınmı senın evıne

Canım benm hiçç güzel olmaz mııı yaaa mutluluğun daim olsn inşallah tatlımm

Çalışıyorum hem oyalıyor insanı canımm...
Özlüyorum ki hem de çokk :26:
Aa hadi ya, Manavgat yakın sayılır canım ilçeler yarım sa 45 dk ancak sürer yani, İstanbul'a kıyasla orda her yer yakın

Kızlaarrr bugün benm doğum günümm ve aynı zamanda kv minde doğumgünüü ona bir adet kazak aldımm yollayacağım ilk fırsatta daha dün alabildim ama kargoya yetişemedim.. bugün ailemle yarın arkadaşlarımla kutluycam doğumgünümü, ama nişanlıcımla kutlayamıcam napim

Bir deee avukatlık ruhsatım İstanbul'a gelmişşş ama törenle verecekleri için tören için sıradayım şu anda,perşembeleri oluyor törenler bir haftaya kadar bende olcak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…