[ı]
çalışıyorum hem oyalıyor insanı canımm...
özlüyorum ki hem de çokk :26:
Aa hadi ya, manavgat yakın sayılır canım ilçeler yarım sa 45 dk ancak sürer yani, istanbul'a kıyasla orda her yer yakın[/ı]
[ı]kızlaarrr bugün benm doğum günümmVe aynı zamanda kv minde doğumgünüü Ona bir adet kazak aldımm yollayacağım ilk fırsatta daha dün alabildim ama kargoya yetişemedim.. Bugün ailemle yarın arkadaşlarımla kutluycam doğumgünümü, ama nişanlıcımla kutlayamıcam napim
Bir deee avukatlık ruhsatım istanbul'a gelmişşş ama törenle verecekleri için tören için sıradayım şu anda,perşembeleri oluyor törenler bir haftaya kadar bende olcak inşallahh[/ı]
Kızlaarrr bugün benm doğum günümmve aynı zamanda kv minde doğumgünüü ona bir adet kazak aldımm yollayacağım ilk fırsatta daha dün alabildim ama kargoya yetişemedim.. bugün ailemle yarın arkadaşlarımla kutluycam doğumgünümü, ama nişanlıcımla kutlayamıcam napim
Bir deee avukatlık ruhsatım İstanbul'a gelmişşş ama törenle verecekleri için tören için sıradayım şu anda,perşembeleri oluyor törenler bir haftaya kadar bende olcak inşallahh
Hiloşşşş doğum günün kutlu olsun kuzum. Nice senelere
aaa süper canım senın evın nerede canım ilçe olarak adı ne bende alanya kestele tatile gıtmıştık ablam ve yiğenımle güzel tatlı bır yer sıcagı fenaaa ama :-d :-d :-d
aaa hiloşum iyiki doğdunInşallah seneye nişanlıcınla evli olarak kutlarsın doğum gununu eşinle kurtlarsın inşallahhhh canım mevlam huzurlu musmutlu senere inşallahhhh eşiminde doğum gunu 12 si ama ben cumartesı 11i kutlayalım süpriz bırşeyler yapayım dıye düşünuyorum inşallah başarılı olurum
ooo hiloşum cok tatlı bı torenle inşallah hayırlısıyla alırsın belgenı elıne meslegınde başarılar dılıyorum .-* .-* :-*
Hilalimmm dogumgünün kutlu olsun iykiiiiii dogdun iykiiiii varsin canim benim rabbim Sevdiklerinle beraber hayirli uzun ömürler nasip etsin insaallahsende benim gibi oglaksin
SAFAK olmusss 55
SAMSUNA selamm yola devammm
Nice senelereeeee canım bnm olsunnn telafii edersiniz nişanlınladaruhsatına kavuşmanada az kalmışşş hayırlısı canımmm
Kızlaarrr bugün benm doğum günümmve aynı zamanda kv minde doğumgünüü ona bir adet kazak aldımm yollayacağım ilk fırsatta daha dün alabildim ama kargoya yetişemedim.. bugün ailemle yarın arkadaşlarımla kutluycam doğumgünümü, ama nişanlıcımla kutlayamıcam napim
Bir deee avukatlık ruhsatım İstanbul'a gelmişşş ama törenle verecekleri için tören için sıradayım şu anda,perşembeleri oluyor törenler bir haftaya kadar bende olcak inşallahh
kızçeleriimm selamlar nasılsınız bakalımm
ben olabildiğince iyiyim o gün kavga ettimiz gün askerim gönlümü yaptııı(askerim kelimesinede o kadar alışmışım kii)
dün görüştüük 13.5 ayy sonunda kollarındaydıım çok şükür rabbime bugünleri bu gururuda yaşadık
olanları anlatiim:
sabah çıktık o beni herzaman buluştumuz yerde bekledi tabi ben hazırlanana kadar agaç oldu ordanese gittim ordaa koştuum bi sarıldıım boynuna biraz sarıldık tabi yol ortasında olunca arabalar falan bakıo beraber önceki yaptımız gibi cafeydi plan ama hava öle soguk diildi öle olunca dışarda sakin bi yerde bol bol sarıldık saatlerce sımsıkı sarıldık birbirimize öptü durdu dk başı bende öle çoook özlemişiz sonra bi yere girdik bişiler yiyip içtik sonra tekrar oturduk sadece sarıldığımız için pek bişi yapamadık...bana hediye alamamıştı ama gene ufak tefek almış otogardan...
horoz almış böle küçük küçük çok tatlılar bide havlu almış üstündede "BİRİCİK EŞİMEE" yazıoo...
sonra onları verdi filan eve geldik... ....bi gelişme daha İŞE KABUL EDİLMİŞİM bugün aradılar...aşkımada anlattım tmam hayırlısı olsun bende bi giriyim bi an önce yolumuza bakıp evimizi kuralım dediidurumlar buu canlarım bana her konuda destek olan can dostlarım hepinize çok teşekkürlerimi sunarım ...darısı sizlerin ve tüm yarenlerin başınaa...üzülmeyin yıpranmayınn hepiniz tıpkı bizler gibi birgün "dogan güneş DİCEKSİNİZ...
Bİ AYRINTI DAHA Bİ OLAYDA ELİNİ YARALAMIŞ yine bitmedi gitti başımıza gelenler ELİNİN ÜSTÜ SIRF DİKİŞ DEDİM NOLDU SANA SÖLEMEDİM DEDİ ...BIÇAK SALLAMIŞ BİRİ ELİNE GELMİŞ ÜZÜLCEM DİE SÖLEMEMİŞ ...allahıııım çook şükür sagsalim aldım yarimi bittiii sonunda hala inanamasaktaa bitttiiiisizlerde en güzel şekilde yaşayın bu duyguyu rabbim tüm askerlerimizi korusuun....
iyiyki varsınız canlarııımmmm
hilaal dogum günün kutlu olsuun kuzum nice senlereeeeartık sevdicegin telafi eder heralde sana bi süpriiz yapıp iyiki dogduun
hiloşum doğum günün kutlu olsun, sevdiceğinle ve sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum
edoşum, ecrincim gözünüz aydınsevdiceklerinize kavuştunuz sonunda, bir daha hiç ayrılmayın depüğünüze gelemedim kusura bakmayın
kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum
esinim bu öpücükler de sana özel
[ı]
canım benm ev merkezde kırcamide, resmen benm ev diye konuşuyoruz ama hayırlısı bakalımSıcağı fena ama çok güzel memelkete, alanya mesela en uzak ilçelerden o da topu topu 1 sa
Sağol deryacımmm inşallah inşallahh ağzın bal yesn
Inşallah belgemi de alayım artık çok uzunzamandır stajyerim yaa, bu evrak işleri 1 senelik stajı reemen 1,5 sene yapıyor yaa
Sen ne düşünüyorsun eşine canımm?? Halledersn kızz çok da güzel olurrr..[/ı]
hiloşum doğum günün kutlu olsun, sevdiceğinle ve sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum
edoşum, ecrincim gözünüz aydınsevdiceklerinize kavuştunuz sonunda, bir daha hiç ayrılmayın depüğünüze gelemedim kusura bakmayın
kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum
esinim bu öpücükler de sana özel
Ayşşş seni yeriimm
Çok özledim seni nilümm nerelerdesinn
hepinize selam kızlaaar
hiloş doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllaraavukatlık belgen de gelmiş oh ne güzeell
edoş ve ecrin tekrardan gözünüz aydınkavuştunuz sevdiceklerinize rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep çok mutlu olun inşallah
Aaaa canım sonunda kavuşmuşsunuz sağsalim çok sevindm, Allah bozmasın mutluluğunuzu canım benmm, sen de sağol iyi ki varsn
Sağol canımm teşekkür ederimm
tabı senın ev canım hayırlısıyla inşallah sizin eviniz olacak hımm anladım bakarsın oaralardada goruşuruz bız senın agzını bal yemiş zaten oyyy canım benım :-* :-* :-* inşallah aldın aldın bak şunun şurasında ne kaldı canım bak alıyorsun :-d .-d
canım yıllardır ya ıkımız ya arkadaş ortamı falan kutluyoruz bu sefer onun bıle tahmın edemeyecegı tarz bırşeyler duşunuyorum ufaktanda başladım hazırlıklara şimdi 12si pazar gunu doğum gunu ama o evde olacagı için süpriz yapamayacagımı duşundum cumartesı calışıyor calıştıgı için 5 te falan gelıyor o ana kadar ben koştırım dıyorum ailemızı akramabalarımızdan bı kaç kışıler düşünuyorum çağırım evde hazır olalım oncelıkle resımlı bı pasta yaptırım ustune ı love you mumları takarım pastaneden kurabıye cubuk falan alım borek falan filanda evde yapıcam eşimin resmi olan yuvarlak üstundede ıyıkı dogdun yazacak onu boyle kurdanlara pipetlere falan yapıştırıcam bardaklarada stıkır yıne resmi olan nice senelere iyiki doğdun iyiki varsın olbılır bardaklarda oyle olcak içeçekler falan tatlı bı masa kurup masa işi oyle olacak evde tabıkı süsler balonlar falan veeee en harıka olan o gelıp zile bastıgında yukarı bakmasını saglayıp balonları bı kaç kişi yardımyla aşagı atıp ve konfeti ıkı tane batlatıcaz cok harıka olacak şok olacak bağıra bılırız iyiki doğdun dıye ve o yukarı evımıze gelene kadar merdıvenın başına volkan yakabılırım elımızde herkezın maytap olup yanacak mesela bıde afiş yapıp yolunun ustune dunyanın en mukemmel eşi iyiki doğdun dıyede yaptırmak ıstıyorum yolunun ustune bır yere asmak ıstıyorum ama nerde ınecegı bellı olmuyor onu nasıl helledebılırım dıye de ayrıca düşünuyorumBıraz uzun amaa hiloş olay bundan ıbaret annemde saklıyorum ürünleri şuanlık bakalım inşallah yakalanmadan falan halletmek ıstıyorum
Hepinize selam kızlaaar
Hiloş doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllaraavukatlık belgen de gelmiş oh ne güzeell
Hiloşum doğum günün kutlu olsunnnn sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar olsun inşallah seni çok seviyorum
Selam kızlar,
Hepinizii çok özledim pek giremiyorum ksuura bakmayın rahatsızım bayağı...
Geçmişi okudum Ecrin ve Eda kavuştular artık sıra bizde son günler gerçekten ama şafak sıkıştırmıyo sadece bir an önce iyileşmek istiyorum...Askerime yılbaşı kargosuda yaptım bu halimle bide kazak aldm çokta beğendi o da çiçek göndermiş eve hiç beklemiodm bide hiç haberim olmadı cidden süpriz oldu damat bey herkesin gönlünü fethettiherkes bana bu yılbaşını iyi geçir seneye bizle olmazsın falan diye takıldılar işte böyle bıraktık 2013 ü ...
inşallah 2014 hepimize güzelliklerle gelir ...
selam kızlar,
hepinizii çok özledim pek giremiyorum ksuura bakmayın rahatsızım bayağı...
Geçmişi okudum ecrin ve eda kavuştular artık sıra bizde son günler gerçekten ama şafak sıkıştırmıyo sadece bir an önce iyileşmek istiyorum...askerime yılbaşı kargosuda yaptım bu halimle bide kazak aldm çokta beğendi o da çiçek göndermiş eve hiç beklemiodm bide hiç haberim olmadı cidden süpriz oldu damat bey herkesin gönlünü fethettiHerkes bana bu yılbaşını iyi geçir seneye bizle olmazsın falan diye takıldılar işte böyle bıraktık 2013 ü ...
Inşallah 2014 hepimize güzelliklerle gelir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?