Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seroşşş, Seloşşş dediklerinizi düşüneceğiimm
Çok fazla bi miktar para harcamayıda düşünmüyorum aslen.. Hem pederin çok masrafı olacak bu sıra.. Bide şu telefonlarda taksidi kaldrmaları kötü oldu

Edoşşş sevdiceğine kavuşmuşsun çok sevindim tatlım
Media markt sitesinden ayrılmıyorum bakalım son karar ne olacak

Hiloşşşş doğum günün kutlu olsun kuzum. Nice senelere

aaa süper canım senın evın nerede canım ilçe olarak adı ne bende alanya kestele tatile gıtmıştık ablam ve yiğenımle güzel tatlı bır yer sıcagı fenaaa ama :-d :-d :-d

aaa hiloşum iyiki doğdun Inşallah seneye nişanlıcınla evli olarak kutlarsın doğum gununu eşinle kurtlarsın inşallahhhh canım mevlam huzurlu musmutlu senere inşallahhhh eşiminde doğum gunu 12 si ama ben cumartesı 11i kutlayalım süpriz bırşeyler yapayım dıye düşünuyorum inşallah başarılı olurum
ooo hiloşum cok tatlı bı torenle inşallah hayırlısıyla alırsın belgenı elıne meslegınde başarılar dılıyorum .-* .-* :-*

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 03 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...105 seros08...

...109 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...220 KUB88...

...222 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 30 : HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 33 : İÇEL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Hilalimmm dogumgünün kutlu olsun iykiiiiii dogdun iykiiiii varsin canim benim rabbim Sevdiklerinle beraber hayirli uzun ömürler nasip etsin insaallah sende benim gibi oglaksin

SAFAK olmusss 55
SAMSUNA selamm yola devammm

Nice senelereeeee canım bnm olsunnn telafii edersiniz nişanlınlada ruhsatına kavuşmanada az kalmışşş hayırlısı canımmm

Hiloşşşş doğum günün kutlu olsun kuzum. Nice senelere

Sağol canımmm

Canım benm ev merkezde Kırcamide, resmen benm ev diye konuşuyoruz ama hayırlısı bakalım sıcağı fena ama çok güzel memelkete, Alanya mesela en uzak ilçelerden o da topu topu 1 sa

Sağol Deryacımmm inşallah inşallahh ağzın bal yesn
İnşallah belgemi de alayım artık çok uzunzamandır stajyerim yaa, bu evrak işleri 1 senelik stajı reemen 1,5 sene yapıyor yaa

Sen ne düşünüyorsun eşine canımm?? Halledersn kızz çok da güzel olurrr..

Hilalimmm dogumgünün kutlu olsun iykiiiiii dogdun iykiiiii varsin canim benim rabbim Sevdiklerinle beraber hayirli uzun ömürler nasip etsin insaallah sende benim gibi oglaksin

SAFAK olmusss 55
SAMSUNA selamm yola devammm

Sağol Büşşüümm...amin inşallahhhh.. demek burcumuz da aynı hee
Şafağın da süperr az daha sabır yavrumm

Nice senelereeeee canım bnm olsunnn telafii edersiniz nişanlınlada ruhsatına kavuşmanada az kalmışşş hayırlısı canımmm

Sağol Edacımmm ederz inşallahhh
Az kaldı canm evet çok şükürrr

hilaal dogum günün kutlu olsuun kuzum nice senlereeeeartık sevdicegin telafi eder heralde sana bi süpriiz yapıpiyiki dogduun

hiloşum doğum günün kutlu olsun, sevdiceğinle ve sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum

edoşum, ecrincim gözünüz aydın sevdiceklerinize kavuştunuz sonunda, bir daha hiç ayrılmayın depüğünüze gelemedim kusura bakmayın

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum

esinim bu öpücükler de sana özel

Aaaa canım sonunda kavuşmuşsunuz sağsalim çok sevindm, Allah bozmasın mutluluğunuzu canım benmm, sen de sağol iyi ki varsn

hilaal dogum günün kutlu olsuun kuzum nice senlereeeeartık sevdicegin telafi eder heralde sana bi süpriiz yapıpiyiki dogduun

Sağol canımm teşekkür ederimm

Sağol Nilüü aminn inşallahh

Sen nerelerdesin bakimm

tabı senın ev canım hayırlısıyla inşallah sizin eviniz olacak hımm anladım bakarsın oaralardada goruşuruz bız senın agzını bal yemiş zaten oyyy canım benım :-* :-* :-* inşallah aldın aldın bak şunun şurasında ne kaldı canım bak alıyorsun :-d .-d

canım yıllardır ya ıkımız ya arkadaş ortamı falan kutluyoruz bu sefer onun bıle tahmın edemeyecegı tarz bırşeyler duşunuyorum ufaktanda başladım hazırlıklara şimdi 12si pazar gunu doğum gunu ama o evde olacagı için süpriz yapamayacagımı duşundum cumartesı calışıyor calıştıgı için 5 te falan gelıyor o ana kadar ben koştırım dıyorum ailemızı akramabalarımızdan bı kaç kışıler düşünuyorum çağırım evde hazır olalım oncelıkle resımlı bı pasta yaptırım ustune ı love you mumları takarım pastaneden kurabıye cubuk falan alım borek falan filanda evde yapıcam eşimin resmi olan yuvarlak üstundede ıyıkı dogdun yazacak onu boyle kurdanlara pipetlere falan yapıştırıcam bardaklarada stıkır yıne resmi olan nice senelere iyiki doğdun iyiki varsın olbılır bardaklarda oyle olcak içeçekler falan tatlı bı masa kurup masa işi oyle olacak evde tabıkı süsler balonlar falan veeee en harıka olan o gelıp zile bastıgında yukarı bakmasını saglayıp balonları bı kaç kişi yardımyla aşagı atıp ve konfeti ıkı tane batlatıcaz cok harıka olacak şok olacak bağıra bılırız iyiki doğdun dıye ve o yukarı evımıze gelene kadar merdıvenın başına volkan yakabılırım elımızde herkezın maytap olup yanacak mesela bıde afiş yapıp yolunun ustune dunyanın en mukemmel eşi iyiki doğdun dıyede yaptırmak ıstıyorum yolunun ustune bır yere asmak ıstıyorum ama nerde ınecegı bellı olmuyor onu nasıl helledebılırım dıye de ayrıca düşünuyorum Bıraz uzun amaa hiloş olay bundan ıbaret annemde saklıyorum ürünleri şuanlık bakalım inşallah yakalanmadan falan halletmek ıstıyorum

Hepinize selam kızlaaar

Hiloş doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllara
avukatlık belgen de gelmiş oh ne güzeell

Edoş ve Ecrin tekrardan gözünüz aydın
kavuştunuz sevdiceklerinize Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep çok mutlu olun inşAllah

Ayşşş seni yeriimm

Çok özledim seni nilümm nerelerdesinn

serapcımmm nasılsın kız kırklarelılı hatunum benim

Aaaa canım sonunda kavuşmuşsunuz sağsalim çok sevindm, Allah bozmasın mutluluğunuzu canım benmm, sen de sağol iyi ki varsn

Sağol canımm teşekkür ederimm

Hiloşum doğum günün kutlu olsunnnn sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar olsun inşallah seni çok seviyorum

Selam kızlar,

Hepinizii çok özledim pek giremiyorum ksuura bakmayın rahatsızım bayağı...

Geçmişi okudum Ecrin ve Eda kavuştular artık sıra bizde son günler gerçekten ama şafak sıkıştırmıyo sadece bir an önce iyileşmek istiyorum...Askerime yılbaşı kargosuda yaptım bu halimle bide kazak aldm çokta beğendi o da çiçek göndermiş eve hiç beklemiodm bide hiç haberim olmadı cidden süpriz oldu damat bey herkesin gönlünü fethetti herkes bana bu yılbaşını iyi geçir seneye bizle olmazsın falan diye takıldılar işte böyle bıraktık 2013 ü ...
inşallah 2014 hepimize güzelliklerle gelir ...

İnşallahh canım inşallahh

Çok güzel düşünmüşsün canımm,okudum hepsinii.. Cumartesi eş dostla şamata yaparsınız pazarı da başbaşa geçirirsinz süper olur bence dee

Hepinize selam kızlaaar

Hiloş doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllara
avukatlık belgen de gelmiş oh ne güzeell

Çok sağol Seroşumm amin inşallahh evet doğumgünü hediyesi geldi geliyor barodan

Hiloşum doğum günün kutlu olsunnnn sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar olsun inşallah seni çok seviyorum

Canım benm sağolll bacımm
Biz de seni özledikk.. askerin ne güzel düşünmüş kızz
Geçmiş olsn tekrardan canım benmm..tabi son ailenle başbaşa geçirdiğin yılbaşın olabilirr valla bizde de aynı his vardı bu snee..hayırlısııı

selamm canım cook cook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…