Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yüzyüze görüşmedinz galiba henüz tatlımmm ??? Haberlerini bekliyorum canmm

Canlarım topiğe yazdığımı kopyala yapıştır yaptım
Dün geldi canımıniçi Neyse otogardan aldık onlara gittik tabi bende daha sarılamadığım için bi sarıldım. Sonra alnımdan öptü 'bitti bitanem artık gitmeyeceğim' diye.. Akşamüstü annemlerde geldi oraya, düğün konusu konuşuldu salon tutulması falan ev durumları derken.. 25 mayıs, 1 haziran arasında karar kılınacak ama bilemiyoruz yani hala :18: Bu konu konuşulurken odada kayınpeder, babam, yakup ve ben vardık. İkimiz birbirimize bakıp gülüyoruz ikimizde kıpkırmızı olduk. Sonrasında yalnız kalınca ona resmini çektiğim mobilyaları gösterdim yatak odası takımımızı falan derken..
Aşkıma gelince üstüme ilk kez bu kadar titrediğini hissettim. Askerlikte onca tartışmalarımız ne biliyim puf oldu uçtu gitti. Eve dönüşte biraz atışmış olsakta çokta kafama takacak kadar atışmadık diyip düşünmüyorum
12 ay boyunca sık sık tartışmanın sonucu olsa gerek

Kafam çok karıştı ev konusunda.. Oturacağımız dairedeki kiracılarına hırsız girmiş ve ben acayip derecede tırstım. Yakupların evlerinin alanı geniş bahçeli falan olduğu için, oraya beton atmış kayınpeder. Evin 10 adım ilerisinde.. 2 katlı bi hemen hemen prefabrik ev tarzı birşey düşünüyorlar. Yakın olması canımı sıktı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum

kızlar kaç gündür giremedim bilgisayarım bozuktu.. nasılsınız bakalım
bir sorun yoktur umarım her şey yolundadır

ESİNCİMMMMM kavuşmuşsun canım gözün aydın..Allah'ım başka ayrılık vermez inşallah

Kızlar kavuşanlarınıza Allah bir daha ayırmasın diyorum askeri yeni gidenlere de Allah tez elden kavuştursun diyorum şimdiden... Allah sabır versin

Ben de daha iyiyim Allaha şükür annem ve babam geldi tatilde dinlendim sağolsunlar yanımdalardı, bir de doktor kontrolümüz vardı Allaha şükür her şeyimiz çok iyi. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızlar Allahın izniyle bir KIZIM olacak
Kizlaaarrrr esim bana sürpriz yapti biletini almis 13.02. De bitiyor askerligiiiii insaallah cook mutluyumm coookkkk

NE ATLET NE DON SAFAK SADECE ON

Canım ne kadar az kalmış maşallah hadi kavuşuyorsun eşine çok mutlu oldum canım sanki ben kavuşuyormuşum gibi

Sağol tatlım sonunda ya hu

Sorun bende var ev meselesi kafamı sıkıyor Sen nasılsın ?

Hesnoş ablaa sağolasın

Ayyşşş topiğimizin bi oğlanı oldu, sıra kızımızda
Rabbim sağ salim, sağlıkla bi doğum nasip etsindee

Hesnoş ablaa sağolasın

Ayyşşş topiğimizin bi oğlanı oldu, sıra kızımızda
Rabbim sağ salim, sağlıkla bi doğum nasip etsindee

Rica ederim tatlım ee nişanlın da geldiğine göre gelsin düğün hazırlıkları haaa Düğün ne zaman bakalım canım??

Evet Ömerimiz vardı bir de kızımız olacak Allahın izniyle

Hesnoşş abla buraya yazıyorum sorunun cevabını diğer kızlar da görsün diye

Bugün itibari ile düğün tarihim kesinleşti ve salonumuz tutuldu

Yer bulunmadığından kaynaklı olarak mayıs sonu düşündüğümüz düşünümüz, hazirandan bi hafta önce olarak belirlendi

Kına 20 haziran. Düğün 21 haziran

Şafak 133

Canım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah yuvanda çok mutlu olursunn

selamlar kızlaar
Çoook oldu gelmeyeliii ESintoş BEgü Seleeen herkes kavuşmuş gözününzaydın olsuuuun ne mutlu sizlere şimdi sıra bizde

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın çok sevindim şimdi de düğün şafağını saymaya başladın

Canım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah yuvanda çok mutlu olursunn

İnşallah kardeşim inşallah

selamlar kızlaar
Çoook oldu gelmeyeliii ESintoş BEgü Seleeen herkes kavuşmuş gözününzaydın olsuuuun ne mutlu sizlere şimdi sıra bizde

Çok oldu evet seroş nerelerdesin sen!

Darısı başına kuzum

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın çok sevindim şimdi de düğün şafağını saymaya başladın

Sağol ablam Allahın izniyle şu şafağıda bitirsek kurtulcam

Hesna abla çok sevindim inanki Allahım sağlıklı şekilde kızını kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle
Esinim yeni şafağın hayırlı olsun bu şafak sayımı baya eğlenceli ve heyecanlı geçecek sanırım Allah tamamını erdirsin kuzu hadi senden sonra sırayı bizler alalım.
selamlar kızlaar

Çok saol kuzu darısı hemen size olsun inşallah

Zeynommm yasadiklariniza cokk sevindmm ayrica dugun de belli olmss her sey superr hizlansn hazirliklar Allah bozmasn mutlulugunuzu huzurunuzu canm benmmm

Evlerine cok yakin olmasa daha iyi olabilir tabii ama evleri ayri tutmayi bildikten sonra cok da takma bencee )

Hesna ablacimmm Allahh tatlis bi kizinolcak hee Allah sana bagislasn kizino sagliklica dogacak ins sagliklica buyucekk ay ne sirin olur o yaa :))

İnşallah kardeşim inşallah sıramı sana, size devretcem

Bilemiyorum hiç birşey istediğim gibi gitmiyor hiloş

tekrardan hayırlı olsun hesna ablacım geliyor citi pıtı bı kız evladı ohhh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım topıcımıze gelecegın teskereci güzeli geliyor

İnşallah kardeşim inşallah sıramı sana, size devretcem

Bilemiyorum hiç birşey istediğim gibi gitmiyor hiloş

Ver canm sirani zaten sira bana geliyor hissediyorum :))

Aa neden oyle dedn canmm bak hic bi sey icinden kalmasn tamam ama ifak teek seyleri de sorun etme mutlu olmaya bakk

selam canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım yazmak istedim bizde 1 aydr o moddayız askerdeyken herşey daha güzeldi ama gelince o büyü bozuldu sanki napcaz nasıl toplicaz bende bilmiyorum

selam hiloş iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın??nasıl oldun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…